Hvilke Apple Watch og rem er rigtigt for dig Series 7, Watch SE, Serie 3, Nike, Herms eller Edition

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forestil dig selv iført tøj, som du ikke kan lide. Det føles mærkeligt ikke? Du har lyst til en anden person, fordi det ikke er din stil overhovedet. Det samme gælder for dine sko, smykker og endda ure. Et ur afspejler din personlighed. Det er derfor, det er vigtigt at vide ikke bare den slags ur, der passer til din karakter, men også den størrelse, der passer dig.

De fleste ur entusiaster stiller dette spørgsmål: Hvad watch størrelse bør jeg få for mit håndled? Det er normalt at høre dette, fordi en masse misforståelser er forbundet med ure og størrelser. , For at undgå forvirring, Derfor er det bedre at spørge end ikke.

Hvordan skal man måle ur størrelse?

Når dimensionering et ur, er det også vigtigt at bestemme din båndbredde, fordi det i høj grad kan påvirke den måde dit ur vil se på håndleddet. Det anbefales, at du vælger et band orÃ, en læder se strapÃ, der er halvdelen af ​​sagen diameter som følgende:

På den anden side, at vælge den form for strop eller bånd og det anvendte materiale bør være baseret på dine præferencer. Metal armbånd kan komme i en maske eller et link formular og er for det meste foretrækkes af mænd med større håndled. Samtidig, metal bands er stadig populære for kvinders ure selv om de fleste foretrækker de læderremme. Stof eller nylon stropper er almindeligt anvendt til sport ure om disse former for stropper også kan ses på tilfældige ure.

Bestemmelse ur størrelse til -inch håndled eller mm vagt på håndleddet

Efter at have fået din størrelse, er det vigtigt at forstå den andel af dit håndled størrelse og sagen diameter. Så for at besvare spørgsmålet, hvad ur størrelse skal jeg få for mit håndled? Der henvises til disse dimensionering guider:

Hvis du har et håndled størrelse af små til standardstørrelser, vælge en sag diameter mellem 34mm, 36mm, 38mm, 40mm, eller 42mm. Ellers, hvis du har en oversize håndled, er det bedre at vælge store sager fra 44mm à ¢ â,¬â € œ 46 mm.

Husk på, at der ikke er nogen perfekt formel når det kommer til dimensionering et ur, der perfekt kan passe på dit håndled. Men i betragtning af de ovennævnte tips og vigtige detaljer at huske, at der er en sikkerhed for, at du kan få øje på de bedste armbåndsur, at du er på udkig efter.

At finde den perfekte størrelse watch midler tager flere faktorer i betragtning. Sammen med personlig stil og håndled størrelse, skal du overveje de forskellige aspekter af et ur til at finde den perfekte en for din daglige trængsel.

I Internet alder af shopping, vel vidende, hvad størrelse ur passer bedst håndleddet er et must. Watch dimensionering selv passer ind i fem forskellige kategorier af målinger. Alligevel er der stadig flere observationer der skal tages i betragtning, for at få den perfekte ur balance.

Watch sag diameter

Helt ærligt, urkassen dimensionering er for det meste op til udtalelse, og hvad uret bæreren føler er passende for deres håndled, men nogle retningslinjer kan hjælpe dig med at vælge en mere proportional se fra starten, så du kan få det færdige udseende, du gerne vil opnå. Der er intet værre end en anden samler tager et blik på dit ur og båndkombinationen og kommentere, at det ser gigantisk på dit håndled.

Hvis du har en lille håndled, vil din bedste satsning være matche den andel af dit ur tilfælde, at den flashiness af urkassen, og den type bånd du bære med det give en samlet udseende af balance.

urskiven detaljer, komplikationer, og komponenter

Hvordan man finder den perfekte Watch for din hånd Størrelse

Der er ingen tvivl om, at design og omfanget af de tal og komponenter i dit ur ansigt kan forekomme mindre eller større. Disse tider subtile forskelle i et ur ansigt kan gøre eller bryde den proportional hed af dit ur spil.

Husk, en klassisk felt ur ur ansigter med en solid, mørk baggrund og hvide tal vil give dit ur et strømlinet udseende og har tendens til at se slankere. Mere prangende ure med flere farver, lyse metal finish, store lysende hænder, og en betydelig krone vil føje til dine watchs visuelle størrelse.

