Efter to år og kun én større OS opdatering, LG giver op på LG V20

LGs V20 er en kæmpe telefon med to smarte kameraer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

LG V20 er en Android-telefon fremstillet af LG Electronics, i sin LG V-serien, lykkes LG V10 udgivet i 2022. Afsløret på September 6, 2022, det var den første telefon med Android Nougat operativsystemet. Ligesom V10, V20 har en sekundær skærm panel nær toppen af ​​den enhed, der kan vise yderligere beskeder og kontroller, og en quad DAC til lyd. Den V20 har en bruger-udskifteligt batteri, i modsætning til sin efterfølger, LG V30, afsløret den 31. august i 2022.

Specifikationer

De V20 leveres med Android 7. Nougat og LG UX 5. + software. Det var den første Android-enhed skal følge med Nougat. Opdateringer til Android 8. Oreo for forskellige modeller blev løsladt, men senere versioner understøttes ikke.

LG støtte oplåsning bootloader på nogle telefoner, der giver dem mulighed for at være forankret og brugerdefinerede ROM-billeder, der skal installeres hvis de er tilgængelige. Der er ingen LG støtte til oplåsning af V20 bootloader; Det er rapporteret at være muligt, men vanskelige og med risiko for at beskadige telefonen, og brugerdefinerede ROM såsom LineageOS er blevet uofficielt produceret.

Unikke funktioner

Fra 1. kvartal 2022, den V20 er den eneste telefon med en bruger-udskifteligt batteri, DAC-lyd, 3. mm stik til hovedtelefoner og IR senderen . Telefonen er udviklet en kultstatus, på trods af bloatware og mangel på en let ulåst bootloader.

Referencer.

LG flagskib "G" serie af telefoner har været massive hits for virksomheden, især med G2 og G3, der overhalet konkurrenterne på mange måder. Men at se en mulighed for en endnu større og mere feature-packed telefon, LG afslørede en ny enhed, og helt ny linje med V10 i 2022. Det var enorme, robust og pakket en utrolig mange funktioner til en enkelt telefon â €”den salgsargument var, at det var for "oprettelse af indhold" i stedet for forbrug.

I 2022 har den generelle-appel flagskib LG G5 faldet fladt, og er næppe på radaren af ​​dem, der søger en high-end telefon. Interessant nok, V20 ser ud og føles effektivt som en større G5 â €”selvom det har bevaret mange af de funktioner, og meget af V10 DNA. Denne kombination af metoder gør V20 dramatisk mere appellerer til en bredere vifte af potentielle kunder, men samtidig arbejder for at differentiere ved at pakke så mange funktioner og specs som muligt i en enkelt stor telefon.

Med to skærme på fronten, to kameraer på ryggen, et udskifteligt batteri, Android 7. Nougat kører showet og en bunke af oprettelse af indhold funktioner, V20 er ganske en håndfuld. Det er også kommanderende en stor håndfuld penge til at erhverve en. Med LG ikke at komme ud af blokkene med G5, og bygger på en snævert vellykket V10, kan V20 drage af både at være en succes? Vi er her for at udforske netop det i vores fulde LG V20 gennemgang.

Om denne anmeldelse

Sidste års V10 var en fysisk imponerende enhed, og mens der blev appellerer til en lille gruppe af mennesker, det ikke var den rigtige strategi til at være en bred hit. Den V20 tager mange af de hardware-funktioner, der gjorde V10 tiltalende â €”en stor skærm, udskifteligt batteri, dobbelte kameraer og en heftig metalramme â €” og gennemført dem med langt mere subtilitet og effektivitet. Du vil ikke finde en tyk gummi tilbage eller tunge rustfrit stål sider længere, men du får noget, der er lidt lettere for øjnene mens den stadig er ekstremt robust.

Det ene område, hvor V20 ikke skelne fra V10 er i sin blotte størrelse. Selv om det har trimmet lidt ned i forhold til vægt, den V20 er stadig en massiv telefon. For et punkt for sammenligning, den V20 er faktisk større i hver dimension end iPhone 7 Plus, der i sig selv også er kendt for at være en meget stor telefon. På 159. mm høje det er endda en smidge højere end den enorme Nexus 6, selvom heldigvis et par millimeter smallere og tyndere.

LG V20 Gennemgå alt en strømbruger ønsker

Så hvad fylder alt dette rum? Nå, forfra, det handler om skærm og kanter. Startende med en 5. -inch displaymiddel du automatisk kommer til at have en stor telefon â €”tilføje til det den 'anden skærm', og det gør telefonen lidt højere. Tilføj i omkring gennemsnitlig størrelse kanter, en fremadvendte kamera og en øresnegl for opkald, og nu er du i "store" område. På trods af sin størrelse og fokus på lyd LG gik ikke med fremadvendte stereohøjttalere, dog forlader output til en enkelt nedad fyring højttaler til højre for USB-C-port.

