Top 6 Bedste screencast Apps til Android og iOS-enheder

Cast en fane Chrome på dit tv iPhone iPad

Vi elsker smartphones, fordi de er alle let tilpasses. Du kan tage videoer og fotos på farten og dele det med venner over andre sociale medieplatforme. Ligeledes de nyeste smartphones er slanke, passer ind i selv meget små lommer gør dem et fristed for både Android- og iOS-brugere. Ikke desto mindre er de langsomt erstatter kalendere, vækkeure, armbåndsure, ikke at nævne kameraer.

Næsten alle smartphones kan ikke skærmen rekord uden at bruge tredjeparts-apps. Derfor undersøger vi alle muligheder for at skærmen-rekord på telefonen og producere de mest tiltalende registreringer af alle tider. Vi trækker verdens bedste screencast apps til smartphones både til Android og iOS.

screencast -o-matic

Mens raster optagelse, kan du overlay din Facecam, og fange baggrundslyd sammen for at generere pro-level videoer. Denne screencast app til Android er velegnet til flere skabe og dele funktioner til selvstudier, app demoer, og vildt walkthroughs blandt andre.

Chrome Fjernskrivebord

Android 10 og højere leveres med en indbygget screencast værktøj. Mens der i Android 10, er det måske ikke arbejde rightâ €”ligesom lydfunktionen måske ikke workâ €” i Android 11, dette screencast app til Android er funktionel.

ios indbyggede skærm optager

Hvis du vil optage your iPhone eller iPad skærm, processen er enkel - uanset om du nærmer sig givende afslutning på din favorit Apple Arcade spil, og du ønsker at dokumentere det, eller du forsøger at gå en elsket gennem hvordan man opsætter deres nye telefon.

Selvfølgelig kan du stadig tage screenshots og bruge sine værktøjer til at tegne og anmærke noget på skærmen, men der er tidspunkter, hvor en optagelse - komplet med lyd - er det bedre rute. Du skal have iOS 11 eller en senere opdatering installeret på din iPhone, iPad eller iPod Touch, men det er det eneste krav.

Før du kan begynde at bruge skærmen optager værktøjet, skal du først tilføje funktionen knap til kontrolcentret. På din iOS-enhed gå Toa Indstillinger> Control Center> Tilpas Controls derefter trykke på det grønne plus knappen ved siden af ​​skærmen Optagelse.

Optag din screenÂ

Hvad hvis du ønsker at gå nogen gennem hvordan man bruger en funktion eller komme forbi en bug du holde kører ind? Nå, kan du tænde for telefonens mikrofon og har det optager så længe en skærm-indspilning session er aktiv.

At tænde den åbne Control Center og lang tryk på knappen skærmoptagelse. En ny menu vil dukke op, med en toggle at slå mikrofonen til i bunden. Tryk på knappen Mikrofon Lyd, vil det blive rød og vælg derefter Start optagelse.

Ok, jeg lavede en optagelse nu, hvad en?

Når du stoppe optagelsen, bliver du spurgt, om du vil gemme videoen på programmet Fotos. Åbn appen Fotos til vise, redigere, beskære, og dele video via Meddelelser, e-mail, eller endda sende det til dit foretrukne sociale netværk.

Apple leverede evnen til at optage din skærm i iOS 11 et par år siden, buta iOS 15A bragte endnu flere tilføjelser. Vi viser dig, hvordan du rydde op i din FaceTime video. Og tjek outa hvordan man får en brænder e-mailadresse fra Apple.

screencast-O-Matic, den originale og # 1 rangeret skrivebordet optager, facecam optager og video editor, er nu tilgængelig på din iPhone og iPad. Vores gratis, let at bruge mobil app kan du hurtigt fange din skærm og skabe høj kvalitet videoer. Den kraftfulde, intuitive video editor giver dig alle de værktøjer, du har brug for at personliggøre dine videoer.

