Tmobile vil begynde at tilbyde instore telefonreparationer den 1. november

Er 5 g hjemme internet svaret på dine husholdninger bredbåndsbehov

T-Mobile har stoppet med at sælge Galaxy S20, S20 + og S20 Ultra i sin online Storefront. Alle tre enheder blev usædvanligt fjernet fra T-Mobile's online butik engang i løbet af de sidste dage. Opkald til lokale butikker bekræfter, at de stadig er i stand til at sælge, hvad der er tilgængeligt i den nuværende opgørelse, men bestiller ikke ny lager for nogen af ​​disse modeller. T-Mobile har bekræftet os, at den mindre Galaxy S20 i sidste ende vil komme tilbage til transportørens online butik snart, selvom S20 + og S20 ultra vil være i butikken eksklusive som lager forbliver for nu.

De tidligere produktsider til Galaxy S20-serien på T-Mobile's hjemmeside nu alle omdirigere til den vigtigste Samsung Phone Product-side, hvor du kan købe andre Samsung-håndsæt, herunder den nyligt udgivne Galaxy S20 Fe og næsten 2-årige Gamle Galaxy S10. Der er i øjeblikket ingen måde at bestille eller se en Galaxy S20, S20 + eller S20 Ultra på T-Mobile's hjemmeside.

Samsung sælger stadig Galaxy S20 + og S20 Ultra for T-Mobile, men Galaxy S20 er ikke på lager i producentens butik for T-Mobile SKU. Og selvom Galaxy S20 + og S20 Ultra stadig er der, ser vi tilgængelighed begrænset til særlige lagerkapaciteter og farveindstillinger.

Med galaksen S21 Lige over horisonten er det sandsynligt, at Samsung bremser produktionen på Galaxy S20-serien til overgang til Galaxy S20 Fe og Galaxy S21-serien, selvom T-Mobile fortæller os, at ændringen skyldes høj efterspørgsel efter nylige kampagner. Uanset hvad vi bliver fortalt, at S20 snart vil gøre en repparance på sin online Storefront snart, selvom de andre telefoner vil være begrænset til eksisterende tilgængelighed i butikken.

Opdater :: PM PST af Ryne Hager

"Theres har været stor efterspørgsel efter T-Mobiles Holideals på Samsung Galaxy S20, S20 + og S20 Ultra. Apparaterne er ikke længere online på grund af lav beholdning, men kan stadig være tilgængelig i nogle butikker. Vi Forvent < / A7> Web tilgængelighed for Galaxy S20 snart. "

I en opfølgende forespørgsel bliver vi fortalt, at den mindre Galaxy S20 vil vende tilbage til virksomhedens online butik, mens salget til S20 + og S20 ultra forbliver begrænset til detailbutikkerne for nu. Vores dækning er blevet opdateret med disse detaljer.

Opdatering :: Am Pst af Ryne Hager

ivrig efter at lave en fed mærkeopgørelse og bringe un-carrier trådløs til livet, vi arbejdede med T-Mobile for at udvikle fem flagskibsbutikker i destinationssteder på tværs af landet, herunder Chicagos Magnificent Mile, Times Square, Miami, San Francisco , og Santa Monica. EN

Vores skabelse giver en platform og stemme til Maverick-mærket, der udnytter unikke digitale oplevelser og fordybende teknologier, samtidig med at man forbliver tro på hver placering og inkorporerer regionale elementer. EN

T-mobiler Chicago Flagship Store Features Uuniktive, Â Belysede søjler med grafiske nikker til fødestedet for skyskrabere, hvilket gør det en levende destination i sit nabolag. Dens ikoniske, fordybende digitale vestibule indpakning omkring de indre vægge ved hovedindgangen trækkørsel fra Michigan Avenue. EN

Placeret på en af ​​de mest berømte gader i South Beach, er denne T-Mobile butik i en historisk 1927, art deco bygning med state-of-the-art teknologi og komplementære lokale finish indeni. EN

Mimicking søjlerne i T-Mobile Chicago,  Santa Monicas butik features søjler witha levende,  magenta LEDA illumination og skylightsÂ, â bring ina solskin, supplerer the strand town atmosfære. EN

Projekttjenester og kategorier

Det er ingen hemmelighed, at mange af os er trætte af at være bundet til internetudbydere med besværlige kontrakter, utilstrækkelige hastigheder, restriktive vilkår og stigende gebyrer. Alt for ofte har vi dog meget få muligheder eller alternativer.

