Brug binge på Linux af Caha132

Overvinde binge spiser til dummies

Binge.

Tubi TVÃ, har altid været, og vil altid være 100% fri. Med det i tankerne, Ã, Â streaming enhver video uden brug af en WiFi eller anden internetforbindelse, der brugerÃ. I en dag og alder, hvor behovet for at streame fortsætter med at stige og stige, er bevarelse af dataforbruget en gyldig bekymring for mange.

På tirsdag den 26. juli annoncerede T-Mobile en udvidet liste over video-on-demand-tjenester, hvorfra T-Mobile-brugere kan streame uden at røre ved deres dataallotaljer. Tubi TV Isã, på den liste. Programmet, der hedder Binge-on, har nu data-whitelisted over 100 streaming-tjenester.

Igen er Tubi TV gratis. Med et bibliotek bestående af tusindvis af højlængde premium film og tv-serier, kan brugerne streame til deres hjerter indhold. For T-Mobile-brugere er data blevet fjernet fra ligningen.

Binge fra Telstra

Bestemt for at sikre Supermans Ultimate Offer var ikke forgæves, Bruce Wayne justerer styrker med Diana Prince med planer om at rekruttere et team af Metahumans for at beskytte verden mod en nærliggende trussel om katastrofale proportioner.

Trolls World Tour

Ryan Murphy vender tilbage med en spin-off fra hans prisvindende show American Horror Story. Denne Antologi Serie vil have en anden rædselshistorie hver episode, delvere i myter, legender og lore.

I et stadig mere overfyldt marked for streaming-tjenester kan det være svært at skille sig ud fra mængden, men en af ​​de nyeste nyankomne, binge, ser ud til at gøre netop det. Denne streaming service sigter mod at være hjemsted for nogle af de mest top-rated premium-drama-shows af hele tiden, hvor indholdet er så UnturnOffable , at du ikke har noget valg end at, godt, godt, Binge-Watch Binge . Men er binge den rigtige streaming service til dig? I denne anmeldelse kan du kigge på alle de detaljer, du har brug for à ¢ â, â € "planer, priser og hvad du kan se på binge.

Hvad er binge?

I modsætning til sin anden streaming service, Foxtel nu, er Binge Streaming Service meget mere i overensstemmelse med det, du forventer fra Netflix, Stan, Disney +, Amazon Prime video og resten. Hvor Foxtel nu tilbyder en blanding af live-streamet og on-demand-indhold, tilbyder Binge et stort udvalg af annoncefri efterspørgselsprogrammering.

På kernen i Binge er den tagline på UnturnOffable â € "hvor du bliver hooked på noget, og du skal blot holde øje med. Ikke kun vil binge være hjemsted for nogle af verdens største shows, men du vil også få adgang til komplette serier, så du kan binge-se på, at UnturnOffable indhold fra start til slut.

Ud over et meget stort indholdsbibliotek tilbyder Binge nogle gode funktioner, som hjælper med at sætte det bortset fra konkurrencen. Den overraskelse mig! Funktionen er måske den mest interessante, â € œâ € Denne mulighed vil begynde at spille en tilfældig serie eller film til dig. Hvis hvad du ser, greb ikke dig, prøv blot igen. Dette er en fantastisk funktion, hvis du finder dig ofte ikke ved, hvad du vil se og finde valget at være lidt overvældende. Oplev er en anden praktisk funktion, sortering af indhold i humør, tema, begivenheder og mere, hvilket gør det nemmere at opdage noget nyt at se.

Hvor meget koster binge i Australien?

Som Netflix og Stan har Binge tre planer til rådighed på tre forskellige prispoint. Du skal blot vælge, hvilken plan der passer dig, og du betaler månedligt for ubegrænset adgang til Binge Content-biblioteket.

Tilmeld dig til binge

Hvis binges stort bibliotek af kvalitetshows og film lyder som den perfekte streaming service til dig, er der tre planer at vælge imellem, med forskellige indeslutninger på hver planstreng. Priserne starter på $ 10 per måned for en grundlæggende pakke og gå op til $ 18 per måned. Tjek planlægningsindeslutningerne i nedenstående tabel. Denne tabel indeholder links til en henvisningspartner.

Hvilken binge-plan er rigtig for mig?

Hver husstand er anderledes, som nemt kan bestemme, hvilken binge-plan der passer til dig. For at hjælpe med at bestemme hvilken plan der er bedst for dig, skal du tænke på dit budget, hvor mange mennesker i dit hjem vil bruge kontoen, og hvilke enheder du vil se på.

