TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med 600 MHz nu lever på tværs af Puerto Rico, var at hjælpe øen positionere sig som en fremtidig tech leder, da det fortsætter med at genopbygge efter sidste år orkan s, Neville Ray, chief technology officer af T -Ambulant, sagde.

T-Mobile USA i en erklæring mandag sagde, at den udvidede række LTE signaler rækker dobbelt så langt fra tårnet og er fire gange bedre i bygninger end midten af ​​båndet LTE, hvilket giver øget dækning og kapacitet.

T-Mobile i april 2022 gjort sin største investering netværk, tredobling sine lave band spektrum beholdninger af indkøb spektrum under amerikanske regeringer 600 MHz auktion. Disse licenser dækker 100 procent af USA, herunder Puerto Rico.

Med dette, mit gæt er, at ja min telefon er kompatibel med T-Mobiles netværk, understøttet på Band 5. T-Mobiles online kompatibilitet brik siger "ikke understøttet", fordi det ikke understøtter "4G Udvidet LTE" som T-Mobile presser på for markedsføring, mens Ting brik siger "støttet", fordi de ikke er bekymrede over dette.

Hvis jeg har ret om ovenstående, og som har en enhed, der understøtter Band 5 er tilstrækkelig til tilslutning til T-Mobiles 4G-netværk, vil der være et stort tab i dækning eller hastigheder, fordi kun 1 bånd er understøttet? Jeg har ingen idé om, hvis telefoner normalt ville gøre brug af flere bånd på en gang, og hvis der kun er kompatible med en band ville gøre en enorm forskel for min dækning eller hastighed.

Sorry for den store mur af tekst, men jeg flyve over til USA meget snart, og jeg er slags fretting om, hvorvidt Ting eller T-Mobile er rigtige, fordi jeg virkelig ikke ønsker at være uden en telefon til en uge plus.

 efter det ødelæggende orkan s der ramte Puerto Rico sidste år, så vi en mulighed for at genopbygge netværket bedre end ny - at genopbygge med 5G-klar gear. Var lægge fundamentet for øen for at blive en teknologi og innovation hub i fremtiden samtidig med at tilføje dækning og kapacitet med 600 MHz LTE dette år, sagde Neville Ray, Chief Technology Officer til T-Mobile. Teamet arbejder på rekordtid at implementere 600 MHz LTE i hele landet, og var allerede udvide netværket og udfordre duopol på steder ve aldrig haft til at konkurrere før.

T-Mobiles stærke engagement i Puerto Rico går ud over orkan opsving, sagde Jorge Martel, Vice President og General Manager for T-Mobile Puerto Rico. Vi vil fortsætte med at investere i øerne fremtiden og i vores netværk til at udvide og forbedre LTE-dækning.

 I april 2022 T-Mobile gjort sin største investering netværk nogensinde, tredobling sine lave band spektrum beholdninger ved at købe 45% af spektret solgt i de amerikanske regeringer 600 MHz auktion - 31 MHz landsdækkende gennemsnit og en kæmpestor 50 MHz i Puerto Rico! Disse beholdninger dække 100% af USA, herunder Puerto Rico. Umiddelbart efter modtagelsen af ​​licenser - mindre end et år siden â € ”T-Mobile begyndte sin hurtige 600 MHz Udvidet Range LTE udrulning. Til accelerere processen med at frigøre spektret for LTE, T-Mobile Isa working with broadcasters besætter 600 MHz spektrum Toa bistå THEMA i at flytte til nye frekvenser.

En T-Mobile tilbyder seks 600 MHz-stand smartphones, med stadig over et dusin mere på tværs af alle prisklasser forventes at lancere i år. Starter i denne måned, vil Un-carrier også begynde muliggør luftfartsselskab sammenlægning til 600 MHz Udvidet Range LTE og mid-band LTE, så kunder med kompatible enheder kan få adgang til kapacitet begge dele på samme tid, hvilket øger download hastigheder.

