UK at udfase 2G og 3G Mobile Services Af År 2033 Fokus på 5G

Kun 3G, 4G og 5G telefoner, der blev indstillet i 2022 vil arbejde Ohio News Time

2G blev brugt til at foretage opkald og sende tekster, og 3G tillod folk at få adgang til internettet mere effektivt på deres telefon. 4G tilbyder langt bedre browsing og download hastigheder, reduceret latenstid og klarere taleopkald.

4G blev godt modtaget af mobile brugere som downloadhastigheder for 4G netværk var omkring 5-7 gange hurtigere end de eksisterende 3G-net. For eksempel ville et album, der ville tage 20 minutter at download på 3G kun tage 3 minutter at hente på 4G.

Hvilke telefoner har g?

Den 2G og 3G-netværk vil blive udfaset i Det Forenede Kongerige inden år 2033, da de ønsker at fokusere på de mere avancerede 5G-teknologi. Som pr rapporterne fra TechRadar vil 2G og 3G-netværk udfases for at gå videre Storbritanniens 5G mål og bane vejen for fremtidige 6G tjenester, der bringer en række fordele for enkeltpersoner, virksomheder og samfundet. Mens 4G-forbindelser er generelt tilgængelige i Storbritannien, er 2G og 3G-netværk også brugt af nogle få mennesker.

Alle fire britiske operatører har lovet at udfase disse netværk af 2033, selv om det er sandsynligt, at 3G-nettet vil blive udfaset hurtigere da større adgang til 4G i landdistrikterne mindsker behovet for at opretholde 3G, ifølge 9to5mac. Slukning 3G ville tillade operatørerne at genbruge rammerne for 4G og 5G-netværk. Den 2G standard, på den anden side, kan være omkring lidt længere, da dens reduceret effekt giver lang batterilevetid.

Uka på forkant med mobile tilslutningsmuligheder

Kultur sekretær af den britiske, Nadine Dorries udtalt, at de annoncerer en ekstra  £ 50 millioner investering for mobil connectivity at placere Storbritannien på forkant med mobile tilslutningsmuligheder og for at sikre sikkerheden og sikkerhed af telekommunikationsnet nu og i fremtiden, ifølge 9to5mac.

Tidligere på året Trådløs selskab Verizon tilkendegivet, at det ville udfase sit 3G-net ved udgangen af ​​2022. Ifølge selskabet, de har officielt erklæret, at de aktivt demontering 3G CDMA. De oprindeligt erklærede, at deres 3G-netværk ville blive lukket ned i 2022, i henhold til 9to5mac. Men de forlængede lukning dato først til slutningen af ​​2022, og nu til slutningen af ​​2022 med henblik på at gøre alt for at minimere tjeneste forstyrrelser mens de overgang til nyere og mere avancerede systemer.

Operatørerne vil være i stand til fuldt ud at konvertere til Morea højkapacitetsnet

Med 5G langsomt stigende globalt for virksomheder og kunder, er det kun et spørgsmål om tid, før 4G og 5G bliver normen. Ifølge Sky News, Hamish MacLeod, direktør for brancheforeningen Mobile UK, som repræsenterer alle de store britiske netværk udtalt, at ved at skrue ned 2G og 3G, vil operatørerne være i stand til fuldt konvertere til mere energieffektive og højkapacitetsnet, som vil gavne kunderne.

Der er ingen fast skæringsdato for, hvad alder af telefoner er for gammel til at fortsætte med at fungere, når 3G udfases, men South Dakota Public Utilities Kommissionen formand Chris Nelson siger, at i mange tilfælde vil det være flip telefoner og selv nogle af de ældre smartphones, var blandt de første til at operere på 4G, der vil blive påvirket.

Min ældre mor har en flip telefon, en, der shes havde i mange år. Hun inderligt elsker sin flip telefon, men når vi researchede det, vi fandt, at det faktisk er en 3G flip telefon. Vi arbejdede med hendes luftfartsselskab på en helt ny flip telefon, men en, der kommer til at være 4G-kompatibel, sagde Nelson.

