ZTE Se Live Pris i Taiwan 2021

ZTE Watch GT Pris i Spanien Mobilewithprices Mobile Med Priser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

ZTE Nubia Watcha SmartWatch indeholder en 4. 1 inches vist med en skærm opløsning på 192 x 960 pixels. Den SmartWatch er drevet af Quad-core processor og Qualcomm chipset. Det har 8GB Indbygget opbevaring og 1GB RAM. THEA ZTE Nubia Watch er drevet af en 420 mAh ikke-udskifteligt Li-ion batteri.

ZTE Nubia ur pris i USA Â $

ZTE Se Live er blevet afsløret som en fitness-fokuseret SmartWatch af det kinesiske selskab. Den SmartWatch er blevet lanceret på hjemmemarkedet i Kina og kommer med en farveskærm. Det er udråbt til at levere op til 21 dage batterilevetid på en enkelt opladning. ZTE Se Live kommer også præinstalleret med 12 sportsgrene tilstande og er udstyret med en IP68-certificeret build, som er støv- og vandafvisende. Derudover har ZTE forudsat hele dagen hjertefrekvens overvågning via en indbygget sensor. ZTE Se Live også udvalg af Sleep sporing og evaluerer søvn kvalitet ved hjælp af machine learning algoritmer .

ZTE se live pris

ZTE Se Live er udstyret med en 1. -inch TFT-skærm med 240x240 pixels opløsning og touch support. Den SmartWatch indbefatter også en optisk sensor til at spore blodoxygenmætning og hjertefrekvens. Til fitness entusiaster , der er 12 sportsgrene tilstande, der kan hjælpe spor aktiviteter såsom cykling, løb, springe og gå, blandt andre. Uret er også i stand til at spore søvn mønstre og levere data på søvnkvaliteten.

ZTE har givet Bluetooth 4. på SmartWatch til at give trådløs tilslutning. Når parret med en kompatibel telefon, kan ZTE Se Live tilbyde realtid meddelelser om nye beskeder og taleopkald. Det kan også bruges til funktioner som musik kontrol og fjernbetjening kamera.

Svarende til Apple Watch og mange smartwatches betød for Android-enheder, ZTE Se Live leveres også med en stillesiddende påmindelse. Dette hjælper advare brugerne til at stå op og bevæge sig rundt efter et bestemt tidsinterval.

ZTE Se Live kommer med en brugervenlig udskiftelige armbånd, der er tilgængeligt på flere farvemuligheder. ZTE også gjort gældende, at SmartWatch kan vare mellem 14 og 21 dage på en enkelt opladning. Det også understøtter hurtig opladning og hævdes at levere hele dagen batterilevetid med fem minutters opladning. Den nøjagtige batterikapacitet ikke er blevet fremlagt, selv om. Endelig SmartWatch foranstaltninger 40. x34. x10. mm og vejer 35. gram.

Are Apple Watch SE, iPad 8. Gen den perfekte Overkommelige' Produkter til Indien? Vi diskuterede dette på orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts, Google Podcasts eller RSS, downloade episoden eller bare trykke på afspilningsknappen nedenfor.

Jagmeet Singh skriver om forbruger-teknologi til Gadgets 360, ud over New Delhi. Jagmeet er en senior reporter for gadgets 360, og har ofte skrevet om apps, computersikkerhed, internettjenester og telekommunikationsudviklinger. Jagmeet er tilgængelig på Twitter på Jagmeeet13 eller e-mail på Jagmeeetsndtv. om. Send venligst dine ledere og tips. Mere

Vores gennemgang

ZTE Watch GT embedsmand / uofficiel pris i Argentina. ZTE Watch GT er en Watch ZTE. ZTE Watch GT Watch. Annonceret mar 2022. Features 1. 9A € ³ Display, 420 mAh batteri. ZTE Watch GT prisen starter fra $ Argentina.

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generelle oplysninger. Den leveres af ZTE Nubia Watch oplysninger Vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekt, Vi stræber efter at holde det up-to-date.

ZTE ur gt pris i Spanien  eur

Vi tager et kig på specifikationerne og funktioner ZTE Se Live smartphone og forsøger at sammenligne telefon specs til andre lignende mobiltelefoner. Var på Deep Specs forsøger at forklare komplet telefon gennemgang og specifikationer her.