Grundplanen på $ 10, kan bedst passere en eller to personer Husholdninger, da det kun giver dig mulighed for at streame på en skærm. Det er også en god mulighed, hvis du primært bruger din telefon, tablet eller computer til at streame video som SD-kvalitet ikke er ideel til streaming på tv. Hvis youd foretrækker HD-kvalitet, at youll behov hoppe op til Standard planen på $ 14. Denne plan er mest sandsynligt vil passe til små husstande med to til fire personer og familier med unge børn, der plejer nødvendigvis ser på deres egne enheder.

Som for Premium planen på $ 18, med adgang til HD simultan streaming på fire skærme til rådighed, det er en stor mulighed for større husholdninger, især familier med teenagere, der har tendens til at se på deres egne enheder. Dens også vigtigt at se på dit husholdningsbudget til at sikre, at denne pris punkt er det rigtige for dig.

Sådan ser binge

Brug din webbrowser på en computer eller bærbar computer er måske en af ​​de nemmeste måder at se. Der er også apps tilgængelige for mobile og tablet enheder, der understøtter iOS-version 12+ eller Android OS-version 7+ à ¢ â,¬â € blot downloade app'en fra App eller Play Butik, log på, og du er klar til at gå.

Derudover har binge også rulles ud en app på Samsungs Smart TV, selv om andre mærker og spillekonsol apps er stadig på vej, med streaming via dit tv i øjeblikket afhængige af en ekstra enhed. Den anden mulighed er at tilslutte en enhed, såsom en bærbar computer via et HDMI-forbindelse, og streame via webbrowser, men dette kan være en smule for kompliceret for nogle. I øjeblikket er der ingen tidslinje, hvornår Binge vil rulle ud på flere enheder.

Hvad at se på binge

Der er noget for enhver smag på Binge à ¢ â,¬â € fra premium drama shows til virkeligheden og livsstil, samt et stort udvalg af film. Lad os tage et kig på nogle af de shows og film i øjeblikket er tilgængelige for dig at se på Binge.

Viser om binge:

Du sidder dig ned foran fjernsynet efter en lang dag på arbejde, og beslutter at begynde at se, at nye show alles talt om. Klip til midnat, og du har knust en halv sæson à ¢ â,¬â € og finde dig selv fristet til at bo op for at se bare endnu episode, selvom du ved, du vil betale for det på arbejdet næste morgen.

Det sker for de bedste af os. Takket være streaming platforme som Netflix og Hulu, vi får adgang til flere hundrede viser muligheder, som vi kan se alt i en siddende à ¢ â,¬â € for et månedligt gebyr at shakes ud til mindre end en uges latte . Sikke en tid at være i live, ikke?

Og vi drage fuld fordel af denne adgang. Ifølge en undersøgelse udført af U.. Bureau of Labor Statistics, den gennemsnitlige amerikanske tilbringer omkring 2. timer watching TV om dagen, hvilket svarer til næsten 20 timer om ugen i alt.

Selvfølgelig ville vi ikke gøre det, hvis det ikke føler godt. Faktisk Netflix undersøgelsen fandt også, at 73 procent af deltagerne rapporterede positive følelser forbundet med binge-watching. Men hvis du brugte sidste weekend ser sæson to af "Stranger ting" i sin helhed, har du måske fundet dig selv føler opbrugt ved udgangen af ​​det à ¢ â,¬â € og ligefrem deprimeret, at du 're ud af episoder til at se.

Der er en håndfuld af grundene til, at binge-watching giver os en så høj à ¢ â,¬â € og derefter efterlader os følelsesmæssigt brugt på sofaen. Her er et kig på hvad der sker med vores hjerne, når vi bosætte sig i for et maraton, og hvordan du kan se ansvarligt.

Dette er din hjerne på binge ser

Ser episode efter episode af et show føles godt à ¢ â,¬â € men hvorfor så det? Dr. Renee Carr, Psy. , En klinisk psykolog, siger, det er på grund af de kemikalier bliver frigivet i vores hjerne. "Når der udøver en aktivitet, der er sjovt, såsom binge watching, din hjerne producerer dopamin," forklarer hun. "Dette kemikalie giver kroppen en naturlig, intern belønning af glæde, der styrker fortsatte engagement i denne aktivitet. Det er hjernens signal, der kommunikerer med kroppen, 'Det føles godt. Du bør holde gør dette!' Når binge ser dit yndlingsprogram, er din hjerne hele tiden at producere dopamin, og din krop oplever et lægemiddel-lignende høj. Du oplever en pseudo-afhængighed til showet, fordi du udvikler cravings for dopamin."