Optag app demoer, tutorials, anmeldelser, uddannelse, spil, video reagere og mere. Efter optagelsen afgrøde, trim, eller justere hastigheden på din video. Gør dine videoer med RTF, filtre, effekter og musik. Tilføj billede, form og sticker overlejringer. Brug sløring værktøj til at skjule følsomme oplysninger. Importer eksisterende klip til redigering, kombinere og mere. Indsæt video reaktioner med lyd fortællinger via facecam til yderligere at berige din optagelse.

Hvad er nyt

Jeg anede ikke du havde alle en app til brug på iPhone og iPads. Jeg elsker din desktop-versionen, så det gør mig meget glad. Et spørgsmål, desktop-versionen har en gul markør punkt for at vise, hvor du er på skærmen, din app har denne mulighed? Jeg ikke se det, men måske jeg var ikke at kigge i det rigtige sted. Hvis det ikke har en, tror du, du vil på et tidspunkt? Jeg elsker, hvor nemt det er at bruge. Tak skal du have.

Tak for din feedback og indsigt! Vi sætter pris på din positiv anmeldelse! Som for markøren, har vi ikke i øjeblikket har denne funktion på iPhone / iPad, da det er en begrænsning af Apples styresystem. Når det er sagt, vi vil fortsætte med at forbedre vores app som Apple giver mulighed for nye funktioner! Tak fordi du tog dig tid til at nå ud!

denne optager forårsager raseri og depression

Jeg optager til undervisningsbrug og når jeg begynder at optage sige, hvad jeg siger, og jeg går for at stoppe optagelsen og en eller anden grund blev det allerede stoppet midt video. Nogle gange indspillede audio- Código for en eller anden grund. Når du har udfyldt videoen, er du nødt til at genindlæse den app for at kunne redigere de ting du lige har optaget, fordi den app er ønsker dig til at starte en anden optagelse. Jeg ved, at dette lyder måske lidt forvirrende, men prøv app og youll forstå. Prøv og lave en video og youll have en irriterende oplevelse at forsøge at få telefonen ud af væggen, du kastede det på alle, fordi de vrede spørgsmål, du ikke vidste om indtil du begyndte at bruge denne app.

Åh nej! Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse. Hvis den app stopper optagelsen mid-video, skal du kontrollere, at du har nok lagerplads på din enhed til optagelsen. Venligst nå ud til støtte screencast -o-matic. about hvis du stadig oplever dette problem.

App Privacy

Den mest kendte løsning på det tidspunkt for at optage en video af, hvad der var på din iOS-skærm enheder var at bruge simulatoren på din Mac. Fordi video bliver brugt mere og mere til at præsentere en app, har Apple og andre selskaber har gjort det meget lettere for os.

Hvorfor optage din skærm?

Hos apptamin producerer vi app trailere og spil trailere. I mange af de App Store videoer og mobile videoannoncer vi skaber, vi vise den aktuelle app. Fordi det er en god måde at give en fornemmelse for, hvad din app handler om at den person, se videoen! Så det er noget, vores handlefrihed gør på daglig basis.

Quicktime player

ScreenFlow giver en lignende måde at registrere din iOS-enhed, ligesom QuickTime gør. Bonussen er, at du også kan redigere videoen inden ScreenFlow, i stedet for at skulle åbne et andet program, som iMovie.

Sørg for, at Record skærm fra boksen er markeret, og den rigtige enhed er valgt. Hvis du ønsker at optage lyden også, kontrollere Optag lyd fra kassen og sørg for, at den rigtige enhed er valgt.

Cast videoer og medier

I modsætning til andre iPhone skærm optagere, som kræver telefon jailbreak til screencast , Apowersoft iPhone / iPad optager gør brug af iOS AirPlay spejling funktion til streame videoer, fotos, musik, dokumenter og andre data fra iPhone / iPad til computeren. Dette kan nemt gøres ved at gøre din iOS-enhed er tilsluttet en computer via det samme Wi-Fi-netværk og gør det muligt for spejling funktion.

