TMobiles Magenta Max kan være den første ægte ubegrænset 5G plan

TMobiles Magenta Max kan være den første ægte ubegrænset 5G plan

Hvis du ønsker at få Magenta Max planen på en enkelt linje, youll nødt til at betale $ 85 per måned med autopay tændt, men T-Mobile vil opkræve $ 57 per måned per linje i tre linjer, og er også droppe prisen ned til $ 47 per måned for en begrænset periode. Det helt sikkert lyder som den bedste 5G plan i USA, forudsat at der isnt nogen småt, at vi gik glip af. Den 4K video og mangel på neddrosling alene sæt denne plan bortset fra alt andet på markedet.

Endelig, for at overbevise kunder fra andre luftfartsselskaber til at skifte over, T-Mobile lancerer en ny nul omkostninger at skifte forfremmelse. Hvis du sætter en ny 5G telefon med dig til T-Mobile, kan du få op til $ 650 til at betale det ud, og transportøren plejer opkræve dig noget at skifte luftfartsselskaber. Bring det hele med dig gratis.

Vi har lige slået sig sammen med Sprint, og allerede var Amerika 5G dækning og hastighed leder. Magenta MAX er blot en første smagsprøve på, hvad vores netværkskapacitet giver os mulighed for at gøre! sagde T-Mobile CEO Mike Sievert. Når du er en tung data bruger med en superhurtig 5G smartphone, dont du ønsker at blive ramt med vejbump. Dens som at have en Ferrari og bliver tvunget til at køre det i skolen zone. Nå, nu er det tid til åbne is op på vid gab magenta vejen! Og vi er lige begyndt. Spænd sikkerhedsselen!

Dagens top deal

MAXUp giver ekstra fordele på toppen af ​​det, du allerede får, når du har en Magenta® planen. Få 40 GB, 50 GB eller 100 GB OFA højhastigheds-mobile hotspot-data, og du kan aktivere op til 4k UHD streaming. Youll også få 2x datahastigheder i 210+ lande og destinationer og fidus Shield Premium. Alle disse fordele er tilgængelige på nye eller eksisterende Magenta® linje. For at tilføje MAXUp til din konto, Visita My T-Mobile eller T-Mobile app.

Hvad du får med maxup

Hvis du har en MAXUp add-on på din konto, kan du slå op til 4K UHD video ved at følge disse trin. Hvis der er flere linier på en konto, som du ønsker at tilføje det til, skal du gøre dette for hver linje.

Hvad nyheden: I en anden 5G først, er T-Mobile frigøre kapacitet Amerika største og hurtigste 5G netværk med den nye Magenta MAX, der leverer ubegrænset Premium Data A €”både 4G LTE og 5G på din smartphone, så du kan ikke blive bremset baseret på hvor meget du bruger. Plus, med T-Mobiles nye Zero Cost for at skifte aftale, kan AT & T og Verizon kunder få op til $ 650 og løn nul enhed skifte omkostninger, når de bringer deres egne telefoner.

Legacy smartphone planer er bygget til lavere kapacitet 4G LTE-netværk, så Verizon, AT & T og selv T-Mobiles ubegrænset planer tillade udbydere at sænke dit netværk prioritet hvis youve brugt en massiv mængde data, hvilket betyder, at du måske ramt hastighed bump hvis netværket får overbelastet . Verizon og AT & T markedet dette som Premium Data og giver de fleste kunder 50GB. Men, theres intet præmie om at betale mere for hurtige 5G thats kun i nogle dele af nogle byer. * Nu var i 5G æra, og T-Mobile har tændt op den højeste kapacitet 5G-netværk tilgængeligt â €”et netværk, så kraftfuld det kan begynde at frigøre kraften i 5G at levere ubegrænset Premium data.

Bare for at 5G flex, T-Mobile er også opgradere kernen Magenta plan med dobbelt Premium data, fra 50GB til 100GB, og næsten fordoble højhastigheds-smartphone mobile hotspot data fra 3GB til 5GB. Alt til uden ekstra omkostninger. Eksisterende Magenta og Magenta Plus-kunder kan nemt opgradere og holde nuværende promotions enhed eller line, også!