Deep Specs har 1 mod 1 sammenligning, som du kan bruge til at sammenligne specifikation af andre lignende mobiltelefoner med ZTE Se Live og ved at læse sine vurderinger kan du nemt vælge bedst egnede mobiltelefon til dit eget valg. Hvis vi sammenligner telefon specs af ZTE med specs af Samsung, Huawei, Vivo, Sony, LG, HTC, Xiaomi, Infinix, Lenovo eller Apple-iPhone vi finde nogle ligheder eller forskelle mellem.

ZTE se live specifikation

Tags: ZTE Se Live annoncere, ZTE Se Live Malaysia lancering, ZTE Se Live Malaysia udgivelsesdato, ZTE Se Live anmeldelse, ZTE Watch Live-specs, ZTE Se Live Malaysia pris, ZTE Se Live Malaysia, ZTE Se Live præ- orden, ZTE Se live Malaysia pre-order, ZTE Se live harga, ZTE Se live

Bedøm og anmeld ZTE se live

11. 1 kan være over, men det betyder ikke, at tomrum er ikke til salg længere. For én, Samsung har stadig en rabat for Samsung Jet-serien, så hvis du ønsker at finde ud af, hvad der er godt om det, du er i det rette sted! Læs videre til learn hvorfor Samsung Jet 60 Turbo kan være din bedste rengøring følgesvend til jul!

Hvis du nogensinde har været nødt til at flytte ind på et nyt sted, vil du vide, at at have en vaskemaskine og en tørretumbler kan tage op ganske plads. Du kan muligvis stable enten en oven på den anden, hvis dit nye sted har plads nok. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan få dig selv en 2-i-1 vaskemaskine, der også kan tørre dit tøj? Introduktion til den frontbelastende vaskemaskine tørretumbler med AI Â ecobubbleâ "¢, 11 kg Wash & 7k Dryâ maskine.

Mest populære

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

sensorer

Dit blod oxygen niveau er en måling, hvor meget ilt når dine muskler. Det er vigtigt, fordi lave niveauer betyder, at du bliver let træt under træning. Jo mere øvelse du gør, desto bedre bliver dine blod oxygenniveauer.

Dette tiltag barometrisk lufttryk. Det kan forudsige vejrændringer, for eksempel kan et pludseligt fald i lufttryklet betyde, at en storm kommer. Når Kalibreret korrekt det kan bruges til at bestemme højde, som hjælper med GPS-enheder til lås på hurtigere og med større nøjagtighed.

A gyroskop er en sensor, der sporer orienteringen af ​​en indretning, mere specifikt ved at måle den vinkelhastighed rotationshastighed. De blev oprindelig bygget ved hjælp af en spinning rotor at detektere ændringer i orientering, ligesom vridning eller rotation.

Ansvarsfraskrivelse: Priser og indhold er ikke garanteret. Alle data indsamles fra fabrikantens websteder og nogle andre berømte websites. BDmobilephone selskab er ikke ansvarlig for eventuelle krav på påstået skade eller skade som følge af indholdet af sådanne websteder. Indholdet til webstederne leveres som en bekvemmelighed for dig som bruger af denne hjemmeside.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

ZTE Mobiler forsøger altid at leverer den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. ZTE Mobiler har taget et skridt længere ind i teknologien. ZTE Axon Watch kommer i markedet ved ZTE Mobiles. Lanceringen dato ZTE Axon Watch er 2000 31. januar Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. ZTE Axon Watch Pris i Pakistan er Rs. 5000, mens i USD det er $ 318. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, ZTE Axon Watch understøtter række netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværkene understøttes i ZTE Axon Watch er Ingen cellulære tilslutningsmuligheder Detaljerne er angivet nedenfor:

International prisliste ZTE Axon ur

ZTE Watch GT kommer med seksten forskellige funktioner og en multi-mode GPS positionering system. Uret er udstyret med en runde 1. 9-tommer AMOLED 2. D buet skærm. Uret tilfælde består af aluminium og vejer kun 30 gram. Samlet set ZTE Watch GT er meget sporty i udseende, som kommer i fem varianter af farver.

Smart features:

ZTE Watch GT understøtter seksten funktioner i alt. Dette omfatter udendørs kører, indendørs løb, udendørs gåture, udendørs cykling, spinning, vandreture, svømning, yoga, styrketræning, basketball, fodbold, etc. Ligeledes SmartWatch understøtter puls overvågning & søvn sporing. ZTE Watch GT leveres også med en multi-mode GPS-positionering system, der hjælper spore spille positionen, især mens du spiller fodbold. Dette kan være en fremragende funktion til at forstå din gameplay og forbedre det over tid. Uret understøtter 24-timers puls overvågning sammen med unormale hjertefrekvens advarsler. Det leveres også med en Blood Oxygen sensorovervågning.

