Apple Watch Series 6 Pris i Singapore Specifikationer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple serie 6 Watch 40mm Sølv Aluminium Case med White Sport Band GPS MG283LL / A S $ 450. 4 Tjek den handlende hjemmeside for information. Betalingskort / kreditkort PayPal, BitPay Se moreSee mindre S $ 450. 4 Lokal

Apple Watch serie 6 44mm Guld Aluminium Case Pink Sand Sport Band GPS + Cellular M07G3LL / A S $ 507. 9 Tjek den handlende hjemmeside for information. Betalingskort / kreditkort PayPal, BitPay Se moreSee mindre S $ 507. 9 Local

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Herudover Apples ændringer omfatter en hurtigere processor, en altid-on højdemåler der lader dig se din højde i realtid, og en bule i skærmens lysstyrke, når dit håndled er nede. Disse forbedringer, plus mange nye tilføjelser i watchOS 7, herunder en 20-sekunders håndvask timer og søvn-sporing kapaciteter, gør Apple Watch serie 6 virksomhedens bedste SmartWatch endnu, og vores nye Editors' Choice.

Prissætning

Apple introducerede to nye smartwatches denne yearâ €”den flagskib serie 6, og den mere overkommelige Watch SE. Den serie 6 starter ved $ 399 for GPS-only model og $ 100 mere for GPS og cellulære udgave.

The Series 6 kommer i 40mm og 44mm case størrelser, og tre forskellige case materialer: 100 procent genbrugt aluminium, poleret rustfrit stål eller børstet titanium. Apple er også at give dig nogle nye juvel-tonet farver at vælge imellem i år.

Aluminium Serie 6 er tilgængelig i nye navy blå og røde nuancer, samt guld, sølv, og plads grå. Det rustfri model stål kommer i en ny klassiker gul guld tone, en grålig-sort kaldet grafit, og sølv. Titanium model leveres i naturlig titanium og rum sort.

Til denne anmeldelse, jeg testede en 40mm GPS og cellulære serie 6 med en blå aluminium og en dyb flåde Sport Loop. Apple sendte også en matchende Atlantic Blå Flettet Solo Loop-båndet i størrelse 4, som passer perfekt på mit håndled. Mellem de $ 499 ur og de ekstra $ 99 bånd, de samlede omkostninger af uret billedet nedenfor er $ 598.

Den nye Flettet Solo Loop ser smarte, men underspillet og afslappet. Det føles sikkert og er let at komme til og fra, men dens pris $ 99 er svært at sluge. Af hensyn til sammenligning, den smarte Milanese Loop er også $ 99.

I boksen med uret, Apple inkluderer en opladning kabel, men du får ikke en USB-strømforsyning. Apple siger, at det har taget denne beslutning for at hjælpe miljøet, og det vil have den samme effekt som at fjerne 50.000 biler fra vejene.

Design

Ser man på den serie 6 ved siden af ​​serie 5, er det svært at se en forskel bortset fra tilfældet farve og bånd. Faktisk har Apple ikke foretaget nogen ændringer i størrelse eller opløsning af displayet. Med henblik herpå den 40mm model har en 1. 7-tommer skærm med 394 af 324 pixel, mens 44mm serie 6 har en 1. 3-tommer skærm med 448 af 368 pixel.

Apple Watch Series 6 Pris i Singapore Specifikationer for december, 2021

Den serie 6 er let og behagelig på mit håndled, selv når jeg bære det i seng. 40 mm og 44 mm aluminium modeller vejer 1. 7 ounce og 1. 8 ounce, henholdsvis uden bæltet. De rustfrie stål modeller er den tungeste på 1. 0 ounce og 1. 6 ounce, og titanium modellerne vejer 1. 2 ounce og 1. 5 ounce.

Opsætning og grænseflade

Serie 6 leveres delvist opladet, og så snart du tager den ud af kassen og tænder for den, vil et skærmbillede på din iPhone spørger, om du ønsker at indstille uret op til dig selv eller en anden person ved hjælp af Apples ny familie Setup tjeneste. Derefter instruerer dig til at sætte på uret, hold det op til telefonens kamera, og tilpasse urskiven med søgeren på skærmen for at parre den. Så snart jeg gjorde det, det sagde Apple Watch blev parret og spurgte mig, om jeg ønskede at gendanne fra en sikkerhedskopi eller sætte det op som et nyt ur. Jeg regelmæssigt bruger den serie 5, så jeg valgte at gendanne fra den pågældende enhed.

Næste, det går over Emergency SOS og fald afsløring funktioner. At kalde alarmcentralen, skal du trykke på og holde knappen side. Dermed vil også sende en besked til dine nødsituationer kontakter. Med efteråret registrering aktiveret, vil uret automatisk kalde alarmcentralen, hvis den opdager du tog en hård fald. Du kan deaktivere denne funktion i Apple Watch app, hvis du foretrækker det.

