Tmobile Outage i Manhattan, New York County, New York

New York City sues tmobile for at krænke forbrugerbeskyttelsesloven, sælger brugte telefoner

Din placering - Jo længere væk du er fra en mobiltelefon mast, jo svagere dit signal vil være, da signalet bliver svagere, hvilket påvirker signalkvaliteten, som vil reducere dine data downloadhastigheder.

Hvad disse resultater betyder

Din placering - jo længere væk du er fra en mobiltelefon tårn, jo svagere dit signal vil være, da signalet bliver svagere, hvilket påvirker signalkvaliteten, som vil reducere dine data downloadhastigheder.

T-Mobile starter Home Fiber Internet Pilot i NYC

T-Mobile's Limited Pilot Program tilbyder Fiber Home Internet til visse steder i New York City. Du spekulerer sikkert på, hvad disse steder kan være. Disse NYC-steder er "visse boligbygninger i Manhattan", ifølge en rapport fra randen.

T-Mobile Fiber

I en nylig rapport udgivet af uafhængig forskningsfirma Umlaut, toppede T-Mobile 5G netværk ranking, når det kommer til internet pålidelighed, dækning og hastighed. Andre trådløse netværksleverandører inkluderet i rapporten er Verizon og AT & T.

Hvad er fiberoptisk internet?

Mens T-Mobile's 5G-netværk slet ikke lyder dårligt, er det ikke overraskende, hvis forbrugerne foretrækker T-Mobile Fibre og dens 940 Mbps upload og downloadhastigheder. Men hvad er nøjagtigt fiberoptisk internet?

Hvordan fungerer nperf kortet?

Dataene indsamles fra test udført af brugere af NPOF-appen. Disse er tests udført i reelle forhold direkte på området. Hvis du gerne vil blive involveret, er alt, hvad du skal gøre, downloade NPOF-appen på din smartphone. Jo flere data der er, jo mere omfattende kortene bliver! Alle testresultater vises på kortene. Filtreringsregler anvendes før præstationsberegning for publikationer.

Netværksdækningskort opdateres automatisk af en bot hver time. Hastighedskort opdateres hvert 15. minut. Data vises i to år. Efter to år fjernes de ældste data fra kortene en gang om måneden.

Hvor pålidelig og præcis er det? Test udføres på brugernes enheder Geolocation Precision afhænger af modtagerens modtagelseskvalitet På tidspunktet for testen for dækningsdata bevarer vi kun tests med en maksimal geolocation præcision af meter For download bitrates går denne tærskel op til meter

Test udføres på brugernes enheder. Geolocation Precision afhænger af modtagelseskvaliteten af ​​GPS-signalet på tidspunktet for testen. Til dækningsdata opretholder vi kun tests med en maksimal geolocation-præcision på 50 meter. For download bitrates går denne tærskel op til 200 meter.

Opdateret 2 minutter siden: T-Mobile USA er en stor trådløs netværksoperatør i USA. Hovedkvarteret er placeret i Seattle Metropolitan-området. T-Mobile USA tilbyder trådløse og datatjenester i USA, Puerto Rico og U.. Jomfruøer under T-Mobile and Metropcs mærker.

Tmobile drejer på 5g lag kage i NYC med 2. GHz integration

T-Mobile problemer i de sidste timer i Manhattan, New York

Følgende diagram viser antallet af rapporter, som vi har modtaget om T-Mobile i løbet af de sidste 24 timer fra brugere i Manhattan og i nærheden af ​​områder. En outage bestemmes, når antallet af rapporter er højere end basislinjen, repræsenteret af den røde linje.

december: Problemer på T-Mobile

De seneste udbrudsrapporter og spørgsmål Oprindelig fra New York City, Bronx, Brooklyn, Queens, Newark, North Bergen, Jersey City, Manhattan, Yonkers, Staten Island, Hoboken, Paterson, Fort Lee, Clifton og Paramus.

