VET Smart EID Reader til Apple iOS og Android

eIDMe hits 1 på Android App Store

Efter så mange revisioner , sikkerhed revisioner, Privacy anmeldelser og så videre, er det her endelig. han First National udrulning af en Mobile Identity økosystem i Afrika. "Hvor er mit ID-kort?" - Det er her. Det er gratis!

Som standard kun grundlæggende oplysninger vil blive vist under "Show My-id". For at se eller vise ekstra oplysninger såsom din fødselsdato, nationalitet og køn, skal du klikke på "FullID" knappen i øverste højre hjørne af denne skærm.

Kun de oplysninger, du vælger at skærmen vil kunne verificeres. Intet andet. Verifikatoren kan også ikke gemme dit id på deres telefon. e har udviklet denne app med personlige oplysninger i centrum for udviklingen. han app gemmer ikke National Identity Database.

iPhone og iPad er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre countriesMac er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande. ndroid er et varemærke tilhørende Google Inc.

Et eid, mange anvendelsesområder

Banksektoren, sundhedspleje, event management, etc. Når der er et behov for at fange oplysninger om en kunde, en patient, et medlem af en organisation, etc., Eid er den ideelle måde at gøre det. Da den belgiske eID blev lanceret, næsten 20 år siden, er antallet af programmer, der bruger det vokset støt. I dag er det stadig den bedste måde at identificere en person med størst mulig sikkerhed.

Nyt design, ny appletâ € ¯

Zetes har produceret den eID for de belgiske myndigheder siden 2022, og også håndteret overgangen til den nye version af e-ID, herunder den nye applet. Vi er derfor i en ideel position til at sikre et perfekt match mellem vores værktøjer og den belgiske elektroniske identitetskort.

Garantier for optimal drift og støtte fra eid producent

thisa SMART Stick Reader import real-Timea RFID nummer scans i mobile apps som Microsoft Excel, Apple Tal og Google Sheets sparer værdifuld tid og eliminere papir noter til registrering.

Fabble

En esim er en digital SIM, der gør det muligt at aktivere en cellulær plan fra din udbyder uden at skulle bruge en fysisk nano-SIM. Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, og iPhone 13 mini, kan du bruge Dobbelt SIM med enten to aktive ESIMS eller en nano-SIM og en esim. iPhone 12 modeller, iPhone 11 modeller, iPhone XS, Â iPhone XSA Max, og iPhone XR, en funktion Dual SIM med en nano-SIM og en esim.

Hvordan kan du bruge dobbelt sim?

Med iOS 13 og senere, kan begge dine telefonnumre foretage og modtage tale- og FaceTime opkald og sende og modtage meddelelser ved hjælp af iMessage, SMS og MMS. Din iPhone kan bruge en mobildatanetværk ad gangen.

Hvad du har brug for

For at bruge to forskellige luftfartsselskaber, Â din iPhone skal være ulåst. Ellers skal begge planer være fra samme transportvirksomhed. Hvis en CDMA luftfartsselskab giver dit første SIM, vil din anden SIM-kort ikke understøtter CDMA. Kontakt din udbyder for mere information. Hvis du har en virksomhed eller corporate cellulære serviceplan, skal du kontakte din virksomhed administrator for at se, om de understøtter denne funktion.

Opsæt din cellulære plan med esim

På iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, og iPhone 13 mini, kan du bruge to ESIMS for to eller flere cellulære plansâ €”to aktive på samme Timea €” ora et fysisk nano-SIM til et cellulært plan og en esim for en eller flere andre cellulære planer.

Ona iPhone 12 modeller, iPhone 11 modeller, iPhone XS, iPhone XS Max, og iPhone XR, A kan du bruge en fysisk nano-SIM til et cellulært plan og en esim for en eller flere andre cellulære planer. Hvis du ikke har en nano-SIM og din udbyder understøtter det, kan en esim fungere som din eneste cellulære plan. Den esim leveres af din udbyder er gemt digitalt i din iPhone.

Du kan lagre mere end én esim i din iPhone, men du kan kun bruge én ad gangen. For at skifte ESIMS, tryk på Indstillinger, skal du trykke enten Cellular eller Mobil Data, og tryk så på den plan, du vil bruge. Tryk derefter på Tænd på denne linje.

Mærk dine planer

Du skal bruge disse mærker, når du vælger hvilken telefonnummer til brug for at foretage eller modtage opkald og beskeder, til at udpege en række til mobildata, og at tildele et nummer til dine kontakter, så du ved, hvilket nummer, du vil bruge .

