Disse LegitLooking iPhone Lightning Kabler Vil kapre din computer

Tre måder Apples iPhone kunne ændre takket være nye Lightning port regler

Det er ingen hemmelighed, at Apple lyn-kablet er en af ​​de værste opladere nogensinde er lavet, men før du skrige på en uskyldig Genius Bar medarbejder, The Wire har nogle forslag til at undgå at bruge $ 20 på en ny snor hver måned.

Først og fremmest, det lyn-til-USB-kabel, at Apple gør er latterligt dårlig. Ud af 1.285 anmeldelser på Apples websted, det har en rating på lidt over en stjerne, og det er kun fordi nul stjerner er ikke en mulighed. Hjælpen forum på Apples hjemmeside har næsten 200.000 diskussioner dedikeret til hvordan forfærdelige ledningen er. Den vigtigste klage er, at ledningen bare holder op med at arbejde uventet; dens levetid er omkring fire-til-tolv uger. Hvis du er meget heldig, vil du nå den episke seks måneders mark, men på det tidspunkt, har du sikkert mistet ledningen anyways.

Køb alle de ledninger

Amazon og eBay tilbyder opladere til så lidt som en dollar, med anstændigt anmeldt ledninger tættere til $ 5 et stykke. Mens ledningen er billig, er det ikke kommer til at vare dig længere end en almindelig lyn-kabel.

Din iPhone vil også blive skuffet i dig. Den software opdatering iOS7 aktiveret en meddelelse, der hedder "Dette kabel eller tilbehør ikke er certificeret, og fungerer muligvis ikke pålideligt med denne iPhone." Din iPhone synes du er billig, og dens dømme dig.

Hvis en næsvis iPhone er ikke nok til at afskrække dig fra knockoff ledninger, de kunne også være at forsøge at dræbe dig. En iPhone ejer endte på hospitalet i en uge, da hans $ 10 knockoff oplader eksploderede i stikkontakten, forlader ejer med en elektrisk burn der senere fik inficeret.

Køb en snor på Radio Shack

Husk Radio Shack? De findes stadig, og de har den bedste beskyttelse produkt plan nogensinde. Ved køb ledningen, bare bede om den ekstra beskyttelse produkt. Denne særlige plan er kun sælges i butikkerne, ikke online. Ikke alle butikker eller medarbejdere foreslå det, så vi fandt dens lettere at bede om det selv. For en ekstra $ 1. 9, vil Radio Shack erstatte din eksisterende ledning, når den bryder. Når du kommer ind til en udskiftning, kan du købe forsikringen igen til $ 1. 9. De har ikke en grænse for, hvor mange gange du kan tilbagekøbe beskyttelse planen.

Head til Genius Bar

Før du gør dette, skal du kontrollere din iPhone er stadig under garanti. Hvis det er, er dine opladere betragtes under garanti så godt. Du kan også prøve at gøre nogle yoga og planlægge en terapi aftale for efter, fordi det kunne få stressende.

Sørg for at lave en aftale før tid, der præciserer, at du har et problem med ledningen. Ankommer femten minutter tidligt og check-in. Hvis du ikke tjekke ind, vil Genius Bar personale springe lige over dig, og nogle butikker ikke gider at kalde dit navn for at finde ud af, om du er der, men har ikke checket ind . håb for en slags Genius Bar medlem, og slippe alle dine ledninger foran dem.

Apple ansatte er helt klar over, hvor forfærdeligt det lyn-ledningen er; de skal bruge dem alligevel, så de fleste af dem er glade for at hjælpe skifte ud efter en ny ledning til dig. Må ikke være for grådig, selv om. Bring i kun en eller to døde ledninger ad gangen, ellers de måske tror, ​​du har været dig selv tygge igennem dem.

Hvis du ønsker at boykotte lyn ledningen helt, kan du altid investere i en af ​​de grimme, men pålidelige Lightning-til-30 Pin-adaptere. Det er kun $ 29, og 30-bens ledninger, selvom tykkere, holder meget længere end deres små erstatninger.

CloudFlare

Hvert år, Apple løfter sløret for nye enheder og store opdateringer. I år er virksomheden vise nye iPhones med løftet om længere batterilevetid. I en nylig ændring, er Apple ikke leverer opladere i emballagen med nye iPhones. Du får en lyn snor, men ingen magt mursten.

Lyn ledninger har USB-C stik i enden. Den tech verden er begyndt at overgangen fra de gamle, USB-stik til de mindre USB-C stik. Snart youll finde USB-C-porte i alt fra bærbare computere til biler, når du køber nyt.

Så hvis du køber en ny iPhone, som betyder du skal købe en ny magt mursten for at oplade den. Ellers vil du nødt til at bruge dine gamle ledninger og el-klodser til at oplade din telefon. Du kan ikke bruge det, du har om omkring dit hus.

