Verizon sender en stor besked til sine kunder med denne ændring

Verizon FiOS tilbyder forudbetalt plan, ingen kontrakt eller kredit check nødvendig

Verizon annoncerede mandag, at det gør sine FIOS-fiberoptiske data, stemme- og tv-pakke til rådighed som en forudbetalt service. Det betyder, at du ikke behøver at indsende til en kreditcheck, betale et depositum eller endda forlade et kreditkortnummer for at få adgang.

Den nye betalingsplan, dubbed FiOS forudbetalt, kræver ikke et abonnement af nogen art. I stedet vil kunderne enten betale med et betalingskort online i slutningen af ​​hver måned eller med kontanter ved hjælp af de kiosker, der findes i hver Verizon Wireless Store.

Fios service er ikke tilgængelig landsdækkende endnu. Det er kun på udvalgte markeder langs østkysten, specielt New York, Philadelphia, New Jersey, Rhode Island og Delaware samt DC metroområdet og omkring Boston.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Kom godt i gang er let. Du skal blot tilmelde dig en plan, der indeholder Start Ubegrænset og FiOS Home Internet, tjek din email for tilmelding Oplysninger, og tilmelde derefter programmet Mobile + Home Rewards, så du kan streame og gemme, mens du tyder på belønninger og rabatter Alle med en tjeneste, du allerede bruger.

Det er på tide at opgradere din browser

Sikker på, Verizon er berømt for sine trådløse internetplaner, men de har også designet forudbetalte dataplaner. Ligeledes er Verizon forudbetalte data, der ikke fungerer, blevet temmelig frustrerende. Der er dog ikke noget at bekymre sig om, fordi vi har skitseret de rettelser, der vil gøre din forudbetalte dataplan fungere optimalt.

I nogle tilfælde er intet galt med den forudbetalte dataplan, men SIM-kortet er synderen. Til dette formål rådede det, at du fjerner SIM-kortet fra spalten og genindsætter det efter en tid. Denne genindsættelse hjælper med at sikre, at SIM-kortet er placeret korrekt og transmitterer korrekt signaler.

APN er ansvarlig for at forbinde mobilnetværket til telefonen og til mobil internet gennem forudbetalte data. Med dette bliver sagt, kan du prøve at nulstille APN'erne, fordi det hjælper med at optimere internetsignalerne. For at nulstille APNS, åbne indstillinger, skal du gå til fanen Netværk og Internet, og tryk på mobilnetværket. Fra denne fane tryk på den avancerede indstilling og derefter adgangspunkt navne. Fra vinduet Access Point Name skal du trykke på nulstilling til standardindstilling, og det vil hjælpe med at optimere forbindelsen.

Vær IT IPv4 eller IPv6, begge er internet protokoller og er forbundet med APN. Derfor skal du kontrollere APN-indstillingerne på dine mobiltelefonindstillinger og sikre, at det kører på IPv4 eller IPv6 protokoller .

Tro det eller ej, enorm telefon cache på din mobiltelefon kan føre til forudbetalte dataforbindelser. Med dette bliver sagt, skal du rydde cache fra din mobiltelefon. Som følge heraf vil dataforbindelsen blive strømlinet, især når du bruger forudbetalte dataplaner.

Mens du bruger smartphone og forudbetalte dataplaner, skal du huske på, at smartphones standard netværksindstillinger skal være aktiveret for optimal tilslutning. For eksempel, hvis du har en 4G-smartphone, skal du altid vælge 4G-netværkstilstanden.

Mbps op og Mbps ned for $ pr. Måned, herunder routeren

Men forudbetalt tjeneste kunne være lokkende for folk, der har dårlig kredit eller ønsker at undgå langsigtede kontrakter. Prepaid Service tilbyder også en lidt lavere pris end det almindelige indgangsniveau, hvilket giver mening, da hastighederne er langsommere. 25 Mbps internet-kun forudbetalt plan koster $ 60 om måneden plus skatter og gebyrer, med en Wi-Fi-router inkluderet. "FiOS forudbetalt omfatter det udstyr, du har brug for uden ekstra gebyr," siger Verizon. Professionel installation er $ 90, men selvinstallation er gratis.

Den forudbetalte pris kan selvfølgelig stige i fremtiden, men det synes sandsynligvis at blive lidt lavere end 50 Mbpsâ prisen. Forudbetalte kunder kan betale med kontanter hos Verizon Wireless Stores eller online med debet og kreditkort.

LG Aristo 3 Metro PCS 5 Smartphone 16GB Flash Android OS Space Grey Scratch and Dent

Der er også FIOS forudbetalte bundter til rådighed. Internet og voice starter ved $ 70 om måneden, internet og TV starter ved $ 100 om måneden, mens et bundt af alle tre starter på $ 110 om måneden. Verizons kontrakt planer har generelt billigere startende priser for bundter, men igen, der er udstyr leje gebyrer, og disse priser stiger betydeligt, når de rabatter udløber.

Mens forudbetalte planer er mere almindelige i den mobile industri, Verizon er ikke den første store hjem Internet udbyder til at tilbyde forudbetalt. Comcast tilbyder forudbetalt tjeneste med en anden prismodel: du betale $ 80 op foran for en startpakke og kan købe "påfyldninger", som Costa $ 45 til 30 dage efter forkyndelsen eller $ 15 for syv dage.

gør mine FiOS forudbetalt konto automatisk forny?

Face det, high-speed internet er ikke billig, og eller dem med dårlig til lidt kredit, kan det være en reel besvær forsøger at få månedlige kabel og internet service. Verizon tilbyder nu en ny forudbetalt plan, der omfatter high-speed FiOS internetadgang.