øverste anmeldelser fra USA

Vi lever i en metal hus og havde ingen modtagelse. Hvis vi ønskede at bruge vores telefoner havde vi at gå udenfor. Så snart dette blev hooked op vi havde 5 barer! Det er dejligt at sidde inde og bruge vores telefoner. Så pengene værd og min søn havde ingen problemer med at installere den udvendige antenne, men, som sagt, gør han elektronisk ledningsføring, så han sagde, at det var ikke noget at installere.

Jeg kunne godt lide det i første omgang. Den dag, det blev installeret det arbejdede meget. Jeg gik på ferie, kom hjem og det ikke længere fungerede så godt. Ikke længere hjælper med at kunne bruge mobiltelefon inde i mit hus

Hvad søger du efter

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Jeg var aktivt bekymret â €”og noget forvirret â €” gå i afprøvning af T-Mobiles første 600MHz low-band 5G håndsæt, OnePlus 7T Pro 5G McLaren. Samme dag det spejlvendt kontakten på sin landsdækkende 5G netværk, T-Mobile fortalte kunderne forvente kun en forbedring på 20% i forhold til LTE-downloadhastigheder, en uimponerende løfte kun foretages efter omfattende diskussioner med sine netværk tekniske teams. Mens nogle områder vil se 2 gange LTE hastigheder, det siger, vil det nationale gennemsnit være mere beskedne, og FN-carrier doesnt ønsker at over-løfte ydeevne.

Heldigvis, min første afprøvning af T-Mobiles lav-band 5G netværk afslørede en mere kompleks virkelighed end selskabets konservativ figur. Den gode nyhed er, at lav-band 5G downloads toppede på 227Mbps, 2-4 gange hurtigere end T-Mobiles LTE service på de samme steder, og langt højere end den førnævnte estimat 20%. Men den dårlige nyhed er, at du altid plejer opnå peak hastigheder, og â €”overraskelse â €” tidlige T-Mobile 5G telefon adoptanter cant faktisk bruger 5G til tethering, kun smartphone tjeneste. Mere om det nedenfor.

Brug Ooklas Speedtest, mine 5G download hastigheder varierede fra atypisk lave 3-33Mbps resultater til en høj på 227Mbps, selvom de fleste af numrene var i 100Mbps spænder. Jeg var i stand til at trække ned 100-150Mbps hastigheder, mens du står på en strand med ingen åbenlyse mobilmast, hastigheder, på LTE generelt kræves mig at være inden for en tårne ​​linje af syne. Upload hastigheder var typisk i 25-54Mbps spænder, lignende, hvis ikke identisk med, hvad Ive set fra T-Mobiles LTE-netværk, med ulige lejlighedsvise stall-out. Thats fordi T-Mobile siger sin øjeblikket bruger LTE for uploads, og forventer at bruge 5G for uploads næste år.

Dens værd kort at bemærke, at mine resultater var næsten altid bedre på T-Mobile OnePlus 7T Pro 5G end på en ny iPhone 11 Pro på LTE. Det var også tilfældet med Sprint OnePlus 7 Pro 5G, men ved en bredere margen i Sprints fordel â €”den forskel, at T-Mobiles 5G service er langt mere tilgængelige på tværs af U.. end Sprints 5G, så du er mere tilbøjelige til at se det, uanset hvor du bor.

Så thats den gode nyhed â €”T-Mobiles store 5G tæppe har en god chance for at forlade dig følelsen varmere og mere uskarpt end youve filt med 4G. Den dårlige nyhed er virksomhedens 5G telefon situation, som er noget rod, og dens tethering situation, der er også noget rod.

