Hvorfor Yellowstone, Paramounts største show, isnt streaming på Paramount Plus

Paramount ikke det samme som Paramount Her er forskellene Streaming Clarity

r / ParamountPlus er en subreddit for drøftelse af ViacomCBS s genstart af CBS All Access streaming service. For nylig annoncerede at blive navngivet Paramount +. CBS All Access er en direkte-til-forbruger streaming servicetilbud film og serier fra CBS. Det er forventet, at re-branded streamer vil omfatte indhold fra Paramount filmstudierne, CBS, og MTV.

Regler

7 timer siden / r / ParamountPlus er en subreddit for drøftelse af ViacomCBS s streaming tjeneste, Paramount +. Denne direkte-til-forbruger streaming servicetilbud film og serier fra ViacomCBS. Det omfatter indhold fra Paramount filmstudierne, CBS, og MTV. Dette er en fan-run samfund og er på ingen måde tilladt, sponsoreret eller godkendt af ViacomCBS, Paramount osv

Paramount +: Sådan Fix Roku loginproblemer tv svaret manden!

4 timer siden Heldigvis er der en simpel løsning. Gå til dine Rokus-indstillinger i hjemmet, klik på System og derefter System Update. Den Roku-enhed vil derefter opdatere CBS All Access app, så det bliver Paramount + app. Efter den korte opdateringen er færdig, skal du gå tilbage til din menu og Paramount + app vil være i den position, hvor CBS app plejede at være.

Log ind altoverskyggende plus på Apple TV Apple samfund

6 timer siden Hvis du abonnerer uden for Apple TV, så er du nødt til at installere App onApple Tv-enhed. Hvis du klikker på ikonet på hovedskærmbilledet det vil forsøge at tage dig til Paramount inden Apple TV app, som er helt adskilt. Hvis du har tilmeldt dig inden Apple TV app, kan du ikke logge ind på en separat app overalt, undtagen i Apple TV-app.

Løst: altoverskyggende + holder viser tegn op eller logge ud, selv

9 timer siden Hi:. Jeg har opdateret min Roku, og den nye Paramount Plus har indlæst, men det vil ikke tillade mig at logge på Så jeg fjernede den kanal, og derefter nulstille, og opdateret min Roku, så re -Tilføjet Paramount kanal. Samme problem. Jeg tjekkede min adgangskode på Paramount plus. about, og det virker ordentligt, så jeg ved, at jeg har de rigtige legitimationsoplysninger.

Paramount netværk

3 timer agoParamount Network er en præmie underholdning destination, der skubber grænserne for historiefortælling med fed scriptede og ikke-scriptede serien. Inspireret af mere end et århundrede af biograf, Paramount Network er hvor nutidens klareste stjerner bringer oplevelsen af ​​den store skærm til hver skærm med historier, der er fordybende, inklusiv og dybt personlige.

Enhver ved, hvordan du logger ind altafgørende + gennem amazon

1 timer siden jeg har altoverskyggende plus og Amazon video, men jeg kan kun se altoverskyggende plus Hvis jeg køber det gennem Amazon? Jeg kan ikke bare logge ind? 1. og det tager mig tilbage til min altoverskyggende plus konto side. Ikke til et sted at linke min amazon konto. Den eneste mulighed for at oprette forbindelse til en € |

Paramount plus virker ikke? her er hvad man gør en € |

Lige nu er problemer med Paramount Plus folk klager over variere - de apps indlæses ikke korrekt; hvis den app er belastning, så indholdet ikke; videoer kan ikke streames, og så videre. Så lad os håndtere alle de problemer individuelt, så de er nemmere at holde styr på. Paramount Plus App indlæses ikke. Hvis din Paramount Plus app er ikke læsning, kan der være flere â € |

Løst: roku s cbs al adgang app ikke tillade tegn i "på

Yellowstone, hittet cowboy drama ONA Paramount Network, returneres for sin fjerde sæson efter mere end et års pause. Den dobbelt-episode premiere tidligere på måneden afslørede der overlevede sidste års klippe-strop finale - en episode, der trak i the største publikum af enhver scripted tv-show på varmetråde i 2022. For folk, der sigter til at indhente tidligere sæsoner eller ophold på toppen af nye episoder, da de ramte, streaming serviceâ Paramount Plus ville virke som det naturlige sted at vende. Men counterintuitively, den ene tv-show de fleste forbundet med Paramount navn er intetsteds at finde Ona Paramount Plus.

Hvis du ønsker at binge Yellowstones bagkatalog, skal du mosey over til Paramount Plus rival Peacock, som har en eksklusiv aftale om at være den eneste abonnement streaming service med de første tre sæsoner. Hvis du ønsker at streame Yellowstone nye episoder, så bliver du nødt til at forsøge at frigøre Paramount Network app, ikke Paramount Plus. Og efter den fjerde sæson konkluderer, vil der hele partiet af nye Yellowstone episoder flytte over til et abonnement streaming service - men igen, vil det være Peacock.

