Denne enhed er utilgængelig iPhone til PC

Hvorfor har du overfører data til Ny iPhone tage så lang Kylon Powell

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fik selv en ny iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, eller iPhone 12 Pro Max og nu søger at overføre data fra din gamle iPhone? Apple har fået du dækket på den front. Virksomheden tilbyder en række måder at bringe over data fra din gamle iPhone og hele processen er relativt nemt så godt.

Indtil 2022 Apple tilbudt to forskellige metoder til at overføre data fra din gamle iPhone til en ny: iCloud og iTunes. Den tidligere har påberåbt sig at skabe en iCloud backup af din iPhone og derefter genskabe det under opsætning på den nye iPhone. Den anden er afhængig af at tilslutte din gamle iPhone til en pc, der kører iTunes, hvilket skaber en sikkerhedskopi, og derefter genskabe det på en ny iPhone.

Med iOS 12. dog, Apple introducerede en ny migration UtilityÂ, der gør hele processen endnu nemmere. Hvis du har adgang til din gamle iPhone, vil jeg stærkt anbefale dig at bruge Migration Utility, da det er hurtigere og mere praktisk end iCloud og iTunes metoder.

Den iCloud backup metode kræver, at du har adgang til en hurtig Wi-Fi-forbindelse og har masser af ledig lagerplads på iCloud så godt. Du har måske brug for at købe ekstra iCloud lagerplads til dette. ITunes metode har ikke en sådan begrænsning, men det kræver adgang til en pc. Fordelen med iTunes og iCloud metode er, at det ikke kræver, at du har adgang til din gamle iPhone, mens opsætning af din nye iPhone. Du kan oprette en sikkerhedskopi før sælger enheden og derefter gendanne det på din nye iPhone 12 Pro eller iPhone 12 når du får det.

Med din nye iPhone ved opsætningen, bringe den gamle iPhone tæt på den. Dette vil bringe op Quick Start pop op på din gamle iPhone. Tryk på Fortsæt på pop-up og bekræft din identitet ved hjælp af Touch-id eller Face ID.

Trin: scan animationen på din nye iPhone fra din gamle iPhone

Sådan parrer begge telefoner, bliver du nødt til at scanne det objekt, der vises på din nye iPhone ved hjælp af din gamle telefon. I tilfælde af kameraet på din gamle iPhone ikke fungerer, kan du bruge the Godkend Manually mulighed. Dette vil bidrage til at fuldføre parringen.

Trin: oprettet ansigt id på din nye iPhone

Når du er færdig med at konfigurere Face ID, vil du få en mulighed for at overføre data fra din gamle iPhone eller bruge iCloud til at gendanne en gammel sikkerhedskopi. Begge muligheder vil vise mængden af ​​tid, der kræves for hele processen til komplet.

Trin: fortsætte med opsætningen processÂ

Fortsæt med installationen, hvor du bliver nødt til at acceptere nogle vilkår og betingelser. Efter dette, vil den faktiske dataoverførsel proces starte som kan tage alt mellem et par minutter til en time eller to afhængigt af mængden af ​​data, du har på den gamle iPhone.

Ophæv parring æble ur

Hvis du har en Apple Watch og youre planlægning at flytte indhold til din nye iPhone, så er du nødt Toa unpair din Apple Watch fra din nuværende iPhone først. Dette vil automatisk backup dit ur. Din Apple Watch er også automatisk sikkerhedskopieret hver gang du sikkerhedskopiere din iPhone til iTunes eller iCloud.

Opsæt en anden enhed til -Step verifikation

Du skulle nu være i stand til at bruge din skinnende nye iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, eller iPhone 12 Pro Max. Efter dataene er blevet gendannet, kan du tænde din ældre iPhone og slette alt indhold og indstillinger.

Det er tilrådeligt for at holde din iPhone 12 forbundet til Wi-Fi og sluttet til en strømkilde, indtil data fra iCloud er downloadet til din enhed. Dataene hentes automatisk fra iCloud i baggrunden.

