Top 9 Engros iPhone dele leverandører Online

Bedste 6 Engros iPhone Dele Leverandører i ChinaUSUK

telefon

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fortrolighed | Affiliate Application | DisclaimerCell telefon dele | iPhone dele | Samsung dele | HTC dele | Motorola dele | LG dele | iPhone 6 dele | iPhone 6 Plus dele | iPhone 5S dele | iPhone 5 dele

Hurtig forsendelse

IPhone er en af ​​de mest brugte mobiltelefoner globalt og har global accept. Virksomheden har bygget deres globale brand til det niveau, hvor iPhone er set som en væsentlig smartphone; det samme kan siges om alle deres andre smartphones tilbehør.

Som iværksætter søger at komme ind i virksomheden af ​​iPhone dele, det er en interessant industri med mange potentialer og et stort marked at sælge til. Der er mere end 1500 iPhone reparation butikker i USA alene, og mere på tværs af vores verden; derfor, at investere i reservedel engros til iPhone er en smart forretning, fordi den hastighed, hvormed reparation butik meget er har indikeret, at iPhone-brugere har en tendens til at mishandle det en masse.

Denne artikel vil diskutere de bedste steder for dig at engros iPhone reservedele i Kina, USA og Storbritannien. Artiklen vil også drøfte nogle af de bedste iPhone dele til at fokusere på og andet tilbehør, der kan være omsættelige til en start.

Apples mor selskab af iPhone har designet deres telefon til at gøre det vanskeligt for telefonen, der skal repareres. Det er et godt træk for at sikre intellektuel ejendomsret og sikre, at folk ikke kan nemt få adgang til andre folks oplysninger. Derfor er dette er at sikre deres kunder; sikkerheden for kunderne information er vigtig, fordi eksponering kan føre til alvorlige problemer for deres brugere.

At have en opdateret top iPhone komponent, kan du altid se på Amazon bestseller mobiltelefon tilbehør, og det er opdateret hver time. Denne liste vil give dig en viden om, hvad iPhone Dele kunder søger, og liste disse trendy dele i din butik.

Salg af smartphones er en lukrativ forretning, men når du søger at dropship telefon reservedele, du har brug for en leverandør, du kan stole på, som vil være der for dig og være en stor partner med dig. Men at finde en god leverandør er ikke en let opgave,. I denne artikel, vil du blive introduceret til nogle af de bedste engros leverandører af iPhone reservedele.

At have den forkerte leverandør vil påvirke din virksomhed og påvirker din indtjening. Hvis du ikke er meget forsigtig, kan have den forkerte leverandør blive undergang din virksomhed. Det ville være bedst at forstå forskellen mellem kvalitet og udskiftning dårlig kvalitet dele, således at dit omdømme som virksomhed ikke bringes i fare.

Hvis du har et værksted, så bliver du nødt til at tilbyde en garanti på tidspunkter, hvilket fører til håndtering nogle reparationer og bærer nogle af omkostningerne ved sådanne defekte reservedele; se nogle af de bedste engros leverandører af kvalitets reservedele.

DHgate

Antag, at du ønsker at engros iPhone dele. I dette tilfælde en af ​​de bedste og mest pålidelige platforme for at få samme kvalitet og billige produkter er fra Kina. DHgate er en af ​​de førende i dropshipping grossister fra Kina; de har en global rækkevidde og tjenester, som går på tværs af mere end 230 lande.

DHgate har et system, der er egnet til drop afskibere, er platformen designet til nem bruger navigation, med mulighed for at diskutere med leverandører, så du kan forklare dine specifikke behov, og du kan også bemærke de betroede leverandører på DHgateeCommerce platform gennem klient vurderinger og anmeldelser. Derfor har du alle de nødvendige værktøjer til at kende de rigtige leverandører til din iPhone reservedele på DHgate platformen.

