Kommende 5G Telefoner Top Telefonmodeller 2021

Kommende 5G Mobile Phones i Indien dec 2021 Pris Specs Bajaj Finserv

Theres en voksende chance youre et sted tæt på en 5G-netværk i dag, da den hurtige dataforbindelse bliver mere almindelige, og der er flere telefoner end nogensinde med en 5G-modem også. Det betyder nu er et godt tidspunkt at vælge en telefon, der understøtter 5G, selv hvis du ikke nødvendigvis købe den til fremtidig støtte lige nu. Dens en fantastisk måde at fremtidssikre din nye telefon.

Vi er skyld været gennemgået 5G telefoner siden starten af ​​5G æra og har brugt utallige timer at teste alle aspekter af 5G-telefoner â €”herunder deres præstationer, display kvalitet, batterilevetid og tilslutningsmuligheder til 5G-netværk. Vi er skyld dækkede også 5G som helhed, fra udrulningen af ​​5G networks til udviklingen af ​​5G-modem.

Her er de bedste 5G telefoner til rådighed. Lige nu, den bedste 5G telefon du kan få, er også den bedste samlede smartphone: IPhone 13 Pro. Men hvis du er en Android tilhænger, er der masser af værdige valg fra Samsung. Når du ved, hvilken telefon, du ønsker, kan du tjekke de nyeste 5G telefonen tilbud for besparelser.

Bedste g smartphones på et blik

Hvorfor skal du købe: Denne iPhone er en fornøjelse at bruge, hvilket giver dig nye favorit squared-off formfaktor, en 120Hz skærm, fremragende kamera ydeevne, tonsvis af batteriets levetid, og en række store lagringsmuligheder.

Apple iPhone 13 Pro opretholder Æbler ny-gamle og meget elsket iPhone 5-stil design, opstandne sidste år med iPhone 12-serien. Dens en solid luns af telefon, der sidder komfortabelt i hånden ANDA tilbud stjernernes ydeevne, en awesome bageste kamera, og et udvalg af premium-funktioner.

Den iPhone 13 Pro understøtter alle sorter af 5G-forbindelse, fra sub-6 og ultrabredsbåndsteknologi til mmWave, en betydning, at denne iPhone â €”og alle andre i iPhone 13 serie A €” kan udnytte 5G på hver større U.. netværk som de fortsætter deres udbygning. Selv hvis du ikke kan drage fordel af 5G bare endnu, vil du iPhone 13 Pro midler være klar, når det findes i dit samfund.

iPhone 13 Fordele 6. -inch Super Retina OLED-skærm har stor farvenøjagtighed, 2532 x 1170 opløsning, og 460 pixel per tomme. Dens fik skarpe, lyse betragtningsvinkler og kan ramme 1.000 nits lysstyrke, og punch op til 1.200 nits til HDR-indhold. Udendørs synlighed er fremragende, selv i direkte sollys, og skærmen understøtter også HDR10 og Dolby Vision. Men hvad der virkelig adskiller det er 120 Hz ProMotion displayet. ProMotion giver mulighed for et løft i opdateringshastighed fra standard 60Hz til 120Hz til forskellige former for indhold. Plus iPhone 13 er også udstyret med MagSafe og kan drage fordel af den nye økosystem af magnetiske tilbehør, herunder dem, der giver mulighed for hurtigere trådløs opladning.

En stor del af iPhone 13s magt er afledt optimeret strømforbrug fra kombinere større A15 Bionic processor og skærmen LTPO med en variabel opdateringshastighed. Batteriet er også større hos 3,095mAh sammenlignet med 2,815mAh batteri, der fulgte med iPhone 12 Pro. Resultatet er mere runtime med gennemsnitlige forbrug. Apple brillerer på opdateringer software og sikkerhed, så din iPhone 13 Pro skal føles som ny i tre år eller mere.

Bedste g android telefon: Samsung Galaxy S ultra

Hvorfor skal du købe: Â Hvis du foretrækker at stokken i Android økosystemet, så Samsung Galaxy S21 Ultra har en smukt kæmpe skærm, fremragende multitasking funktioner, og en high-end kamera.