Displayet sig selv en €”en QHD 'Quantum Display' LCD â €” er virkelig god, og i modsætning til den tidligere generation af LG telefoner bliver meget lyse og forbliver levende selv i direkte sollys. Det er ikke helt på niveau med Samsung og den nye Pixel XL, men det er pokkers tæt â €”Jeg kan lide det en masse.

Bagpladen er tyk og ekstremt stiv, hvilket er vigtigt â €”denne bit af metal er den primære ting du holder på telefonen hver dag, og følelsen af ​​det ville helt gøre eller bryde den fysiske oplevelse af den V20. Telefonen føles som om det er et solidt stykke aluminium, selvom top og bund er plast, simpelthen fordi så meget af det, du holder, er denne stor luns af metal. Nu er det ærligt ikke føler sig helt så nice som Pixel XL, Moto Z eller HTC 10 â €”du virkelig kan ikke falske din vej til en unibody føler 100% â €” men det er pokkers god og meget bedre end de tidligere telefoner med aftagelige døre. Vigtigere for LG, føles det som en anden klasse til fremstilling af G5 katastrofale modulære bund og ulige coating over metal.

Design er subjektive , naturligvis, og nogle kan sætte pris på enkelhed og mangel på flare med V20. Og hvis du gør, det faktum, at det er bygget særdeles godt og korrekt udført, hvad angår hardwaren er yderst vigtigt. Du får en undskyldning stor telefon, der pakker et væld af specs inde, herunder superbruger funktioner som et SD-kort slot og udskifteligt batteri, uden at det går meget i form af feel eller bygge Materials A €”det er en sejr.

Lg mod software, erfaring og batterilevetid

LG indramning lanceringen af ​​V20 af det faktum, at det er den "første" telefon til lancering med Android 7. Nougat ud af kassen, og for alle henseender det lykkedes i ved at gøre sådan. Telefonen blev lanceret i Sydkorea tilbage i slutningen af ​​September med den daværende nyeste version af operativsystemet blotte dage før Google afslørede den nye Pixel og Pixel XL kører Android 7. a €”så, mission opnås . De af os køber i U.. vil teknisk set være at få den anden telefon med Nougat pre-loaded, da Pixels allerede begyndt skibsfart og LG V20 ikke er kommet frem i U.. carrier butikker indtil 28. oktober i "problem" var for det meste lavet af LGs frigivelse kadence, hvor det tager næsten to måneder efter annoncere at få en telefon ud og på salg i U..; men det synes ikke alt for ivrig til forandring, som lige nu.

Disse særlige spidsfindigheder til side, jeg bifalder LG forpligtelse til at lancere med det senest mulige version af Android på det tidspunkt, det faktisk annoncerede telefonen. LG har naturligvis været en mangeårig samarbejdspartner med Google og som helt sikkert spillet en rolle i sit ønske om at lanceringen med Nougat, selvom blot at vælge at frigive en telefon i fjerde kvartal altid hjælper dig falde sammen med den nyeste Android-platform udgivelse så godt.

LGs tage på Android 7. er en smule mere afdæmpet end dens gennemførelse af Android 6., og det er en velkommen ændring. De hurtige indstillinger, meddelelse skygge og indstillinger har alle taget på en skarp sort-på-hvid look, der er ren og let at navigere, og er ikke alt for langt fra, hvad du finder på en Nexus eller Pixel i dag. LG har også droppet en masse af de skygger og skøre farver, blot at gå til en fladere overordnede udseende med stænk af en turkis farve til effekt her og der.

Funktionelt, tingene er lidt forbedret så godt. LGs navigationsknapper, mens du stadig kan tilpasses, er nu faktisk standard knapper, der interagerer med systemet korrekt med hensyn til fuld skærm og tilbage-knappen skifte til et tastatur kollaps knap hvor det er relevant. Dens menu Recents er også Nougat-standarden, herunder multi-vindue support.

Desværre du stadig få en håndfuld påmindelser om, at du bruger LGs software. Det har holdt omkring dumme animationer på låseskærmen og startskærmbilledet, og udformningen af ​​launcher virker en smule fast i fortiden hele. LGs standard tastatur er lidt af en rod så godt. Heldigvis kan du komme forbi de fleste af disse spørgsmål med en swap af løfteraket og tastatur â €”som jeg hurtigt gjorde på min anmeldelse enheder om €” for at få noget lidt renere og mere moderne.

LG desværre stadig huler temmelig svært at bærerne i form af bloatware, med min AT & T model skibsfart med en afskyelig 20 apps fra transportøren, plus yderligere trin i opsætningen og ændringer i indstillingerne. Det er alt for meget, og det er et område, jeg ønsker, at LG kunne sætte sin fod ned og stoppe.

