Verizon Airspeed Mobile Hotspot forudbetalt

500 intern serverfejl

Verizon Wireless Contact.

Verizon Prepaid tilbyder smartphone dataplaner med ubegrænset snak og tekst i USA. Ingen langsigtede kontrakter, aktiveringsgebyrer eller kreditkontrol er påkrævet. Dens forudbetalte planer belønner kundeloyalitet.

Yderligere funktioner

Mere end 50 telefoner var tilgængelige til salg, da vi kontrollerede den forudbetalte sektion af Verizons hjemmeside i april 2022. Den billigste enhed var en ZTE Blade Vantage 2 for $ 60, men der var også en $ 1.000 Apple iPhone 12 pro.

kunde service

Vores Fulltime Families Team bliver spurgt hele tiden, hvordan får du internet på vejen? Vi har skrevet flere artikler om det som RV internetløsninger. I denne artikel bad vi om nogle hjælp fra vores venner på Red Check Wireless, en Premium Verizon-forhandler med en masse erfaring rving også.

Det er vigtigt at bemærke, at dette indlæg kun diskuterer nuværende Verizon-planer fra Verizon direkte. Det vedrører ikke nogen tredjeparts forhandlerplaner, der har tendens til at være meget dyrere og har risici ved at blive lukket for overtræder Verizons vilkår og betingelser.

Hvorfor Verizon for Fulltime RV Travel?

Verizon har et af de største mest pålidelige netværk i USA. Med alle de fjerntliggende steder som nationalparker, ørkener, strande, bjerge og landdistrikter, er vi fuldt ud til dette er en kritisk fordel. Selvom du bruger en anden cellulær bærer som din primære enhed, anbefales det, at du tilføjer Verizon som backup. Eller hvis du har Verizon allerede, anbefaler vi at få en sekundær udbyder til en sikkerhedskopiering.

Andre grunde til at bruge Verizon er den værdi, der gives ud over de planer, som vi vil diskutere inden for kort tid. Plus prisen går ned de flere linjer, du har på samme konto. Endelig har de som førende inden for branchen de nyeste enheder normalt på nogle af de bedste kampagner.

Verizon Mix og Match Plans

For dem af jer, der ikke ved, hvad en jetpack er, ligner det et mobilt internetmodem. Det opretter et WiFi-signal, som du kan bruge til at forbinde andre enheder til. En ting at bemærke er, at både de ubegrænsede og ubegrænsede plusplaner siger, at de er ubegrænsede. De er ubegrænsede dog efter 30 GB på den ubegrænsede plusplan og 15 GB på den ubegrænsede plan, de kan og normalt gør langsomt til meget langsomme hastigheder.

Husk at du kan få 50% af disse priser med få mere eller gøre flere planer. Du kan også helt sikkert få flere af disse enheder, hvilket betyder at du får 50% rabat for hver linje, du har på en af ​​disse planer.

Stand alene jetpack planer

Fulltime familier har partneret med en forhandler, der også er meget bekendt med RVing. Du kan udfylde denne formular, og de vil nå ud til dig. De kan hjælpe dig med at opgradere dine enheder, tilføje enheder, eller endda bare gennemgå din plan!

Opkald i udlandet fra en mobiltelefon

Deltag fuldtidsfamilier

Telefonen Carrier Verizon bringer nogle ændringer i sine forudbetalte planer. Starter tirsdag den 20. februar, kunder, der er interesseret i forudbetalte planer - eller planer, der ikke kræver, at brugerne underskriver en årlig kontrakt eller gennem en kreditkontrol - vil se flere priser muligheder og bundtede funktioner.

Mobile hotspot Giver dig mulighed for at dele dit datanetværk via en trådløs forbindelse fra din mobil til andre enheder. På denne måde kan du bruge Verizon Internet på flere enheder på dit hjem eller kontor. Du kan nemt forbinde dine andre enheder eller andre folks enheder til dit datanetværk via mobil hotspot ved at etablere en Wi-Fi-forbindelse.

Når andre mobiler og / eller enheder er tilsluttet til dit mobil hotspot, forbruges dine data. Derfor vil ladningen af ​​de andre enheder til brug af data blive taget fra din Verizon-telefon, der har givet hotspot til dem. Dette betyder også, at du ikke behøver at genere at få månedlige dataplaner for alle de enheder, du skal bruge. I stedet kan du få en hotspot-plan til din telefon og forbinde andre enheder til den gennem hotspot.

Verizon har nogle gode hotspot planer om at tilbyde deres kunder. Vi undersøgte og plukket fem bedste Verizon forudbetalte hotspot-planer, der er tilgængelige i 2022. Du kan gå igennem listen og vælge en plan, der fungerer bedst i henhold til dine præferencer. Bedste mobiltelefon familieplaner tilbydes også af Verizon til etablering af hotspot-forbindelse derhjemme. Derfor, hvis du gerne vil vide mere om de øverste på listen hotspot planer af Verizon, læs videre.