Samsung Galaxy S21 Ultra er den nyeste high-end telefon i Samsungs bestseller serie, der tilbyder et slankt nyt design, en stor kamera, og en smuk skærm med en variabel opdateringshastighed. Den 5G smartphone er perfekt til både arbejde og leg, og dens et perfekt valg for mobile gamere, takket være sin enorme skærm. Samsung har været bundling 5G-forbindelse i sine flagskib telefoner for et stykke tid nu, så det er ingen overraskelse S21 Ultra har 5G netværk kompatibilitet, herunder sub-6 og mmWave. Det betyder Itll arbejde med hver 5G netværk i øjeblikket.

Den S21 Ultra tilbyder alt hvad du ville forvente fra et flagskib Android-enhed i 2022. Theres en Snapdragon 888-processor kombineret med op til en massiv 16 GB RAM og en heftig 5,000mAh batteri, der vil nemt sidste gennem en hel dag med endnu tungere brug. Apropos tung, men den vigtigste nedadrettede til telefonen er dens størrelse, vægt, og hvor at vægten er placeret inde i telefonen. Kameraet modulet gør telefonen lidt top-tung â €”så sørg for at holde to hænder på det meste af tiden.

For produktivitet fokuseret på farten, har Samsung DeX været at få bedre og bedre, og på den S21 Ultra, dens trådløse, også. Hvis du er en tegning fan, kan du også parre den med Samsungs S Pen til nogle alvorlige skitsering .

Der Arent mange ulemper med denne telefon, men Nothings perfekt. Theres den tidligere nævnte vægt problem, ingen microSD-kort slot, og telefonen er temmelig dyrt. Men som med alt andet, du får, hvad du betaler for, og med Galaxy S21 Ultra, youre at få en af ​​de bedste 5G telefoner derude.

Den bedste 5G telefoner til at købe i 2021

Bedste værdi g telefon: Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S21 Ultra kan være en af ​​de bedste 5G telefoner derude, men hvis du ikke prioriterer kameraet, eller ikke ønsker sådan en massiv telefon, kan du spare nogle penge og kig på Samsung Galaxy S21.

En lavere pris doesnt betyde mindre 5G, selv om en €”Samsung Galaxy S21 leveres med fuld 5G kompatibilitet for alle større U.. luftfartsselskaber, så vil du være i stand til at få adgang til de hurtigste 5G-forbindelser i hele landet og bør være i stand til at hoppe mellem dem på en ulåst model uden at miste adgang til 5G.

Ligesom S21 Ultra, S21 har Snapdragon 888-processor, pakket her med 8 GB RAM, 128 GB eller 256 GB lagerplads, plus en 4,000mAh batteri, der vil vare dig en dag. Kameraet gør ikke matche iPhone 12 Pro eller Galaxy S21 Ultra, men dens stadig stor. Du får en 12MP vigtigste kamera parret med en 64MP tele kamera og en 12MP ultrabrede kamera. Det skyder fantastiske fotos størstedelen af ​​tiden, selv om dens funktionelt identisk med Galaxy S20s kamera.

Displayet Código de største omkring en €”6. -inches â €”, som er godt, hvis du er på udkig efter en mindre smartphone. Dens ikke mangler i specs, dog, som det er en dynamisk 2X AMOLED med en 2400 x 1080 opløsning og en 120HZ opdateringshastighed. Kort sagt, sin skarpe, farverige og føles meget glat i aktion. Andre funktioner omfatter en in-display fingeraftryk sensor og trådløs opladning â €”men den billigere pris tag indeholder vise sig i opbygningen. Den plastiske ryg er meget mærkbar, hvis du er brugt til mere præmie glas. Stadig, chuck en sag på det, og du plejer pleje.

Så hvad med prisen? Mens Samsung Galaxy S21 lanceret på $ 800, regelmæssigt det bliver diskonteret. Hvis youd foretrækker ikke at have en 5G telefon med en plastik ryg, så de $ 969 OnePlus 9 Pro er for dig. Dens en fremragende værdi som det deler den samme processor som Galaxy S21, men par den med et kurvet glas krop, et Hasselblad-tunet kamera, og meget hurtig batteriopladning. Den store software fuldender pakken.