Ifølge Federal Communications Commission, kan udfasningen arbejde begynde så tidligt som 1 januar, 2022. Bureauet sagde AT & T planer om at afslutte dækning inden februar, T-Mobile og tidligere Sprint kunder vil se tjeneste vendt ud gennem den første halvdel af året, og Verizon har planlagt at fuldt lukke 3G inden udgangen af ​​2022.

Mange bærere, såsom Cricket, Boost, Straight Talk, og flere Lifeline udbydere af mobiltjenester, udnytte AT & Ts, Verizons, og T-Mobiles netværk, skriver FCC, hvilket betyder kunder af disse luftfartsselskaber vil stå lignende begrænsninger .

Der findes forskellige typer af 4G-teknologien, sagde han. Den nyeste 4G-teknologien vil fortsætte med at arbejde i lang tid fremover. Det var nogle af de meget, meget tidligste 4G-teknologien, der sandsynligvis vil blive udfaset sammen med 3G.

Øget kunde dataforbrug er det, der har gjort hurtigere netværk afgørende. Hvis du leder efter ressourcer til at hjælpe dig forstå overgangen op til en nyere 4G eller 5G kompatibel enhed, Nelson anbefaler at kontrollere ud FCC hjemmeside.

Mens mobiltelefoner er de vigtigste enheder, der vil blive påvirket af overgangen fra 3G, Nelson sagde enhver enhed, kommunikerer med cellenetværket kunne blive påvirket. Blandt disse han lister alarmsystemer og medicinsk udstyr, og han anbefaler at kontrollere for at sikre, at de er 4G-kompatibel.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du vil bruge din AT & T tjeneste, når vi lukker vores 3G-netværk, vil du brug for en ny mobiltelefon, der arbejder med vores forbedrede netværk, sagde selskabet. Det betyder, at din mobiltelefon vil skal udskiftes.

Den Torrance beboer sagde, at han kaldte AT & T efter virksomhedens varsel at spørge, om helvede i det mindste får en telefon med de samme tekniske specifikationer som hans nuværende telefon, som han købte for et par år siden.

Ja, AT & T og Verizon sagde i denne uge, at de vil forsinkelsen deres fulde 5G indledningsprocessen med en måned, indtil begyndelsen af ​​januar, for at undgå interferens med luftfartskommunikation, ifølge Wall Street Journal.

De store udbydere af trådløse tjenester begyndte forsigtigt at indføre 5G tjeneste på et begrænset grundlag i 2022. Tingene vil ændre sig betydeligt næste år som selskaberne lukke deres 3G-net og forberede sig på at efterfølgende grøften 4G.

Som vi bevæger os tættere på afspærring dato, kan kunderne stadig har adgang til 3G-nettet opleve en nedbrydning eller fuldstændig tab af tjeneste, og vores servicecentre vil kun være i stand til at tilbyde ekstremt begrænset fejlfinding hjælp til disse ældre enheder, Verizon advarede i marts.

Joel Rushing, en T-Mobile talsmand, sagde alle kunder, der er i øjeblikket på 3G-afhængige enheder vil modtage meddelelser og tilbud om en gratis opgradering til en 5G-enhed forud for de respektive 3G-net bliver pensioneret.

Dont tror du har undgik en kugle, hvis du bruger Cricket, Boost eller andre bargain-kælderen trådløse udbydere. Deres tjenester er afhængige af netværk af de store drenge, hvilket betyder at de også er ved at miste adgangen til 3G.

Den overgangen til 5G også vil påvirke tjenester, piggyback på trådløse signaler, såsom SOS knapper i køretøjer og hjem-sikkerhedssystemer. De trådløse kapaciteter ældre biler og alarm tjenester bliver nødt til at blive opgraderet eller udskiftet.

Hvis du har en ældre mobiltelefon, kan det stoppe med at arbejde i 2022, da 3G udfases. Dette er et stort problem for lav indkomst mennesker over hele USA, der er afhængige af 3G-enheder. Vi har alle de oplysninger om denne meddelelse, og hvordan det vil påvirke dig.

