Vi leverer et Revenue Generating VR-platformen

Inflight VR Vi gør Virtual Reality en business virkelighed

Denne Award for verdens bedste flyselskab Inflight Entertainment er en eftertragtet kvalitet skelnen og en meget konkurrencedygtig aspekt af nutidens luft rejseoplevelse. Prisen anerkender flyselskaber leverer det bedste valg og kvaliteten af ​​inflight underholdning. Fra valg og valuta film, tv-programmer, musik og spil igennem til tilgængelighed og funktionalitet ombord Wi-Fi, denne pris anerkender de flyselskaber, der forsøger at levere en fantastisk oplevelse at deres passagerer.

Kvalitetssikret

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette vil igen, fortsætter med at have store konsekvenser for luftfartsindustrien. Med passagerer forventer en inflight bredbåndsforbindelse, der kopierer de erfaringer, de modtager på jorden, er det vigtigt, at flyselskaberne vælge en connectivity service, der er designet til mobilitet og optimeret til luftfart.

Som verdens førende inden for globale, mobile satellitkommunikation, vi er den eneste operatør der tilbyder en komplet pakke af tilslutningsmuligheder tjenester, der er betroet af mange af verdens mest respekterede luftfartsselskaber. Vores ydelser er live på mere end 10.000 fly, der spænder over sikkerhed, operationel og passager-forbindelse, og med redundans i vores netværk, vi er den laveste risiko option på markedet.

Dagens digitalt-fokuserede, altid-på passagererne forventer en inflight bredbånd erfaring kan sammenlignes med, at de nyder i hjemmet eller på kontoret. Det betyder for luftfartsselskaberne, en robust og pålidelig højhastighedsforbindelse service er en væsentlig mærke differentiator.

Og i en alder af konstant forbindelse, inflight Wi-Fi handler om mere end bare surfe på internettet og messaging. Passagererne ønsker at streame video og lyd, kontrol og opdatere deres sociale medier, nyde nogle spil og andre data tunge applikationer.

Vores arv og ekspertise

Vi forstår, at du vælger en konnektivitet løsning er kompleks. Vores erfaring leverer tjenester på tværs af sikkerheds- og passager kommunikation for tæt på 30 år ikke bør undervurderes. Vi kan hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige service til dine behov og sikre, at du får mest ud af de kommercielle muligheder til rådighed.

Vi er den eneste partner, der kan tilbyde en pålidelig og ensartet service fra en enkelt leverandør på global basis. Ingen andre netværk er designet specielt til mobilitet. Konkurrenter er afhængige af at tilpasse systemer er beregnet til andre formål, hvilket kan føre til pletvis, upålidelige og inkonsekvente mobile tjenester.

Avancerede tilslutningsmuligheder løsninger

GX Luftfart er verdens eneste globale, high-speed inflight-forbindelse tjeneste. Det er bygget til formålet for luftfart og tilbud en best-in-class passager oplevelse, der er i stand til at levere nye kommercielle muligheder og oplåsning betydelige driftseffektivitet.

Takket være en uovertruffen og fuldt finansieret teknologikøreplan, GX Luftfart er både fleksibel og skalerbar, så det hurtigt og effektivt kan opfylde de kommende behov luftfart. I den nærmeste fremtid, vil flyselskaberne drage fordel af en række større forbedringer til vores globale Xpress netværk, med den nuværende konstellation af fem satellitter bliver forstærket af yderligere syv nyttelast, der repræsenterer en transformative skridt-ændring i inflight bredbånd kapaciteter.

EAN er designet og udviklet i Europa for at imødekomme de unikke krav fra kontinenterne overbelastede luftrum. Den første af sin art løsning kombinerer dedikeret satellit-dækning med en integreret 4G LTE jordbaseret net til at tilbyde den hurtigste hastighed, højeste kapacitet, laveste latency og mest omfattende dækning af enhver inflight bredbåndsløsning over hele Europa og tilstødende farvande. De to komponenter arbejder sammen på tværs af land og hav, uden drop-outs eller hånd-offs, hvilket sikrer en ensartet best-in-class passager oplevelse.

Digital forvandling

Digitaliseringen af ​​luftfarten medfører det yderligere strategiske muligheder. Tilslutning kan også låse op for en betydelig række af driftsmæssige fordele, med besparelser anslås at løbe ind i de milliarder.

Fra optimere flyveplanlægning og reducere brændstofforbrug på at minimere risikoen og sænke uplanlagt vedligeholdelse, en tilsluttet operationelt netværk, herunder en tilsluttet fly, vil gøre luftfarten sikrere, billigere, mere effektiv og i sidste ende mere bæredygtig.

Du vil ikke mærke til, hvordan tiden flyver i løbet af dit fly! Vi har beriget indholdet på vores planet inflight entertainment system med de nyeste markeringer. Du vil nyde dit fly endnu mere med de bedste underholdningsfilm, album, spil og andre nye indhold!

