Tmobile annonce hovedrollen Tom Brady og Rob Gronkowski plejer luft på Super Bowl søndag

Tmobile TV-reklamer

Hey, jeg er også stadig at få annoncer. Regelmæssige kommercielle annoncer ingen kunstner annoncer. Jeg har fået den dukker op for at lytte til en kort annonce for at starte min weekend, men .. t-skærme på en søndag! Jeg har prøvet at genstarte min telefon og den app. Jeg har bare ikke afinstalleret det at prøve det. Jeg tror ikke, jeg er nødt til at gå til alt dette besvær. Jeg ville sætte pris på enhver hjælp.

annonce tech

Søger du at rapportere T-Mobile for falsk reklame? Måske har du købt noget fra dem, et produkt eller en service, på grund af deres annoncer, men det var ikke, hvad du forventede. Vi forklarer, hvordan at rapportere T-Mobile, hvis de har gjort noget forkert og mere.

Hvad er falsk reklame?

Falsk reklame refererer til eventuelle vildledende eller vildledende praksis, hvor en virksomhed bruger sine markedsføringsmateriale ligesom reklamer eller etiketterne på et produkt for at formidle information, som isnt sandt om sig selv, deres produkter eller tjenester, eller deres konkurrenter.

Reglerne om vildledende markedsføring og falsk reklame kan findes i en samling af lovgivning om statslige og føderale forbruger hvoraf de fleste er underlagt Federal Trade Commission Act, som er etableret FTC i 1914. FTC er klar over, hvad rulesbusinesses nødt til at følge, og hvilke sanktioner de kan stå over for, hvis de ikke.

Hvad er de forskellige typer af falsk reklame?

FTC har en masse forskellige almindelige typer af falsk reklame, den mest almindelige af hekse fejlmærkning et produkt eller en emballage, og herunder falske oplysninger. En kategori kaldes puffery. Puffery er bare et begreb, der anvendes til en hvilken som helst situation, hvor virksomhed kan reklamere for deres produkter eller tjenester med overdrevne påstande. I dette tilfælde betyder FTC ikke ser venligt på situationer, hvor en virksomhed bruger en overdreven påstand om, at der ikke kan bevises sand eller falsk. Dybest set virksomheden gør meget vage påstande som at have de bedste tæpper i Tri-State området. Det ville være umuligt at bevise eller modbevise dette, fordi bedst er naturligvis subjektiv.

T-mobile falsk reklame skandaler

T-Mobile blev beskyldt for falsk reklame af New York Attorney General, efter at de producerede en annoncekampagne hævder at rippe op servicekontrakter og slippe af falsk reklame. Det synes de gjorde hverken med succes. Faktisk en af ​​de største påstande om deres vildledende markedsføring er, at de hævder ingen kontrakter eller ingen årlige kontrakter, i et forsøg på at lokke nye kunder, men i virkeligheden er de stadig kræver mange kunder til at tilmelde sig en 2 årig kontrakt, den samme som før.

Andre bureauer satte sig op og tog varsel af de falske annoncer efter T-Mobile, som National Advertising Division, som anbefalede selskabet afbryde visse reklamepåstande grund af deres falske udsagn.

Og kunderne Arent tilfreds. På T-Mobile support side er der tråde at gøre med falsk reklame, specifikt om løfter i annoncer at gøre med service, som at få service overalt, men i virkeligheden, kunderne ikke får meget ud af deres service, uanset hvor de går. Der er diskussioner mellem kunder om, hvordan T-Mobile får væk med falsk reklame på deres samfund supportside også. Disse er ikke klager begrænset til T-Mobile fora enten, mange rapporter har udsat luftfartsselskabet for at hævde at tilbyde landsdækkende, hurtig service, men mangel.

Hvad gør man hvis man ser falsk reklame i aktion

For det første huske domstolene kræver ikke, at nogen faktisk være affectedby falsk reklame for at dømme en virksomhed for at gøre det. Så kan du indsende en forbruger klage til FTC, hvis du ser falsk reklame finder sted. Kun ved at indgive en forbruger klage til FTC, kan de undersøge og gribe ind, og kun ved regelmæssigt at rapportere virksomheder kan forbrugere som dig kræver store navne drive ærlig forretning. Du kan også sende en klage til TruthinAdvertising. rg hvor det vil gå offentligheden.