Er g telefoner under afvikling?

Hvis du har en 3G-mobiltelefon eller en ældre 4G telefon, der ikke understøtter Voice over LTE, så du kan blive påvirket. Vi har flere oplysninger om, hvilke telefoner vil blive påvirket i slutningen af ​​denne artikel.

Andre enheder kan blive påvirket ved udgangen af ​​g

Dens ikke kun telefoner, enten. Nogle tabletter, kan smarte ure, hjem sikringssystemer og endda medicinske enheder som livet alarm alarmer blive påvirket af denne ændring. Dybest set, vil enhver enhed, der er afhængig af 3G-nettet blive påvirket, når 3G udfases.

Hvad vil der ske, når g udfases?

Desværre, når 3G-nettet lukker ned, ældre telefoner, der er afhængige af det vil være i stand til at foretage eller modtage opkald, sende tekster eller brug datatjenester. FCC har advaret om, at disse enheder ikke engang vil være i stand til at ringe 911 efter ændringen.

Hvorfor er g under afvikling?

Dybest set, 3G udfases for at gøre mere plads til nyere og hurtigere 5G-teknologi. Ved at lukke de 3G-net, er de i stand til at foretage yderligere infrastruktur og frekvenser til rådighed for nyere tjenester. For eksempel, når 4G blev indsat, mange luftfartsselskaber lukke deres 2G-netværk for at gøre mere plads til den nyere teknologi.

Hvornår vil g udfases?

Husk det er de datoer, deres netværk vil være helt lukket ned. De vil højst sandsynligt begynde på pension dele af deres netværk meget tidligere, så du kan blive påvirket, før disse datoer.

Hvad hvis jeg har en fri livline telefon?

Mange Lifeline udbydere bruger disse netværk. Der vil ikke være en undtagelse for personer med lav indkomst med Lifeline tjenester, fordi netværkene vil være helt lukket ned. Der er ingen måde at skabe nogen form for lavindkomst undtagelse.

Når 3G er udfaset, kan det påvirke dig, hvis du i øjeblikket modtager en gratis mobiltelefon med gratis service fra en livsleverandør. Du skal kontakte din Lifeline-udbyder for at få flere oplysninger om, hvad de skal gøre. Hvis de ikke kan hjælpe dig, kan du altid tjekke vores liste for at finde en ny livsleverandør, der kan være mere nyttigt.

Vil min telefon blive påvirket, når G er udfaset?

For at afgøre, om din telefon vil blive påvirket af slutningen af ​​3G, skal du kende den nøjagtige model af telefonen. Nogle producenter gør det nemt og sætter modellen på ydersiden af ​​din telefon, så det er nemt at se. Andre er mere komplicerede.

De fleste udbydere holder listen over berørte enheder meget stille og kræver, at brugerne logger ind for at se om de er berørt. Verizon har imidlertid anført, at følgende enheder vil blive påvirket af ændringen:

For at være meget klar, vil kun Apple iPhone 6 og nyere fortsætte med at arbejde efter ændringen. Eventuelle iPhones ældre end det vil ikke fungere, så Apple iPhone 5 og tidligere iPhones vil blive påvirket af denne ændring.

På samme måde vil kun Samsung Galaxy S5s og nyere arbejde efter ændringen. Enhver Samsung Galaxy-enheder, der er ældre end det, ikke virker, så Samsung Galaxy S4S og tidligere galakse-telefoner vil blive påvirket af denne ændring. Den eneste undtagelse er Galaxy S4 Mini, som synes at være på AT & TS liste over telefoner, der fortsætter med at arbejde efter overgangen.

Hvad skal jeg gøre for at forberede sig på slutningen af ​​g?

FCC har anført, at udbydere kan tilbyde særlige tilbud på nye enheder, og at LifeLine-programmet kan være i stand til at hjælpe dig med at få en ny enhed. Tjek hos din udbyder eller besøg vores liste på Lifeline-udbydere for detaljer.

