Verizon lancerer eksklusiv INSEEGO 5G MIFI M1000 landsdækkende drejninger på 5G Ultra Wideband Network i St. Paul

Verizon INSEEGO 5G MIFI Hotspot M1000 til salg online eBay

Få kendskab til den synlige plan

Mød den synlige version af en venner og familieplan. Skær dine serviceomkostninger til $ 25 / MO, når du deltager eller starter en fest med mindst 4 personer. Parterne har ingen grænser for deltagerne, så invitere væk.

tag en ven med

Kærlighed synlig? Lad dine venner vide. Få en måned på $ 5 trådløse, ubegrænsede data inkluderet, for dig og din ven, når de deltager. Og rolig, du er stadig berettiget, hvis du er i en fest. Den bedste del? Du kan bank din bringe en ven kreditter! Det betyder, at hvis 12 personer tilmelder sig ved hjælp af det unikke, skal du betale en venskode, der findes på din kontoside, du betaler $ 5 hver måned i 12 måneder.

Bring eller køb et æbleur med synligt, og start med nul aktiveringsgebyrer. For kun $ 5 / MO, vores Apple Watch Plan giver dig ubegrænsede data, drevet af Verizonâ € "Skatter og gebyrer inkluderet.

Weve fik dig dækket

Verizon har introduceret nye mobile hotspot-planer med fire muligheder for at vælge imellem fra 15 GB for $ 20 per måned op til 150 GB for $ 80 per måned. De tilbyder standalone og ubegrænset plan add-on mobile hotspot data, der er klar til at blive taget på vejen. Måske i en klasse B Winnebago Solis med en pop-up sleeping rum som featured på wheel of formue, syd gennem redwoods og langs kysten og derefter videre gennem de malet ørkener i sydvest. Hvad? Jeg sagde det højt? Jeg mener, hypotetisk.

Anyway, den mest grundlæggende plan, Essential, tilbyder low-band landsdækkende 5g og 4g LTE-forbindelse. De tre dyrere planer â € " Kreativt Navngivet Plus, Pro og Premium â €" omfatter Ultra Wideband 5G, som omfatter den meget hurtige, begrænsede rækkevidde mmwave smag af 5G såvel som kommende mid-band spektrum, der skal levere bred dækning og hurtig ydeevne.

Planerne lover visse månedlige præmie data tildelinger ; Hvis de overskrides, vil data være langsommere for resten af ​​måneden. Væsentlig og plus er tilgængelige for Verizon-kunder, mens Pro og Premium kan enten tilføjes til en ubegrænset plan eller købt som selvstændige produkter.

Dagens nyheder er et andet eksempel på, hvad du kan gøre, når du arbejder på at opbygge det mest kraftfulde, højeste kapacitets 5G-netværk i nationen â € | Du kan tage al den hastighed med dig på dine enheder på uhørte priser. Og det kunne ikke komme på en bedre tid for millioner, der har brug for pålidelig, overkommelig tilslutning, sagde Mike Siever, administrerende direktør hos T-Mobile. Vi har allerede dækker mere af landet med 5G end AT & T og Verizon kombinerede en €”nu var tilføjer superhurtig 5G oven på en absolut blærer tempo. Hver måned, var at tilføje mere Ultra Capacity 5G end Verizon har tilføjet i de sidste to år med UWB. Og var lige begyndt.

Med 50 millioner børn i fjerntliggende læring og mange arbejder hjemmefra, er folk i endnu større udstrækning i dag på deres tilsluttede enheder til arbejde, lære og spille. Med 100 GB, thats nok til at holde hele familien tilsluttet på op til 320 timers video opkald hver måned! Og denne awesome deal isnt bare til T-Mobile og Metro ved T-Mobile, dens selv til rådighed for Verizon og AT & T kunder, som bare vil have det bedste branchen prisen på et hotspot dataabonnement.