FTC kan fine dem, sagsøge dem, eller udstede mere alvorlige straffe afhængigt af, hvad de gjorde, og hvor mange gange ve været fanget før. Men, hvis du er blevet krænket af falsk reklame, de regler, der styrer, hvordan du kan få brug vil afhænge af dine stater love relateret til illoyal eller vildledende og praksis.

Påvirket af falsk reklame? heres hvad du kan gøre

Så hvad kan du gøre for at få erstatning eller retfærdighed, hvis du har mistet penge på grund af falsk reklame? Du kan prøve FTC først, derefter kundeservice, men det meste af tiden der plejer hjælpe dig. I stedet kan du prøve forbruger voldgift.

Forbruger voldgift er normalt hurtigere og billigere end at gå rettens vej, men det kan stadig være en smule forvirrende, fordi det er en juridisk proces med en rimelig mængde af papirarbejde . Thats hvor vi kan hjælpe. FairShake hjælper dig med at navigere den voldgift proces forbruger, fra at kræve dit krav til at få den opløsning, du fortjener.

Fortæl os om din klage og godt hjælpe dig med at få en retfærdig løsning

Når det kommer til deling af data, T-Mobile var den sidste store luftfartsselskab til at holde ud på at dele kunders data. Men starter April 26, 2022 vil det slutte AT & T og Verizon i at yde tredjemand med data sigtet fra kundernes vaner.

Den gode nyhed er, at du temmelig nemt kan lukke tilladelser for de mobiltelefon luftfartsselskaber udøver ekstrem spionage for hver app, du bruger, alt du læse alt, hvad du køber, hver hjemmeside, du besøger, siger han.

T-Mobiles nye fortrolighedspolitik hedder, at det gør ikke deler oplysninger, der direkte identificerer sine brugere. Alligevel kan du ikke lide, at alt, hvad du gør på din telefon vil være fair spil for at blive taget til fange, kategoriseres og sendes til andre virksomheder.

I sin fortrolighedspolitik, T-Mobile siger den deler dine bredbånd og enhedsdata i marketing rapporter det giver til tredjepart. På luftfartsselskaber websted, kan du styre, hvordan dine data bliver brugt i to områder: Reporting & Analytics-rapporter og relevante annoncer programmet.

Endelige tanker

Bare for at være klar, fravalg af T-Mobiles data-rapportering politikker plejer stop-annoncer vises. Hvad det vil gøre, er at forhindre brugen af ​​oplysninger om din online-aktivitet til at gøre de annoncer, mere målrettede til dig.

Flere ressourcer fra ClarkCom:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På tirsdag, Foulkes fik en makeover, da T-Mobile afsløret sin nydesignede "Alter Ego" reklamekampagne. I et forsøg på at omdefinere virksomheden som en avanceret luftfartsselskab med en hurtig trådløst netværk, Foulkes nu sport en sort læder motorcykel dragt - omend med pink trim - og zoomer rundt på en matchende Ducati superbike.

Men billedet af T-Mobiles kampagne ser ud til at målrette mere end blot datahastighed-freaks, og er måske mere køn inclusive end tidligere T-Mobile branding. Alligevel vil det nye produkt redegørelse giver T-Mobile nok kant til at konkurrere med Verizon, Sprint og AT & T? For den sags skyld, vil det hjælpe T-Mobile kaste alle de dårlige sammenslutninger af sin mislykkedes fusion med AT & T?

Da hun kravler på cyklen og sætter på hendes hjelm, ordene "No More Mr. Nice-Girl" Flash hen over skærmen. Den kommercielle tilbringer de næste 15 sekunder dedikeret til video af Foulkes hastighedsovertrædelser gennem byens gader. "Det er tid til at indstille posten lige," ad stater. "Prøvekøre Amerikas største 4G-netværk."

T-Mobile kommercielle viser en 180-graders skift væk fra Foulkes' tidligere boblende, pige-next-door persona, som vi kan se fra hendes fuldstændig mangel på dialog og stramtsiddende jakkesæt. Den nye kommercielle 's "mørke" motiv står også i skærende kontrast til T-Mobiles traditionelle kvinde-venlige branding. Luftfartsselskabet, trods alt, er berømt for sine lyserøde-tema detailbutikker.