Men theres et positivt på det hele. Ifølge Apple, de nye power mursten er hurtigere! Theyre fyldt med 18 og 20 watt. Apple siger, at det kan genopfylde afgiften på din telefon op til 50% på 30 minutter.

flere sælger muligheder

En stor forandring kunne komme til fremtidige iPhones à ¢ â,¬â € œ og det er ikke en, der Apple ønsker. Den Europæiske Union har annonceret planer om at tvinge smartphone beslutningstagere til at omfatte en USB-C-port på deres enheder, så theres en universal oplader smartphone til alle telefon brugere.

Dens værd at bemærke, at disse planer Arent endelig, så de stadig kunne være faldet, og som tingene står Apple og andre selskaber har 24 måneder til at foretage ændringen, hvilket betyder, at iPhone 14 sandsynligvis ville blive berørt, men iPhone 15 ville være.

Var fokuseret på Apple her simpelthen fordi næsten alle andre smartphone maker allerede bruger USB-C à ¢ â,¬â € œ som gør mange skaberne af andre enheder såsom kameraer, tablets og håndholdte konsoller, som også er påvirket af forslaget.

At have fast med Lightning havn siden 2022, Apple forståeligt Código også glad for at skulle foretage en ændring her, hævder i en erklæring til TechRadar at forblive bekymret for, at en streng regulering mandateringsprocedurer bare én type stik kvæler innovation frem for at tilskynde , hvilket igen vil skade forbrugerne i Europa og resten af ​​verden.

Uanset hvilken side du er på, vil valget sandsynligvis være ude af dine à ¢ â,¬â € œ og Æbler à ¢ â,¬â € œ hænder. Men thats ikke at sige Apple plejer have muligheder, hvis denne plan går videre. Nedenfor weve fremhævede tre måder iPhone kunne ændre sig som følge af disse nye regler.

æble kunne skifte til usb-c

Dette er den tydelig ændring. Hvis Den Europæiske Union siger, at iPhone opladningsport skal være USB-C, så giver det mening for Apple at skifte til USB-C, om den ønsker det eller ej. Og selskabet har allerede skiftet til USB-C på mange iPad-modeller, så gør den samme ændring på sine telefoner neednt være så meget af en big deal.

I betragtning af, at EU har kun indflydelse over, hvordan tingene fungerer i medlemslandene, dens også muligt, at Apple kunne frigive to forskellige versioner af fremtidige iPhones à ¢ â,¬â € œ en med en USB-C-port til EU, og en med Lightning til alle andre steder. Men thats sandsynligvis vil øge sine produktionsomkostninger, og vi regner når det har for at skifte til nogle regioner det sandsynligvis ville til overalt.

iphone kunne gå portless

En måde at komme rundt på kravet om en USB-C-port ville være at ikke have en opladningsport overhovedet. Vi er skyld faktisk hørt flere gange, at fremtidige iPhones kunne have en portless design, så dette kunne være noget Apple arbejder på alligevel.

Hvordan ville det virke? Det ville betyde, at forlade sig på trådløs opladning, men thats noget iPhone spænder allerede tilbud, og med MagSafe på iPhone 12 og iPhone 13 sin velsagtens bedre end den trådløse opladning på de fleste andre telefoner, da det gør det nemmere at holde opladere justeret.

Selvom Æbler trådløs opladning isnt særligt hurtigt i øjeblikket, enten i forhold til konkurrerende enheder eller til kablede opladning hastigheder, så thats noget virksomheden måske ønsker at arbejde på hvis det gør planer om at gå portless. Plus, vil fagfolk nødt til at finde en bekvem måde at overføre store mængder data og filer uden at tilslutte telefonen i, og der er ingen nyttigt alternativ til ledninger til der bare endnu.

iphone kunne have to porte

Thierry Breton, det indre marked EUs kommissær har specifikt foreslået så meget ifølge Associated Press, siger Hvis Apple ønsker at fortsætte med at have deres egen stik, vil de have mulighed for at gøre det. Dens ikke imod innovation, bare for at gøre livet for vores medborgere en lille smule mere let, og tilsyneladende tilføjer, at Apple og andre stadig kunne sætte to forskellige porte på deres telefoner, hvis de ønsker.

Du kunne se på det som det bedste fra begge verdener, så folk kan bruge uanset hvilken havn de ønsker. Men den plads og omkostninger der kræves for at gøre det ville sandsynligvis gøre det til en utiltalende løsning, så gift sige dette er mindst tilbøjelige til at være vejen Apple vil gå ned.

James er en freelance telefoner, tablets og wearables forfatter og redaktionssekretær på TechRadar. Han har en forkærlighed for alt intelligent, fra ure til lys, og kan ofte findes skændes med AI assistenter eller drukne i de nyeste apps.

Jeg sluttet Apple lyn kablet i min iPod og sluttet den til min Mac, ligesom jeg normalt ville. Min iPod begyndte at opkræve, iTunes opdaget enheden, og min iPod produceret pop-up spørger, om jeg ønskede at have tillid til denne computer. Alle forventede adfærd.