T-Mobiles First 5G hotspot gøre god brug af alle disse data, T-Mobile i dag lanceret sin første 5G hotspot, den Inseego 5G MiFi® M2000, fås nu i T-Mobile butikker og online. Den Inseego 5G MiFi M2000 er udstyret med en 5G hastigheder â €”på både FN-bærere Udvidet sortiment og superhurtig Ultra Capacity 5G netværk â €” plus 4G LTE når det er nødvendigt. Dens fik den seneste i Wi-Fi-tech med 40% hurtigere hastigheder end tidligere generationer og evnen til at tilslutte op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder på en gang, sammen med det nyeste inden for enterprise-grade sikkerhed og et batteri, der varer mere end 24 timer, mens i brug1.

Den Inseego MiFi er vores første forretningsfolk klar 5G-enhed, der kombinerer båndbredde og hastighed kunder forventer af 5G, med enterprise-grade sikkerheds virksomheder kræver, sagde Tami Erwin, executive vice koncernchef for Verizon Business. Verizon fortsætter med at lede i 5G, tilføjelse til vores dækningsområde med Paulus og lanceringen af ​​Inseego 5G hotspot, vores femte 5G aktiveret enhed.

I St. Paulus, Verizon Consumer and Business Customer vil se 5G Ultra Wideband Service i dele af Downtown, Lowertown og West Seventh Kvarterer omkring sådanne Landemærker Som Minnesota Childrens Museum, Minnesota Museum of American Art, Fitzgerald Theatre, Cathedral Hill Park og Alexander Ramsey House.

Når kunderne flytter uden for Verizons 5G Ultra Wideband-dækningsområde, skal de 5G-aktiverede enheder, herunder mobil hotspot, hånd signalet til Verizons 4G LTE-netværk, netværket flere mennesker stole på.

Bedste 5G-telefoner. Hvilken 5G-telefon er bedst, vi viser dig.

Eksklusivt udnyttelse Verizons 5G Ultra WideBand Service, 5G MIFI M1000 giver den hastighed og gennemstrømning, der er nødvendig for en verden af ​​nye data-sultne applikationer, fra Next-Gen Mobile Offices og Industrial Iot til Imfersiv Entertainment.

Var begejstrede for at introducere verizoner første kommercielle 5g mobile hotspot konstrueret specielt til 5g dataforbindelse i partnerskab med Verizon, sagde Dan Mondor, formand og administrerende direktør for Inseego. Ved at levere massive mængder data ved gennembrudshastigheder vil 5g muliggøre mange transformative applikationer, der engang syntes umuligt. Den nye MIFI M1000 gør disse anvender sager til en realitet ved at forbinde data-sultne brugere til utrolige hastigheder, med enterprise-grade-sikkerhed.

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Inspeegos MiFi Portable Hotspots har været populære hos brugere i årevis, der muliggør laptops, tabletter og forudgående generations telefoner for at få adgang til de nyeste cellulære netværk ved hjælp af Wi-Fi-forbindelser. I dag annoncerede Verizon en eksklusiv aftale for at sælge Insegos 5G-model - MIFI M1000 â € "til kunder på tværs af U.., Aktivering af brugere i fem byer i dag â €" og en lovet 30 i års slutning â € "for at få adgang til dets mobile ultra bredbåndsnetværk.

Når det bruges i en af ​​Verizons 5G-byer, lover MIFI M1000 nok båndbredde og lav latens til at levere ultra-lavt lag til VR-headsetter bundet via USB-kabel og nær realtidsoverførsler på 4K og 8K-videoer med stort set ikke-buffer forsinkelser. Hotspotten kan også forbinde op til 15 enheder på én gang for at dele en 4G eller 5G-forbindelse, herunder en virksomhedsklasse sikkerhed og firewallbeskyttelse, som Verizon antyder, kunne gøre det muligt for de første respondere at etablere mobile kommandocentre og gøre det muligt for alle mulige næste generations applikationer  € " Telemedicin , realtid robotik, Cloud AI, og meget mere.