Hvis du ændrer dit sind senere, kan du ændre dine etiketter ved at gå til Indstillinger, Â Tappe enten cellulære eller mobile data, og derefter tappe nummeret, hvis etiket du vil ændre. Tryk derefter på Cellular Plan-label og vælg en ny etiket eller indtast en brugerdefineret etiket.

Indstil dit standardnummer

Vælg et nummer, der skal bruges, når du ringer til eller sender en besked til en person, der ikke er i din kontaktapparater. Med iOS 13 og senere vælg hvilke mobilplaner du vil bruge til iMessage og FaceTime. Med iOS 13 og senere kan du vælge enten eller begge tal.

På denne skærm skal du vælge et nummer til at være din standard, eller du kan vælge hvilket nummer der kun skal bruges til cellulære data. Dit andet nummer vil være din standard. Hvis du vil have din iPhone til at bruge cellulære data fra begge planer, afhængigt af dækning og tilgængelighed, skal du tænde tillade cellulære datatilskifter.

Brug to telefonnumre til opkald, meddelelser og data

Når du ringer til en af ​​dine kontakter, behøver du ikke at vælge hvilket nummer der skal bruges hver gang. Som standard bruger din iPhone det samme nummer, som du brugte sidste gang du kaldte den pågældende kontakt. Hvis du ikke har ringet til den pågældende kontakt, bruger din iPhone dit standardnummer. Du kan også angive hvilket nummer for at bruge til dine opkald med en kontakt. Følg disse trin:

Lav og modtag opkald

Med iOS 13 og senere, når du er på et opkald, hvis transportøren til dit andet telefonnummer understøtter Wi-Fi-opkald, kan du besvare indgående opkald på dit andet nummer. Når du er på et opkald ved hjælp af en linje, der ikke er din udpegede linje for cellulære data, skal du tænde for at tillade cellulære data-switching for at modtage opkald fra din anden linje. Hvis du ignorerer opkaldet, og du har voicemail oprettet med din transportør, vil du få en ubesvaret besked, og opkaldet vil gå til voicemail. Tjek med din operatør for Wi-Fi-opkalds tilgængelighed og find ud af, om yderligere gebyrer eller dataforbrug gælder for din dataudbyder.

Hvis du er på et opkald, og din anden linje viser ingen service, understøtter du enten din transportør ikke Wi-Fi-opkald, eller du har ikke Wi-Fi-opkald tændt. Â Det kunne også betyde, at cellulære datatilskifter ikke er tændt. Når du er på et opkald, vil et indgående opkald på dit andet telefonnummer gå til voicemail, hvis du opretter voicemail med din transportør. Du vil dog ikke få en ubesvaret besked fra dit sekundære nummer. Opkald Venter værker for indgående opkald på samme telefonnummer. For at undgå at savne et vigtigt opkald, kan du aktivere viderestilling og videresende alle opkald fra et nummer til det andet. Tjek med din transportør for tilgængelighed og finde ud af, om der gælder yderligere gebyrer.

Skift telefonnumre for et opkald

Min nuværende pixel 3 har ESIM ID # på detailboksen, det kom ind. Jeg har lige fået en erstatning fra Google på grund af overophedning og kamera ryster. De sendte mig en renoveret en i en lille slank pakke, der kun har IMEI og SKU #S på boksen, ingen EID #. Jeg forsøgte email support, chat og telefon og de fortsætter at skulle "eskalere".

Svar

For at forbedre konverteringen kan IDNOW EID være problemfrit kombineret med IDNOW VIDEOUT eller IDNOW-banken for at give brugerne alternative identifikationsløsninger i vores unikke platform, hvis EID-funktionen ikke er aktiveret, eller smartphone ikke har en NFC-grænseflade.

Chip-baseret identifikation for nem og hurtig ombord på

På grund af dets overholdelse af de tyske anti-penge hvidvaskning og telekommunikationsakter er IDNOW EID relevant som elektronisk identifikation for mange industrier, såsom finansiering, forsikring og telekommunikation. Brugere kan nyde sømløs identitetsbekræftelse for at købe et forudbetalt SIM-kort, åbne bankkonti, foretage digitale indskud, og verificere sig for at få adgang til forsikringsplatforme eller personlige oplysninger.