For de millioner, der lige fået en skinnende ny 5G smartphone â € | men sidder fast på Carrier planer bygget til 4G, er T-Mobile lancerer en ny nul omkostninger at skifte aftale. Bring det nye 5G telefon til T-Mobile, få op til $ 650 per linje for at betale det ud, og der er nul enhed skifte omkostninger. Hold telefonen, skifte uden omkostninger ved at skifte og frigøre 5G på de nationer største og hurtigste 5G netværk. Vinde. Vinde. Vinde.

5G kan levere flere data, hurtigere, men forbruge mere, kan hurtigere hurtigt løbe på kant med reglerne findes i planerne bygget til 4G-netværk, siger Jason Leigh, forskningsleder, 5G og Mobile Services Research hos IDC. Redesign den traditionelle trådløse serviceplan at drage fordel af, hvad 5G kan gøre, vil skabe kunde begejstring for en virkelig meningsfuld 5G oplevelse.

Magenta MAX træder i stedet for Magenta Plus og lanceringer februar 24 for forbrugere og små virksomheder. Få ubegrænset tale, tekst og ubegrænset Premium Data A €”4G og 5G â €” på din smartphone. Så selv hvis du bruger 200 GB eller mere, du kan ikke blive bremset baseret på hvor meget data, du bruger. Plus, er Magenta MAX stablet med nye og favorit Un-carrier ekstramateriale:

Alt til samme pris som Magenta Plus, kun $ 57 per linje pr måned for tre linjer med AutoPay og månedlige skatter og afgifter inkluderet. Men lige nu, får Magenta MAX for kun $ 47 per linje pr måned for tre linjer med AutoPay for en begrænset periode.

Og Magenta MAX isnt bare den bedste plan hos T-Mobile. Dens den bedste plan i trådløs, spækket med funktioner til en fantastisk pris, der sparer flere hundrede i forhold til andre premium planer. Lige nu kan Verizon kunder spare over $ 650 om året og AT & T kunder kan spare over $ 475 om året en €”og endnu mere fordi månedlige skatter og afgifter Arent inkluderet.

Nu er det nemmere at sige farvel til Verizon og AT & T end nogensinde før. T-Mobiles nye Zero Cost for at skifte aftale er designet til folk, der bare opgraderet til en super-hurtig 5G smartphone, men sidder fast på Carrier planer bygget til 4G, og at begrænse deres adgang til 5G. Med nul omkostninger til Switch, forbrugere og små virksomheder kan en € |

Men hvis du ikke har en 5G smartphone endnu, og ønsker at opgradere, kan du få en ny 5G telefon på os via 24 månedlige bill kreditter, når du henter din nye telefon på T-Mobiles rentefrit Udstyr afbetaling og handle i et støtteberettiget enhed.

T-Mobile er Amerika 5G leder med den største og hurtigste 5G netværk. T-Mobiles Udvidet sortiment 5G dækker 280 millioner mennesker over 1. million kvadrat miles om €”Thats næsten 2. x mere dækning end AT & T og næsten 4x mere end Verizon! Med Sprint nu en del af T-Mobile, er FN-carrier udvide sit forspring, ved hjælp af dedikerede spektrum til at bringe kunder med kompatible enheder download-hastigheder på omkring 300 Mbps i mange steder og peak hastigheder op til 1 Gbps. T-Mobiles Ultra Capacity 5G allerede når op på 2.400 byer og dækker mere end 50x flere mennesker end Verizon dæksler med UWB. Så hvad gør du, når du er den største og hurtigst? Lad mennesker oplever 5G som ingen andre kan, selvfølgelig.

Farvel hastighed bump, hej flere data

Ordet 5G er overalt, men ligesom en masse mennesker i dag, kan du stadig være undrende hvad dens godt for. Hurtigere hastigheder? Yep. Bedre dækning? Jep, det også. Men 5G handler også om at fjerne begrænsningerne ved ældre teknologier, der har eksisteret i mere end et årti.

En af de mange bemærkelsesværdig ting om 5G er sin blotte kapacitet. 4G LTE er begrænset til at bruge 20 MHz bidder af spektret â € ”thats teknisk tale for mængden af ​​ usynlig æteren, at dine trådløse data kører på. 5G har blæst forbi denne grænse, så bidder af 100 MHz. Thats som at gå fra en enkelt-sporet vej til en 5-sporet motorvej !