Real-time spejling i hd

Ved at udnytte denne skærm optager til iPhone / iPad, kan du med held spejle din iPhone / iPad-skærm til en computer med større skærm. I mellemtiden, er du også i stand til at bruge den til at streame lyd fra din enhed til computeren. Faktisk denne spejling funktion giver ultimative visuelle oplevelse, især for dem, der ønsker at gøre produktpræsentation, undervisning demonstration eller deling gameplay.

Optag skærm nemt med klik

Bortset fra streaming-videoer, lyd og andre data fra iPhone / iPad til computeren, er du også lov til nemt optage iPhone-skærmen med et enkelt klik. Uanset videoer, spil, videochat eller andre skærm aktiviteter, kan du fange det øjeblikkeligt og gem som videoer, billeder eller GIF. Desuden er denne screencast værktøj understøtter også optagelse af computerskærmen.

diversificeret indstillinger for indspilning

For at opfylde dine forskellige behov for skærmen fanger, Apowersoft iPhone / iPad optager giver forskellige indstillinger såsom output video format, video kvalitet, output mappe, etc. Med denne applikation kan du nemt fange iOS-skærmen og gemme som GIF-fil eller video i forskellige formater, herunder MP4, WMV, AVI, FLV og mange flere. Hvis det er nødvendigt, kan du også vælge at optage lyd fra computersystemet, mikrofon eller begge dele.

Under optagelse videoer eller tage billeder med iPhone, jeg ønskede at bruge min iPads skærm som en skærm. Dette ville spare mig tid i komponere rammen og mens du optager mig selv på video, kan jeg bruge iPhones vigtigste kamera og position selv ser på iPad.

Jeg fandt en video på YouTube, som i nogen grad opfyldt mit krav. Det var alt om Apowermirror app på AppStore. Jeg forsøgte at installere det og tjekkes en gang, og ja, det gør mit job! Måske kan det også gøre din!

Mulig skærm spejling kombination

Digital medie marketingmedarbejder fra Nepal, der i øjeblikket er baseret i Adelaide, South Australia, som bortset fra at lege med sin kat - Elleve, også nyder at udvikle webindhold, Publishing Blogs og YouTube-videoer i sin fritid.

Sådan optager du din skærm

Opret videoer på farten med vores iPhone og iPad-skærmoptager og videoredigering af app. Optag nemt din mobilskærm eller kamera og opret videoer. Forbedre med mobile video redigeringsværktøjer. EN

Vigtig

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Dette wikiHow lærer dig, hvordan at spejle din iPhones skærm til din Mac, Apple TV, eller en anden AirPlay 2enabled Smart TV. Youll brug for en Lightning-kabel til spejl til din Mac, men du kan spejle til et TV trådløst, så længe begge enheder er ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Prøv disse muligheder, når du ønsker at spejle iPhone eller iPad indhold på en større skærm.

5KPlayer AirPlay spejling Tips Mirror Whats på iPhone iPad Apple Watch Display til MacWindowsApple TV

5KPlayer AirPlay spejling Tips Mirror Whats på iPhone iPad Apple Watch Display til MacWindowsApple TV

ApowerMirror er en trådløs skærm spejling app til Windows PC, Mac, Android, iPhone og TV. Android og iPhone-enheder kan også styres, når spejlet til en pc.

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Android n AirPlay Mac n ekran v digr cihaz Android n Ipad.

Til stede til Airtame med Google Cast

Til stede til Airtame med Google Cast

er der nogen smarte blå ray-afspillere og smarte tv foruden tv med Roku bygget i, at du kan bruge ipixel telefoner til støbt til eller er min eneste mulighed er ...

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

De problemer med skærm overlay tilladelser forblive på Galaxy S8 Heres hvordan du løser problemet, hvis du løber ind i det.

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Spørgsmål Sådan Fix Screen Overlay Detected

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Im forsøger at Tilføj Billeder på min Lightroom Mobile App men jeg kan ikke få mere end Screen overlay opdaget det dirigerer mig til at SettingsApps men jeg ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.