Med iOS 13., Din iPhone får Auto Rickshaw, Saree og Diya Emojis inspireret af Indien

Lookup, konverter og få emoji

Hvis du vil tilføje en lille grafisk smag til dine tekst- og e-mail-meddelelser, kan du aktivere det indbyggede emoji-tastatur. Du tænder dette tastatur i din indstillingsapp, i de generelle indstillinger. Tryk på tastaturet, og tryk derefter på International tastaturer, tryk på Tilføj nyt tastatur og derefter rul ned og tryk på Emoji. Når du aktiverer det, vil der være et klodsikon nederst til venstre på dit tastatur. Du kan nu skifte mellem dit modersmålstastatur og Emoji-tastaturet ved at trykke på klodenikonet, når du vil bruge de indbyggede humørikoner. Tryk på knapperne på bunden for at ændre kategorier, og skub til.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Efter at den nye emoji er godkendt, er det op til Apple, Google, Facebook og andre til at udarbejde deres versioner af Emoji og frigiver dem til hver platform. Apple bruger ofte New Emoji som en tegning til sit nye operativsystem tidligt på â € "måske iOS 15. eller så i år.

Emoji har officielle navne og beskrivelser, hver med et eksempelbillede, der leveres af emojipedia som et eksempel. Apples emoji har tendens til at ligne ligner prøverne, men indeholder en masse detaljer i tegnene.

Smeltende ansigt, hilsen ansigt, gravid person, hjerte med hænder, bønner, spejlkugle og lavt batteri udgør nogle af de nye emoji valg. Håndmulighederne og nogle mennesker Emoji har hudtone variationer, hvilket betyder, at de 37 nye emoji kan have op til 112 variationer i alt.

Emojipedia sigter mod repræsentation, når du vælger emoji. Forskellige kilder overvejes, herunder offentlig efterspørgsel. For eksempel beder folk ofte om et lyserødt hjerte, som er i betragtning for Unicode version 15 i 2022.

æbler iPhone og iPad-enheder er i det væsentlige det, der gjorde emoji så populært i begyndelsen â € "så ikke underligt, at dette mærke sætter så meget indsats for at gøre sin signatur emoji så forskelligartet som muligt i alle kategorierne og sørger for, at de forbliver altid fremragende som for kvaliteten af ​​deres design. De er selvfølgelig beregnet til enheder på iOS og MacOS, men kun med nogle undtagelser, de kan bruges på andre platforme via bestemte apps. Det kan bruge eventuelle apps og budbringere selv på

Apple introducerede derefter en udvidelse af denne funktion i 2022, kaldet Memoji. Memoji giver dig mulighed for at oprette en avatar, der sporer dine ansigtsbevægelser som Animoji, men de ligner dig snarere end en poop emoji eller robot emoji.

Hvad er memoji?

Emojis er blevet en vigtig del af vores digitale samtale. Når man ikke ønsker at skrive lange sætninger kommer disse piktogrammer til undsætning. Bare en emoji og du har sagt det hele. Mens vi bruge humørikoner næsten dagligt, har nogle af dem bliver vores favoritter. En sådan er hvalpen øjne emoji - et processkrift ansigt. Men et tweet, der fortæller lidt kendt hemmelighed om denne særlige emoji har efterladt en mand bedøvet. Overrasket efter åbenbaringen, gjorde han en TikTok video til at dele hans raseri løbet denne kendsgerning.

Som reaktion på den tweet, Louis lagt en video på TikTok, teste iPhone genvej til emoji. I den virale video, delte han sin vrede og forvirring: Jeg har ikke vågne op til dette tweet siger det er det, du skriver for at få det emoji! Manden fortsatte med at sige, at han ikke tro det og spurgte om, hvem i Apple er ansvarlig for dette.

Mere end 200 nye emojis vil ankomme på iPhones med udgivelsen af ​​opdateringen næste operativsystem, herunder en vaccine-klar sprøjte, en flammende hjerte og en bred vifte af muligheder for par med forskellige hudfarver.

