Tmobile kunder ramt af bruddet Hvad gør lige nu

Tmobile sender en masse tekst Advarsel om industrywide Telefon Kapring fidus

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

BOSTON â €”Efter en større bruddet på internationalt trådløse luftfartsselskab T-Mobile, USA, Inc., der kompromitteret personligt identificerbare oplysninger om over 50 millioner mennesker på landsplan, har justitsminister Maura Healey iværksat en undersøgelse for at afgøre, om den selskabet havde ordentlige sikkerhedsforanstaltninger på plads til at beskytte oplysninger forbruger og mobil enhed oplysninger. AG Healey også opfordre forbrugere, der er nuværende eller tidligere kunder hos T-Mobile til at tage skridt til at beskytte sig selv mod identitetstyveri eller svig.

AGS kontoret har indledt en undersøgelse af omstændighederne omkring bruddet og trin selskabet tager at løse det og underrette forbrugerne, og at afgøre, om selskabet havde korrekt sikkerhedsforanstaltninger på plads til at beskytte oplysninger forbruger og mobil enhed oplysninger .

Mit kontor er yderst bekymret over, hvordan disse data brud kan have sat de personlige oplysninger af Massachusetts forbrugere i fare, siger AG Healey. Som vi undersøge for at forstå det fulde omfang af hvad der skete, opfordrer vi påvirket forbrugerne til at træffe de nødvendige sikkerhedsforanstaltning s for at sikre deres oplysninger er sikker, og for at forhindre identitetstyveri og svindel.

Som reaktion på bruddet, er T-Mobile tilbyder forbrugerne forskellige gratis tyveri beskyttelse tjenester, herunder fupnummer, og konto overtagelse beskyttelse til deres mobiltelefoner. Disse tjenester kan tilgås via T-Mobiles hjemmeside. T-Mobile anbefaler også, at kunderne nulstille konto stifter og adgangskoder som en ekstra sikkerhedsforanstaltning . Virksomheden har oprettet en forbruger pleje hotline, der kan nås ved at ringe 611 fra en T-Mobile telefon eller ringe 1-800-937-8997.

T-Mobile har direkte meddelt kontohaver af de nuværende T-Mobile konti primær hvis en bruger af denne konto er blevet påvirket. T-Mobile har tilkendegivet, at det arbejder på at anmelde tidligere og potentielle kunder, hvis de er blevet påvirket.

Selv hvis du ikke har modtaget meddelelse fra T-Mobile om dette brud, AG Healeys Office opfordrer forbrugere, der har T-Mobile tjeneste, eller som havde eller ansøgt om T-Mobile service i fortiden, for at overveje at tage skridt til at beskytte sig mod identitetstyveri. Ud over de tjenester, der tilbydes af T-Mobile på sin hjemmeside, disse trin omfatter følgende:

Hvis du leder efter hvordan man kontakt T-Mobile, har du sikkert allerede prøvet de to muligheder, og nu er du klar til at kontakte en kundeservicemedarbejder hos T-Mobile, der rent faktisk kan gøre noget.

Hvordan kontakter jeg en virkelig person ved t-mobil?

T-Mobiles Executive Response Team behandler klager, der har trappet op fra de lavere niveauer af kundesupport. Hvis du kontakter T-Mobile via forretningsudvalget respons hold, kan du få T-Mobile udøvende til at lytte.

Specialisterne er uddannet til at være hjælpsom og fremskynde dit problem. Du skal først komme igennem til en specialist. Holdene hovedlinien beder dig om at indtaste et telefonnummer udvidelse, så instruktøren bliver den bedste kontaktpunkt.

Hvordan kontakter jeg T-Mobile med en juridisk klage?

Voldgift er en type konfliktløsning proces, der giver dig mulighed for at medbringe din tvist med T-Mobile til en uafhængig voldgiftsmand, der fungerer gerne som dommer. T-Mobiles kontrakt er skrevet for at undgå kollektive søgsmål i regelmæssig domstol.

At initiere voldgift, det første skridt er at kontakte T-Mobile juridiske afdeling med en juridisk meddelelse. Kontakt til T-Mobile til at indlede voldgiftssag kan motivere virksomheden til at handle hurtigt. Nogle kunder med alvorlige klager over virksomheder som T-Mobile modtage kompensation i de tusindvis af dollars.

Ifølge T-Mobile, "CPNI adgang kan have indføjet telefonnummer, antal linjer abonnerer på på din konto og, i nogle tilfælde, call-relaterede oplysninger indsamlet som led i den normale drift af din trådløse tjeneste."