Wrist størrelse

Uanset om at investere i et nyt ur eller din første ur til din samling, vil disse målinger komme i handy for at købe et ekstra bånd eller eftermontering et band kan du allerede har en ny urkasse. Vi måler alt i inches disse dage, men den standardisering af ure er i millimeter. ,EN

Urkasse tykkelse

Men hvad hvis jeg har arvet et ur, der kan stå i misforhold til mit håndled, men jeg ønsker at bære det for sin vintage stil og affektionsværdi? Det er her, dit ur band stil gør hele forskellen.

Watch band styleÃ,Â

Stilen og materialer af dit ur band spille en rolle i dine watchs overordnede udseende. Det er cherry på toppen og det sidste skridt til aptering dit ur. Komfort, præsentation, nødvendighed, og stil gå ind i at gøre dette valg fremragende afbalanceret.

En bredere bånd kan gøre en mindre urskiven kig uforholdsmæssig, ligesom et mindre bånd kan forårsage et ur til at virke for stor på håndleddet. At finde den rette balance mellem bandet og ansigt vil give det perfekte wow-faktor og rent udseende.

ur band materialer

Uanset om læder, metal, stof, eller silikone / gummi, den urremme valg er indbegrebet til afbalancering udseendet og fornemmelsen af ​​dit ur. Nå nedbryde de forskellige typer af urremme og hvad man skal overveje nedenfor: Â

En læder band vil automatisk gøre dit armbånd synes slankere på grund af sin profilstyring og kramme naturen. Læder bands er nok den mindst indgribende eller pralende bånd. Sliming i naturen, de fleste læder bands er kun TK i bredde og TK i tykkelse.

Metal bands giver en større vægt og føler til en tidsmåler fordi metallet selv er robust og prangende. Metalbånd vil ikke typisk bæres så tæt på håndleddet som læder eller silikone band. Så hvis du har et ur med en massiv tilfælde kunne et metal armbånd være den perfekte band til hjælp balance udseendet på dit håndled.

Stof bånd er alsidige på grund af deres ubegrænsede design, men på samme måde som læder bands, kan de være slankende. At vælge mellem en fast eller trykt stof materiale kan visuelt ændre størrelsen på dit band, og der bør tages i betragtning. Hvis dit ur sag er i 44-46mm rækkevidde, at vælge en lys og fed eller indviklet mønstrede stof bånd kan gøre uret fremstår mere afbalanceret. Det vil trække en stor opmærksomhed, så vær forberedt på at blive spurgt om den tid af fremmede, der er nysgerrige om din prangende ur i hele din daglige trummerum.

Typisk lavet til Athleisure slid, silicone og gummi urremme er vand og sved resistente og komme i uendelige variationer af farver og kombinationer. Silikone er ikke den bedste til at par med luksus ure på grund af deres slanke natur, men de kompliment dykke ure og felt ure perfekt for dem, vand og sved resistente evner, ligesom vores bedst sælgende Seamount ur med sin smukke vintage-inspirerede grøn urskive. Dens normeret til 300 meter vand modstand og parret med vores slanke hurtig frigivelse sort gummi rem gør det til det ultimative i stil og kapacitet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

EachÃ, Apple Watch kommer med en simpel Sport Band, som kan gøres til at passe enhver håndled størrelse. ,  Men verden af ​​Apple urremme er lige så forskellige som de mennesker, der bærer dem, og hvis du er på udkig efter en solo sløjfe eller et andet band, der ikke er justerbar, skal du vide, hvordan man bruger Apple Watch-båndet størrelsestabellerne og andre parametre til at finde den rigtige pasform.

Hop til:

Husk, at større Apple ure har længere band muligheder, og mindre ure vil tilbyde kortere band muligheder. Sport Loop-båndet for 40 mm ur kan passe 130a ¢ â,¬â € œ200 mm håndled, mens bandet for 44 mm ur kan passe 140A ¢ â,¬â € œ220 mm håndled.

Hurtig metrisk vs kejserlige konverteringer for æble ur dimensionering

Disse længder kan føjes til Apple Watch størrelse til ca. lig med den omkreds af dit håndled, give eller tage et par millimeter. Vi anbefaler at bruge Apples ur band størrelse diagram for den bedste pasform, men disse målinger kan stadig komme i handy!

Trin: whichÃ, æble ur har jeg?

Husk: Apple Watch størrelse er størrelsen på selve enheden, uden bandet. Apple ur band størrelser koordinere med størrelsen af ​​hver enhed for at sikre en behagelig pasform og korrekt slid. Når du køber en ny Apple Watch band, er det afgørende at vælge en, der passer til størrelsen på dit ur. , Heldigvis passer det samme band hver Apple Watch-model, så længe det er den samme enhedsstørrelse. ,EN

Du kan også tjekke modellen i indstillingerne på din iPhone. Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige Apple Watch-modeller og deres mange kendetegn, kan vi hjælpe med det. Hvis du handler rundt for en ny model, skal du tjekke hvilket æbleur, du skal købe i 2022!