De emojis vil ankomme som en del af iOS 14., forventes at ramme iPhones inden den næste måned. Ændringerne, indsamlet fra betaversioner af Jeremy Burge, grundlægger og administrerende Emoji Officer hos Emojipedia, er en blanding af helt nye kreationer , ændringer af eksisterende emojis, og et par opdateringer unikke for Apples platform.

Ved nummer, den største ændring er, hvordan brugere kan repræsentere sig selv som et par. Indtil nu er kun personer, der holder hænder â € œ â € œ â € œ â € œ â € œ â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â €, tilføjes i 2022 sammen med evnen til at repræsentere parret som samme køn. Nu er den samme evne til at blande og matche hudtoner, og repræsentere et par som mere end blot et par gule ansigter, er kommet til den anden elskede emoji, herunder â € œ¤ï â € og â € © ¢ â € © â € œDen, men desværre for sent for Valentinsdag.

Repræsentation fortsætter i en anden mulighed og tilføjer to kønsindstillinger for Emoji tidligere beskrevet som person: skæg. Nu vil iPhone-brugere kunne vælge en mand eller kvinde med et skæg, med en hudtonefunktion, der ikke minder om 2022 Eurovision Winner Conchita Wurst.

iPhone-bogen dækker iPhone 4S, iPhone 4 og iPhone 3GS, femte udgave af

For mange kan den mest fremtrædende ændring være en Apple-Only Tweak til, hvordan sprøjten Emoji, vises. Emoji, som kun er defineret som at vise en sprøjte, har tendens til at have to dråber blod siden det tidligste start i japanske mobiltelefoner i begyndelsen af ​​00'erne. Nu har Apple opdateret det til et mere almindeligt billede, der indeholder en klar væske - og en perfekt til at vise, at du lige er blevet vaccineret mod Covid.

Emoji opdateringer er en overraskende fyldt politisk affære. Unicode, der tilbringer det meste af sin tidshåndtering af Arcane-problemer omkring tekstrepræsentation på computere, designer ikke ikonerne, i stedet udsteder en simpel beskrivelse af, hvad de skildrer. Det har historisk set ført til fragmentering over designets , så platformindehaverne kan tilføje deres egne quirks til at skelne sig selv. Derfor var Apple i stand til ensidigt at redesign sin sprøjte, for eksempel, men måtte vente på godkendelse fra Unicode for at introducere hudtoneindstillinger i 2022.

Hvad kan du gøre her?

emoji er et computersprog oprettet for at sende masser af oplysninger i en lille mængde data. Det er ækvivalent af en liste over foruddefinerede meddelelser, du kan vælge, der vises som billeder. Men ikke alle telefoner og computere kan afkode dem endnu! Ikke kun det, hver enkelt kan dukke op forskelligt! IEMOJI. OM giver dig mulighed for at oprette og se disse meddelelser på en hvilken som helst enhed.

Populære emoji

De mange mange iPhone emojis dækker et stort udvalg af emner. Du kan søge i IEMOJI på Google nemt ved at tilføje "Site: IEMOJI. OM" til slutningen af ​​din søgestreng. Bare prøv Google-søgningen "Sjovt websted: IEMOJI. OM" eller se de mest populære emojis ved at klikke på det populære Emoji-link ovenfor.

Historien om emoji

Når du ikke er på en telefon, kan Emoji vise sig som kvadrater eller udenlandsk tekst. Dette websted konverterer dem til et synligt format, bare ved at indsætte det i boksen ovenfor, og derefter se det i previewen. Sådan kan du afkode tegnene! Vis tegn i forskellige repræsentationer ved at klikke på linket "Character Readout" efter indtastning af tekst.

Så er du kommet til det rigtige sted. Opret en besked og kopier og indsæt dem i næsten hvor som helst. Kun emoji capapable enheder kan se det! Se, hvordan emoji ser på enheden, før du sender det! "Vælg tema" på hovedmenuen.