I fortiden, har T-Mobile selv modtaget flak for sin magenta-fokuserede tema bliver alt for girly. Så er transportøren ved hjælp af ældgamle "sex sælger" strategi for at få flere mænd på sit netværk? Kendere teknologi messer som CES ved, at smukke kvinder klædt i stramt eller mager tøj appel til han- domineret tech industrien.

"Jeg tror, ​​de er forsøger at universelt appel til folk på udkig efter ydeevne, uanset om der kommer til at appellere mere til mænd eller ej," Brad Scott, senior director ved branding fast Landor Associates, fortalte wired. "Er det billede gør det mere sexet, mere stemningsfulde? Betyder det fange din opmærksomhed? Jeg tror det."

Og jeg er enig. Mens T-Mobiles annonce sikkert har sexappeal, betyder det ikke målrette alle køn i særdeleshed. Mens du ser annoncen, kunne jeg se, hvordan tech-kyndige kvinder ville finde Foulkes' ny kant specielt attraktiv. Det forestiller en selvsikker kvinde, der er klar til at stå op til en tech udfordring - og du kan ikke se så meget i reklamer. Den køn-bøjning "No More Mr. Nice-Girl" slogan gør annoncen endnu mere rummeligt.

Desuden siger T-Mobile, at det ikke er rettet mod sin nye kampagne i nogen aldersgruppe eller især køn. Den nye kommercielle, såvel som følgende pletter, er rettet mod alle mobile forbrugere, siger transportøren.

"Markedet er ikke opmærksom på den innovative teknologi, der driver vores tjenester," Peter Deluca, T-Mobile SVP af mærke, reklame og kommunikation, fortalte Wired. "Carly er synonymt Med udviklingen af ​​T-Mobile-mærket, da vi fortsætter med at skubbe konvolutten med enhed og serviceinnovation for at levere fantastiske 4G-oplevelser."

T-Mobile har truet sine 4G-hastigheder, og udfordrende førende netværk i årevis - Foulkes kom først i en annonce, der havde til formål at one-up på AT & T-Exclusive iPhone. Den nyeste kampagne viser bare dette med meget mere prangende og bogstaveligt talt hurtigt billedsprog.

Men givet sidste års mislykkede fusion med AT & T, manglen på en iPhone og det nylige tab på 802.000 kunder, T-Mobile har meget at kæmpe imod og vise en talskvinde på En hurtig cykel er måske ikke nok. Desuden, mens T-Mobile hævder at have det største 4G-netværk, kører det stadig på HSPA + i stedet for den hurtige LTE-infrastruktur, som AT & T og Verizon begge har.

T-Mobile Teamet er dog håb om, at dens opdaterede annoncekampagne sammen med det kommende brandrelokale og $ 4 milliarder investering i netværksinfrastruktur vil være nok til at overbevise forbrugerne om, at det er et premium-netværk.

T-Mobile og Publicis har skabt en række reklamer, der vil spille på tv, Hulu og YouTube, der starter i dag. Virksomheden kører også et parallel "testdrev" -sted, som vil indeholde videoer af T-Mobile-enheder, der er testet mod andre carrier-enheder.

Annoncen opfordrer til at tænke på T-Mobile's tidligere Super Bowl Commercial, som forklarede, hvordan spotty service resulterede i, at Tom Brady likvede op med Tampa Bay Buccaneers. Det er bestemt resoneret med fans, der elskede den kommercielle.

Drew Weisholtz er en reporter for i dag digital, fokuserer på popkultur, nostalgi og trending historier. Han har set hver episode af sparet af klokken mindst 50 gange, længes efter at perfektere kran sparket fra Karate Kid og udfører stand-up komedie, mens han også jubler på New York Yankees og New York Giants. En kandidat fra Rutgers University, han er den gifte far til to børn, der tror, ​​at han er latterlig.

