Lås Verizon Samsung S10

ATT låser dont arbejde Forsøger at skifte til Verizon MVNO med Samsung S10 ATT Fora

Galaxy S10 + er eksempler på Sammys ekspertise i crafting high-end telefoner. Men nogle Galaxy S10 ejere befandt sig i en knibe efter installation af den nyeste software opdatering; de kunne ikke låse deres enhed. Adskillige Galaxy S10 ejere

Det var langt fra at være en isoleret hændelse, selv om problemet ser ud til at påvirke kun Verizon abonnenter. En Galaxy S10 ejer, der installerede den seneste opdatering sendt af Verizon havde en lignende oplevelse. "Ikke sikker på, hvordan vi kommer videre, jeg skriver i min pinkode, bliver skærmen sort, og det går tilbage til låseskærmen,"

han skrev på Reddit. En Samsung Care ambassadør bogført at en nulstilling til fabriksindstillinger er den eneste måde at løse problemet. Et indlæg, angiveligt fra en Verizon rep, foreslog at skrive forkerte adgangskoder, indtil denne foranstaltning tvinger telefonen til fabrikken nulstilles. En anden metode indebærer opstart af telefonen i recovery-mode til at modregne en fabrik reset. Nogle tog deres Galaxy S10 til den nærmeste Verizon butikken og havde det nulstilles ved deres venlige kvarter rep. Men som du måske forestiller dig, der ikke er for mange Galaxy S10 ejere tilfreds med tanken om at udføre en fabrik reset på deres håndsæt.

Samsung indrømmer, at en fabrik reset er den eneste løsning for nu

En plakat på Samsung fællesskabsforum lægger skylden holdent på producenten. "Dette er ikke en løsning," skrev han. "Absolute Inkompetence af Samsung. Dette er ikke en simpel glitch, Samsung fjernede muligheden for at remote unlock hjælp 'finde min mobil', og derefter frigiver en sikkerhedsopdatering, der ændrer nogle brugere Password / PIN-kode. Dette er en trist undskyldning for en løsning, og Samsung har brug for at løse dette korrekt via en adgangskode bypass remote unlock via teknisk support."

Når en Samsung moderator endelig sluttede samtalen, sagde han de sædvanlige ting om problemet bliver eskaleret med specialister men indrømmet, at på nuværende tidspunkt en nulstilling er den eneste mulighed. Og medmindre du har sikkerhedskopieret alle data på din telefon, betyder det at starte fra bunden og miste alle disse vigtige billeder, du har taget.

"Jeg har været på telefonen med Samsung og Verizon i 2 dage forsøger at gøre noget for at løse dette undtagen en fabrik nulstilling Min kone havde dette ske for hende, og vi vil miste 3 måneders billeder af. børn, arbejde dokumenter og andre filer, der ikke synes at være bakket op. det ville være lettere at acceptere, hvis det var et uheld ligesom slippe det i en sø eller noget, men det er uacceptabelt at miste alle disse oplysninger på grund af uagtsomhed af Samsung . jeg tror ikke, jeg vil være at købe en anden Samsung Produkt efter denne fiasko. "- Longo92, Reddit medlem

Den softwareopdatering, der tilsyneladende modregne dette rod er i juni Android sikkerhedsopdateringen og mens Verizon mærkevarer Galaxy S10 og Galaxy S10 + er begge ramt, det synes at være den tidligere, der er genstand for de fleste af de stillinger. Hvis vi kan tage en positiv ting væk fra denne hændelse, vi sandsynligvis vil se flere mennesker sikkerhedskopiering af data på deres håndsæt just in case noget sker igen i fremtiden.

Verizon Galaxy S lineup modtager android opdatering!

Verizon og Samsung er i gang med Android 11 opdateringer som en sindssyg lige nu, med Galaxy S10 lineup den seneste til at komme ind på den sag. Den S10 lineup er noget stort, og byder på tre enheder: Galaxy S10, Galaxy S10 +, og Galaxy S10e. Hver enhed er at få opdateringen starter i dag, så hold øjnene åbne starter lige nu, S10 ejere.

Som for hvad indeni, thats blevet dækket ADA nauseam, men forventer nye kontrol med personlige oplysninger, afsnittet nye samtaler i anmeldelsen pulldown, Bobler til messaging apps, plus meget, meget mere. Én ting at bemærke, er, at Samsung angiveligt havde sat på pause denne opdatering for nylig, men tilsyneladende Verizon presser forude.

Tbh tror jeg ikke, det er samsung uagtsomhed, da det ikke er sket på andre luftfartsselskaber eller på ulåste telefoner sandsynligvis Verizon modificerede noget, de ikke bør have, eller de ikke teste den nye firmware med deres funktioner og bloatware .