Kære passagerer,

Ud over de nuværende standarder, har vi forbedret vores tjenester til at sikre, at du har et sikkert og sundt rejse under pandemien. Besøg rejseinformation side for nuværende applikationer og foranstaltninger, vi har gennemført.

gogo kommerciel luftfart sammen med INTELSAT

Denne artikel blev skrevet og udgivet før Covid-19 pandemi. Mens rejse begrænset luft er mulig mellem visse destinationer, er rejsende rådes til at kontrollere den seneste rådgivning rejser og følge alle Covid-19 forholdsregler.

Teknologi er hurtigt at ændre den måde vi rejser. Check-in sker på en computer eller smartphone; bag drop-off er helt selvbetjening; passagererne får besked på at knytte deres egne bagage etiketter; indtastning afgange er fuldt automatiseret; selv ombord et fly kan nu gøres gennem automatiske porte. Dens meget effektiv, men hvor langt kunne denne teknologi go? Kunne vi snart se den første robot kabinepersonale?

Det, argumentere eksperterne, er temmelig usandsynligt, og ikke kun på grund af de tekniske udfordringer. Mens teknologi kan bidrage til at forbedre kundeservice, betydningen af ​​den menneskelige kontakt should not blive glemt, siger Ryan Ghee, lederen af ​​strategien på Future rejseoplevelse.

Endnu dens en fin linje at luftfartsselskaber og lufthavne er ved at lære at slidbanen: levere effektivitet og bekvemmelighed via digitale nyskabelser, men med en nacn , opmærksom medlem menneske af personale til rådighed, når det er nødvendigt.

Singapore Airlines har for sit vedkommende, har haft succes med en online chatbot, der giver passagerer med nyttige oplysninger, og er altid til rådighed 24/7, siger Angeline Khoo, virksomhedens vicepræsident kundeoplevelsen.

Hvor digitale teknologier virkelig kommer til deres ret, er imidlertid, når de bliver brugt til at forbedre kvaliteten af ​​den menneskelige erfaring, helst med passagererne ikke engang realisere at enhver form for teknologi er involveret . Dens dette subtilt augmented menneskelig tilgang til digital innovation, der vil være den differentiator mellem luftfartsselskaberne.

At Singapore Airlines, det hele kommer ned til vigtige indsigter om, hvad passagererne ønsker, siger Khoo: Flyvebesætningen forventes at vise omsorg; give en helt personlig service; tilbyde lokalt egnede tjenester; og levere en ensartet oplevelse.

At bidrage til at opnå dette, Singapore Airlines bruger flere systemer til at registrere passager præferencer, ikke kun under online-møder, men ved hvert berøringspunkt â € ”fra check-in hele vejen til selve flyvningen. Med disse oplysninger, besætning knowhow passagerer foretrækker at blive behandlet, om de ønsker at blive vækket til madservice, osv, så de kan yde service på en mere personlig måde.

Rejsende kan også forudbestille deres måltider online eller via SingaporeAir app, som udvider deres valg, gør det lettere at opfylde deres kostbehov og garantier, de får deres foretrukne løsning.

Teknologi har allerede dramatisk forvandlet passageren erfaring, men flyselskaberne nu undersøge andre måder, hvorpå flybesætninger vil være i stand til at bruge digitale værktøjer til at subtilt forbedre kundeoplevelsen. Bærbar teknologi har været et varmt emne i et stykke tid nu, og der har altid været en dvælende argument, at wearable tech er en løsning thats på udkig efter et problem at løse, siger Ghee. Nogle flyselskaber, siger han, har kørt forsøg med udrustning kabinepersonalet med headsets og smarte ure, men en masse af den feedback, Ive hørt tyder på, at passagererne ofte se teknologien som en negativ. der tager væk fra oprigtigheden af ​​interaktionen.

Givet den nuværende teknologi, har Singapore Airlines valgt mod at bruge smarte ure eller enheder som Google Glass. Dens absolut et område, som vi ser, siger Khoo, men lige nu, er der åbenlyse bekymringer vedrørende privatlivets fred, plus passagerer kan finde dem simpelthen distraherende.

Alligevel kan visse wearable teknologier snart blive vedtaget, forudsiger Joe Leader, den administrerende direktør for flypassagerer Experience forening, APE Til flybesætninger, vi vil ikke se bærbare briller så hurtigt, som vi vil se auditive kunstig intelligens wearables .

Disse in-ear-enheder kunne støtte realtid oversættelse, hjælp personale til Udtal passagerers navne korrekt og minde dem om deres drikke valg. Dens om wearables at supplere snarere end erstatte ægte menneskelig interaktion, siger leder.

Digitale teknologier vil også omdanne den samlede inflight entertainment oplevelse. Allerede, kan Singapore Airlines passagerer bruge en app før flyvningen til gennemse hvilke film, korte træk og sange vil være tilgængelige på deres fly, og kan oprette en spilleliste, der synkroniseres med deres inflight entertainment system en gang ombord.