DHgate har sorter af produktkategorier plus over 22 millioner produktlister i deres opgørelser. De har mere end 650.000 forpligtede Kina-baserede leverandører og over 3 millioner købere fra mere end 230 lande og regioner. De tilbyder fantastiske engrospriser, og du kan spare mere og købe til lave priser, når du laver voluminøse ordrer. Motivet af iværksættere er at give overskud; at sådanne rabatter give dig en god margin. DHgates tilbyder fantastiske fordele og top-notch tjenester til sine kunder.

På DHgate platform, tilbydes du mange rabatter, super tilbud og gratis forsendelse på produkterne. Du kan få de bedste tilbud på ordrer fra $ 1. 9. DHgate QC teams sikrer ordrer bekræftes at være i god stand før forsendelse; de tilbyder omkostningseffektive og kvalitet engros-produkter.

Platformen også viser køle produkter, som vil give dig et indblik i andre engros købere som om du er køber. De har en hurtig levering system, der hjælper dig med at foretage hurtige leverancer til dine kunder og få et godt afkast politik, der sikrer dine købere, mens også levere top kundesupport for at sikre du har en stor erfaring på deres platform.

Mobil sentrix

De startede i det små, giver deres støtte til hele distributører, og senere flyttet ind beskæftiger sig med forhandlere og værksteder, har de altid sikret, at god prisfastsættelse er en del af vederlaget for deres leverandører, men de også sørge for, at kvaliteten af ​​produkterne ikke kompromitteres.

Mobil sentrix carry out intensiv test på hver reservedele komponent og reservedele for at sikre, at kun kvalitet og ikke-defekte reservedele sendes til deres kunder. De tilbyder også en levetid garanti for alle dele sælges til forsikre dig om, at deres produkter er alle kvalitetsprodukter.

Mobil sentrix er en af ​​de globalt kendte kilder til grossister reservedele i USA. De har mange års engagement i telefonen dele industrien; de tilbyder høj kvalitet smartphone dele til lave engrospriser.

De har en kundeservice, der arbejder for at tilfredsstille deres kunder, med en hurtig bestilling, behandling og forsendelse systemet; når du bestiller et produkt, vil du få produktet leveret til dig samme dag, hvis du er i USA.

Alle fix del

Allfixpart er majorly i mobile dele og tilbehør fordeling, er de baseret i New York City og har kontorer i Hong Kong, og deres fremstilling fabrik er i Shenzhen, Kina. Alt Fix Del er kendt for at være en førende virksomhed inden for engrossalg af iPhone-skærme. Mange værksteder og forhandlere er bekendt med virksomheden; de ved, de kun beskæftige sig fremragende iPhone LCD-skærme med tilsluttede digitizere og alle de nødvendige samling værktøjer.

Fordi de har været i branchen i mange år, de forstår nødvendigheden af ​​at tilbyde deres kunder kvalitet udskiftelige dele, hurtig service og relativt lavere engrospriser; de også give deres kunder store rabatter baseret på antallet af bestilte dele. Ud over alle deres fantastiske tilbud, Allfixparts har stor kundesupport, der vil hjælpe vokse deres kunders forretning; de har en hjemmeside design, der har en stor UI / UX, de har en simpel betaling og ordresystem, med en hurtig levering system, der sikrer, at kunderne har en stor oplevelse, når du bruger deres tjenester.

Iparts-u ltd

Ipart4u er en af ​​de mest betroede virksomheder i de dele og engrossalg af mobile enheder, mobiltelefoner, wearables og mange andre enheder. De er premium sælgere af tilbehør og enheder, mens også tilbyde landsdækkende kårder. De er kendt for at levere dele til reparation værksteder og til mobiltelefon del forhandlere. De leverer også kun kvalitetsprodukter til den bedste engrospris, den bedste pris, du kan finde i denne region.

Iparts-4u har også kundesupport, der vil hjælpe deres kunder med at vokse deres forretning, og det er fordi de har været i branchen i mange år. De har store rabatter og priser, garantier, og stor ordrebehandling hastighed. iPart4u også tildeler konto ledere til hver bruger, giver rådgivning om alle handelsspørgsmål, og hjælper dig med at tilpasse dine ordrer til den mest velegnede for dig. De har også en stor leverance-system og en stor hjemmeside platform, der er nem at navigere.