Ifølge Dr. Carr, den proces, vi erfaring mens binge ser, er den samme, som opstår, når et lægemiddel eller en anden form for afhængighed begynder. "De nervebaner, at årsagen heroin og sex afhængighed er de samme som en afhængighed af binge kiggeri," Carr fortæller. "Din krop ikke diskriminerer fornøjelse. Det kan blive afhængige af enhver aktivitet eller indhold, der konsekvent producerer dopamin."

bruge så meget tid fordybet i livet for de tegn portrætteret på et show også næring vores binge ser erfaring. "Vores hjerner kode alle erfaringer, der er det set på tv, opleves live, læse i en bog eller forestillet, som 'rigtige' erindringer," forklarer Gayani DeSilva, M.., En psykiater på Laguna Family Health Center i Californien. "Så når du ser et tv-program, er de områder af hjernen, der er aktiveret, det samme som når man oplever en live event. Vi bliver trukket ind i historielinjer, bliver knyttet til tegn og virkelig bekymrer sig om resultater af konflikter."

Ifølge Dr. Desilva er der en håndfuld forskellige former for karakterinddragelse, der bidrager til den obligation, vi danner med tegnene, hvilket i sidste ende gør os mere tilbøjelige til at binge se et show i sin helhed.

Hvis du nogensinde har fundet dig selv at tænke på, at du og din yndlingsperson helt ville være venner i det virkelige liv, har du sandsynligvis oplevet denne form for inddragelse. En anden form for karakterinddragelse er "opfattet lighed , hvor vi nyder oplevelsen af ​​'Jeg ved, hvad det føles som om," fordi det er Bekræft og velkendt, og det kan også tillade det Viewer øget selvværd, når man ser kvaliteter værdsat i en anden historie. " For eksempel er du trukket til shows med en stærk kvindelig bly, fordi du ofte tager den rolle på arbejdspladsen eller i dine sociale grupper.

Binge Watching kan være en stress reliever

Handlingen af ​​Binge Watching tilbyder os en midlertidig flugt fra vores daglige grind, som kan fungere som et nyttigt stresshåndteringsværktøj, siger Dr. John Mayer, ph., En klinisk psykolog på læge på efterspørgsel. "Vi er alle Bombardered med stress fra hverdagen, og med naturen af ​​dagens verden, hvor information oversvømmer os konstant, siger Dr. Mayer. "Det er svært at lukke vores sind ned og afstemme stresset og tryk . En binge kan fungere som en ståldør, der blokerer vores hjerner fra at tænke på de konstante stressorer, der tvinger sig ind i vores tanker. Binge at se kan oprette en stor grænse, hvor problemer holdes i bugt. "

Binge Watching kan også hjælpe med at fremme relationer med andre, der har set det samme show som dig. "Det giver dig noget at tale om med andre mennesker," siger Dr. Ariane Machin, Ph., Klinisk psykolog og professor i Psykologi. "Cue the 'dette er os' Fænomenet Og føler sig udeladt, hvis du ikke vidste, hvad der foregik! Binge Watching kan få os til at føle en del af et fællesskab med dem, der også har set det, hvor vi kan forbinde over en dybtgående diskussion af et show. "

Vigtig

Ud over 911 andre N11-koder, du bør vide

Ud over 911 andre N11-koder, du bør vide

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nem opkald blokker og sms blocker app med mange opkaldsspærring og SMS blokerer muligheder. præinstalleret Bloker indgående opkald og sms bruger den sorte liste. Bloker private numre. Whiteliste til telefonnumre, der må aldrig blokeres. Blokering alle undtagen kontakter. Msg og opkald ..

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Glem konstant optagning telefonen for at se meddelelser eller besvare en besked. Din telefon på Windows 10 er alt hvad du behøver.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Download Dingtone MOD APK nyeste version for at få ubegrænset premium funktioner i denne fantastiske app. Dingtone Mod APK er helt adfree.

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Sådan bruger du din iPhone til fri udlandet tekst, ring, og brug internettet, mens du rejser i udlandet med din iPhone gratis.

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

WiFi og 4G Opkald fra Vodafone kan du foretage og modtage opkald, selv uden en almindelig telefon-signal. Find ud af hvordan du kommer i gang i dag.

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Jeg kan ikke finde muligheden for opkald og tekst på andre enheder , im min note 10 Hvis jeg blinker firmwaren, ville det løse problemet, det ser ud til at alle ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.