Apples Quick Start funktion gør det bemærkelsesværdigt nemt at overføre alle dine data fra en iPhone til en anden. En af de bedste aspekter af Quick Start er, at du ikke behøver en computer eller en iCloud backup til at bruge det.

hvad er hurtig start?

Brug af Quick Start er den nemmeste måde at overføre dine apps, billeder, indstillinger, appdata, og alt andet fra din gamle iPhone til den nye. Du skal muligvis Authentifikke Apple Pay Cards og Banking Apps igen, men du bør ikke miste andre data i processen.

Trin: Kom godt i gang med hurtigstart

Når du overfører data med hurtigstart, kan du ikke bruge enten din gamle eller nye iPhone, indtil overførslen er færdig. Dette tager normalt mellem 30 minutter til en time. Så vent, indtil du ikke behøver en iPhone et stykke tid, før du kommer i gang.

Trin: Aktiver din nye iPhone

Efter indtastning af adgangskoden tager din nye iPhone et øjeblik til at aktivere. I løbet af denne tid forbinder den til dit Wi-Fi-netværk og tegn på din Apple ID-konto. Du skal muligvis indtaste dit Apple ID-adgangskode, når det gør dette.

Trin: Vælg din overførselsmetode

Vi foreslår, at du vælger at overføre fra iPhone. Du skal vente lidt længere, før du kan bruge din iPhone igen med denne mulighed, men det overfører de mest up-to-date data fra din gamle iPhone til din nye iPhone uden at have brug for en backup.

Dataoverførslen foregår som standard over Wi-Fi. Men hvis du har en langsom eller ustabil forbindelse, kan du i stedet lave en kablet overførsel. For at gøre det skal du forbinde begge iPhones sammen ved hjælp af en lyn til USB 3-kameraadapter og en belysning til USB-kabel, som nævnt ovenfor. Tryk derefter på overførslen fra iPhone-indstillingen, som nu skal vise et kabel.

Hvis du vælger at downloade fra iCloud i stedet, vil din nye iPhone downloade data fra din nyeste iCloud-backup. Hvis du ikke har lavet en nylig, skal du først sikkerhedskopiere din gamle iPhone. Afhængigt af hvor mange data der er på din gamle iPhone, kan du muligvis ikke lave en ny iCloud-backup uden at opgradere dit iCloud Storage-abonnement.

Trin: Vent til overførslen til at fuldføre

Når du har startet dataoverførslen, vil din nye iPhone bede dig om at acceptere vilkårene og betingelserne, før du spørger, om du vil aktivere eller overføre visse indstillinger. Disse indstillinger omfatter placeringstjenester, Apple Pay, Siri, App Analytics og Apple Watch data.

Når dataoverførslen starter, vil du se en statuslinje på begge iPhones. Hold dem tæt på hinanden og tilsluttet Wi-Fi for overførselens varighed. Hvis batteriet er lavt på enten iPhone, skal du tilslutte det til opladning, så det ikke dør under processen.

Trin: Lad alt andet downloades i baggrunden

Når det er sagt, vil din nye iPhone stadig fortsætte med at downloade apps og iCloud-indhold i baggrunden. Det betyder, at du måske skal vente på, at disse downloads kan udfylde, før du kan bruge hver app eller få adgang til alle dine data.

Apple gør dette til at lade begynde at bruge din nye iPhone så hurtigt som muligt, mens resten af ​​dine data downloads i baggrunden. Afhængigt af hvor mange data din nye iPhone skal downloade, skal du muligvis holde den tilsluttet og tilsluttet Wi-Fi natten over.

Sørg for at flytte dit SIM-kort fra din gamle iPhone til din nye iPhone. Derefter kan du foretage telefonopkald, sende eller modtage tekster og bruge mobile data, mens du venter på, at dine apps skal downloade.