Smartphone brugere på T-Mobile og Sprint vil snart se målrettede annoncer, der er påvirket af de data, der er indsamlet fra mobilapps og internettet, men er der mulighed for at fravælge. T-Mobile-kunderne har måske allerede haft databrug på deres sind i år, efter at T-Mobile behandlede en dataovertrædelse tilbage i januar. T-Mobile stod også over for nogle vanskeligheder i 2022, herunder en $ 200 millioner bøde fra FCC over sine datterselskabers handlinger, Sprint.

Hvordan app-virksomheder bruger kundedata har været i nyhederne meget på det seneste. Apple introducerede App Store Privacy Etiketter med iOS 14. Opdatering i december 2022, og endnu mere for nylig, hævede WhatsApp store bekymringer over, hvordan det delte data med Facebook. For ikke at nævne, virksomheder, der bruger data for at påvirke typen af ​​annoncer, en forbruger ser ikke nyt heller. Tilbage i januar sidste år lovede Youtube at stoppe med at vise målrettede annoncer på videoer set af børn, Â som en del af en aftale med FTC.

Som rapporteret af Wall Street Journal, vil T-Mobile-brugere automatisk blive indskrevet i det nye annonceringsprogram, der starter den 26. april, en beslutning, der vil resultere i alle kunder, der ser mere relevante annoncer. På sin hjemmeside forklarer T-Mobile, at det vil oprette publikumssegmenter ", der kan bruges af T-Mobile eller andre til at levere de målrettede annoncer. Men disse segmenter vil dog ikke omfatte personlige identificerbare oplysninger og vil blive knyttet til en brugers mobil Reklame ID i stedet. For alle, der ønsker at fravælge de målrettede annoncer, oplever der sig, er der mulighed for at gøre det.

Vigtig

Mød Tmobile TVISION HOME BSFREE TV, der lærer dig

Mød Tmobile TVISION HOME BSFREE TV, der lærer dig

Mød Tmobile TVISION HOME BSFREE TV, der lærer dig

Forsikring og Personaleydelser MetLife

Forsikring og Personaleydelser MetLife

Her giver vi vejledning og hjælp til at logge på for dem, der har glemt deres eVision log i detaljer

30 mm stål TVision ur

30 mm stål TVision ur

T VISION TECHNOLOGY LTD Gratis firmaoplysninger fra Companies House, herunder hjemsted adresse, arkivering historie, regnskab, årligt afkast, officerer, afgifter, forretningsaktiviteter

En ny Watch Brand siger dens cirkulære Swiss Made

En ny Watch Brand siger dens cirkulære Swiss Made

3WATCHES, en professionel ur producent, giver fremragende tilpasset ur med konkurrencemæssige fordele. Velkommen til design dit eget mærke ur.

TWatch anmeldelse 2021 Dont Køb Indtil Youve Læs dette

TWatch anmeldelse 2021 Dont Køb Indtil Youve Læs dette

Der indføres en endelig rangordning af de allerbedste smartwatches penge kan købe, herunder wearables fra Apple, Samsung, Fitbit og mere.

Kig på, se eller ur

Kig på, se eller ur

Find ud af, hvordan du kan se. Tjek alle de måder at live stream NFL Network NFL RedZone tværs mobil, tablet, desktop tilsluttede enheder

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mariners fans kan ride til spillet på Ekkolod, Link letbane og ST Express til tmobile Park. Lyd Transit online trip planner vil hjælpe nd din bedste mulighed fra dør til dør.

Samsung SMT733NZKAXSA Galaxy Tab S7FE 12. WiFi 64GB Sort på The Good Guys

Samsung SMT733NZKAXSA Galaxy Tab S7FE 12. WiFi 64GB Sort på The Good Guys

Dens ikke kun godt for de ting, vi alle elsker at gøre, såsom at se film, spille spil og streaming af musik dens en kreativ kraftcenter, også, og kan være temmelig praktisk i køkkenet

Den bedste iPhone 13 tilbud er her mål, bedste køb, Verizon og mere

Den bedste iPhone 13 tilbud er her mål, bedste køb, Verizon og mere

Få specifikationerne, nøglefunktioner, priser og tilgængelighedsoplysninger for æbler 5G iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 PRO, og iPhone 12 Pro Max, den nye lilla iPhone 12, iPhone 12 mini og lufttag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.