Når det kommer til ydeevne, gør LG et godt godt stykke arbejde, der holder sin software hurtigt med Snapdragon 820-processoren og 4 GB RAM. For det meste var alt snappy og endda tunge apps eller multitasking var ikke et problem. Jeg kom imidlertid på tværs af et par tilfælde, hvor tingene ville chug sammen i et langsommere end sædvanligt tempo, og nogle gange gik jeg igennem et øjeblik eller to, da apps tog et ekstra øjeblik til at åbne op. Efter at have tænkte dette var et problem med min præproduktionsversion, jeg var skuffet over at se det samme skete også på den fulde produktion AT & T-model. For at være helt retfærdig var forekomsten af ​​langsommere præstation få og langt mellem, men de skete ofte nok, at de var frustrerende.

Måske er jeg lidt forkælet, der lige har brugt over en uge med pixel XL foran gennemgåelse af produktionsmodellen af ​​V20, men kontrast i hastighed og samlet fluiditet mellem de to er ret mærkbare. Pixel XL er bare ligefrem hurtigere, glattere og hurtigere at gøre alt. Som jeg noterede i min anmeldelse af Pixel XL, er det næsten en umærkelig forskel mest af tiden. Men når du sammenligner det side om side til en anden telefon, som V20, er det bare lidt langsommere, kan du se, hvor imponerende Googles software er.

Anden skærm

Ligesom sin forgænger er V20s "anden" skærm ikke rigtig fysisk en anden skærm så meget som det er bare lidt ekstra bit øverst på hoveddisplaypanelet, der opererer uafhængigt. Bortset fra i kameraappet, bliver den ekstra del aldrig tilgængelig som en sand udvidelse af hoveddisplayet - det er rent dedikeret til den anden skærmoplevelse af glondable og altid tilgængelig information.

Det lille 160x1040-opløsningspanel kan konfigureres til at vise op til syv forskellige informationspaneler, som du kan skubbe gennem venstre eller højre uafhængigt af, hvad der er på hovedskærmen. Du kan se ting som et sæt af fem "hurtige værktøjer" til de fleste brugte funktioner, genveje til fem foretrukne apps, musikafspillerkontrol eller hurtige kontakter. Jeg brugte for det meste de hurtige værktøjer og favorit apps launcher, men aldrig virkelig fået vane med at bruge den anden skærm.

Vigtig

Vi vide, når LG V60 ankommer og hvor meget Itll Omkostninger

Vi vide, når LG V60 ankommer og hvor meget Itll Omkostninger

Den LG V60 ThinQ er en af ​​de flagskibe telefoner fra 2020 til LG med en unik dualscreen funktion. Det er de 10 bedste skærm beskyttere til LG V60 ThinQ.

Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Ive fundet en dobbelt skærm sag online, som jeg ønsker at købe, men jeg vil gerne vide, om den dobbelte skærm tilfældet er region låst. Vil nogen dobbelt skærm tilfælde ...

LG Dual Screen til LG V60 ThinQ 5G LMV605NAUSATB LG USA

LG Dual Screen til LG V60 ThinQ 5G LMV605NAUSATB LG USA

LG har annonceret sin nyeste telefon, V60 ThinQ 5G med Dual Screen, men det er ikke nær så bombastisk som navnet antyder.

LG V60 ThinQ Android 12LineageOS 19 Brugerdefineret RomDownload Install

LG V60 ThinQ Android 12LineageOS 19 Brugerdefineret RomDownload Install

Mærker som Realme, Samsung, OnePlus, og Xiaomi blandt andre har kastet lys over deres Android 12 opdatering køreplan. Her er en liste over telefoner, der vil få Android 12 opdatering snart.

Sådan Fix LG V40 Holder Kom Samme softwareopdatering

Sådan Fix LG V40 Holder Kom Samme softwareopdatering

Android opdatering Fejl 402 Hvordan til at ordne det i denne artikel, har vi at gøre med de forskellige måder at løse dette problem for opdatering i mobil.

Verizons LG V60 ThinQ 5G UW modtager Android 11 Opdatering

Verizons LG V60 ThinQ 5G UW modtager Android 11 Opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

LG V60 Thinq 5G UW Verizon LMV600VMWAVRZCW LG USA

LG V60 Thinq 5G UW Verizon LMV600VMWAVRZCW LG USA

LG V60 Thinq 5Q LMV600 Specifikationer Funktioner Funktioner Farver Klassisk Blå og Klassisk Hvid, Batteri 5000 mAh, Bluetooth Bluetooth 5., Kamera Tredobbelt Bagkamera 64megapixel Standard 13megapixel Ultra bred Zmegapixel Dybde Single 10megapixel.

LG V60 Thinq Specifikationer

LG V60 Thinq Specifikationer

LG V60 Thinq 5G er en overkommelig og kompetent smartphone, der tilbyder en interessant dual screen case, men mangler kerneflagskibsfunktioner.

LG VELVET 4G DUAL SIM LMG910EMW Firmware Flash File Stock ROM Firmware File Search

LG VELVET 4G DUAL SIM LMG910EMW Firmware Flash File Stock ROM Firmware File Search

Download den officielle LG VELVET 4G G910HM Stock ROM Flash-fil, firmware til din enhed. Vi leverer også lager ROM for andre LG-enheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.