Uret understøtter også specielle funktioner som viser meddelelser som indgående opkald, SMS, WeChat i real-tid. Derudover er ZTE Watch GT 5atm vandtæt certificeret, så du kan endda bære det, mens du svømmer eller gør noget andet arbejde relateret til vand.

Batteri og andre funktioner:

ZTE Watch GT leveres med et 420mAh batteri og hævder op til 15 dages batterilevetid under normal brug og op til 23 dage i den ultra lange batterilevetilstand. Andre funktioner som Remote Photo Capture, Music Controls, og Hæv håndled til Wake Screen er til stede på det nye ur.

ZTE lancerede smartwatch i Kina i går. Med lanceringen er prisen på ZTE Watch GT i Kina 599 yuan. Selvom Zte Watches GT blev lanceret i går med MI Band 6, vil SmartWatch sandsynligvis tage et par måneder at komme ind på det nepalesiske marked.

Nøglespecifikationer og funktioner i ZTE Watch Live

Den bedste tilgængelige pris på ZTE Watch Live i Taiwan er 0 / - TWD og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Taiwan samt Taipei og Taipei sammen med den komplette garanti som pr. Store-politik.

ZTE Se live pris i Taiwan og tilgængelige lande

ZTE Watch Live udgivet ved udgivet 2022, december 03 med attraktive specifikationer med 35. G, 10. mm tykkelse, Super Performance Operating System of Feature Phone og Heavy Storage of No Card Slot. Te watch live er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner katgory med sammen med ingen kort slot builtin opbevaring med addon power af fremragende kamera og 1. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet af.

Fantastiske rabatter og tilbud på ZTE Watch Live MOBIL TILBEHØR

ZTE Watch Live udgivet 2022, december 03 med avancerede funktioner: 35. G, 10. mm tykkelse, Funktion Telefon Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse uden kortspor. ZTE Watch Live er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med, ingen kortspor med addon megapixels, powered kamera og 1. "skærm med kapacitet af tungt batteri.

Vigtig

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Find 10. tommer tablet cover annoncer i Sydafrika Søg Gumtree gratis rubrikannoncer for de sidste 10. tommer tablet cover lister og meget mere.

Sprint ved 105 Frey Ln i Fairview Heights, IL

Sprint ved 105 Frey Ln i Fairview Heights, IL

147 Frey Lane, Fairview Heights, IL 62208 er en enkelt familie hjem ikke i øjeblikket opført. Dette er en 3bed, 1. bad, 1322 sqft ejendom.

10DIGIT opkald til lokale opkald i Spokane WA

10DIGIT opkald til lokale opkald i Spokane WA

Telefonnumre vil ikke ændre sig, men når nogle af dem vil søndag, når 10DIGIT-opkald vil blive påkrævet for lokale opkald samt lang afstand for beboere inden for 82 områdekoder i U..

10digit numre for at være påkrævet i visse Arizona område koder

10digit numre for at være påkrævet i visse Arizona område koder

Beboere i 520 områdenummer i Arizona vil være forpligtet til at ringe 10 cifre områdenummer telefonnummer til alle lokale opkald starter oktober 24. n

Tendigit opkald for lokale opkald vil blive krævet starter på lørdag

Tendigit opkald for lokale opkald vil blive krævet starter på lørdag

Når du foretager et telefonopkald søndag, skal du sørge for at inkludere områdenummeret, ellers dit opkald ...

blokeret Optimum

blokeret Optimum

Lokale politikorps er minde Niagara County beboere der begynder 24. oktober vil overgangen til 10digit opkald finder sted, og at ringe 716 vil være påkrævet for alle lokale opkald.

10digit taste nu kræves Keweenaw Rapport

10digit taste nu kræves Keweenaw Rapport

FCC har tildelt 988 som et nyt threedigit telefonnummer for National Suicide Prevention og mental sundhed Crisis Lifeline, og som et resultat 10digit opkald vil snart være påkrævet.

Konverter United Arab Emirates Dirhams AED til indiske Rupees INR

Konverter United Arab Emirates Dirhams AED til indiske Rupees INR

I denne artikel, vil du vide alt om de UAE Golden visumkrav og Golden Visa UAE priser. Ansøg om en Dubai Golden Visa.

At udvide og ændre forsvarsproduktionsloven fra 1950

At udvide og ændre forsvarsproduktionsloven fra 1950

Illustreret definition af quadrillion tusind millioner millioner. 1.000 x 1.000.000 x 1.000.000 1.000.000.000.000.000, som er en 1 efterfulgt ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.