Som forvirrende som det er, er det ved design. Yellowstone er ikke den eneste højprofilerede VIACOMCBS-titel mangler fra Paramount Plus og Streaming andetsteds: Hvis du leder efter Comedy Centrals South Park, skal du tjekke HBBO Max, for eksempel. Indholdslicensiering er en stor forretning for VIACOMCBS, og det er også indtægterne, der genereres ved at have et hit-show på et traditionelt kabelnetværk som Paramount Network. Viaccomcbs placerede et væddemål, at nogle tophyldeprogrammer kan tjene flere penge - og nå flere øjenkugler - hvis de er tilgængelige et andet sted end Paramount Plus, selvom det betyder et stort Paramount Show som Yellowstone, er ikke på Paramount Plus på alle.

Ligesom resten i paraden af ​​nye streaming-tjenester, herunderâ Disney Plus, HBO Max, Â Apple TV Plus, Peacock andâ Discovery Plus, Paramount Plus håber, at dens særlige concoction af tv og film vil tilslutte dig på sin egen vision for Tvs fremtid. Men byzantinske licensaftaler som Viaccbs 'for Yellowstone understreger, at selv når en ny tjeneste som Paramount Plus lancerer ved at rally omkring sit eget indhold, gør det ikke nødvendigvis det meget lettere for dig at finde og se dine yndlingsprogrammer og film online.

Hvor du kan streame Yellowstone

Den vigtigste sondring for at forstå, når det kommer til, hvordan man streamer Yellowstone er, at Paramount Plus er forskellig fra Paramount Network, som er hvor Yellowstone premiere sin fjerde sæson med to nye episoder.

Paramount Network er en traditionel kabelkanal, der er tilgængelig for folk, der betaler for det via en live-tv-udbyder. Paramount Network's shows og film, herunder de nyeste episoder af Yellowstone, er tilgængelige for at streame på nettet på Paramountnetwork. om eller dets paramount network app. Men generelt er disse kun tilgængelige for at streame for de mennesker, der betaler for kanalen allerede med en af ​​disse live-tv-abonnementer, såsom kabel, satellit eller en live-channel streaming serviceâ gerne "YouTube TV eller" Philo.

Og hvis du vil streame resten af ​​episoderne af Yellowstone fjerde sæson, da de lufter, vil det eneste sted at streame dem i første omgang være på Paramount Network's Channel, Website eller App. Og disse Yellowstone episoder vil kun være tilgængelige for at streame for " autentificeret " Online seere - det vil sige, folk, der kan logge ind med deres live-tv-tjenesteoplysninger for at bevise, at de allerede betaler for Paramount Network .

Men hvis du er en ledningskærer eller på anden måde ikke har adgang til Paramount Network, så skal du gå til Peacock for at streame de tre første sæsoner. Den fjerde sæson vil også streame på påfugl i sidste ende. Påfugl har ikke annonceret timingen, at den vil begynde at streame Yellowstone fjerde sæson endnu, men du kan forvente, at det vil være engang efter sæsonen Finale konkluderer på Paramount Network.

Så hvad har Paramount Plus faktisk relateret til Yellowstone? Til sidst spinoffs. Den 19. december vil Paramount Plus begynde at streame en prequel med titlen 1883, som fokuserer på Dutton Family for mere end et århundrede siden, da de flytter vest og etablerer Yellowstone Ranch. Og den 14. november, Paramount Plus vil præmiere borgmester i Kingstown, en drama serie co-skabt af Yellowstone's Creator Taylor Sheridan; Mens borgmesteren i Kingstown ikke er direkte bundet til Yellowstone, pitcher Paramount Plus det som en smule af en åndelig spinoff.

Hvorfor kan du ikke streame Yellowstone på Paramount Plus

Hver ny streaming service, der lancerer ud af Hollywood, gør sin egen bedømmelse om, hvor meget og hvad, for at holde sig selv. Nogle streaming-tjenester har været aggressive i at få deres titler tilbage til deres egne tjenester.

Disney har været fast i at lade sine tilbud udløbe, hvis de licenser ud af sine shows og film til andre tjenester. Det omfattede en stor aftale, der lader Netflix Stream Disney's teatralske film til en anslået $ 200 millioner til 300 millioner dollars om året over fire år. Men Disney Plus ønskede at blive et pålideligt knudepunkt til eget backkatalog, så Disney lader den Netflix deal løbe ud og stoppede shopping dem Blockbusters til rivaliserende tjenester.

NBCUNiversal, ud over licensing Yellowstone for sin påfugl service, vandt rettighederne til sit eget show Office tilbage fra Netflix i begyndelsen af ​​dette år, så Peacock kunne streame sitcom udelukkende.

Og WarnerMedias HBO MAX har gentagne gange klæbet tilbage rettigheder til alle otte Harry Potter-film fra NBCuniversal og Peacock. WarnerMedia s Warner Bros licenseret alle disse film til NBCUniversal år siden i en episk deal. At sætte NBCUniversal s Peacock i kø for at streame dem i stedet for HBO Max. Men WarnerMedia har lejlighedsvis snagged dem tilbage, giver det mulighed for at øge HBO Max med en populær franchise.