Men dette kabel skjule en hemmelighed. Kort tid efter, en hacker fjernadgang åbnet en terminal på min Mac skærm, lade dem køre kommandoer på min computer, som de har ment. Dette skyldes, at dette ikke var en almindelig kabel. I stedet var det blevet ændret til at omfatte et implantat; ekstra komponenter placeret inde i kablet lade hacker fjernforbindelse til computeren.

"Det ligner et legitimt kabel og fungerer ligesom en. Ikke engang din computer vil bemærke en forskel. Indtil jeg som angriber trådløst tager kontrol over kablet," Sikkerheden Forsker Kendt som mg, der lavede disse kabler fortalte bundkort, efter at han viste mig, hvordan det virker på den årlige DEF Con Hacking Conference.

En ide er at tage dette ondsindede værktøj, dubbed O. G-kabel, og bytte det til et måls legitime. MG foreslog, at du endda kan give den ondsindede version som en gave til Targetà ¢ â, œkablerne endda komme med nogle af de rigtige små stykker emballage, der holder dem sammen.

Kablet leveres med forskellige nyttelastninger eller scripts og kommandoer, som en angriber kan køre på offerets maskine. En hacker kan også eksternt "dræbe" USB-implantatet, forhåbentlig skjule nogle beviser for brugen eller eksistensen. G gjorde kablerne med hånden, omhyggeligt modificerende ægte æblekabler for at inkludere implantatet. "I sidste ende var jeg i stand til at skabe 100 procent af implantatet i mit køkken og derefter integrere det i et kabel. Og disse prototyper < / A4> På DEF Con blev der for det meste gjort på samme måde, "sagde han. MG pegede på andre forsker s, der arbejdede på Implantand-grafiske brugergrænseflade. Han sælger kablerne for $ 200 hver. n Testen med bundkort, MG sluttede sin telefon til et WiFi-hotspot, der stammer fra det ondsindede kabel for at starte med at messe med målmac selv.

Se noget andet værd at rapportere på def con? Vi vil gerne høre fra dig. Du kan kontakte Joseph Cox sikkert på signal på +44 20 8133 5190, Wickr på Josephcox, OTR Chat på JFCOXJabber. cc. e, eller e-mail Joseph. Oxvice. om.

"Jeg ser i øjeblikket op til 300 fod med en smartphone, når han tilslutter direkte," sagde han, når han blev spurgt, hvor tæt en angriber skal være at udnytte kablet, når et offer har tilsluttet det i deres maskine. En hacker kunne bruge en stærkere antenne til at nå yderligere om nødvendigt ", men kablet kan konfigureres til at fungere som en klient til et nærliggende trådløst netværk. Og hvis det trådløse netværk har en internetforbindelse, bliver afstanden i det væsentlige ubegrænset." han tilføjede. ow mg ønsker at få kablerne produceret som et legitimt sikkerhedsværktøj; Han sagde, at firmaet HAK5 er ombord med at gøre det ske. Disse kabler ville blive lavet fra bunden i stedet for modificerede æble dem, sagde mg. G Tilføjet, "Apple Cables er simpelthen det sværeste at gøre dette til, så hvis jeg med held kan implantere en af ​​disse, så kan jeg normalt gøre det til andre kabler." Abonner på vores nye Cybersikkerhed Podcast , Cyber.

Original rapportering om alt, hvad der betyder noget i din indbakke

Ved at tilmelde dig accepterer du Theteterms af USEANDPrivacy Policy & for at modtage elektronisk kommunikation fra Vice Media Group, som kan omfatte markedsføringspromotioner, reklamer og sponsoreret indhold.

Vigtig

Apple Chestnut Street.

Apple Chestnut Street.

Stressniveauer stiger typisk, når en iPhone, iPad eller Mac fejler. Hold din sej ved at lære ins og ud af æblernes forskellige reparations- og supportmuligheder.

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Bestil Apple TV 4K 32GB på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 Specifikationer og funktioner Apple Watch 5 er den seneste SmartWatch fra Apple, det lykkes den nu ophørte Apple Watch 4. Watch 5 kommer i en sofistikeret design thats klassiske

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Her er de store nye funktioner, vi ønsker at se med det kommende Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 blev annonceret under Californien Streaming begivenhed. Her er hvad vi ved om dens funktioner, design, prissætning, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bluetooth er en trådløs forbindelse, som bruges til at oprette forbindelse til din Apple Watch. Du kan også bruge Bluetooth til at oprette en forbindelse til e. . et trådløst headset.

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Vi har en fejlfinding guide for, hvordan man løser, når et Apple-ur ikke vil forbinde med din Peloton-cykel eller vil ikke parre. Weve har set sporadiske problemer for nylig omkring dette.

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Theres så meget at udforske på et Apple ur, det ville være en skam, hvis du kun brugte en brøkdel af de funktioner, som gadgeten tilbyder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.