UE Hyperboom er en jumbo bærbar Bluetooth højttaler med imponerende lyd

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ultimate Ears har udgivet nogle vidunderlige Bluetooth-højttalere i de seneste par år, og det Hyperboom er dens største og bassiest endnu. Det dværge sine stablemates Bommen 3 og Megaboom 3 i både statur og lyd, der leverer førsteklasses lydkvalitet ved øre-shatteringly højt mængder.

Selvom det mangler den smarte funktionalitet nogle af sine konkurrenter og dens størrelse betyder det er ikke så bærbar som andre poster i Boom-serien, dens et udmærket supplement til den amerikanske fabrikanter højttaler opstilling.

Ultimate Ears hyperboom gennemgang: hvad får du for pengene?

Bluetooth er din eneste mulighed, når det kommer til trådløs tilslutning - du kan ikke tilslutte den Hyperboom op til dit Wi-Fi-netværk - og theres ingen stemme assistent kompatibilitet, men der er AUX-in og optiske porte til fysisk tilslutning af eksterne enheder. Theres også en USB-A port til opladning telefoner og tabletter, når du er ude.

Batteriets levetid er angivet på op til 24 timer ved omkring halvdelen volumen â € ”din kilometertal vil naturligvis variere afhængigt af, hvor højt du kan lide at lytte til din musik. Når du er ude af saft, den Hyperboom tager under tre timer at genoplade og du kan fortsætte med at nyde, hvad youre lytter til, mens højttaleren er tilsluttet lysnettet.

Ultimate Ears hyperboom gennemgang: hvad er designet ud?

Sammenlignet med andre medlemmer af Ultimate Ears højttaler familie, Hyperboom er snarere underspillet i udseende. Dens eneste fås i sort, i modsætning til Boom og Megaboom, som kommer i en række iøjnefaldende farver. Det er ikke nogen dårlig ting er dog, som personligt, Id finde en hulking stor ultraviolet lilla taler snarere skrigende.

Selve enheden er kubisk form, omtrent dobbelt så højt som det er bredt og dybt, og har en flad, firkantet top og bund med rundede hjørner. Størstedelen af ​​dens ydre er dækket af en tofarvet stof, hvilket efterlader meget lidt plast synlig og hjælper låne Hyperboom et monolitisk majestæt. Som nævnt ovenfor, theres en Ultimate Ears mærkevarer bærerem som ligger fladt langs en af ​​de lange vertikale hjørner, når den ikke bruges.

Lige under remmen, vil du finde, hvad UE cutely beskriver som en vejr dør. Væsentlige, det er bare en gummibelagt flap, der holder højttalere porte beskyttet mod vand. Og på toppen af ​​højttaleren er alle de kontroller. Theres en stor afbryderknappen i det ene hjørne, en fem-vejs D-pad overfor det en € ”bruges til at skifte kilder og pause / afspilning af en €”, mens et par store, berøringsfølsomme lydstyrkeknapperne sidder i midten. Layoutet er glædeligt enkel og Im en stor fan af at være i stand til at skifte mellem kilder så nemt.

Ultimate Ears hyperboom gennemgang: hvordan lyder det?

The Hyperboom anvender en kombination af to 114mm basenheder, et par 25mm diskanter og to 89 mm x 190mm passive radiatorer at levere lyd og resultaterne er fortræffelig. Theres stor balance over hele frekvensområdet, tonsvis af fyldig bas og sammenhængende mellemtone og diskant.

Der er også tre fabrikken forudindstillede tilstande at vælge imellem: bas boost, spil / film og podcast. Basforstærknings er selvforklarende, men det er værd at nævne, hvor potent den lave ende er, når den er aktiveret. Talerens standardprofil er langt fra mangler i basrespons men når bassen forstærkes, leverer lyd, der virkelig vil få dit værelse ryster. Spil / biograf-mode forbedrer både bas og diskant, mens og podcast reducerer basgengivelsen mens opløftende frekvenser i mellemklassen. Alle tre arbejde godt, selvom jeg var helt tilfreds med den standard profil i de fleste situationer.