Bedste billige g telefon: Samsung Galaxy et g

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Se Samsung 5G mobiltelefoner i Sri Lanka I alt 28 Samsung 5G Mobiltelefoner rådighed i Sri Lanka. Samsung 5G mobiltelefoner er tilgængelige på Srilankan markeder starter ved Rs. 49.500 Den laveste pris model er Samsung Galaxy A22 5G 128GB 6GB RAM.

Samsung g mobiltelefon priserne i Sri Lanka

Galaxy A32 5G vil starte på $ 280. Og mens det er ikke fancy ved enhver strækning af fantasi , det gør pack i en masse af det grundlæggende mange forbrugere ønsker, herunder et stort batteri, hurtig opladning, og flere kameraer.

Og det kommer på et tidspunkt med stor efterspørgsel efter Samsungs mellem- og billige modeller. Selskabet siger salget af sine A-serie telefoner mere end fordoblet sidste år, et spring det delvist tilskrives den igangværende globale pandemi.

Med sin budget-venlige priser, kunne A32 5G bringe 5G-forbindelse til en ny gruppe af Samsung kunder. Lige nu er den eneste i samme prisklasse 5G telefon på markedet er OnePlus Nord N10 5G, der koster $ 300.

Den sydkoreanske tech virksomhed også onsdag annoncerede lidt avanceret og dyrere Galaxy A42 5G, sammen med Galaxy A52 5G, som synes at være en stort set foreløbig opdatering af sidste år A51 5G.

Nå har fuld testresultater på nogle af disse telefoner et par uger efter, at de ankommer i butikkerne. Den A42 5G vil være tilgængelig torsdag mens Galaxy A52 5G, A32 5G, og A12 gå på salg fredag. Galaxy A02s når forhandlere 29. april

Til den pris, A32 pakker i en anstændig funktioner. Ud over sine 5G evner, det kan prale med en 6. -inch LCD display, der opdateres ved en respektabel på 90 hertz, sammen med en rigelig 50.000 milliamp-time batteri thats hurtig opladning-stand.

På negativsiden er opbevaring begrænset til en beskeden 64 gigabyte, men theres en slot til et microSD-kort, som giver dig mulighed for at udvide volumen til en lav pris. Og mens Samsungs dyrere telefoner kommer med Snapdragon processorer, er denne ene drevet af en mere beskeden MediaTek 720.

A42, tilgængelig via Verizon, starter ved $ 400 og opgraderinger dig til et OLED-display, der er kendt for at levere meget dybe sorte niveauer og næsten ubegrænsede betragtningsvinkler. Dens bare et hår større end A32s LCD-skærm, men det har en langsommere opdateringshastighed på 60 Hz, hvilket isnt ideel til gaming.

Theres en Snapdragon 750 g processor, og din storage fordobles til 128 GB. Og mens telefonen har en tre-kamera setup, Samsung siger dens drevet af kunstig intelligens designet til at hjælpe dig tage bedre billeder og videoer.

Og mens batteriet er mindre ved 4300mAh, det varede en stor 41. timer i vores test. Telefonen fungerer med OnePlus Warp Charge system, som er usædvanligt hurtigt på kraftoverførsel op kompatible enheder.

Theres en quad-kamera setup, der inkluderer en 64-megapixel vigtigste kamera. Og dens første A-serien telefon til funktionen optisk billede stabilizationâ €”en funktion, der kan gå en lang vej mod at holde din snapshots skarpe, selv hvis du ikke holde telefonen helt stabil.

Den 128 GB opbevaring og Snapdragon processor er de samme som dem, der anvendes i A42, men denne telefon tilføjer IP67 vandmodstanden og stereohøjttalere. Dens tilgængelig låst op, samt gennem AT & T, T-Mobile, Metro ved T-Mobile, og U.. Cellular.