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Kunne 5G være svaret? Den teknologi, der er kraftoverførsel vores nyeste phones ønsker også at tackle vores hjem bredbånd behov. De tidligste 5G hjem internet planer, der er tilgængelige fra navne som Starry, T-Mobile og Verizon tilbyder respektable hastigheder på en enkel pris - men tilgængelighed er begrænset til at vælge byer og regioner. Lad os grave i og se, hvordan det virker, hvor hurtigt det bliver, hvad det koster, og hvor det er til rådighed lige nu.

hvad er g igen Â?

Kort sagt, 5G står for femte generation. Femte generation af hvad, spørger du? Den femte generation af trådløse datanet. Du er sikkert mest fortrolige med at høre 5G bruges til at beskrive bedre mobilkommunikation og hurtigere telefoner. Du er ikke forkert. 5G-netværk, der bruger forskellige radiofrekvenser end tidligere generationer, sigter mod at give hurtigere datahastigheder med langt mindre forsinkelse eller forsinkelse, end vi havde med 4G.

Min CNET kollega Eli Blumenthal nedbryder det grundlæggende i 5G her. Millimeter-bølge teknologi anvender meget højere frekvenser end tidligere generationer og efterfølgende giver meget hurtigere og forbindelser. Men med dem højere, gigabit hastigheder kommer en pris - dataene ikke rejse den samme afstand som 4G og har problemer med forhindringer . Til kamp at, mellembånd teknologi, som tilbyder hastigheder gennemsnit mellem 300 og 400 megabit per sekund, øger dækningsområdet tilbydes af millimeter bølge. Endelig lav-band 5G tilbyder en række ligner 4G, men med en hastighed, der topper mellem 100 og 200Mbps.

er GHz det samme som g hjem internet?

Nix. En almindelig fejl er at se indstillingen "5 GHz" på din Wi-Fi-router og antager at du har adgang til 5G. Wi-Fi-routere anvender også kortrækkende radiofrekvenser - typisk enten 2. eller 5 gigahertz - at overføre din internet signal til tilsluttede enheder i dit hjem. Så 5GHz er en af ​​bandets muligheder for dit hjem Wi-Fi-system, men det er ikke det samme som 5G, hvilket er en cellulær teknologi, der bruger højere frekvens bølger.

Kabel, fiber og DSL hjem internet planer kræver ledninger, der forbinder dit hjem til udbyderens net. Med en fast trådløs tjeneste ligesom 5G, dit hjem forbindelse til udbyderens netværk via luften.

hvordan er g hjem internet forskellig fra fiber eller kabel internet?

De fleste internetudbydere levere hjem internet service via telefonlinjer eller kabler, der forbinder dit hjem til et større netværk. Det omfatter common internetforbindelse typer, som digital subscriber line, koaksialkabler og fiberoptisk internet - de er alle kablede forbindelser fra din udbyder til dit hjem.

5G hjemmet internet, på den anden side, er en form for fast trådløst internet service, hvilket betyder, at forbindelsen mellem din udbyder og dit hjem er en trådløs en. Med 5G, vil din udbyder nødt til at installere en indendørs eller udendørs 5G-modtager i dit hjem for at opfange signalet. Det er magen til satellit internet, men i stedet for strålede i et signal fra satellitter kredser på nattehimlen, er det at formidle oplysninger fra en meget tættere trådløs hub. Selvom du bruger den samme 5G netværk som din mobiltelefon, din gateway er specifikke for dit område, og kan ikke bruges andre steder.

hvem er de vigtigste g hjem internetudbydere?

Som vi har anført allerede, 5G er stadig indsat i hele landet. På grund af det, er antallet af udbydere i øjeblikket tilbyder enhver 5G hjemmet internet planen temmelig begrænset. For eksempel, AT & T giver en 5G mobile tjeneste, men dens faste trådløse løsning på nuværende tidspunkt ikke udnytte sin 5G netværk. Så lige nu, dine vigtigste muligheder for 5G hjem internet er Starry, T-Mobile og Verizon. Lad os undersøge, hvad hver enkelt tilbud.

Starry g hjem internet planer og priser

Starry er en forholdsvis ny spiller på ISP-spil. Virksomheden, der startede i 2022, har en ikke læne ind i 5G connection - det bruger ikke 5G NR radioteknologi, som er et fokus for mobiludbydere - men det gør brug millimeter-bølge teknologi som et centralt aspekt af at levere faste trådløse internetadgang i hjemmet til sine kunder. "Vi opererer i 24GHz og 37GHz frekvensbånd og vores netværk teknologi er den samme på tværs af alle vores markeder," en Starry talsmand sagde.

Den månedlige pris inkluderer ubegrænset data, gratis udstyr og installation, og ingen kontrakter. Det er også den eneste af de tre 5G hjem internet udbydere opført her, at funktioner symmetriske download og upload hastigheder, der ligner, hvad du ville finde med en fiber internet service.