Ud over de forskellige brugergrupper-kontrollerede EQ indstillinger, den Hyperboom tilbyder Adaptive EQ. Dette bruger en mikrofon placeret på toppen af ​​højttaleren til at analysere akustikken i dit rum og justerer bas, mellemtone og diskant respons til at balancere lyden. Den kan slås til og fra, men youll ønsker at beholde det på, som det gør en øverste job. Uanset hvor jeg placeret højttaleren, fandt jeg lydområdet afbalanceret og engagerende.

Som youd forvente fra en højttaler af sin størrelse, det Hyperboom er i stand til at pumpe ud nogle alvorlige støj. Ultimate Ears has not afslørede en samlet udgangseffekt, men ved højere volumen, dens garanteret at genere naboerne, og imponerende, lydkvalitet gør ikke dukkert, mens du skubber lydstyrke op. Jeg oplevede ingen forvrængning fra Hyperboom, selv når sprængning ud spor ved maksimal lydstyrke.

Hvis du har brug endnu mere lyd muskler, kan du Party Up the Hyperboom med andre højttalere i Boom økosystem. Du kan parre op til 50 Boom højttalere sammen via app'en, på hvilket tidspunkt youd sikkert gerne overveje at oprette din egen musikfestival.

Ultimate Ears Hyperboom gennemgå Den største, højeste Boom endnu

Ultimate Ears hyperboom gennemgang: hvad kan forbedres?

En af de ulemper til Hyperboom er sin vægt. Regnskabsmæssig det ved hjælp af håndtaget er fint for korte gåture men hvis du er på vej længere væk, vil du sandsynligvis ønsker at gøre det i bilen eller med offentlig transport. På næsten 6kg dens lidt af et dyr.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Vokser op, nogle af mine kæreste lytteoplevelser kom fra en sølv Phillips ghettoblaster. Jeg har livagtige erindringer om stolene i Mobys Playa €”og hvad jeg ærligt huske at være seks D-størrelse batteriesâ €” og omvandrende rundt med skaldede maestro på slæb.

Disse dage, er det nemt at tage dine yndlingssange med dig overalt. Men årtier efter at klemme en cd-afspiller til et bærbart højttalersystem, har de største hjerner i mobil lyd taget sigte på en hårdere problem: den mobile dans fest. Hvordan du levere høje lydstyrker i en ægte bærbar pakke? I to år, holdet på Ultimate Earsâ €”Logitech-ejede audio virksomhed, der har gjort nogle af de bedste bærbare højttalere og brugerdefinerede in-ear monitorsâ €” ruget over 21. århundredes dans maskine. Den Hyperboom er deres svar.

Efter to uger at trække ting med mig omkring Oregon, jeg føler som ophidset om det, som jeg gjorde med min trofaste gamle Phillips. Den robuste sort rektangel er ikke kun en bærbar højttaler, der er højt og holdbart nok til at modstå en weekend på Burning Man, det også lyder godt nok til at erstatte dine reolhøjttalere derhjemme. Det er den moderne ghettoblaster jeg har ventet på.

Må ikke få mig forkert, jeg ville ikke blive fanget døde trække 16-pund rektangel med mig på en weekend-lang backpacking tur. Men toting det sammen på en nylig ski tur, udenfor til våbenhuset for en post-arbejde øl, eller ned til stranden for et lejrbål er en no brainer, især takket være den indbyggede silikone håndtag.

Dens også let at bruge med flere mobile DJs: Du kan afspille musik fra en telefon, mens parring højttaleren til en anden, derefter hurtigt skifte frem og tilbage mellem dem med et tryk på en knap. Ikke mere mid-fest stilhed mens en person drunkenly slagler inde i en Bluetooth-menu.

Theres stor app-baserede funktionalitet også. Højttaleren lytter konstant til det udendørs miljø og justerer udligningen indstillinger for at sikre musik lyder den samme, uanset om du er i en isfiskeri hytte eller en fem-stjernet hotelværelse, og du kan parre flere sammen hvis du har brug for at vække alle inden for en mile.

Det specialdesignede et par 4-tommer basenheder og en-tommer diskantenheder, der er blandt de mest effektive nogensinde sat i en Bluetooth-højttaler, til at give enorme volumen og samtidig opretholde fremragende batterilevetid. Holdet gjorde sådan et godt stykke arbejde, de skabte et andet problem helt: Højttaleren var sprængning stoffet ud foran højttalerne midt-spor. De skulle ombygge lim.

