Apple iPhone 7 Plus gennemgang

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

LYD Alert typer Vibration, proprietære ringtonesLoudspeaker Ja, med stereo speakers3. mm jack No-Aktiv støjdæmpning med dedikeret mikrofon- Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner adapter inkl.

Apple iphone plus et træk

IPhone 7 Plus vil også være i stand til at gøre nogle software tricks ved hjælp af disse to forskellige brændvidder - 'software zoom' og 'dybde'. heres en ny 12-megapixel sensor, en ny flash, en f1. objektiv med optisk billedstabilisering giver bedre autofokus, eksponering og farve-korrektion.

Farvel mm stik til hovedtelefoner

Fra iPhone 6 Apple er ved at lancere 2 nye modeller ved udgangen af ​​3. kvartal hvert år. I 2022 blev the iPhone 7A og the iPhone 7 Plus lanceret, hvor 7 Plus er den ældste variant til at have en større og bedre skærm with dobbelt kamera Setup på bagsiden.

Designet af iPhone 7 Plus har fået en mindre ændring fra sin forgænger, da det nu prale af en dobbelt kamera opsætning. Og vi har det samme metal unibody denne gang med vandafvisende coating og tilføjede to nye farve varianter Jet Black og Black til sin eksisterende Guld, Rose Guld, Sølv varianter, hvor Space Grey er nu erstattet af sort.

Displayet forbliver det samme af Apple iPhone 7 og Apple iPhone 7 Plus fra deres respektive forgænger, men er 25% lysere og nu også sport bred farveskala. iPhone 7 Plus har en 5. tommer skærm med en opløsning på 1920x1080 pixels og en pixeltæthed på 401PPI.

IPhone 7 Plus leveres med 3 GB RAM. Det har også dual fyring stereohøjttalere og ingen 3. mm stik til hovedtelefoner og i stedet kommer sammen med Apple EarPods med belysning stik med en adapter, hvis du ønsker at bruge dine gamle hovedtelefoner med en 3. mm stift.

Apple iPhone 7 Plus har modtaget en stor kamera bump med Dual bagudrettede kameraer med sin 56mm teleobjektiv der gjorde det muligt 2x optisk zoom sammen med en anden standard 28mm linse og også Hasa OIS støtte.

For første gang Apple har flyttet base versionen til 32 GB fra standard 16GB versionen med 128GB og 256GB muligheder, alle lagringsmuligheder fordoblet. Som altid er der ingen opbevaring ekspansion slot på en iPhone.

Ans: Â Nej, mangler Apple iPhone 7 Plus en dedikeret 3. mm standard hovedtelefonstik. De Earpods følger med telefonen har en lyn-port og kan ikke anvendes under opladning. Du kan stadig bruge dine øretelefoner med 3. mm pin, takket være konverteren følger med telefonen.

Ans: Boksen af ​​Apple iPhone 7 Plus består af selve enheden, væg oplader, en lyn-kabel til opladning og data synkronisering, et par i øre Earpods, lyn til 3. mm konverter og et SIM udløserpinden .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I stedet for en mekanisk hjem knap, beskæftiger iPhone 7 Plus en trykfølsom knap som bruger vibrationer baseret taptic tilbagemeldinger motor identisk med, hvad der blev brugt i den nye MacBook Pro pegefeltet.

At tale med den nye A10 SoC, Apple hævder, at det er 40% hurtigere end A9 og mere strømbesparende så godt. Den nye hjemmelavet hexacore GPU er også 40% hurtigere sammenlignet med den, der anvendes i iPhone 6 Plus. Så kan du forvente en bedre grafisk udførelse.

Apple har permanent skære priserne på iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus smartphones efter lanceringen af ​​iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone XR. iPhone 7 og iPhone 8 serie af smartphones har modtaget en prisnedsættelse i Indien efter lanceringen af ​​ efterfølgere til iPhone X i Steve Jobs Teater, Cupertino. Apple generelt skråstreger priserne på sine ældre modeller, når det lanceres de nyere enheder. Desuden har iPhone X, iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPhone SE været tidligere afbrudt .

iPhone 7 med 32 GB opbevaring er prissat på Rs. 39.900 og 128GB modellen er prissat på Rs. 49.900. iPhone 7 Plus 32GB modellen er prissat på Rs. 49.900 og 128GB modellen er prissat på Rs. 59.900. iPhone 8 64GB modellen er prissat på Rs. 59.900 og 256 GB lagermodel er prissat på Rs. 74.900. Endelig er iPhone 8 Plus 64GB opbevaring model prissat på Rs. 69.900 og 256GB model er prissat på Rs. 84.900.