FHR reservedele

FHR blev grundlagt i 2022, har virksomheden vokset støt ind i et af de bedste i engros-og distribution industri, der sælger mobil tilbehør til værksteder. FHR bærer over 8000 produkter og tjener hundredvis af kunder i hele Europa. De er den ægte leverandør af iPhone, Samsung og mange andre populære mobile smartphone selskaber; de er baseret i Stockholm.

FHR Reservedele have en god kilde til alle deres produkter. De sikrer, at deres produkter er fra populære producenter for at bekræfte, at deres kunder kun får en kvalitet, levering af produkter fra dem. De bærer også en intensiv test på hver komponent for at sikre, at de er fejlfri. HR tilbud mere, og deres kunder nyder enorme produkt rabatter og gratis forsendelse på grundlag af antallet af ordrer; de også nyder samme dag levering på kvalificerede ordrer. De tilbyder en førsteklasses kundesupport-system og har en støtteordning, der står ved dig på alle ting mobile reservedele.

Reparation dele USAs

Finde en pålidelig engros leverandør og distributør af iPhones kan være svært i USA, Reparation Dele USA er et af de mest pålidelige partnere til kilde til iPhone og iPhone reservedele og udskiftelige dele. De er placeret i Oakland Park, Florida. Med deres erfaring i reparation og mobile udskiftning industri spænder over fem år, de forstår, hvad værksteder og engros leverandører har brug for når du leverer kvalitetsprodukter til en stor og positiv rabat.

Listing resultater engros mobiltelefon reservedelsdistributører

718-859-2220 Tilskadekomne Gadgets er den førende grossist til mobiltelefoner, tabletter og MacBook reservedele, tilbehør og værktøj mv i det nordamerikanske marked. De tilbyder et stort udvalg af høj kvalitet reservedele â € |

Engros telefon distributør kapløb stjerne trådløs

347-353-1334 Vi er det eneste sted, engros mobiltelefon distributør med den viden og opgørelse til at levere din butik eller forretning med alt hvad du behøver for dine kunder. At købe mobiltelefoner i bulk har aldrig været hurtigere, nemmere eller mere overkommelige. Shop vores udvalg nu at købe de mobiltelefoner, du har brug for, eller ring til os på 1-347-353-1334.

:. nvolved i den verdensomspændende mobiltelefon tilbehør og reservedele marked del. I 15 år har vi leveret nogle af de største navne i branchen med originale tilbehør og reservedele få et ry for at være en specialist i vores sektor. Vores.

Aulola er den bedste mobiltelefon tilbehør i UK med høj kvalitet, billige produkter online for globale engros købere. Vi har et stort engros lageret ligger i hjertet af Manchester by, hvor vi.

MobilesWholesale er en af ​​UKs førende mobiltelefon distributører, specialiserede i engros af nye, brugte, låst, og låst telefoner. Eksperter i at sælge telefoner i løs vægt til detailhandlere og premium virksomheder ved, at ydelser og priser er på.

:. n inden for handel med alle former for reservedele til mobiltelefon s - batterier, LCD-skærme, knapper, kabler, afgifter, tastaturer, touchscreens og andre. Vi tilbyder også at vores kunder samling og.

:. producent og leverandør til mobiltelefon tilbehør, indre reservedele samt reparation værktøjer. Vi tilbyder en bred vifte af mobiltelefon tilbehør som mobiltelefon opladere, datakabler, protector dækker, læder.

:. hones, Tabletter gaming og originale reservedele og LCD-skærme. Vi fører et bredt udvalg af fysisk lager af GSM-telefoner såsom OEM og operatør produkter. Vi er specialiseret på æble og Samsung telefoner, Samsung OEM service pack LCD-skærme, LG.

:. Telefon reservedele, Samsung mobiltelefon reparere dele, mobiltelefon tilbehør til Nokia, HTC, Sony, Blackberry, etc, trådløs Bluetooth højttaler, Bluetooth headset / hovedtelefon, Bluetooth-tastatur tilfælde dække, celle.