Sikre, at lyttere hørte ægte stereolyd, uanset hvor de er placeret højttaleren, er det Hyperboom designet til at se på dig fra en forkant, snarere end med den flade side af rektanglet rettet mod dig. Det kan synes wonky i forhold til andre førsteklasses højttalere som Sonos Play: 5, men det gør en meget mere mening fra en lyd-ingeniør perspektiv. Ved at placere dem på en vidvinkel rettet væk fra hinanden, diamant form af Hyperboom projekter i hele rummet, hvilket sikrer en mere oversvømmer lydbillede . Det gør også musik mindre buldrende i hjørner, fordi højttalerne ikke er rettet direkte mod væggen.

vores dom

Som den største post i Ultimate Ears Bluetooth højttaler lineup, UE Hyperboom strækker definitionen af ​​bærbare. Men hvad du giver op i lette bevægelighed, får du i lydkvalitet, til det punkt, at dette er en af ​​de bedste Bluetooth-højttalere rundt.

Den Hyperboom er en af ​​flere store bærbare Bluetooth-højttalere, der er kommet ud i de seneste par måneder, og det er den bedste af partiet. Med store højttalere kommer store prisskilte, men hvis du ønsker fremragende lyd på farten, du ikke har noget imod at slæbe den rundt, kan det stadig være en god investering. Læs videre for vores fulde UE Hyperboom gennemgang.

Hvor stort er Hyperboom? På 14. x 7. x 7. inches, kan du passe omkring 18 Ultimate Ears Boom 3 højttalere i sin sag. Det er den slags højttaler, at når du bringer det ud på en fest, vil nogen sige, det er en rigtig stor højttaler. Men det er ikke meget større end andre store portables, som de 13. x 9 x 6. -Inch Marshall Tufton.

Den hårde sorte plastikskabe tyder på, at hyperboomet vil modstå rigorerne af udendørs levende. Inde, Ultimate Ears sætter to 4. -inch woofers, to 1-tommers tweeters og to 3. x 7. -Inch passive radiatorer, omgivet af sort mesh stof. Det gør det bedste ud af højttalerne store fodspor.

På toppen har højttaleren en stor power-knap, en vælger til indgangene og magiske knappen til afspilning eller pause musik, samt afspilning af forudvalgt Playlister. Theres også berøringsfølsomme volumenkontrol. Jeg fandt lydstyrken for at være for følsomme â € "Â et par gange i utilsigtet ændrede lydstyrken. For eksempel, når jeg sætter en dåse oven på højttaleren, crankes det volumenet.

UE Hyperboom Review: Performance

Hyperboom er en af ​​de bedste lydende bærbare højttalere til rådighed. Det har en enorm lyd, spredt lyd i vid udstrækning. Det har masser af magt til at blive hørt over chatteren af ​​en grill. Dens store bas er afbalanceret pænt med diskant og midrange â € "noget Marshall tufton manglede. Kun Sonos bevæger sig, med lidt bedre bas og vokal ydeevne, slår det i lydkvalitet til bærbare højttalere, Â

Du hører gode detaljer i musikken, som mange portables ikke kan matche. De komplekse lag af lyd på Fiona Apples Shameika var hver særskilt, mens æbler vokaler var tydelige over kaoset. Taylor Swifts Voice var lyse og fuld på det sidste store amerikanske dynasti, og basen dunkede tæt. De strummed guitarer på Jason Isbells, hvad har jeg gjort for at hjælpe, var skarpe, som var snare tromlen, der kørte slaget.

Big beskriver ikke bare dens størrelse. Hyperboom er en af ​​de højeste bærbare højttalere ive nogensinde testet. Det skubbede 98 decibel på max volumen, og fik ikke forvrænget selv når det blev vrang. Ikke at jeg eller din audiolog, vil anbefale, at du lytter på det lydstyrke, men det er dejligt at vide, at du har den magt i reserve, når du har brug for det.