Trods arbejder på sin tre-lags 5G initiativ i flere år, T-Mobile er afhængig af chip-producenter som Qualcomm og OEM'er herunder OnePlus og Samsung til rent faktisk at producere de modemer og telefoner til støtte for sin 5G netværk. De OnePlus 7T Pro 5G jeg tester værker på T-Mobiles lav-band 5G netværk, men ikke på sin multi-city høj band 5G netværk. Hvis fusionen går igennem, vil det også give 5G på Sprints mid-band 5G netværk. T-Mobiles version af Samsungs Galaxy Note10 + 5G har tilsyneladende de samme egenskaber, selvom den sydkoreanske virksomheden gør producere en Note10 + 5G-variant med millimeter bølge støtte.

om der er blå himmel til denne sky, dens at fusionen giver håb, at tidlig T-Mobile 5G adoptanter vil se endnu hurtigere hastigheder i det kommende år uden at skulle købe nye enheder. Som vist ovenfor Sprint OnePlus 7 Pro 5G leverer omtrent dobbelt peak performance på midten band, sammenlignet med T-Mobiles peak hastighed på lav-band. Men uden fusionen, hvem ved. Og huske på, at de første telefoner med garanteret støtte på tværs af millimeter bølge, mid-band, og lav-band 5G forventes at ramme markedet i begyndelsen af ​​2022.

Status quo isnt en god situation for forbrugerne. Og T-Mobile siger, at på grund af indledende 5G chipset begrænsninger, vil alle tethering trafik håndteres via LTE, en evne det forventer at stille næste år via en softwareopdatering. På dette tidspunkt synes USB-tethering at være helt deaktiveret på Android OS niveau. Oof.

Som en daglig T-Mobile bruger, Ill være venter på en telefon, der understøtter alle tre 5G tiers lovet til kunderne. Men for nu Im glad for, at selv den laveste tier synes indstillet til at levere præstationer overlegen i forhold til 4G.

Venturebeat.

VentureBeats mission er at være en digital torget for tekniske beslutningstagere for at få viden om transformativ Teknologi og Transact. Vores websted leverer vigtige oplysninger om datateknologier og strategier til at guide dig, når du leder dine organisationer. Vi inviterer dig til at blive medlem af vores fællesskab, for at få adgang til:

Vigtig

LG G2 D801 tmobile KDZ Officiel firmwarefil ROM Gratis download

LG G2 D801 tmobile KDZ Officiel firmwarefil ROM Gratis download

tech Technews speedtest Verizon that tmobile sprint iOS Apple Samsung Galaxy iPhone 5G

First Responder Bonus Cash Ford forhandler Tampa, FL ældste Ford Tampa

First Responder Bonus Cash Ford forhandler Tampa, FL ældste Ford Tampa

Min ægtefælle er en første responder og jeg ser til port hendes telefon til min plan. Hvordan ville jeg gå om at skifte til en første responder plan

Tmobile forslag af gratis 5G for den offentlige sikkerhed er en rigtig god idé, men der er en masse forbehold Presserende Comms

Tmobile forslag af gratis 5G for den offentlige sikkerhed er en rigtig god idé, men der er en masse forbehold Presserende Comms

Tmobile har allieret sig med Visual Labs til at tilbyde en omkostningseffektiv krop slidt kamera løsning den seneste tilføjelse til TMobiles banebrydende Tilslutning Heroes programmet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg søgte bare for første responder planen og gjorde kontrollen. Men de ikke bede om min certificering. Hvor lang tid efter påføring skal jeg ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Missioncritical Communications, Radio Resource International og Offentlig Sikkerhedsrapport Trådløs Voice og Data Communications til mobile, fjernbetjening og offentlige sikkerhedsoperationer

Tmobile Hotspots mere på tmobile Water St Walnut St i Fitchburg, MA

Tmobile Hotspots mere på tmobile Water St Walnut St i Fitchburg, MA

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Jitterbug flip2 bedste store knap flip telefon til seniorer livlig

Jitterbug flip2 bedste store knap flip telefon til seniorer livlig

Ønsker at købe den bedste mobiltelefon til dig eller en ældre elskede start med disse lister over smarte og grundlæggende mobiltelefoner. De omfatter enkle og overkommelige muligheder, herunder nogle med funktioner til sikkerhed og tilgængelighed. Plus, udforske lowcost-mobilplaner for seniorer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i 150 Solomons Island Rd N, Prince Frederick, Maryland 20678 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledninger og mere

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

At holde vores kunder tilsluttet medarbejdere sikkert er vores højeste prioriteter, som vi overvåge virkningerne af COVID19. Lær om vores løbende bestræbelser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.