Samsung Galaxy S10 ejere rapporterer et problem med deres smartphones efter den seneste softwareopdatering. Denne opdatering medfører for brugerne at blive låst ude af deres smartphones, og de kan ikke synes at komme forbi låseskærmen sende opdateringen. Indsend opdateringen, Samsung-smartphone genstarter at tage brugeren til låseskærmen, der har brug for dem til at indtaste stiften eller mønsteret som Face Unlock, og in-display fingerprint scanneren er deaktiveret efter en frisk boot. På grund af denne fejl er brugerne ikke i stand til at komme forbi adgangskoden og har rapporteret problemet på Reddit og på Samsungs fællesskabsside.

En Samsung Galaxy S10 bruger på Verizon tog til Reddit for at rapportere, at deres enhed har låst dem ud. I øjeblikket er den eneste måde at komme forbi låseskærmen på, at udføre en fabriks nulstilling. En Samsung-bruger på Samsung-fællesskabssiden, der hævder at være en Verizon-repræsentant, foreslår at indtaste den forkerte adgangskode flere gange for at udløse en fabriks nulstilling. Et par brugere på Samsung-samfundet tog deres Galaxy S10-enhed til Verizon for at få den til at nulstille, mens nogen formodede at nulstille enheden ved hjælp af den foreslåede metode.

Denne metode vil dog tørre hele smartphone og noget, der ikke er sikkerhedskopieret, vil gå tabt det, det blev ikke sikkerhedskopieret. Samsung skal komme op med en mere bekvem løsning til at appease brugere. En bruger på Samsung-samfundet har fundet en anden løsning, der indebærer at sætte smartphone i sikker tilstand. Sikker tilstand accepterer adgangskoden og lader dig sikkerhedskopiere data på smartphone. Den samme bruger foreslår også at oprette Samsungs finde min mobilfunktion, da den har en fjernlåsningsfunktion.

Spørgsmålet synes at være specifikt for USA og har stort set ramt Verizon-brugere. AT & T-brugere er også sagt at blive påvirket af denne opdatering. Årsagen til dette problem siges at være juni-sikkerheds patch udgivet af Verizon og AT & T i sidste uge. Samsung Galaxy S10-brugere er mest berørt af dette problem, mens et par Galaxy S10 + og Galaxy S10e-brugere også har rapporteret lignende problemer. Vi kontrollerede, og havde ikke et problem på vores Galaxy S10-enhed, der kørte June Security patch

Overvej mig paranoid eller hvad ikke, men jeg får ikke en oplåsningsprompt efter genstart, så jeg tror, ​​at dens transportør låste, men jeg har ikke fundet et klart svar for det eller har jeg fundet et klart svar, hvis min S10 vil endda Arbejde på Skt eller KT Olleh.

Hvis du bestiller fra Samsung direkte, skal du gå med den ulåste model, der ikke er bundet til nogen transportør. Hvis du kan teste en vens sim fra en anden operatør, kan du finde ud af om det er låst eller ej. Og bør være fint at bruge i udlandet, hvis det er låst op.

SIM-kort er ikke fra Verizon Wireless Galaxy S

Hvis du leder efter en telefon, der simpelthen ikke holder op, er du kommet til det rigtige sted. Samsung Galaxy S10 er en Powerhouse Telefon fuld af ekstraordinære funktioner og strålende innovation. Fra tidlige morgener til sene nætter tilpasser hele dagen intelligent batteri til, hvordan du bruger din telefon, så du kan understrege mindre om opladning. Når du behøver at oplade, kan du nyde den lette trådløs opladning. Galaxy S10 huser en stærk Qualcomm Snapdragon 855 chip for at hjælpe dig med at få alt gjort, med masser af resterende juice til sjov.

Skærm

Det er svært ikke at gå vild i den blændende redesignede visning af Galaxy S10. 6. "Quad HD + Dynamic Amoled Screen med Infinity Display kan prale af meget lidt bezel, hvilket skaber en næsten sømløs visningsoplevelse. Skærmen har også et Advance Ultrasonic Fingerprint ID, som gør det muligt at låse op med det allerførste tryk. Hvis du er en til Føl smerten i eyestrain, du kan slappe af at vide, at øjen komfortfunktionen automatisk justerer til lyset ved at reducere blåt lys. Stree dine yndlingsfilm, se Resilient Fotos og nyd en all-around Captivating Billede med hver brug.

Kamera

Hvad er bedre end to linser? Prøv fem. Galaxy S10 har en multi-kamera funktion, der huser fem linser til at fange livlignende fotos: et 12mp tele kamera, 12mp vidvinkel kamera, 16mp ultra bred kamera, 10mp selfie kamera og 8mp RGB dybdekamera. Wide-vinkelfunktionen kan sammenlignes med high-end DSLR-kameraerne, idet der tages et langt og klart billede hver gang. Selfie-kameraet fanger dine bedste vinkler uden at forårsage korn, der tilbyder en live fokusfunktion, der virkelig er en spilveksler. Tag pro-level video på Galaxy S10 med en super stabil funktion, der udjævner selv den bumbar optagelse.