Mens det ikke er helt klart, hvad der vil ske med dine IOT-forbindelser endnu, som f.eks. Vejret Nyheder i din BMW, vil de, der har oldie 3G-telefoner, se dem stoppe med at arbejde, når T-Mobile, Verizon og AT & T lukkes deres 3G-netværk ned. Hvad angår 2G-netværk, tager de meget mindre spektrum til service, og en flok gear bruger stadig dem, så nogle luftfartsselskaber bliver mere generøse med deres pensionering .

T-MOBILE OG SPRINT G / G / G LTE NETWORK SUPTOWN DATOER

T-Mobile har angivet datoerne for at lukke Sprints 3G og 4G LTE-netværk, og migrering personer til moderne bredbåndshastighed græsgange. Disse er 1. januar 2022 til Sprints 3G netværk solnedgang, og henholdsvis 30. juni 2022 for henholdsvis 4G LTE-forbindelserne.

Bogstaverne, det sender ud til virksomhedernes abonnenter, men vi vidste, at det planlægger at lukke sit 3G-netværk 1. oktober, men et nyt tip indstiller T-Mobile 3G-netværkets solnedgangsdato for at være i april 2022, mens 2G-netværket vil sandsynligvis vare i slutningen af ​​næste år.

Vigtig

Æbler iPhone 11 Pro Samler Placering data, selv når besked på ikke at

Æbler iPhone 11 Pro Samler Placering data, selv når besked på ikke at

Æbler iPhone 11 Pro og muligvis iPhone 11 lider af et mærkeligt sted privatliv problem. Her er hvad du behøver at vide.

Hvordan styrer placering sporing på din iPhone i iOS 13

Hvordan styrer placering sporing på din iPhone i iOS 13

Din mobiltelefon kan bestemme din geografiske position ved hjælp af GPS Global Positioning System. Oplysningerne om din placering kan bruges af en række applikationer på din mobiltelefon, såsom navigation, søgefunktionen eller vejrudsigten.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone SE Power Button erstatning. Vores teknikere venter på at reparere din Sleep knap. Livstidsgaranti Ring 01 6449555. Besøg 110 Lower Baggot Street. Dublin 2.

Sådan tilføjes en kontaktperson knap til din Instagram profil på iPhone eller iPad

Sådan tilføjes en kontaktperson knap til din Instagram profil på iPhone eller iPad

Spekulerer hvordan du tilføjer grupper på iPhone Heres hvordan man laver iPhone kontaktgrupper ved hjælp af en iCloud eller programmet SMS til nemt gruppe besked på en iPhone.

Snake søge over på Mall of Louisiana Cara python fundet sikker

Snake søge over på Mall of Louisiana Cara python fundet sikker

Få de seneste på den bizarre søgen efter en manglende python i Mall of Louisiana.

Hvordan at fastsætte Coolpad Cool 3 Plus sort skærm

Hvordan at fastsætte Coolpad Cool 3 Plus sort skærm

Hvordan til nemt at reparere en sort skærm på Coolpad Cool 3 Plus. Lær om den bedste måde at løse Coolpad Cool 3 Plus sort skærm i denne tuto.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ny tablet ser fantastisk, er hurtig med lang batterilevetid, stor 10. i skærm, højttalere og videoopkald kamera

Strømknap Flex Samsung G780 G781 Galaxy S20 Fe GH5915383A Original

Strømknap Flex Samsung G780 G781 Galaxy S20 Fe GH5915383A Original

Sådan gør du en genstart på en Samsung Galaxy S20 Fe 5g. Soft nulstilling for at rydde et systemkrasj eller syltetøj. Force genstart.

Sydkorea 4G SIM-kort Filippinerne Levering af AIRSIM Quick Easy Booking med Traveloka, din livsstil Superapp.

Sydkorea 4G SIM-kort Filippinerne Levering af AIRSIM Quick Easy Booking med Traveloka, din livsstil Superapp.

Lær om ikke downloade MMS-meddelelser, når jeg indsætte et sydkoreansk LG UPLUS SIM-kortet i en kinesisk udgave fastland telefon. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.