Fios forudbetalte tilbud internetadgang, kabel, og hjem telefon service. Tilmelding til tjenesten ikke kræver en kredit check, depositum eller et kreditkort. Verizon er også at gøre dette til en måned-til-måned tjeneste, så theres ingen kontrakt. Der er en $ 90 installation gebyr, med alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Fios tilbyder flere forskellige niveauer af service. Femogtyve Mbps internet hastighed til upload og downloading er $ 60 per måned, og kunderne kan tilføje internet-tv med over 155 kanaler for en ekstra $ 40- $ 50 pr monthâ € ”afhængigt af tv-packageâ €”som samt telefon service for $ 10 per måned. Bundle planer er også tilgængelige.

For at få Fios forudbetalt, Fios skal være en mulighed i dit område. Byer hvor Fios er tilgængelig bl.a. New York; Albany, NY; Buffalo, NY; Â Syracuse, NY; Philadelphia; Washington D.. Dens også tilgængelige i New Jersey, Delaware, og Rhode Island.

Den månedlige betalingskort gebyr kan betales med et betalingskort eller på Verizon Wireless butik betaling kiosker, der giver en vis fleksibilitet for dem uden kreditkort eller lønkonti. hjælp Susan Retta, vice president for forbrugernes markedsføring på Verizon i en

FIOS forudbetalte tilbud en ny måde at opleve Fios for kunder, der søger betaling fleksibilitet. Fra studerende til snowbirds , er forbrugerne på udkig efter service og optioner på deres betingelser. For dem med lidt eller ingen kredit historie, FIOS forudbetalte tilbud 100% fiberoptisk kvalitet internet featuring upload hastigheder så hurtigt som download-hastigheder, og krystalklar tv-tjeneste uden årlig kontrakt, depositum eller kredit check PÅKRÆ- € ”det ikke få nogen nemmere at slutte sig til FiOS familien.

Verizon er den første af de store kabel og bredbånd udbydere til at levere et forudbetalt, måned-til-måned tjeneste. Men stigende popularitet med månedlige internet-tv abonnementstjenester, såsom Sling-tv, kan tvinge mere traditionelle kabel-og teleselskaber at tilbyde konkurrerende service planer.

Kategori

Verizon annonceret en ny forudbetalt ubegrænset plan i denne uge, hvilket giver kunderne ubegrænset tale, tekst og data for $ 80 per måned uden at kræve en kontrakt eller kredit check. Derudover planen omfatter sms'e til over 200 internationale markeder og ubegrænset opkald til Mexico og Canada.

Når det er sagt, er dette en stor cellulære selskab, så selvfølgelig er der advarsler til den nye plan. Verizons forudbetalte ubegrænset plan vil begrænse video-streaming til 480p, og gør ikke omfatte mobil hotspot eller tethering. Og som prikken over i'et, vil forudbetalte kunder være underlagt deprioritization af deres data som standard, hvis netværket er overbelastet . Med andre ord, er det værre på alle måder i forhold til Verizons kontraheret ubegrænset plan, som koster $ 80 per måned, men omfatter HD-video streaming, 10 GB LTE hastighed tethering, og kun deprioritizes data efter 22DK af brug .

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Scripting skal være aktiveret for at bruge denne hjemmeside.

Theres en hemmelig måde at få ubegrænset verizon hotspot data til 50 om måneden

Theres en hemmelig måde at få ubegrænset verizon hotspot data til 50 om måneden

Ubegrænset dataplan. Første 30 GB Data på 4G LTE-hastighed ved hjælp af Verizon Prepaid Network. Tjenesten er landsdækkende og vil arbejde hver Wehre Verizon forudbetalt værker. 4G LTE SIM-kort w Følgende plan. Denne plan virker ikke i telefoner

Get Your Travel On

Get Your Travel On

Prepaid International Services fra inde i os Vilkår Betingelser

Certificacin de Verizon SMSEagle

Certificacin de Verizon SMSEagle

Stuart Whitehouse er på MicroMentor, verdens største virksomhed mentorskab program.

Kan jeg købe den ulåste telefon og bruge med en QA Best Buy

Kan jeg købe den ulåste telefon og bruge med en QA Best Buy

HERES Sådan spiller du en grundlæggende visuel voicemail besked på din Samsung-telefon.

Access Basic Visual Voicemail Telefon fra Google

Access Basic Visual Voicemail Telefon fra Google

Find de bedste Login Page Hvad Verizon Visual Voicemail. Du vil finde og få adgang login portaler med den mest optimerede proces.

Sådan bypasser Voicemail Password ... Erizon

Sådan bypasser Voicemail Password ... Erizon

Opsæt voicemail på Kyocera Duraxe Epic. Bout Att Support Find Support Videoer til alle de nyeste og bedste ATT-produkter, enheder, tjenester. Conne ...

John Gordey voicemail kodeord automatisk udført

John Gordey voicemail kodeord automatisk udført

Voicemail-adgangskode automatisk udført

Verizon Wireless Cellular Services Faculty Staff

Verizon Wireless Cellular Services Faculty Staff

Voice Rate Planer for Grundlæggende PhonesFlat Rate Plan 8. 9 måneder,. 0 minutter til Lokale opkald, Indenlandsk langdistance opkald. 0 minutter Denne plan deler ikke med de andre sats planer. Denne plan er beregnet til ekstremt lave slutbrugere. Forretning Del AddOn 15. 9 måneder Inkluderer Ingen stemme mi ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.