T-mobile g hjem internet planer og priser

T-Mobile Home internetā har de laveste bredbåndshastigheder blandt vores børsnoterede udbydere. Det er fordi det vakler between 4G LTE og 5G. Det er ikke udelukkende 5G. T-Mobile " forudse s", at de fleste kunder vil gennemsnit omkring 100 Mbps download-hastigheder på nuværende tidspunkt. CNET testede T-Mobiles hjem internet serviceâ og vi ramt en max på 132Mbps på tjenesten.

T-Mobile hjem internet service omfatter alle setup gebyrer og skatter. Der er ingen årlige kontrakt eller data cap. Dens nuværende aftale, til rådighed til slutningen af ​​2022, er udstyret med $ 10 fra YouTube TV for nye abonnenter.

Verizon g hjem internet planer og priser

Verizons 5G internet service, som anvendelser ultrawideband 5G-teknologi, kan prale max download-hastigheder på op til 1 gigabit og gennemsnitlige hastigheder omkring 300 Mbps. Men upload hastigheder ikke er symmetriske og vil plateau på 50 Mbps eller mindre, fordi Verizon ikke udelukkende bruge millimeter-bølge teknologi, men et mix OFA lav-band, mellembånd og millimeter bølge.

Verizon 5G Home Internet prisfastsættelse er $ 70 om måneden, eller $ 50 om måneden for Verizon mobile kunder, der allerede betaler mindst $ 30 om måneden. Det er en alt-i pris, der omfatter udstyr, opsætning gebyrer og afgifter, og ligesom alle andre Verizon planer, det kræver ingen kontrakter eller data caps.

Verizon tilbyder også mange promotions og tilbud til at forsøde puljen for potentielle kunder. For det første giver en tidlig afslutning gebyr kredit tilbud, hvor det vil give kvalificerede kunder en regning kredit på op til $ 500, hvis de skifter fra deres nuværende internetudbyder og bliver opkrævet en ETF. Andet, nye 5G Hjem kunder kan få en gratis Google Nest Hub Max. For det tredje, nye kunder får også et gratis år af både Disney Plus og AMC Plus. For det fjerde, online ordrer er også berettiget til at modtage en $ 100 bill kredit. Endelig vil nye abonnenter også modtage to gratis måneder af Sling TV så godt.

hvor er g hjem internet service til rådighed?

Nationale butikker og butikskæder kan følge med i at gøre det, men det kunne krampe i lokale butikker forsøger at ansætte folk og udfylde deres beskæftigelsesmæssige behov, fordi de ikke kan holde trit med en $ 15 til $ 20 en time starter løn, siger han.

Mange spørger sig selv, hvad det betyder for de arbejdsløse. Med så mange butikker at tilpasse deres mindsteløn, Texas A & M centrale Texas Lektor of Management Rebecca McPherson siger, at der er nogle store ting for folk at overveje, når der gælder for en hvilken som helst af disse job.

Vil du vide, hvordan det er at arbejde i denne gruppe, at youll lejes ind. Ingen ønsker at arbejde i et giftigt miljø, ikke? Et andet spørgsmål er chefen ledelsesstil? Er du den person, der kan lide at blive fortalt hvad de skal gøre? Der er nogle, der ønsker at tage deres retning og gå, og dont wanna micromanaged.

Copyrightâ © 1999-2022, Simon Property Group, L.. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. Ved at fortsætte forbi denne side og / eller ved hjælp af dette websted, accepterer du at overholde vilkårene for brug for dette websted, hvilket forbyder kommerciel brug af oplysninger på dette websted. Se vores privatlivspolitik, Cookie Policy, California Privacy Rights &

De røverier blev begået i span af et par timer på T-Mobile butikker i Pasadena, Duarte, Woodland Hills, Reseda, Valley Village og Hermosa Beach mandag den 13. Dec. sagde Detective Noah Stone of Los Angeles politistationer North Hollywood Division.

Hver røveri fulgte det samme mønster: Tre mænd iført mørke-hættetrøjer, handsker og bærer hamre ind i butikkerne og begyndte at smadre skærmene og stjæle merchandise inde. Ingen yderligere mistænkte eller køretøj beskrivelser var til rådighed, og det var uklart, hvor meget i merchandise blev stjålet.

I ét tilfælde dog i butikken i Duarte, kunder forsøgt at forhindre, at smadre og grab, men var kun i stand til at fjerne en mistænkte sweatshirt, sagde Stone. De mistænkte syntes at arbejde sig mod kysten, starter deres amok i Pasadena eller Duarte og slutter i Hermosa Beach.