Andre funktioner

Bortset fra alle de oprindelige spændinger leveres Samsung Galaxy S10 med en række af både klassiske funktioner og nye tilføjelser. Telefonens overordnede intelligens har nogle af de mest adaptive læring til dato, hvilket betyder, at den studerer, som du interagerer med det for at give den bedst mulige oplevelse for dig. Galaxy S10 har også Bixby, din nye personlige assistent, der viser dig dine foretrukne nærliggende madindstillinger, Casual Voice Command-søgninger og arbejder med dine Home Smart Appliances. Nyd AR Apps, Smart Photo Selection, et slankt design og så meget mere med Galaxy S10.

Hvad er inkluderet

Vi kan låse op for Verizon Samsung Galaxy S10-telefonen om et par minutter til en imponerende pris i forhold til webmarkedet. Lås op din Verizon Samsung Galaxy S10 Telefon er legitim, det er også en sikker proces, og det bringer dig en række fordele.

Hvad jeg skal gøre for at låse Verizon Samsung Galaxy S?

Først skal du bestille for at få Verizon Samsung Galaxy S10 oplåsningstjenesten. Da vi modtog ordren, kontakter vi dig også på e-mail-adressen på WhatsApp på kortest mulig tid.

Hvad er de trin, der skal følges for at låse op Verizon Samsung Galaxy S-telefon?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg sætter i et SIM-kort fra Sprint Carrier og IT Aktiverer Mit telefonnummer lader mig sende tekst og telefon i ca. 3 minutter, og så alle pludselige får jeg en økse af barer og siger Kan ikke ændre Carrier på dette tidspunkt, kontakt venligst Verizon og så videre med telefonnummeret Jeg kan ikke finde ud af, hvordan du låser op i telefonen, jeg har kaldt Samsung, de fortalte mig, at det er låst, stadig i live, kaldet Verizon, de fortalte mig, at de ikke engang kunne se det i deres system er der nogen, der kender denne situation, skal jeg vente 60 dage, skal det være en aktiv konto, eller jeg kan bare have SIM-kortet, som Samsung gav mig at sidde det for hele tiden, mens det forsøgte at Aktivér, at jeg ikke forstår denne situation, jeg ved, at jeg hørte, at du kunne sætte et gyldigt SIM-kort i hekse fra Verizon i ca. 5 minutter, og så skulle det være låst op, ikke ved, at jeg har hørt for mange historier, jeg håber jeg Få et rigtigt svar tak

opløsning

Problemet var, at jeg havde fået telefonen fra Samsung, det var en Verizon Carrier, jeg fik i telefonen på grund af et problem med Galaxy S9, så hvad der skete var siden min Galaxy S9 var en Verizon, men ulåst bærer, de måtte Giv mig en Verizon Carrier alligevel Lang historie kort Jeg ventede 60 dage Sørg for, at hvis du fik en Verizon Samsung Galaxy S10 nogen model, som du bliver nødt til at vente eller i det mindste aktivere telefonen til Verizon i mindst 60 dage, og så vil den være låst op, behøver ikke at ringe, så skal kæmpe for at være ærlig med dig, jeg ved ikke, jeg kunne have argumenteret så meget, at jeg fik min vej, men jeg tror, ​​hvis du bare venter det ud i stedet for at forsøge at finde ud af en anden måde Det vil alle udarbejde i sidste ende, min telefon er helt fin ulåst og en Verizon-operatør Tak Samsung for din hjælp og support og for den nye telefon

Vigtig

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

I dette indlæg, jeg deler den nyeste skridtvise tutorial til Samsung Note 8 SMN950 FRP Bypass Lås Google Android 9.0 Sidste Sikkerhed

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

I denne vejledning til Android-smartphone vil vi forklare, hvordan vi låser en applikation på Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

På onlineunlocks. Om Vi tilbyder dig en eksklusiv Samsung Galaxy S10s10s10e Sprint Unlock Metode. Bemærk venligst, at denne telefon ikke kan låses op som

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan låser du SAMSUNG S10, S10E, S10 Sprint ved hjælp af SAMTool understøttet Firmware Version SMG975U, SMG975U1 G975USQU2ASG8, G975USQS1ASDA SMG973U ...

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Give alle de fuldstændige oplysninger relateret til S7 google lås bypass til at hjælpe brugere kan nemt registrere.

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Find mere Information Unlock Samsung Galaxy S7

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Giv alle de fuldstændige oplysninger relateret til Samsung Galaxy S8 adgangskode gendannelse for at hjælpe brugerne kan nemt registrere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Når Sprint låser min Samsung S8 Plus vil det fungere på ethvert luftfartsselskab naturligvis med deres SIM-kort eller at være mere specifik ATT, Verizon, eller tmobile.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ankommer ved Thu, Dec 23 Køb Renoveret Samsung Galaxy S8 G950U 64GB Verizon GSM Unlocked ATT tmobile Smartphone Orchid Grey på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.