T-Mobile sagde, at følsomme kundedata såsom navne på konti, fysiske eller e-mail adresser, finansielle data, kreditkortoplysninger, cpr-numre, CVR-nummer, adgangskoder eller PIN-koder ikke blev åbnet.

I redegørelsen, at selskabet siger, at dets cybersikkerhed hold var i stand til at opdage problemet og "nedlukning ondsindet, uautoriseret adgang til nogle oplysninger" relateret til kundernes konti. T-Mobile sagde, at det virkede med "assistance fra førende cybersikkerhed retsvidenskab eksperter, at bestemme, hvad der er sket, og hvilke oplysninger var involveret," og også straks rapporterede hændelsen til føderale retshåndhævende myndigheder.

August 31, 2022 / 3BL Medier / - Hurricane Ida har forårsaget udbredte strømafbrydelser i New Orleans og Gulf Coast regionen. I øjeblikket vores netværk er omkring 70% i drift på tværs af Louisiana og Alabama. Nogle kunder på disse områder kan opleve intermitterende indvirkninger på tale, data og tekst service. Situationen er stadig meget flydende som første respondenter og hjælpeprogrammer vurdere skaderne efter stormen.

T-Mobile fortsætter med at spore orkanen Ida, da det gør landkending over U.. Gulf Coast. Vores hurtige respons hold er klar til at hjælpe vores kunder og hjælpe med at minimere eventuelle driftsforstyrrelser. Desuden arbejder vi på at sikre vores medarbejdere, butikker og faciliteter er godt forberedt på den storm betingelser.

Flere af vores butikker i Louisiana og Mississippi tager sikkerhed sikkerhedsforanstaltning s og kan være lukket forud for storme ankomst. Hvis du har brug for at besøge os, kan du nå ud til din lokale butik for at bekræfte, at de er åbne. Du kan også ringe 611 eller 1-800-937-8997 fra dit håndsæt, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om din konto eller tjeneste, og vi vil være glade for at hjælpe.

Louisiana sogne: Acadia, Allen, Kristi himmelfartsdag, Mariæ, AVOYELLES, Beauregard, Calcasieu, Caldwell, Cameron, Catahoula, Concordia, East Baton Rouge, East Carroll, East Feliciana, Evangeline, Franklin, Grant, Iberia, Iberville, Jackson , Jefferson, Jefferson Davis, Lafayette, Lafourche, Livingston, Madison, Morehouse, Natchitoches, Orleans, Ouachita, Plaquemines, Pointe Coupee, Rapides, Richland, Tangipahoa, Tensas, Terrebonne, Union, Vermilion, Vernon, Washington, West Baton Rouge, West Carroll, West Feliciana, Winn

Mississippi amter: Adams, Amite, Claiborne, Clarke, Copiah, Covington, Forrest, Franklin, George, Greene, Hancock, Harrison, Hinds, Issaquena, Jackson, Jasper, Jefferson, Jefferson Davis, Jones, Kemper, Lamar, Lauderdale, Lawrence, Leake, Lincoln, Madison, Marion, Neshoba, Newton, Pearl River, Perry, Gedde, Rankin, Scott, Sharkey, Simpson, Smith, Stone, Walthall, Warren, Wayne, Wilkinson, Yazoo

T-Mobile overvåger nøje orkanen Ida, da det gør sin vej mod Gulf Coast og forventes at gøre landgang på søndag. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at holde forbindelsen på tidspunkter som dette, og vores hold er klar til at reagere, når det er sikkert at gøre det. Vi har i øjeblikket en række opsving udstyr, herunder generatorer , placeret i nærheden, som er klar til at implementere. Vi vil også være parat til at være på jorden i lokalsamfund med forsyninger efter behov.

T-Mobile, AT & T og andre mobile luftfartsselskaber minde kunder at drage fordel af gratis tjenester, der kan blokere identitetstyve fra nemt portering dit mobilnummer ud til en anden udbyder, som gør det muligt slyngler til opsnappe dine opkald og beskeder, mens telefonen bliver mørk. Tips til at minimere risikoen for nummerportering bedrageri er tilgængelige nedenfor for kunder i alle fire store mobiludbydere, herunder Sprint og Verizon.

Uautoriseret mobiltelefonnummer portering er ikke et nyt problem, men T-Mobile sagde, at det begyndte at advare kunderne om det tidligere i denne måned, fordi virksomheden har oplevet en nylig uptick i svigagtige anmodninger om at få kundernes telefonnumre porteret over til en anden mobil udbydere netværk.