Trin: Hvilket band passer til mit Apple Watch?

Det mindre Apple-ur vil være enten 38 mm eller 40 mm, afhængigt af modellen. Det større Apple-ur vil være enten 42 mm eller 44 mm afhængigt af modellen. Den 2ã, mm forskel er i displayet snarere end uret. Det betyder, at et Apple Watch BandÃ, der passer til et 38 mm serie 3 Apple Watch, også passer til 40 mm serie 6 Apple Watch. Ligeledes vil et band, der passer til en 44 mm serie 5, passe en 42 mm serie 2.

Trin: Sådan måler du håndledsstørrelse til et AppleÃ, Â Watch Band

Nu hvor du forstår, hvordan du måler Apple Watch Band Size, skal du lære at måle håndledsstørrelse! Den sikreste ting at gøre for de bedste resultater er til Apple Watch Band Size Diagram. Denne officielle vejledning giver dig mulighed for at skære et papirbånd for at hjælpe dig med at få den perfekte pasform, og det virker virkelig!

Det kan være nemt at simpelthen estimateÃ, Â Â Apple Watch Band Størrelser, når det kommer til Sport Band og Sport Loop, fordi mulighederne er S / M for kortere bånd eller m / l for længere bands, og de er justerbare . Men ikke alle bands er! Ã, Â solo-sløjfen, for eksempel har noget strækning til det, men det er ikke muligt at justere det. ,EN

Hvis du ikke har en printer, og du vil måle dit håndled i en kniv, skal du klippe en stribe papir eller en streng. Brug en pen til at markere størrelsen på dit håndled på papiret eller strengen, og måle den derefter med en linjal. Du kan derefter indtaste målingerne på Apples hjemmeside ved at klikke på The 'start din målingside for at få den korrekte størrelse.

Pro Tip: Selvom du arent vil købe dit band på Apples hjemmeside, kan du bruge deres størrelsesværktøjer til at finde ud af, hvilken størrelse at få! Bare lade som om du handler for et Apple Watch og følg trinene.

Brug en håndmåling app

Hvis du ikke har en printer eller en linjal, kan du altid bruge en håndmåling app til at hjælpe dig med at måle dit håndled. Husk på, at dette ikke er den mest nøjagtige måling og kan resultere i et dårligt passende bånd.

Trin: Forstå forskellige bandstørrelser

Du er sandsynligvis understreger over et par spørgsmål lige nu. Hvilken størrelse Apple Watch skal jeg få? Hvad er forskellen mellem Apple Watch 38mm bands og 40mm Apple Watch Bands? Ville en 44 mm æble se pas på et lille håndled? Etc.

Vigtig

7 Tweets sige farvel til Beloved 415 Area Code Hej Til Pesky Ny Opkald Procedure

7 Tweets sige farvel til Beloved 415 Area Code Hej Til Pesky Ny Opkald Procedure

Få en lokal San Francisco telefonnummer til din virksomhed i dag. Ledige lokale San Francisco telefonnumre omfatter 415 områdenummer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

The Watch Series 7 kommer i to størrelser, 41mm og 45mm, og i dette indlæg, ser vi på forskellen mellem disse to til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken størrelse der passer til dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg har for nylig fået en ny telefon og spekulerede på, hvilken er den bedste type mobilnummer for at gemme. Hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor har begge dele

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 Caller ID viser 447. Oplysninger om placeringen af ​​områdenummer 447.

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Område kode 448 finde 7 International CitiesPiraraj UY, Farap TM, Amealco de Bonfil MX, Huimilpan MX, Pedro Escobedo MX, Par IR, Barg ...

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

Goodtimes Smokeshop 449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Cigar Forhandler fundet i nærheden af ​​dig. Find en Cigar Store eller finde den perfekte Cigar og det bedste sted at købe cigarer online.

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Køb Apple Watch 6 online med indbygget cellulære funktionalitet. Den esim funktion giver adgang til opkald meddelelser, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Leder du efter et godt tilfælde til din enhed Check Out Supas Collection of Apple Watch 44mm45mm i dag

Colonialen 44.

Colonialen 44.

Lyt til 44 på Spotify. Kunstner 519. K Månedlige lyttere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.