T-Mobile Problemer Rapporter nær Manhattan, New York

ATT tabte en kunde, fordi der er en praksis for at blokere ikke AT & T-telefoner fra at få Volte og dermed tabe service om to måneder, og at være ledet af kundeservice. Vil se, om tmobile vil tage denne enhed som det er, men jeg er bare flad ud krydset.

Boy Jeg er glad for, at jeg dræbte tmobile Ive har forsøgt at få fat i dem for at få min PIN-kodeændring i tre dage og kan ikke få nogen på telefonen. Når jeg går til butikken, vil de ikke hjælpe mig med at gøre det og en uhøflig for mig.

Barkiolog hjælper os på vejen. Du kan se dette allerede. Fra den 30. juni er hver større stemmeudbyder i staterne, herunder telefonfirmaer AT & T, Verizon og T-Mobile og Cable Provider Comcast, at implementere en teknologi, der hedder RUG / SHAKEN, der er designet til at bremse spamopkald.

Getfiscal Great Point. VancityReynolds ejer også Mint Mobile. De bruger Tmobile's netværk, som har titusindvis af brugere. Hvis din Mint Mobile, er du en Ryan Reynolds fans, og alle disse mennesker så sandsynligvis på deres telefon til støtte for Ryan. Så det er sådan

Min Apple Watch 7 + Cellular Endelig ankom! Gik for at aktivere det og tilbragte 3 + timer på telefonen og via tekst chatter w / flere tmobile techs forsøger at få det til at arbejde. Endelig fortalte dem at annullere det. Hvad en skuffelse. Overvejer at returnere det og få en billigere en.

Kommunikationssystemprocedurer Derfor er du T-Mobile Phones-tjenester i strid med de kommunikationsforbundlige love. Også du formoder ikke at annullere en anden personlig telefon tjenester af en person uden denne person tilladelse og tilladelse og desuden er du den

T-Mobile Suck Major **** havde samme ****** problemer i løbet af et halvand og en halv, faldt opkald, overophedning, kan ikke holde signal kundeservice suger samt bedt om at tale med Supervisor Telefonen slukker på deres ende hader dem

Tmobile Verizon ATT Folk elsker at tale om tmobile er hurtigt, men det er ikke, hvad det altid kommer ned til. Pålidelighed af et nettoarbejde og ekstensivitet af det bør altid prioritere noget #verizon gør meget godt, om i NYC eller Michigan og noget #TMUS gør det ikke

T Mobile Corporate Office i New York, NY med anmeldelser

I en klage indgivet i statens højesteret i Manhattan sagde byen, at den havde identificeret mere end 2.200 overtrædelse S af T-Mobile, hvis Pervasive Ulovlig aktivitet spændte 56 metro butikker i alle fem byer, herunder autoriserede forhandlere og butikker, der drives af dens Metropcs NY-enhed.

I sin klage sagde New York City, at det havde tegn på, at mange metroforretninger solgte brugt eller renoverede telefoner som nye og opkrævede skatter, der var overdrevne eller syntes at blive oprettet, herunder enhedsændringsskatter og enhedsaktiveringsafgifter.

Klagen citerede et eksempel, hvor en kvinde troede, at hun havde købt en telefon annonceret til $ 599 fra en Bronx-forhandler, kun for at lære senere, at hun havde tilmeldt sig en 12-måneders leasing, der koster $ 2.191. 0.

New York City sagde også Metro's hjemmeside af T-Mobile Sceptively annonceret en 30 dages garanti på telefonkøb, selvom det fine print sagde garantien var kun syv dage og dækkede kun en lille underkategori af transaktioner .

spekulerer du på, hvor man skal have hovedet for forventede varer? T-Mobile er en af ​​de steder, du måske vil have, Chekâ ud. Her kan du finde mobiltelefoner og også mobiltelefon tilbehør. Shopping Spree er en af ​​de bedste elskede aktiviteter for de fleste mennesker, der tjener som en godbid og giver visse nydelse . Besøg T-Mobile giver dig mulighed for at vælge den rigtige vare og løfte dine ånder.