Der er tradition for Apple at rabat sine tidligere modeller, når det lanceres sine nye telefoner. Imidlertid har iPhone X været afbrudt efter lanceringen kun et år tilbage. Den tiende-jubilæumsudgave model er revolutionerende i den forstand, at det bragte nye funktioner som kant-til-kant skærm, display hak, TrueDepth kamerasystem og en tilbagevenden til glas tilbage. iPhone X var også selskabets første smartphone til at krydse de $ 999 mærket og også bragt over funktioner såsom trådløs opladning, FaceID blandt nye funktioner. iPhone X solgt 63 millioner enheder inden for 10 måneder lancering skabe en indtægt super cyklus til Apple.

For de undrende, hvorfor iPhone SE og iPhone 6s vil være at gå væk fra markedet hylderne så er du nødt til at forstå, at disse blev afsløret tilbage i 2022 og kører A9 processor, hvilket betyder at det er forældet at holde trit med den nyeste software iterationer af iOS. De smartphones er ikke opført på Apples Indien hjemmeside fører os til at tro, at de vil være afbrudt snart.

Skriv en anmeldelse om Ok Google, dine pixel smartphones er imponerende

Apple iPhones er et raseri blandt de nye alder tech brugere. Ikke underligt da, at lige siden lanceringen i 2022, har virksomheden forsøgt at komme op med bedre og forbedrede versioner af den smarte, højtydende smartphone. I sin søgen efter dygtiggørelsen selv, Apple Inc. lancerede Apple iPhone 7 Plus i september 2022. Mens denne telefon kan prale af nogle nye imponerende funktioner, den har også nogle ligheder med sine forgængere.

A A € ¢ Lighter: Apple iPhone 7 Plus er lysere i forhold til sin forgænger, Apple iPhone 6S Plus. Det vejer 6. 3 ounce som mod de 6. 7 ounces den tidligere iPhone-version. Dets dimensioner er 77. mm ved 158. mm med 7. mm.

â € ¢ Forbedret Kamera: Denne Apple iPhone prale af 12MP dobbelt bageste kameraer. Disse har en vidvinkel på f / 1. og en tele på f / 2. . Dette sikrer god kvalitet billeder, selv i svagt lys. De andre vigtige funktioner omfatter autofokus, HD 4K videooptagelse, lokal tone mapping, ansigtsgenkendelse og timer-funktion. Den 7MP sekundære kamera er perfekt til klikker selfies. Det har en åbning på f / 2. sammen med andre funktioner som ansigtsgenkendelse, automatisk HDR, Retina blitz og HD-videooptagelse, der har en opløsning på 1080p.

â € ¢ Farvel til lydstik: Den 3. mm lydstik mangler fra Apple iPhone 7 Plus. Det er blevet erstattet af en Taptic Motor og en ekstern højttaler. Den ekstra højtaler har forbedret lydkvaliteten af ​​enheden. Det tilbyder en skarpere, klarere lyd.

â € ¢ vandafvisende: Apple iPhone 7 Plus er vandtæt. Det har en IP67-certificering under IEC-standard 60529. Det betyder at det virker fint, selv efter at blive våd. Det kan modstå lavvandede farvande, så længe som tredive minutter.

â € ¢ Design: Denne iPhone er udformet ved hjælp glasblæst aluminiumslegering. Det giver telefonen et perfekt mat finish. Den har et unibody-design. Indeslutningen af ​​telefonen sikrer, at det er vandtæt, støvtæt og sikkert fra stænk.

â € ¢ Skærm: Apple iPhone 7 Plus kan prale af en 5. tommer LED-baggrundsbelyst skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Det tilbyder en Retina HD-skærm sammen med 401ppi og et kontrastforhold på 1300: 1.