Avancerede emner. Hvis du kun kender Emoji-tegnets decimal eller hexadecimal notation, og ønsker at kende betydningen, prøv at skrive "Emoji E507" eller "IEMOJI 58157" i Google. Google vil normalt vise Emoji-navnet hurtigt.

Alle iPhone emoji på iOS 6, 7, 8 og derover er tilgængelige under tastaturer. Ingen apps nødvendige! Du får hele bred vifte, gratis! Der er så mange at vælge imellem. Emoji kød hudtoner kommer snart!

Den egentlige karakter iPhone genererer ændret for mange emojis i iOS5 og en håndfuld ændret i iOS7. Du kan stadig oprette Ældre iPhone Emoji ved at klikke på COG over Textarea og vælge knappen på din præference under 'Emoji Symbols'.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Disse emojis er en del af den nye iOS-opdatering, der snart skal ramme dine iPhones. Android-brugere må muligvis vente på et stykke tid længere til enten Android eller WhatsApp beslutter at tilføje dem til sin liste over emojis for brugerne for at få mest muligt ud af. Men emojis af et hinduistisk tempel, DIYA og SARI allerede op og kører på enheder, der kører på Android 10.

Lige da du troede, vi havde alle de emoji, vi nogensinde kunne have brug for, falder Unicode-konsortiet en hel masse nye dem for os. Og mens listen stadig er endelig, er der en god chance, hvor de fleste af disse 100-plus emoji vil lande på vores iPhones sent i år.

Den endelige liste skal stadig godkendes - og Apple ville så skulle sætte sit eget kunstneriske spin på dem - men blandt emoji, der tages anset for frigivelse, er et smelteflade, ansigt holder tilbage tårer, en gravid mand , og en spejlkugle.

Michael Simon har dækket æble siden iPod var iwalk. Hans besættelse med teknologi går tilbage til sin første pcâ € "IBM ThinkPad med lift-up-tastaturet til at bytte ud af drevet. Han venter stadig på at komme tilbage i stil tbh.

Som en del af iOS 14. tilføjer Apple nye emoji fra Unicode-konsortierne Emoji 13. Release, herunder hudtone muligheder for nogle populære emoji og flere nye smiley ansigter og hjerter. Virksomheden gør også nogle ændringer i andre emoji, der allerede er tilgængelige.

De nye ændringer i hudtonen og kønspræsentationen er nok det vigtigste at bemærke. Populære emoji som par kysse og par med hjerte har nu mange flere hudtone variationer for alle muligheder.

Apples Update indeholder også sin påtage på de nye smiley ansigter, der er inkluderet i Unicode-konsortierne nyeste emoji sæt, herunder udånding ansigt, ansigt med spiral øjne og ansigt i skyer. Hearts, en anden emoji go-to kategori, har også to nye medlemmer, der tiltrådte sine rækker, hjerte i brand og mending hjerte.

Alle disse emoji blev godkendt af Unicode-konsortiet i september, hvilket betyder, at sælgerne kunne begynde at integrere dem i deres produkter og tjenester på det tidspunkt. Men det er op til de enkelte virksomheder at designe, hvordan Emoji ser på deres enheder og tjenester, hvorfor et smiley ansigt på din iPhone ser anderledes ud end det gør på Twitter. Virksomheder beslutter også, hvornår den nye Emoji dukker op - pixelbrugere, for eksempel har været i stand til at bruge den nye emoji siden december.

Apple laver også tweaks til nogle eksisterende emoji, men: rock-klatringen emoji vil nu have en hjelm, sprøjten Emoji er nu en mere generisk en snarere end en fyldt med blod, og hovedtelefonerne ser ud som lufthavne Max.