Nyd at bruge din nye iPhone

Hurtig start er den nemmeste måde at overføre alle data fra en gammel iPhone til en ny iPhone. Du behøver ikke bekymre dig om sikkerhedskopier, kabler eller computere. Og når overførslen er færdig, vises alle dine apps præcis, hvor du forlod dem, så du kan begynde at nyde din nye iPhone med det samme.

Det er rapporteret, at iPhone kan sidde fast ved at overføre data dusinvis af gange, når du overfører data fra den gamle iPhone til den nye. Der er ingen nøjagtig årsag, der kan føre til iPhone fast på overførsel af data. For at flytte dataene fra den gamle iPhone til en ny, skal du prøve at finde ud af, hvorfor iPhone sidder fast på overførsel af data og hvordan man løser det.

Del: Hvorfor er min iPhone fast ved at overføre data?

Generelt set er iPhone data-overførsel af fast problem relativt nyt, og der er ingen eksakte årsager fundet. Ifølge oplevelsen af ​​iPhone-teknikere og brugere kan nedenstående årsager føre til iPhone fast på overførsel af data:

Del: Metoder til at ordne iPhone fast ved overførsel af data?

Det er nødvendigvis muligt, at iPhone sidder fast på overførsel af data på grund af dårlig internetforbindelse. Når du overfører data fra Android-telefon til iPhone eller iPhone til Android-telefon, vises iPhone fast ved overførsel af data, når Wi-Fi afbryder selv i flere sekunder. På dette omstændighed , skal du bedre slukke for Wi-Fi Assist. Med iOS 9 og senere er Wi-Fi Assist som standard for at skifte til cellulær, når du har en dårlig Wi-Fi-forbindelse. Det kan føre til Wi-Fi frakobling , når iPhone sover, og får iPhone fast, mens du overfører data fra din gamle iPhone til en ny. Du skal slukke for Wi-Fi-assistent for at rette iPhone fast på overførsel af data problem:

For at holde Wi-Fi tilsluttet på din Android, skal du også sørge for, at din Android-telefon forbinder til godt Wi-Fi-netværk og hold Wi-Fi tilsluttet under processen for at undgå iPhone fast på overførsel af data. Her kommer guiden involveret i Android:

Metode Sluk for lav strømtilstand

Low Power Mode er til at reducere mængden af ​​strøm, som din iPhone bruger, når batteriet bliver lavt, og nogle funktioner kan tage længere tid at opdatere eller fuldføre. Din iPhone-ydeevne vil dog være påvirket ved denne tilstand. Og din Wi-Fi-forbindelse kan få afbrudt eller internettet virker ikke, når lavt strømtilstand er aktiveret. Din iPhone kan være fast ved at overføre data, hvilket kan henføres til den standardaktiverede lavt strømtilstand. For at rette iPhone fast ved overførsel af data, skal du slukke for lavt strømtilstand. Du kan følge nedenstående trin for at gøre det.

Når du overfører Android-telefondata til din iPhone, og din iPhone sidder fast ved overførsel af data, kan problemet skyldes den aktiverede strømbesparende tilstand. For at løse problemet, skal du tage Samsung Galaxy S10 for eksempel og følge nedenstående trin for at slukke for strømforsyning.

Metode genstart begge telefoner

Desuden kan du simpelthen genstarte begge telefoner for at løse den irriterende iPhone fast ved at overføre data problem. Derefter giver du bedre dine telefoner lidt minutter, før du tænder telefonen igen.

Metode opdatering til nyeste firmware

iPhone fast ved overførsel af data kan skyldes en mindre fejl. I dette tilfælde kan du også slippe af med iPhone, der sidder fast på overførsel af data ved at opdatere til nyeste firmware til din Android- eller iOS-enhed. Du kan nemt opdatere din iPhone til de nyeste iOS 14 og din Android-telefon til Android 11-systemet. Lær detaljer og nye funktioner om iOS 14 og Android 11.