Med en enkelt vognbane, trafik har kø og trådløse udbydere blev tvunget til at skabe ting som on-rampe måling eller trafikdæmpende teknikker. Men med en større, højere kapacitet motorvej 5G data, var i stand til at levere en masse flere data hurtigere. Dette er grunden til T-Mobile for nylig lanceret Magenta MAX, den første og eneste plan af sin art specielt bygget til en kraftfuld 5G netværk.

Med Magenta MAX, du kan ikke blive bremset baseret på hvor meget data, du bruger. Og det betyder at du kan få mere ud af din foretrukne enhed â € ”flere film, mere musik og mere tid at forbinde med venner og familie. I dag, næsten 50% af Magenta MAX kunder bruger en 5G smartphone, og theyre hjælp et ton flere data â € ”43% mere musik, 48% mere video og 26% mere sociale medier! Desuden MAX kunder smartphone mobile hotspot dataforbruget er op 4x. For at sætte dette i mere håndgribelige tal, i de cirka to måneder siden, Magenta MAX ramte scenen, har disse kunder i gennemsnit hver lyttet til hvad der svarer til 360 flere sange, så 576 flere minutters video og gjorde 1.512 flere stillinger på de sociale medier end vores andre kunder.

Som man siger, hvis du bygger det, de vil komme. Og i ægte Un-carrier mode, er T-Mobile opbygge den højeste kapacitet 5G netværk i landet. Det betyder større, hurtigere data motorveje med en 5G netværk, der har du dækket i MÅDE flere steder end konkurrenterne. Og med Magenta MAX kan du udnytte alle de fordele, som dette trykladning 5G netværk har at tilbyde. Læs mere om ledige fordele med T-Mobile planer.

Max: Aktiver op til 4K UHD streaming på stand enhed, eller video streams typisk ved 480p. Ubegrænset på vores netværk. 5G-dækning ikke tilgængelig i nogle områder; stand anordning kræves. Nogle anvendelser kan kræve visse plan eller funktion; se T-Mobile. om.

5GNow er et indhold serie fra Amerika leder i 5G. Med 5Gnow deler vi et førstehånds kig på fordelene ved 5G i dag, og hvad der kommer næste, Highlighting Real-World Ways 5G forbedrer vores liv og holder os bedre forbundet.

Vigtig

Evostore autoriseret Apple Reseller Storethop i Nepal Køb online AppleiphoneipadMoBlieJBLMomaxBoseJCPALRAZERVERBATIM til BEDSTE PRIS

Evostore autoriseret Apple Reseller Storethop i Nepal Køb online AppleiphoneipadMoBlieJBLMomaxBoseJCPALRAZERVERBATIM til BEDSTE PRIS

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

iPad Pro 12. Magic Keyboard Hvid

iPad Pro 12. Magic Keyboard Hvid

Du ikke lede længere, Youve fundet den bedste Apple Magic Keyboard iPad Pro 12. Skins Wraps. Capes Indien giver dig den mest autentiske 3M materialer og højeste niveau af præcision skind. Gratis fragt.

Magic Keyboard til iPad Pro 12. tommer 5th generation US English White

Magic Keyboard til iPad Pro 12. tommer 5th generation US English White

Magic Keyboard leverer en fantastisk skriveoplevelse, har en indbygget trackpad og giver for- og bagbeskyttelse. Køb nu hos Apple. om.

Apple MagSafe Phone Cases

Apple MagSafe Phone Cases

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

AMC Mall of Louisiana 15

AMC Mall of Louisiana 15

Find alle salg og tilbud på Oakwood Center. Tjek de nuværende salg for mode, skønhed, spisning og mere på vores indkøbscenter i Gretna, LA.

Mall of Louisiana ferie timer

Mall of Louisiana ferie timer

Besøg Ulta Beauty i Baton Rouge, LA shoppe din favorit makeup, hårpleje, hudpleje mærker instore. Plus, bestille tid til hår, hud, eller pande tjenester på vores Baton Rouge salon.

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Mobil netværksoperatører Internetudbydere i Malaysia

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

Sidste dezember 2021. Få din Casino Max mobil Android. pk eller iOS Link download i dag krav Velkommen tilbud

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.