Verizon forudbetalte hotspot planen $

Du kan tilmelde dig i denne hotspot plan, der tilbydes af Verizon med ved at betale et beløb på $ 30 per måned ved AutoPay. Men hvis du gør betaling via autopay, ville du nødt til at betale $ 5 ekstra. Derfor vil denne hotspot planen koste dig $ 35 hver måned, hvis du ikke oplader gennem AutoPay.

Denne hotspot plan giver 500 MB fuld hastighed data, og du får 500 MB fuld hastighed data som en bonus. Så får du i alt 1 GB data af høj hastighed under denne plan. Når du har indtaget denne høje hastighed data på 1 GB, vil hastigheden af ​​data reduceres. Selvfølgelig kan du bruge dataene efter overgår grænsen for høje data hastighed uden nogen ekstra afgifter, men du bliver nødt til at bære over med den langsomme hastighed, indtil den næste måned af planen starter.

Du har heller ikke at være bekymrede over at bruge dine data i den periode af en måned eller på anden måde vil det være spildt. I henhold til denne plan, får dine data rullet over til den næste måneds tjeneste. Derfor, hvis du er i tvivl om brugen af ​​data i en måned, du i det mindste ikke behøver at tage spændingen til dine data gå i affald. Du får ubegrænset minutter til at kalde landsdækkende med denne plan. Hertil kommer, få dig til at sende beskeder i USA uden nogen begrænsninger.

Ikke bare, at du kan sende et ubegrænset antal beskeder til andre nationer også. Denne plan giver mulighed for at kommunikere til flere Thana 200 destinationer end tekst. Du kan foretage ubegrænsede internationale opkald under denne plan også. Så hvis du har familiemedlemmer eller venner, der opholder sig i udlandet, kan du oprette forbindelse til dem via opkald. Med anytime opkald, behøver du ikke at bekymre sig om at vente på de faste timer for at tale så godt.

Denne plan, som Verizon er en forudbetalt plan, så det er indlysende, at du skal betale på forhånd. For at være præcis, er dette en månedlig forudbetalt plan, så når du har betalt, vil du få de tjenester, der tilbydes i denne hotspot plan for en måned.

Som nævnt ovenfor, i henhold til den nuværende aftale forudsat, får du bonus-data. Derfor får du dobbelt af de faktiske data, der tilbydes i planen. Men man får bonus data med denne plan, når de er opgradering på Verizon forudbetalte planer eller aktivere en ny linje. Så kan du forbruge denne bonus data, indtil din nye linje er aktiv.

Verizon forudbetalte hotspot planen $

Du kan abonnere på denne Verizon hotspot plan ved at betale $ 35 hver måned gennem AutoPay. Du får en rabat på $ 5 på køb af denne plan, når du bruger autopay til at foretage betalinger. Så prisen for denne plan er $ 40 for kunder, der ikke betaler med AutoPay.

Denne Verizon hotspot planen tilbyder høj hastighed data for 3 GB, og du modtager høj hastighed data for 3 GB som en bonus. Derfor får du i alt 6 GB data, fuld hastighed, hvis du tilmelder dig til denne månedlige forudbetalt plan. Når du har overgået denne grænse på fuld hastighed data på 6 GB, vil din hastighed internetadgang få reduceret. Du behøver ikke at betale nogen ekstra beløb for at bruge data efter det, men din hastighed vil være langsom til internetadgang.

Du kan kommunikere landsdækkende så meget som du ønsker, med ubegrænset minutter i denne månedlige forudbetalt plan. Du kan også sende ubegrænset antal beskeder i USA uden nogen bekymring. Du kan chatte uden nogen begrænsninger med dine venner opholder sig i andre lande gennem denne plan. For at være præcis, ved at abonnere på denne hotspot plan, du kan sende tekster til over 200 internationale destinationer.

Kunden bruge denne plan kan også kalde folk, der opholder sig i andre lande uden grænser under denne nye Verizon planer. Derfor er denne plan er strålende for folk, der har deres kære, der opholder sig i udlandet. Plus, kan foretages disse internationale opkald når som helst på dagen. Du behøver ikke at tilpasse sig eventuelle faste timer til at kalde.

Denne hotspot Verizon planen kommer under kategorien af ​​forudbetalte planer, så du skal betale, før du kommer til at bruge de tjenester i denne plan. Men det bedste ved dette hotspot planen er, at du kommer til at bruge dine ubrugte data i næste måned. I simple ord, når dine data er efterladt uforbrugt efter hele måneden bliver det flyttet til din mængde data for næste måned.

Verizon forudbetalte hotspot planen $

Denne hotspot forudbetalt plan er tilgængelig til en pris på $ 45 per måned med AutoPay. Du får $ 5 fra den faktiske pris for denne plan, som er $ 50 i helhed. Så hvis du betaler uden at bruge autopay for tilmelding til denne plan, ville du nødt til at betale 50 $.

Kunderne får i alt 16 GB data med høj hastighed under denne plan, hvoraf kun 8 GB er datamængden, der tilbydes i denne plan af Verizon. Andet 8 GB er bonusen for kunderne, da de opgraderer til New Verizon Hotspot Plan, eller når de opretter en ny linje for adgang.