Der er en masse potentiale i at bruge teknologi til bedre at forstå passagerernes følelser og behov i kabinen, om dens ved hjælp af AI, biometri, sensorer eller andre teknologier, siger Ghee. Men advarer han, at, om disse teknologier bliver hverdagskost i kabinen afhænger i høj grad kundernes accept. For Leader, kunne man spændende potentiel anvendelse af denne teknologi være at flaget en passagerer dehydrering eller tegn på sygdom tidligt, før det bliver nødvendigt at finde en læge om bord.

Singapore Airlines følger udviklingen nøje, men det er en vej, som vi har endnu til at gå, siger Khoo. Hun anerkender, at disse teknologier har potentiale, men de virker kun, hvis passagererne er komfortable med dem.

En mere realistisk og umiddelbar fordel for AI vil være i back office, siger hun, for eksempel ved at overvåge fødevarevalg og passagerer sympatier og antipatier. Dette vil ikke kun forbedre service, men også reducere madspild. Det gør det også muligt at uddybe personalisering serviceniveau på tværs af alle kabine klasser. Takket være teknologien, personalisering i tjeneste vil omdanne den in-flight oplevelse, siger leder.

Afgørende, uanset hvilken teknologi der anvendes, siger Khoo, flyselskaber nødt til at gøre oplevelsen så let og enkelt som muligt, fordi mens nogle passagerer er teknisk dygtige, andre ikke er - men oplevelsen har at arbejde for alle.

Selv om der er en bred vifte af nye teknologier med potentiale til at omdanne inflight service, er luftfartsselskaberne primært fokuseret på at levere større personalisering , sikre, at de fortsætter med at levere den ægte menneskelig kontakt, uhindret af digitale teknologier.

Nyd timevis af underholdning med de nyeste blockbuster film, musik, multi-player spil, snacks og meget mere alt fra komfort i dit sæde. Start din on-demand underholdningssystem det øjeblik du tager din plads med vores gate-to-gate underholdning. *

Når du flyver med Aira Newa Sjælland har du personlig underholdning skærme on-demand i hvert sæde tilbage. Vi tilbyder gate-to-gate Inflight underholdning, hvilket betyder de fleste passagerer kan begynde at bruge deres underholdningssystem, så snart de er om bord, helt frem til når flyet lander. Vores sortiment af underholdning muligheder bl.a. Hollywood blockbustere , arthouse film, komedier og klassikere, samt et komplet udvalg af tv-serier, dokumentarfilm og hurtig-view muligheder.

New Zealand indenrigsflyvninger

at passagererne får en gratis "KiaOra" magasin, en månedlig publikation dækker rejser, sport, business og livsstil, på alle indenrigsflyvninger. En inflight quiz er også tilgængelig via underholdningssystem på indenlandske jet-tjenester.

Du kan medbringe ombord din egen underholdning såsom bøger, tidsskrifter, bærbare video eller gaming udstyr. Bare sørg for at de lever op til vores sikkerhed og størrelse og ikke forstyrrer komfort andre passagerer.

Vigtig information

Vi håber du nyder underholdningen, vi har på tilbud om bord vores fly. Vi vil gerne minde om, at om bord er en åben plads, så benyt din dømmekraft, når du ser indhold, der kan også ses af et barn siddende i nærheden af ​​dig. Nogle af vores indhold er ikke egnet til alle aldre, og detaljer om vores klassifikationssystem kan findes nedenfor. En børnesikring er også tilgængelig. Aira Newa Sjælland vil ikke være ansvarlig for uautoriseret adgang af aldersrelaterede begrænsede programmer. Fordi modtagelse af programmer på andre passagers skærme i kabinen ikke kan forhindres, Aira Newa Sjælland påtager sig intet ansvar for eventuelle optagelser eller lyd set eller hørt.

Vigtig

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Lær at arbejde med apps installeret i din Shopify butik.

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Denne artikel forklarer, hvordan du løser cant downloade apps i iPhone, der er ganske almindelige i iPhone sammen med årsager og hurtige løsninger.

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

Den Ringo app bruger en betalt, men unikt opkaldssystem, der ikke kræver internetdata eller stemme minutter.

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Vælg en internationale telefonkort fra Nyd Prepaid og du kan forvente internationale Lave opkald satser, stor kvalitet, instant PIN levering og 247 kundeservice på flere sprog.

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman Tjek vores internationale kaldende legacy satser pr minut til lande rundt om i verden

International roaming.

International roaming.

Aktiver roaming på din StarHub Mobile efterbetalte planen i dag. Ring 1633 eller SMS til nemt at holde kontakten med deres kære til overkommelige priser, mens du rejser.

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Leder du efter gratis tekst apps til Android, der sender rigtige SMS-beskeder her, er 10 bedste gratis teksting apps til Android 2021

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

For en kort tid, jeg var i stand til at sende beskeder internationalt, jeg stadig gør det, tror jeg, fordi det viser på min messaging app, den blev sendt dog

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.