Sprøjtningsændringen kunne være en legitimt Nyttige for alle, der skriver om Covid-19. Ikke alene er den nye sprøjte måde mindre skræmmende, når det tømmes af blod, men det er også mere gældende for vaccinationer , som forhåbentlig bliver meget mere almindelig snart. Tjek denne sammenligning fra emojipedia:

Apple siger, at alle disse emoji er tilgængelige i den nye udgivelse af iOS 14. Beta, som også kommer med en dejlig lille ændring i Apple Music App. Ifølge brugere på Reddit, der kører beta, kan du nu tilføje og fjerne musik fra din kø med samme slags swiping gestus, der bruges i Apples Mail-app til arkiv, Slet eller Flag Emails.

Den fulde frigivelse af iOS 14. siges også at medtage flere andre nyttige tilføjelser som support til den nye Xbox og PlayStation Controllers , evnen til at indstille Siris standard musik streaming service til Spotify, og Evnen til at låse op din telefon med dit Apple Watch.

Vigtig

Æbler 6. tommer LCD iPhone at have en fuld Aktiv Display, tynde kanter

Æbler 6. tommer LCD iPhone at have en fuld Aktiv Display, tynde kanter

Udskift en skærm kompatibel med iPhone X-model A1865, A1901, A1902 smartphone. Har en 5. tommer LCD MultiTouch 2436 1125 Display. Del IF3770514. Diagnosticere og reparere din iPhone selv. iFixit har gratis tips og teknikker til reparation Macs, iPods, og iPhones. Vi sælger iPhone dele og godt viser, hvordan du installerer dem

iPhone X LCD Display Sort klasse A

iPhone X LCD Display Sort klasse A

Ifølge en ny rapport, LG er ikke længere et LCD leverandør til iPhone SE og bevæger sig fremad selskabet vil fokusere på køretøjets skærme.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Apple Læder Tegnebog Med MagSafe Til Iphone 12. Vejen at finde Hotline nummer Online i 2021

Bedste iPhone 13 og iPhone 13 Pro skærm beskyttere i 2021 iGeeksBlog

Bedste iPhone 13 og iPhone 13 Pro skærm beskyttere i 2021 iGeeksBlog

En af de nemmeste måder at undgå en tur til Genius Bar er med en simpel skærm beskytter. Hold at iPhone 13 skærm uberørt med en af ​​disse skærm beskyttere på din iPhone 13.

iPhone Case Beskyttelses Film

iPhone Case Beskyttelses Film

Faldt telefonen Med en god skærmbeskyttelse, plejer du nødt til at bekymre sig om revner eller ridser. Lær om de bedste skærm beskyttere til din iPhone.

Sådan installeres en skærm beskytter PERFEKT iPhoneAndroid

Sådan installeres en skærm beskytter PERFEKT iPhoneAndroid

Anmeldelser på Iphone Screen Protector Installer i Las Vegas, NV Fixitup iPhone og iPad reparation, Gadget Reparation, iTech Told, GadgetMates, iRepairs Wireless, Senor iPhone, Computer Doctor BG, CPR Cell Phone Repair Las Vegas, iPhone Wizards, uBreakiFix West Las Vegas

Apple iPhone SE 2020 128GB Black Price, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone SE 2020 128GB Black Price, Specifikationer, Review December, 2021

Køb Gucci officielle hjemmeside. Gennemse de seneste samlinger, udforske kampagnerne og opdage vores online sortiment af tøj og tilbehør.

Kom den nye iPhone XR Vi har lige fundet din nye telefon Case.

Kom den nye iPhone XR Vi har lige fundet din nye telefon Case.

Online shopping en række bedste iphone xr tilfælde søde til piger i DHgate. om. Køb billige aluminiumsbakker online fra Kina i dag Nyd hurtig levering, bedste kvalitet og billig pris. Fri fragt tilgængelig

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Køb iPhone XR dække online på Indias mest elskede Mobil Covers og Cases Store, Qrioh. om. Efterkrav 100 Køb Protection

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.