Efter at kunderne har brugt de 16 GB fulde hastighedsdata, bliver deres hastighed reduceret. Du kan stadig få adgang til internettet uden at betale noget ekstra, men du skal justere med langsom hastighed på internettet, indtil du får en genopfyldning af højhastighedsdata i den kommende måned. Med ubegrænsede snak minutter får du i denne forudbetalte plan, du kan lave ubegrænsede opkald til dine nær og kære.

Hvis du er en person, der elsker at chatte over tekstbeskeder med venner, vil du være glad for at vide, at du får ubegrænset tekstbeskeder, landsdækkende. Du kan kommunikere over tekster med dine venner eller familiemedlemmer, der bor i udlandet uden begrænsninger også. Med denne plan har du lov til at sende tekster til mere end to hundrede destinationer, der findes i særprægede lande, der kommer under dækningsområdet for denne netværkstjeneste.

Ikke kun tekster, men du kan også ringe til dine kære, der opholder sig i andre lande ubegrænsede tider også. Denne hotspot-plan, der tilbydes af Verizon, er fantastisk til folk, der har ægtefæller, der bor i et andet land end dem. Du kan foretage internationale opkald under denne plan, når du vil.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvor mange data du vil kunne bruge, behøver du ikke bekymre dig. Under denne plan bliver de uudnyttede data for kunden ikke spildt. Faktisk kan du bruge alle de data, du ikke kunne bruge i en måned i den næste måned for service. Derfor behøver du ikke at skynde dig for at bruge de data, du får med denne plan.

Verizon forudbetalt hotspot plan $

Du kan tilmelde dig denne hotspot-plan, der tilbydes af Verizon med ved at betale en pris på $ 65 pr. Måned af Autopay. Men hvis du ikke foretager betaling via Autopay, skal du betale $ 5 ekstra. Derfor vil denne hotspot plan koste dig $ 70 hver måned, hvis du ikke opkræver gennem Autopay.

Denne hotspot plan af Verizon giver ubegrænsede fulde hastighedsdata. Så denne plan er, hvad du bør overveje for Tilmelding Hvis du bruger en masse data hver måned. Netværksdækningen er også pålidelig af Verizon som tjenesteudbyder. Dataets hastighed kan dog reduceres i løbet af netværket Congestion . Generelt går hastigheden af ​​data tethering op til 600 kbps. Samlet set er der høje chancer for, at du får en tilfredsstillende service.

Du behøver heller ikke at blive spændt tænker på at forbruge dine data i perioden på en måned, så den ikke går i affald. Under denne hotspot plan bliver dine data rullet over til den næste måned for service. Så hvis du er usikker på brugen af ​​data i en månedsperiode, behøver du i det mindste ikke at bekymre dig om, at dine data vil gå til affald.

Vigtig

Introduktion til de nye Verizon Unlimited Plans Arg, Inc

Introduktion til de nye Verizon Unlimited Plans Arg, Inc

Mange mennesker arent bruger mobile data så meget, fordi de er hjemme, men de ekstra data kan stadig være en god backup, hvis internettet eller wifi går ned.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Scripting skal være aktiveret for at bruge denne hjemmeside.

Theres en hemmelig måde at få ubegrænset verizon hotspot data til 50 om måneden

Theres en hemmelig måde at få ubegrænset verizon hotspot data til 50 om måneden

Ubegrænset dataplan. Første 30 GB Data på 4G LTE-hastighed ved hjælp af Verizon Prepaid Network. Tjenesten er landsdækkende og vil arbejde hver Wehre Verizon forudbetalt værker. 4G LTE SIM-kort w Følgende plan. Denne plan virker ikke i telefoner

Get Your Travel On

Get Your Travel On

Prepaid International Services fra inde i os Vilkår Betingelser

Certificacin de Verizon SMSEagle

Certificacin de Verizon SMSEagle

Stuart Whitehouse er på MicroMentor, verdens største virksomhed mentorskab program.

Kan jeg købe den ulåste telefon og bruge med en QA Best Buy

Kan jeg købe den ulåste telefon og bruge med en QA Best Buy

HERES Sådan spiller du en grundlæggende visuel voicemail besked på din Samsung-telefon.

Access Basic Visual Voicemail Telefon fra Google

Access Basic Visual Voicemail Telefon fra Google

Find de bedste Login Page Hvad Verizon Visual Voicemail. Du vil finde og få adgang login portaler med den mest optimerede proces.

Sådan bypasser Voicemail Password ... Erizon

Sådan bypasser Voicemail Password ... Erizon

Opsæt voicemail på Kyocera Duraxe Epic. Bout Att Support Find Support Videoer til alle de nyeste og bedste ATT-produkter, enheder, tjenester. Conne ...

John Gordey voicemail kodeord automatisk udført

John Gordey voicemail kodeord automatisk udført

Voicemail-adgangskode automatisk udført

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.