Telefon:

Du har brug for hurtige, pålidelige data til at leve, spille og arbejde fuldt ud. Det er derfor, at T-Mobile designet vores netværk forskelligt, med celletårne ​​tættere sammen end nogen anden større national transportør.

Jeg giver en anmeldelse efter at have en uge fra helvede med tmobile service, jeg porterede over fra AT & T forsøger at spare penge. Overført 2 telefoner, måtte ende med at gå tilbage til AT & T med 1, fordi det var en.

PAS PÅ! Gå ikke til den 14. St 1. Avenue Store for at få hjælp. Jeg tilmeldte mig for tmobile service efter 15 år på AT & T på grund af det beløb, jeg kan gemme. Jeg ansøgte over telefonen og alt gik.

Jeg går til denne butik for at åbne en ny konto for min søn. #Chris fyren fra butikken skabte et helt rod unødigt og uden at jeg beder om det. Han går og forklarer noget om en gammel.

Hvis jeg kan give dem minus 5 stjerner ville jeg give denne butik. Jeg købte en linje for min mor, der besøger USA, som skulle give sine ubegrænsede data, tekst og 1000 talk minutter. Kortet.

Godretssagen, der blev indleveret i statens højesteret i Manhattan Wednesday, følger en årlig undersøgelse, der hævder selskabet og mere end 50 af sin metro af T-Mobile Stores omkring New York City overtrådte byens forbrugerbeskyttelseslov tusindvis af gange, ifølge A pressemeddelelse.

Virksomheder, der blatant scam New Yorkere, skal holdes Accountable , Mayor Bill De Blasio sagde i erklæring. Vi gør alt i vores magt for at sikre, at T-Mobile slutter disse vildledende praksis, og at kunder, der blev udnyttet at få den tilbagebetaling, de skylder.

Vigtig

De bedste mobiltelefon planer for december 2021

De bedste mobiltelefon planer for december 2021

Vores Roundup af de bedste mobiltelefon planer i USA vil hjælpe dig med at finde den rigtige plan, uanset dit budget eller placering.

Veteran militære familier Du kan gemme et ton på trådløse planer med tmobile Komando. om

Veteran militære familier Du kan gemme et ton på trådløse planer med tmobile Komando. om

Maj er National Military Vurdering Måned, en særlig tid til at ære den service og ofre for medlemmer af hæren, søværnet, flyvevåbnet, Coast Guard, marinesoldater, og rummet Kraft. com. omlyd.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

At give mere til militære og veteran familier.

TMobiles ONE Military Plan

TMobiles ONE Military Plan

Amerikanske trådløse luftfartsselskaber har rabatter for militære familier og i dag tmobile annonceret mere ekspansive rabatter og flere initiativer for at støtte aktiv tjeneste medlemmer, veteraner og deres familier.

Bedste mobiltelefon planer, service og dækning i Minnetonka

Bedste mobiltelefon planer, service og dækning i Minnetonka

Køb de nyeste tmobile smartphones på Tmobile Hwy. 7 101 i Minnetonka, MN. Gennemse i lagerenheder, ring eller book en aftale i dag.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

En mobiltelefon butik blev røvet i North ClaireMont-kvarteret, sagde politiet lørdag.

Pearlridge Centre, Moanalua Rd. i Aiea

Pearlridge Centre, Moanalua Rd. i Aiea

Tilslut til gratis WiFi hotspots i Honolulu og få mere med WiFi Kort App

Tmobile deaktivere wifi og brug Orbi

Tmobile deaktivere wifi og brug Orbi

Tmobile har tilsyneladende blokeret de tmobile One linjer, der har både data og tale fra at bruge en Peplink CAT18 router med Telit LM960 modem.

iPhone 7 READDOWN bekræfter Intel Modem i ATT, TMOBILE modeller

iPhone 7 READDOWN bekræfter Intel Modem i ATT, TMOBILE modeller

Den tredje plads U.. Carrier forbereder sig på at opgradere sit 5G-netværk med hurtigere ydeevne ved hjælp af nye 5G-chips og tårnhardware, der ikke støtter 4g.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.