En del af årsagen er, at licens ud titler kan være en Lucrative Business. Hidtil i år lavede VIACOMCBS $ 4. milliarder fra licensiering, næsten en fjerdedel af selskabets samlede indtægter. Disse penge kommer fra en række licenser, fra tv-syndikering til PAW patrulje fyldte dyr og kostumer. Men landbrug ud titler som Yellowstone, South Park og andre til Paramount Plus 'direkte rivaler er også en del af det. Når du udelukkende giver din egen programmering til din egen service, vil du forlade bunker af de penge, du kunne have trukket ind, hvis du havde licenseret det til en anden.

Bakish har gentagne gange sagt, at selskabets strategi er "udviklende" med hensyn til, hvor meget af sin egen programmering det skal licensere, og hvor meget det skal holde sig for sig selv, hvilket lyder det samme, afholder torsdag. Selskabets licensstrategi har "skiftet til at blive meget mere fokuseret" på at have sin egen franchises på sin egen streaming service, sagde han. Men de "legacy deals" selskabet ramte, før lanceringen af ​​Paramount Plus kan have en lang hale, tilføjede han.

Men ud over pengene VIACOMCBS er ved licensiering, mener Paramount Plus også, at det kan være i stand til at tegne i flere nye medlemmer, hvis det lader andre, større tjenester har nogle af dens titler til at streame. Bakish har bemærket, at andre platforme kan udvide publikum for et ældre show, så dets genstart og spinoffs har en større fan base for Paramount Plus.

Det er en pervers slags logik. Men Netflix har mere end 213 millioner abonnenter verden over, mens Paramount Plus har færre - sandsynligvis langt færre end 47 millioner. VIACOMCBS væddemål, at udlejning af rygkataloget i Nickelodeons icarly til Netflix kan hjælpe gnist en bredere fandom, som igen kan være tiltrukket til Paramount Plus for sin eksklusive genstart af serien. Interesse for Avatar: Den sidste airbender steg i sidste år, da showet hit netflix, helt sikkert hjælpe med at motivere VIACOMCBS 'beslutning om at lancere et helt nyt studie dedikeret til frisk avatarrelateret programmering.

Men den strategi betyder også, at når Yellowstone Prequel 1883 ankommer til Paramount Plus i december, kronner Dutton Family's ankomst i Montana for mere end et århundrede siden, bliver den uacquainted at gå andre steder for at finde ud af, hvem holdtonerne selv er .

Theres nej Kommer omkring den første del af dette: Dette er et indlæg om, hvordan man ser Yellowstone, selvom Yellowstone er et show, jeg ikke kan anbefale dig eller nogen andre se. Ikke desto mindre er det et show, jeg ser, og så gør mindst 8 millioner andre mennesker, og fordi du læser dette, er det sandsynligt et show, du ser også.

Fint, du er ikke længere en tv, der svækkes og Yellowstone respekterer dig ikke længere, men hvis du skal bruge, kan du bruge kabel-login til at se Yellowstone on Demand, som er en form for tv-adgang, der tilsyneladende stadig eksisterer?

Alternativt kan du downloade den paramount netværk app eller gå til paramountnetwork. OM og brug din kabel log ind der, hvor du finder Yellowstone sæson fire. Jeg prøvede dette og kunne ikke få premiere til at indlæse mere end fire minutter af episoden, selvom jeg så på 9 a. . På mandag, men formodentlig arbejder dette for nogle mennesker. VIGTIGT BEMÆRK: Dens Paramount Network, ikke Paramount +. Hvis du går til Paramount Network hjemmeside, kan det narre dig til at tænke, vente, arent disse det samme? Det fortsætter med at fortælle mig at tilmelde mig for Paramount +? Det lyver for dig. Yellowstone er ikke der. Ondt er dog. Glem Yellowstone â € "Gå se ondt!

Vigtig

JBL PartyBox 300 anmeldelser Unbelievable bang for pengene

JBL PartyBox 300 anmeldelser Unbelievable bang for pengene

Gennemse er samling af ægte JBL produkter. Kassen JBL PartyBox 300 Bærbar Bluetooth højttaler pris i Sri Lanka.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

Leverandører, shoppere på seks London gademarkeder at drage fordel af Passpoint WiFi roaming

Leverandører, shoppere på seks London gademarkeder at drage fordel af Passpoint WiFi roaming

Brugen af ​​Passpoint WiFi roaming giver brugerne en øjeblikkelig og sikker forbindelse, og problemfri roaming på alle udsendte WiFi hotspots.

Passpoint Sikker IFExpress

Passpoint Sikker IFExpress

Password System Essay

WiFi CERTIFIED Passpoint fortsætter verdensomspændende momentum

WiFi CERTIFIED Passpoint fortsætter verdensomspændende momentum

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Sprint til tilbyder gratis WiFi i lufthavne Gennem Boingo

Sprint til tilbyder gratis WiFi i lufthavne Gennem Boingo

Passpoint Sikker Sprintand informationen omkring det vil være tilgængelige her. Brugere kan søge og få adgang til alle anbefalede login-sider gratis.

Internetadgang i Vehicular Networks

Internetadgang i Vehicular Networks

Find og forbinde til Boingo hotspots på verdensplan

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Offentlig WiFi sikkerhed Best Practices

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.