Drage fordel af vores dybtgående industri og ekspertviden og modtage regelmæssige oplysninger om lovgivningsmæssige ændringer i KYC og Digital Identiteter via vores KYC Insider Nyhedsbrev eller kontakt os direkte.

bedre for din virksomhed

Fire dage efter at have lanceret EID-ME på Apple og Android App Stores, rammer vi nummer et i produktivitetsapps og # 4 i trending samlet. At være, at jeg har dagen i dag til min Connect ID 2022-konference i Washington DC, da den blev lukket på grund af Coronavirus, har jeg afspejler hvad dette betyder.

Jeg synes det er indlysende, at borgerne er klar, villige og i stand til at få et suverænet digitalt id gennem en selvbetjeningsregistrering fra hjemmet og er ivrige efter at være i stand til at få adgang til offentlige tjenester. At være i stand til at gøre tingene sikkert online, snarere end inline er nu en Imperative Hvis vi ønsker, at den økonomiske aktivitet skal være vedvarende , med virkeligheden af ​​en global pandemi, vi står over for.

På den dag vi havde på Connect ID 2022, mødte jeg nogle interessante mennesker. Direktøren for elektronisk identitet fra Estland var chokeret over de evner, vi viste med Eid-Me's Omni-Channel-godkendelseskapacitet. Vi er nu på deres liste over løsninger for at se på. Folk fra den amerikanske statsafdeling kom forbi og var imponeret over evnen og visionen om Eid-Me.

Jeg tror, ​​at meddelelsen er klar til digital transformation gennem selvbetjening ombord på og sikre fødereret tilmelding er nu, mere der nogensinde er nødvendigt for vores borgeres sundhed og velvære og vores økonomi . Tid til at få ombord på venner.

Vigtig

Én grad Fællesskabets ressourcer i nærheden af ​​dig

Én grad Fællesskabets ressourcer i nærheden af ​​dig

Den trådløse Lifeline selskab vil tilbyde tabletter til så lavt som 10. 1 sammen med ubegrænset tale, tekst, og 10 GB data til nye og eksisterende kunder

Emergency Bredbånd Benefit NYC311

Emergency Bredbånd Benefit NYC311

NeuBeam deltager i FCC Emergency Bredbånd Benefit-program. Tilbyder High Speed ​​Internet til landdistrikterne America.

Ikke-understøttet browser

Ikke-understøttet browser

Læs mere om Emergency Bredbånd Benefit program, herunder kvalifikationskrav og hvordan tmobile kan hjælpe som en bredbåndsudbyder.

Emergency Bredbånd fordelsprogram Connected Nation

Emergency Bredbånd fordelsprogram Connected Nation

Her for dig når du behøver det. GCET er Glad for at deltage i Forbundsrepublikken FCC Emergency Bredbånd Benefit ProgramHOW fungerer det Fordele Støtteberettigede husstande inden GCET serviceområde til Internet vil modtage op til 50 fra deres månedlige regningen, når de tilmelder dig vores EBB Internet Service-pakke. Hvem kvalificerer Youre sandsynligvis

Yderligere information og Expanded Berettigelse REACH, Inc.

Yderligere information og Expanded Berettigelse REACH, Inc.

Mobiltelefon og internet udbydere tilbyder tilbagediskonterede tjenester som en del af FCC Emergency Bredbånd fordelsprogram.

Emergency Bredbånd Fordel til hjælp husstande betale for internettet

Emergency Bredbånd Fordel til hjælp husstande betale for internettet

StandUp Trådløs meddelte i dag, at det er blevet godkendt af Federal Communications Commission FCC til at fungere som en leverandør af Emergency Bredbånd Benefit EBB program. Som et resultat, er selskabet nu tilbyder 8 HD tabletter til 10. 1 sammen med gratis månedlige tjeneste, der omfatter ubegrænset tale, tekst og 10 GB data til kvalificerede kunder.

T Mobile til at deltage i FCC Emergency Bredbånd fordelsprogram

T Mobile til at deltage i FCC Emergency Bredbånd fordelsprogram

Emergency bredbånd fordelsprogram er blevet helt fortrolig med mange mennesker. Lær hvem er berettiget til tmobile nødsituation bredbånd fordel.

Emoticon tastaturgenveje

Emoticon tastaturgenveje

Standard Emoticons plus over 2500 Special Emoji ikoner i et nemt at bruge format. Med alle emojis og hudtone variationer understøttet af Facebook i 2021.

ESIM ansøgning, der leverer esim løsninger

ESIM ansøgning, der leverer esim løsninger

Jumping mellem luftfartsselskaber og telefonnumre gør rejser og andre opgaver meget nemmere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.