Metode Brug iOSFIX

Når du forsøger at overføre data fra en telefon til en anden, kan du snuble over nogle almindelige problemer, som f.eks. Iphone fast ved at overføre data problem. For at fastsætte iPhone fast ved overførsel af data, er der flere nyttige metoder nævnt ovenfor. Og den bedste måde at rette på er at bruge tredjepartsprogrammet "Leawo IOSFIX. Du kan bruge dette kraftfulde iOS-systemreparationsværktøj til nemt at rette iPhone fast ved overførsel af data uden at miste data. Det kunne rette mere end 50 IOSVOs problemer, som f.eks. Fast på Apple-logo, sort skærm, fast i DFU-tilstand, fast ved overførsel af data, holder iPhone genstart, iPhone Ingen service osv. Dette program intelligent Tilbud De bedste firmwareopdateringer i henhold til enhedsversioner. Du kan nemt reparere iPhone fast på overførsel af data i enkle klik.

Vigtig

Du bruger en 4G-telefon, men internettet er stadig langsomt. Vi kan forklare.

Du bruger en 4G-telefon, men internettet er stadig langsomt. Vi kan forklare.

Uendelige sociale medier uden at spise dine data. Ingen kontrakter. Og hold kontakten, uanset hvor du er med vores 30Day Rolling Sim kun tilbud.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hvorfor er WiFi så langsom på din telefon, hvordan man skal fremskynde langsomt telefon internet.

Er dårligt vejr påvirker celle service

Er dårligt vejr påvirker celle service

Er dit signal går dårligt, når omgivet af andre mennesker på deres telefoner Er du droppe opkald på kontoret Lær hvorfor tjenesten uventet går dårligt

Sådan oprettes forbindelse til øjeblikkelig Hotspot med din Mac

Sådan oprettes forbindelse til øjeblikkelig Hotspot med din Mac

Brug denne artikel til adressen ofte stillede spørgsmål om opsætning af Xfinity XFi til arbejde med dine enheder. Se også flere ofte stillede spørgsmål på enheder, Xfinity Kameraer, Fliser og meget mere.

Personlig Hotspot Ikke i orden FAST Gotechtor

Personlig Hotspot Ikke i orden FAST Gotechtor

Løst ingen af ​​mine GOPROS WILL CONNECT MED MIN IPHONE 12 HOTSPOT ELLER IPHONE X HOTSPOT. Det holder dirigere mig til tænder mit HOTSPOT, men dens ALLEREDE

iPhone 11 Ingen service her er 11 måder at reparere det Techietechtech

iPhone 11 Ingen service her er 11 måder at reparere det Techietechtech

Er din helt nye iPhone 12, der ikke viser nogen tjeneste i statuslinjen her, hvordan du løser det og får dit cellulære signal tilbage. Undgå faldet eller hængende opkald

Hvordan at se, hvilke apps der dræner din iPhone batteri den hurtigste

Hvordan at se, hvilke apps der dræner din iPhone batteri den hurtigste

En af de vigtigste årsager til iPhone batteri dræne hurtigt kan være dårlig cellulær service. For at løse problemet 1. Aktiver Lavenergi ....

Fix Samsung Galaxy A32 Mobile Data Ikke i orden Issue Gadget Egenskaber

Fix Samsung Galaxy A32 Mobile Data Ikke i orden Issue Gadget Egenskaber

Find 10 forskellige metoder til at løse mobildata ikke fungerer problem i Ncell, NTC, og Smart Cell, med hurtige løsninger på telefon, SIM og netværk.

Hvorfor arbejder min android wifi hotspot ikke

Hvorfor arbejder min android wifi hotspot ikke

Min laptop pludselig kan ikke oprette forbindelse til WiFi af huset, jeg har prøvet systemgendannelse, afinstallere og geninstallere browsere og alle. Det pinges bare fint ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.