Stone sagde hans afdeling arbejder tæt sammen med T-Mobile til at spore mønster af røverier, og forhindre eventuelle fremtidige tilfælde. De seks butikker fra mandag aften er måske ikke de eneste smash-og-grab røverier de tre mistænkte er ansvarlige for, sagde Stone.

Smash og grab røverier involverer en gruppe af personer farende ind butikkerne og tager merchandise fra skærme, reoler og hylder. Mens butikstyveri er ikke noget nyt, har der været en tendens i disse storstilede tyverier i hele amtet og nationen.

In-store reparationer bliver stadig hverdagskost , og T-Mobile er endelig klar til at fange op på denne tendens. Luftfartsselskabet nu planer om at tilbyde i butikken reparationer Beskyttelse abonnenter i 500 butikker Startende den 1. November. Betal $ 7 eller mere om måneden, og du kan få din enhed fast samme dag takket være "af særdeles credentialed " assurant teknikere, der bruger godkendte dele. Flere butikker vil give den mulighed i fremtiden, sagde T-Mobile.

Udbyderen er også ekspanderende Beskyttelse til at håndtere fem fordringer om året i stedet for de mere konventionelle tre. Tjenesten allerede dækker utilsigtet skade og tyveri, Jump opgraderinger og AppleCare.

Dette er ikke et nyt koncept for bærere. Det sikrer dog, at T-Mobile er mindst konkurrencedygtig med Heavyweight Netværk, der allerede tilbyder nogle reparationer i butikken. Og medmindre højre-til-reparationsforanstaltninger bliver almindeligt vil du sandsynligvis være afhængig af udenfor reparationsfaciliteter i et stykke tid for at komme â € "i det lys, flere valg kan ikke skade.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær om den fantastiske tmobile Gratis dataabonnement med køb af en tilsluttet tablet. Nu kan du holde forbindelsen og ikke bryde banken

Bedste tablet handler Gem på Fire tabletter, den 11inch iPad Pro og mere

Bedste tablet handler Gem på Fire tabletter, den 11inch iPad Pro og mere

Find alle de billigste Samsung tablet tilbud og salg lige her, med de laveste priser fra rundt omkring på nettet.

Tmobile Talks 4G Network Modernization Plans

Tmobile Talks 4G Network Modernization Plans

Nokia meddelte i dag, at den er blevet udvalgt af Tmobile Netherlands som en strategisk partner for at fremskynde digital transformation, samtidig med at det sikres sine faste og mobile netværk mod cybertrusler. Partnerskabet vil give operatøren en bred vifte af administrerede tjenester, herunder også automatiserede netværk og sikkerhedsoperationer

Tmobile Will begynde at sælge dine personlige data den 26. april Medmindre du fravælger ExtremeTech

Tmobile Will begynde at sælge dine personlige data den 26. april Medmindre du fravælger ExtremeTech

Dagens gerningsmanden i verden af ​​mobile tjenester er tmobile. Den Uncarrier isnt droppe en ny pinkcolored mobile planits lidt mere bekymrende end det. I hvert fald hvis du interesserer TMobiles dataopsamling praksis, og hvem det deler disse data med. Du bør bekymre sig om, at meget.

Rejser i udlandet HERES Sådan finder du den rigtige internationale telefonplan for dig.

Rejser i udlandet HERES Sådan finder du den rigtige internationale telefonplan for dig.

Tmobile en nu tæpper kloden med over 210 lande og destinationer

Tips til brug af mobiltelefon Internationalt

Tips til brug af mobiltelefon Internationalt

Mobiltelefoner hjælpe dig med at holde kontakten, mens de rejser, men internationale opkald kan være dyre. Vide, hvad spørgsmål at stille om international roaming at få det bedste tilbud fra dit netværk og undgå at vende tilbage til en uventet stor regning.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Mobiltelefoner hjælpe dig med at holde kontakten, mens de rejser, men internationale opkald kan være dyre. Vide, hvad spørgsmål at stille om international roaming at få det bedste tilbud fra dit netværk og undgå at vende tilbage til en uventet stor regning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvilke netværkstårne ​​sammenligner Mint Mobile Brug billige Mint Mobile Phone Plans i dit område. Skift spar op til 600 om året

Tucson Bygger PublicPrivate partnerskab til Udvid Connectivity

Tucson Bygger PublicPrivate partnerskab til Udvid Connectivity

Find Tmobile timer og kortlægge den 7555 N La Cholla Blvd, Tucson, AZ. Store åbningstider, lukke tid, adresse, telefonnummer, retninger

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.