:. han førende leverandører af ægte mobileparts i USA og Europa. Reservedele USA sælge på engrosniveau direkte fra producenterne. STRENGT WHOLESALE Salg udelukkende Reservedele USA fastholder en af ​​de mest omfattende i fortegnelserne produktlinjer i den regionale.

:. TC, Motorola, Sonny, Nokia, LG, Huiwei, reparere dele, LCD display, boliger kits, batteri dør, batteri, flex kabel, kamera, touch screen, foran glas, beskyttende sager. elkommen til din enhver mobiltelefon .

leverandør Top mobiltelefon dele engros i Kina

Du kan få problemer med din smartphone især iPhone. På grund af en utilsigtet fald i din mobiltelefon, kan du bryde dens skærm. I sådanne tilfælde behøver du mobiltelefon reparation dele tjenester, hvor du kan få alle typer af høj kvalitet Mobiltelefon Dele Engros Online herunder iPhone skærm udskiftning, der kommer fra fabrikker direkte.

Du skal være lidt forsigtig, før du vælger engros mobiltelefon dele leverandører. Sørg for at tjekke deres anmeldelser før du beslutter dig for at købe nogen cellulære telefon reparation dele fra dem.

Med populære engros telefon dele tjenester, kan du få en bred vifte af produkter online i forskellige kategorier som

den ansete engros mobiltelefon dele leverandører tror på at yde kvalitet og give allerstørste betydning for kundetilfredsheden. De betroede engros mobiltelefon reparation dele leverandører levere fremragende eftersalgsservice for at leve op til deres kunder tilfredshed. De professionelle engros mobiltelefon dele leverandører har et team af certificerede teknikere, der arbejder målrettet for at imødekomme kundernes behov.

CPP Cell Phone Parts Company er en verdensledende elektronik reparation Business Solutions Provider, der blev grundlagt i 2022 i Hongkong. Vi er forpligtet til at levere one-stop-tjenester, der dækker sourcing løsning, teknisk support løsning samt genbrug og videresælge løsning til verdensomspændende kunder, der spænder fra værksteder, regionale distributører, Renovering Faciliteter til genbrug og omvendte logistikvirksomheder på tværs af verdenen.

Vigtig

Er 5G et batteri morder Shelly Palmer

Er 5G et batteri morder Shelly Palmer

Bestseller business forfatter og adræt arbejder guru Clarke Ching udforsker hvorfor nogle teknologier take off. Det handler om at bryde barrierer, siger han.

Opsæt cellulære på Apple Watch

Opsæt cellulære på Apple Watch

Hurtigt spørgsmål. Jeg ejer en XS Max, i indstillinger under Den Cellular fane der står Tilføj Cellular plan, men de ting er, jeg allerede har service jeg ...

Jeg har ikke service Verizon

Jeg har ikke service Verizon

Fix mobilnetværk ikke tilgængelig på din mobiltelefon. Løsninger til at rette netværk ikke tilgængelig, ingen mobilnetværk, dataforbindelse ikke tilgængelige fejl.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udviklingen af ​​mobilteknologi har bragt os til vores femte generation af trådløs teknologi.

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find de bedste kontaktoplysninger, som mit nummer siger SCAM sandsynligvis. Du vil hurtigt finde kontakt med de oplysninger, du har brug for.

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Når jeg går til Indstillinger om enhedens status mit telefonnummer viser som ukendt. Hvordan kan jeg tilføje mit nummer på SIM uden at rode min enhed Android 6.. Samsung SMA500G Galaxy A5

Hvorfor får jeg 4G stedet for LTE

Hvorfor får jeg 4G stedet for LTE

Skift mellem 3G4G LG Leon 4G LTE

Hvad betyder ikonet 5G E på min ATT telefon middelværdi

Hvad betyder ikonet 5G E på min ATT telefon middelværdi

Lær om My 5G telefon skifter gentagne gange mellem 4G og 5G netværk, når jeg flytter. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.