Den 4a 5G, der blev sat til salg i U.. slutningen af ​​sidste år, har en 6. -inch OLED-display, en 3885mAh batteri, 128GB lagerplads, og en Snapdragon 765G-processor. De tre-kamera setup på bagsiden indeholder brede og ultrabrede kameraer.

Motorola sælger også en håndfuld midpriced 5G telefoner, herunder Motorola Edge og Motorola One 5G. Vi har ikke testet den ene, men Motorola Edge gjorde ganske godt, at modtage en meget god Samlet.

Køb samsung g mobiltelefoner til laveste emi fra Bajaj finservÂ

I tempofyldt verden, vi lever i, har vi brug høje niveauer af tilslutningsmuligheder til at komme igennem dagen. Uanset om det er for vores professionelle, business eller personlige liv, kræver vi mere og mere effektive og hurtige internet og call-forbindelse. Derfor har smartphone virksomheder begyndt at 5G revolution og en af ​​de første virksomheder til at stå i spidsen for denne 5G revolution er Samsung. Den første Samsung 5G mobil blev lanceret på markedet sidste år og tog branchen med storm. Nye og kommende Samsung 5G telefonmodeller bliver introduceret på markedet, og disse telefoner er super-effektiv og strålende i alle deres funktioner. Så hvis du ønsker at købe mobiltelefoner, kan det være værd plukning en op, der understøtter denne femte generation netværk.

På Bajaj Finserv EMI Store, gennemse gennem de seneste 5G mobiler fra brand og blive forbløffet! Disse Samsung 5G netværk mobiltelefoner er forbløffende i deres funktioner og tilslutningsmuligheder. Hop på den hurtige tilslutningsmuligheder vognen og få dig en Samsung 5G håndsæt i dag. Derudover, for at gøre din shopping oplevelse enkel og ligetil, har vi kurateret Samsung 5G mobil prisliste, hvor du kan sammenligne telefonen pris, mens bladre gennem de funktioner og specifikationer af modellerne. Du kan være sikker på at finde Samsung smartphones til de laveste priser på EMI Store. Disse telefoner kommer integreret med rabatter, tilbud og eksklusive tilbud.

Samsung mobiltelefoner prisliste i Indien

Udnyttelse af den aktuelt raser 5G tendens i markedet, har Samsung lanceret nogle fantastiske 5G modeller, der er værdig til din overvejelse. For at hjælpe dig med at vælge den bedste model, weve kurateret en liste over de mest solgte Samsung 5G-telefoner, som du kan købe i 2022.

Vigtig

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany od 3799,00 z Opinie Smartfon 6,7 cala, aparat 64 Mpx, Pami 8 GB RAM, bateria 4300 mAh. Porwnaj cen ofert w 4 sklepach.

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Walmart har til formål at give hård konkurrence til Amazons brand lineup af tabletter med sit Onn-mærke. Virksomheden har nu lanceret to nye onn-mærke tabletter i USA.

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Køb Samsung Galaxy A32 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Shop Online og få den nye Samsung Galaxy A32 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 gennemgang. Oplev de vigtigste fakta og se, hvordan Samsung Galaxy A02 udfører i smartphone ranking.

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52 gennemgang med fordele og ulemper, kamera prøver og benchmarks

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Tilgængelig fra Expansys Filippinerne, Samsung Galaxy A02S Dualsim Sma025fds også tilbehør, Bundle Tilbud, anmeldelser og videoer.

Samsung Galaxy A02S pris i Guam

Samsung Galaxy A02S pris i Guam

Udgivelsesdato er, at den er i øjeblikket, og skærmens størrelse er tommer, intern hukommelse er og RAM, tag prisen er Philippine Peso.

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

Sucuri WebSite Firewall Access Denied

Galaxy A02 SMA022FZKGXFE Se fordele og komplette features af dette produkt. Få mere at vide og finde de bedste smartphones til dig på Samsung Afrika.

Guide til Samsung Galaxy A52 5G Tag screenshot Vodafone Australia

Guide til Samsung Galaxy A52 5G Tag screenshot Vodafone Australia

Køb Samsung Galaxy A52 Leveres på søndag og om aftenen. Samsung Galaxy A52 og A52S på coolblue gratis levering afkast.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.