Vi har været at advare kunderne via sms, at vores branche oplever et telefonnummer port ud fupnummer, der kunne påvirke dem, T-Mobile sagde i en skriftlig erklæring. Vi har været at tilskynde dem til at tilføje en port valideringsfunktion, hvis ve ikke allerede har gjort det.

Portering et nummer til en ny udbyder lukker telefonen af ​​den oprindelige bruger, og viderestiller alle opkald til den nye enhed. Når du er i kontrol over mobilnummer, kan tyvene anmode om anden faktor, der sendes til den nyligt aktiverede enhed, såsom en engangs-kode sendt via sms eller eller et automatiseret opkald, der læser den ene gang koden højt.

I disse tilfælde kan svindlere ringe til en kundeservicespecialist på en mobiludbyder og udgøre som målet, der leverer de mærker Static identifikatorer som navn, fødselsdato, socialsikringsnummer og andet Information. Ofte er dette nok til at have en målopkald midlertidigt videresendt til et andet nummer eller portet til et andet udbyders netværk.

Port-out bedrageri har været et brancheproblem i lang tid, men for nylig set set en uptick i denne ulovlige aktivitet, sagde T-Mobile. Leverede ikke specifikke metrics, men det har været nok, at vi følte, at det var vigtigt at opfordre kunderne til at tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner til deres konti.

I et blogpost offentliggjort tirsdag, sagde AT & T Bad Guys nogle gange ulovlig porting til at stjæle dit telefonnummer, overføre nummeret til en enhed, de styrer og Intercept Tekst-godkendelsesmeddelelser fra din bank, kredit kortudsteder eller andre virksomheder.

Du kan ikke vide, at dette er sket, før du bemærker, at din mobilenhed har mistet tjenesten, læser et indlæg af Brian Rexroad, VP af sikkerhedsrelationer på AT & T. Derefter kan du bemærke tab for adgang til vigtige konti, da angriberen ændrer adgangskoder, stjæler dine penge og får adgang til andre stykker af dine personlige oplysninger.

Rexroad siger i nogle tilfælde, at tyvene bare gå ind i en AT & T Store og præsentere et falsk ID og dine personlige oplysninger, der anmoder om at skifte luftfartsselskaber. Porting giver kunderne mulighed for at tage deres telefonnummer med dem, når de ændrer telefonbærere.

Vigtig

Area Code 281 Southeastern Texas RingCentral Local Number

Area Code 281 Southeastern Texas RingCentral Local Number

Få en lokal Houston nummer for din virksomhed i dag. Ooma kan give dig en Houston telefonnummer herunder områdenumre 281, 346, 832 eller 713.

Tilføjet 839 områdenummer bringer forandring til opkald til meget af South Carolina

Tilføjet 839 områdenummer bringer forandring til opkald til meget af South Carolina

Opslag områdenummer 681 detaljer større byer og tidszone. Se 681 områdenummer kortet i West Virginia. Find navnet på et telefonnummer i området kode 681.

AreaCodePrefix Exchange 302.841

AreaCodePrefix Exchange 302.841

Opslag områdenummer 619 detaljer større byer og tidszone. Se 619 områdenummer kortet i Californien. Find navnet på et telefonnummer i området kode 619.

10digit opkald bliver obligatorisk i Lowcountry

10digit opkald bliver obligatorisk i Lowcountry

Opslag oplysninger om Area Code 843 får demografiske, NPA NXX, og andre data ved områdenummer

Hvem ringede til dig fra 8448395057 18448395057

Hvem ringede til dig fra 8448395057 18448395057

Klager over telefonnummer 8448395292 opkald eller meddelelser. Ring ikke klager 7, individuelle uformelle forbrugerklager 0, kommentarer 0, opsætninger 262.

Panda Express, Elmhurst Queens Center Mall 9015 Queens Blvd Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Panda Express, Elmhurst Queens Center Mall 9015 Queens Blvd Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Panda Express, Elmhurst Se 5 uvildige anmeldelser af Panda Express, bedømt 4 af 5 på Tripadvisor og klassificeret 54 ud af 176 restauranter i Elmhurst.

Hvilket land kode er 904

Hvilket land kode er 904

Whos kalde Er det et fupnummer Hvor er det, der kommer fra Alt, hvad du behøver at vide om den 904 områdenummer.

AreaCodePrefix Exchange 917.789

AreaCodePrefix Exchange 917.789

Statusconscious newyorkere har længe eftertragtede bydele oprindelige 212 områdenummer.

Tenigit dialing i 918 områdekode nu kræves

Tenigit dialing i 918 områdekode nu kræves

Find 918 områdekodeoplysninger, herunder by, tidszone og kort. Lookup områdekode 918 telefonnummer, navn og placering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.