Andre end den førnævnte, Apple iPhone 7 Plus har nogle andre vigtige funktioner til at se frem til. En af de vigtigste af disse er Touch-ID fingeraftryk sensor. Dette øger sikkerheden i enheden. Det er fyldt med nogle af de populære Apple apps som den virtuelle assistent Siri, iCloud, Air Drop, iTunes U, Apple Store, Spotlight-søgning osv Det tilbyder flere sprog. De andre højdepunkter i denne Apple iPhone er Voice over LTE, FaceTime Audio, lyssensor, nærhed sensor, bagdel belysning sensor og accelerometer.

â € ¢ Den aluminiumslegering udformet unibody design giver enheden en chik, trendy look. € ¢ Optagelse 4K videoer samt slow-motion videoer af 240fps er muligt med kameraerne. € ¢ Lydkvaliteten er fri for forvridninger og ganske højt. € ¢ Displayet er fuld HD og lover en fantastisk visuel oplevelse. € ¢ Batteriets levetid er god. Det tilbyder 21 timers taletid, 14 timers videoafspilning tid og 900 minutter for Wi-Fi-browsing.

â € ¢ Den 3. mm lydstik er ikke tilgængelig i Apple iPhone 7 Plus. € ¢ Den 2900mAh batteri er ikke aftagelig. € ¢ Telefonen mangler en MicroSD-slot. Dette gør det umuligt at udvide det interne lagerplads. € ¢ LED-meddelelse er fraværende. € ¢ Denne Apple iPhone understøtter ikke hurtig opladningsindstilling.

Udgivet i 2022, iPhone 7 plus huser en forreste glas krop, et godt kamera og forbedret batterilevetid. Omkostningsfaktoren er altid der, men det har nogensinde været til stede med Apple-enheder, en funktion af premium flagskibssegmentet. Torageindstillinger omfatter hukommelse så stort som 256 GB for de alvorlige strømbrugere eller hardcore fotografer , men fraværet af en hovedtelefonstik og et design, der længes efter forbedring, kan gøre nogle mennesker til andre enheder. Så er det værd at købe?

Om telefonen

iPhone 7 Plus tager iPhone 7, hvilket er en god telefon og gør det endnu bedre. De mærkbare forskelle mellem de to er, at 7 plus nu har to bagkameraer, en til brede vinkler og en telefoto shooter, en større 5. tommers display, bedre batterilevetid og 3 GB RAM i modsætning til iPhone 7s 2 GB.

Selv i dagens marked præsenterer iPhone 7 plus sig selv som en stor billigere mulighed i Apple-enheder, især for dem, der ikke er villige til at shell ud INR 70000-80000 for iPhone X. På omkring INR 50000-serien, er det iPhone 7 Plus ISNT som specifikation-rig som andre Android-enheder i segmentet på papir, men det er nemt Outperforms størstedelen af ​​disse enheder.

Designet af iPhone 7 Plus er lidt anderledes end sine forgængere, og er let at fortælle dem fra hinanden, på grund af det dobbelte kameraopsætning på bagsiden. Telefonen er anbragt i en aluminiumsramme, har afrundede hjørner og bevarer premium-look og følelsen af ​​en Apple-enhed.

Manglen på en hovedtelefonstik vil forstyrre nogle brugere, men det er blevet noget af en norm i disse dage, uden tvivl er denne tendens startet af æble selv. En adapter, der giver dig mulighed for at forbinde dine eksisterende hovedtelefoner, er inkluderet i boksen, hvilket er en smule af en Frelser.

Den 5. tommer, fuld HD-skærm kan synes at være på papir værre end sine konkurrenter og andre Android-flagskibe, men det er stadig en glæde at se. Øget antal farver får det til at se endnu bedre ud, med pixeldensiteten står på 401 ppi. Skarp og klar tekst og billeder er stadig en funktion af enheden, som forventet, idet mange mennesker er skeptisk om displaykvaliteten på grund af det faktum, at andre telefoner leverer QHD-skærme i disse dage.

Telefonen huser Apple A10 Fusion Chipset, som Apple Claims leverer omkring 40% bedre ydeevne end den tidligere generation A9 chip, og fordoble resultaterne af A8 Chip i iPhone 6 Plus. På papir ser det ud til, at iPhone 7 Plus er godt rustet til at håndtere, hvad du smider på det.

Vigtig

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Renoveret iPhone 8 Plus Bedste pris Ny batteri Unlocked 30 dage pengene tilbage garanti 36 måneder garanti gratis forsendelse Op til 70 fra.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Støtte til Argos-produktet 1117772, Apple Lightning til 30pin adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.