Ue Hyperboom Review: Ruggedness

Hyperboom tilbyder en IPX4-vandmodstands rating, hvilket betyder, at den kan modstå at blive sprøjtet med vand, men det burde ikke dunked i poolen. Det modstå en spray fra en slange uden bivirkninger. Tufton har kun en IPX2-rating. Andre ultimative ørerhøjttalere, som bommen og megaboom, kan nedsænkes.

UE Hyperboom: Batteri

Med 24 timers batterilevetid bør hyperboom vare længere end dig - Â eller din telefon. Ultimative ører rating virker nøjagtige; Efter ca. 12 timers brug på en række volumener havde hyperboom 50 procent af batteriet til venstre. Til sammenligning er Tuftonen bedømt i 20 timer på en fuld afgift.

UE Hyperboom Review: Wireless and Setup

Hyperboom forbinder til din telefon, tablet eller computer via Bluetooth; I modsætning til nogle højttalere i dette prisklasse gør det ikke Wi-Fi. Du kan tilslutte to enheder på samme tid, hvis du vil skifte mellem trådløse kilder. Ultimate ører siger, at den har en rækkevidde på 150 fod; I test havde det et stærkt signal på mere end 100 meter væk indendørs.

Vigtig

JBL Boombox Vs UE Hyperboom Hvilken en er bedre SmartHonk

JBL Boombox Vs UE Hyperboom Hvilken en er bedre SmartHonk

Få dem HereUE Hyperboom httpsamzn. o3gi5lBnJBL ghettoblaster 2 httpsamzn. o2TZTcbpSony XG500 httpsamzn. o3ixLmQtVisit Min Amazon Storefront For My ...

Bedste Prepaid Cell Phone Plans 2021 Affordable ubegrænset planer

Bedste Prepaid Cell Phone Plans 2021 Affordable ubegrænset planer

Verizons forudbetalte mobiltelefon planer gøre op med årlige kontrakter og kredit kontrol. Nyd besparelser på forudbetalte planer, herunder lave priser med loyalitetsrabatter.

U. Cellular 25 Off Promo Koder December 2021, Kuponer 2021

U. Cellular 25 Off Promo Koder December 2021, Kuponer 2021

U. Cellular kuponkoder, Kuponer tilbud for december 2021. Få Rabat Storewide på USCellular. about w Kuponkode 2DAYSHIP. Få 15 rabat Storewide USCellular. about w kupon Aktiver. USCellular. OM nyhedsbrev koder, U.. Cellular forhandler koder, U.. Cellulær konkurrent kupon koder.

U. Cellular kunder vil betale pris for aftale med sprint

U. Cellular kunder vil betale pris for aftale med sprint

Køb brugte iPhone XR 64GB US Cellular fra Gazelle. Få en Gazelle Certified Brugt iPhone XR 64GB US Cellular. Ingen kontrakter eller skjulte gebyrer. Risikofri tilbage.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Satena, la aerolnea de los colombianos con la mejor cobertura nacional. Encuentra Vuelos Con Los Mejores Precios A Destinos Como Nuqu, La Macarena, Tol Y Muchos MS

Ubegrænset data planer

Ubegrænset data planer

Vær ubegrænset med et af Vodafones ubegrænset data Sims tilgængelig på både Pay Monthly og Sim Kun planer

Tablet Planer TELUS Forretning

Tablet Planer TELUS Forretning

Cricket tilbud kun data planer med overkommelige addon funktioner til at passe din web-surfing, streaming og downloading behov. Bring dine data enhed i dag.

Amazon. about Prepaid Internet Service

Amazon. about Prepaid Internet Service

Klik her for mere information om arbejde Lær data planer nu, make højhastighedsadgang net surfing en realitet med Mobitel. Komme på internettet direkte på din mobiltelefon eller bruge USB High Speed ​​Internet modem på din desktoplaptop. Sådan aktiverer forudbetalte månedlige internet planer PrePaid Internet Plan D299 D399 D699 D999 D1999 SMS aktivering SMS D299 til 7678 SMS D399 til 7678

OnePlus Nord N100 Bootloader Lås opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

OnePlus Nord N100 Bootloader Lås opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

OnePlus Nord, på trods af at have nogle problemer med visningen er faktisk en af ​​de bedste midrawnge enhed .. Guide til roden og låse bootlaoder

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.