En hitch, selvfølgelig er, at Verizons listen over 5G-byer forbliver kort på dette tidspunkt. Bæreren tilføjer i dag Dele af St. Paul, Minnesota, som tilslutter sig tidligere annoncerede byer Chicago, Minneapolis, Denver og Providence - intet tæt på national dækning for øjeblikket. Når MIFI M1000 efterlader et af disse områder, falder den tilbage til Verizons LTE-netværk, hvor downloadhastigheder er tættere på 40 Mbps end 400 Mbps eller bærerne 5g toppe i 1-2 GBS-området.

MIFI M1000 sælger for $ 650 direkte, eller $ 500 på en toårig kontrakt, hvor den kan opdeles i 24 lige betalinger. Der er to separate dataplanindstillinger for hotspot, hverken med ubegrænset 5G-tjeneste. Eksisterende Verizon Smartphone Forbrugerkunder med ubegrænsede planer kan få 50 GB 5G hotspot data og 15 GB 4G hotspot data for $ 30 om måneden, op $ 10 over 4G-kun hotspot planer. Virksomhedskunder med ubegrænsede planer kan få 35 GB blended 4G / 5G-service til en $ 15 præmie, hæve deres månedlige datapris til $ 60.

Vigtig

Tmobile Carrier Freedom betaler nu for dine udestående enhedsdragsplaner

Tmobile Carrier Freedom betaler nu for dine udestående enhedsdragsplaner

Ønsker den nye pixel 2 eller 2 xl, men tror, ​​at Verizons Sletende netværk er dit eneste valg godt, lyt op. Tmobile NASDAQ TMUS i dag meddelte, at en

Mobildækning kortlægger, hvem der har det bedste netværk i Amerika

Mobildækning kortlægger, hvem der har det bedste netværk i Amerika

Netværket dækningskort kan du hurtigt tjekke Jitterbug tidligere GreatCall telefon dækning for enhver U.. område ved blot at indtaste et postnummer. Tjek dækningen nu.

FCC Record.

FCC Record.

Er du på udkig efter den bedste gadget forsikring Denne guide med hjælp dig valget mellem AppleCare og Verizon. Hvilken er bedst

Verizon bruger Tableau at reducere supportopkald med 43, øge kundeoplevelsen

Verizon bruger Tableau at reducere supportopkald med 43, øge kundeoplevelsen

Ring til Verizon lille virksomhed kundeservice nummer for at få kontooplysninger og regninger. Prøv kundeservice live chat funktionen til hurtig hjælp.

Bedste Verizon kun data Planer i 2021 MoneySavingPro

Bedste Verizon kun data Planer i 2021 MoneySavingPro

Verizon har tre ubegrænset planer, hver med forskellige highspeed data grænser.

Apple Watch Dual SIM med en esim Skifte mellem Planer

Apple Watch Dual SIM med en esim Skifte mellem Planer

Kan du lide tanken om at bruge en esim i stedet for en fysisk Så denne opdatering fra Verizon til Galaxy Note 20 tilføjer esim støtte til Samsungs håndsæt.

El Paso er hjertet af Verizons nye spanske chat

El Paso er hjertet af Verizons nye spanske chat

Svar på dine Bein Sports spørgsmål. Find ud af hvilke kanaler vi er på, det nyeste om Beins tvist med Comcast og DirecTV Uverse og mere.

Fastnet Hjem Telefonservice i dit område

Fastnet Hjem Telefonservice i dit område

Nyd crystalclear telefonopkald med Verizon hjem telefon service. Verizon tilbyder nationale og internationale hjem telefon planer over en 100 fiberoptisk netværk.

Verizon ændrede en Ford F650 for at give Firstresponders med mobil 5g adgang

Verizon ændrede en Ford F650 for at give Firstresponders med mobil 5g adgang

Første respondenter rabat med Verizon. Hvad er den første responderrabat, der tilbydes af Verizon Wireless som en del af vores engagement for at støtte dem, der ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.