Som med andre Apple Watch modeller, du navigere i serie 6 med aflæser at rulle og flytte, og vandhaner at vælge. For at se dine underretninger, knalde ned fra den øverste kant af skærmen. Hvis du vil se dit batteriniveau og få adgang til yderligere kontrol ligesom Må ikke forstyrres, stryge opad fra bunden af ​​skærmen.

Serie 6 er også udstyret med Apples underskrift digitale krone øverst til højre side. Tryk på denne knap for at vende tilbage til urskiven; tryk og hold det at tale med Siri; eller drej den til at rulle, zoome, eller justere.

Under den digitale krone på højre side af skærmen er en knap med forskellige funktioner. Du kan trykke den til hurtigt at få adgang til dine åbne apps; dobbelt-trykke det til Apple Pay; eller tryk og hold det for Medicinsk ID, Emergency SOS, og magt.

Blood oxygen aflæsninger

Funktionen rollemedlem her er en ny sensor, der kan måle iltmætningen af ​​blodet, også kendt som SpO2. Denne metrik indikerer, hvor godt dit kredsløb og respiratorisk systemer er at levere iltet blod til din krop. Din SpO2 læsning alene kan ikke diagnosticere COVID-19, men som Yale School of Medicine rådgiver, kan en læsning under 90 procent berettige en tur på skadestuen.

The Series 6 anvendelser lignende teknologi som en impuls oximeterâ €”enheden de klippe på fingeren på lægens officeâ €” for at måle dit blodoxygenmætning. Dens SpO2 sensor skinner rødt og infrarødt lys gennem din hud, på blodkarrene i håndleddet, og måler farven af ​​dit blod, som angiver mængden af ​​ilt til stede. Lyse rødt blod er mere mættet og mørkerøde blod er mindre. Ændringer i kroppen eller højde kan påvirke din blodoxygenniveauet.

Første gang du åbner Blood Oxygen app på uret, det tager dig igennem nogle nyttige tips til at få en god læsning. Apple siger dit ur band skal være lun, men komfortable, og for at sikre uret ikke er for lavt på dit håndled. Du bør holde vagt opad og forsøge ikke at bevæge sig under læsningen. Resting armen på et bord kan hjælpe.

Når du starter en blod ilt scanning, vil du se en 15-sekunders nedtælling timeren på skærmen sammen med en afslappende blå og rød grafik. Efter 15 sekunder vil dit blod iltmætning procent vises på skærmen. Du kan også se blod ilt målinger i Health app på din iPhone.

Uret tilbyder information om denne parameter for at hjælpe dig med at fortolke dine data. Den siger, at de fleste mennesker har en blod ilt niveau mellem 95 og 100 procent. Den første gang jeg brugte denne funktion, den serie 6 sagde min blodoxygenmætning niveau var 99 procent. Anden gang jeg tog en læsning, det var efter en tre-mile beach køre, og jeg var glad for at se min SpO2 niveau var 100 procent.

I Health app på din iPhone, kan du se en oversigt over alle dine målinger og se grafer over dit blod ilt niveau aflæsninger for dagen, ugen, måned eller år. Det viser også din rækkevidde og dagligt gennemsnit, og du kan filtrere data for at vise netop din SpO2 niveau i high-elevation miljøer eller mens sovende.

Apple Watch tilbud

Den bedst selling Apple Watch 6A spor aktivitet, træning og kalorier og indeholder en søvn app, der hjælper dig med at etablere en regelmæssig sengetid rutine at få en bedre nattesøvn. Serie 6 kommer også med nye sundheds funktioner såsom overvågning blod ilt og en EKG-app, der advarer dig, når der registreres en uregelmæssig puls. Du er også i stand til at modtage opkald, få vejvisning og besvare tekster direkte fra dit håndled uden din telefon.

Flere Apple Watch tilbud

MacKenzie Frazier er tilbuddet redaktør i USA for Techradar på fremtiden PLC. Hun har delet deal rådgivning til fremtiden for de sidste tre år og elsker at finde produkter, som forbrugeren ønsker til den bedst mulige pris. Hun har haft otte års erfaring med at arbejde i e-handelsrummet og elsker at være en mor til sin baby dreng.

Fuld skærm Fresha stilarter

Bruge Apple Watch tydeligvis plejer være så let eller alle funktioner som at bruge en telefon â €”for eksempel, er kvaliteten opkaldet stærkt begrænset af den crappy indbygget mikrofon og højttaler â €” men dens sandsynligvis virkelig rart at have hvis du ikke kan lide at trække telefonen hvert 2. sekund.

Apple og lumihealth program med sundhedsfremme bord

Dybest set den app vil være i stand til at give dig påmindelser, kan du tilpasse workout aktiviteter og kan endda minde dig om at gå til sundhed screeninger og vaccinationer baseret på din alder og profil.

Den vigtigste del er, at dette 2-årige program tilbyder deltagerne chancen for at tjene HPB-kuponer på op til $ 380 ved at deltage i fitness- og wellnessudfordringer og ramte forskellige mål med en sød lille intergalactic explorer.

Apple Watch Series vs serie â € "Hvorfor $ prisforskellen?

Både Apple Watch 6 og 3 er i stand til at understøtte de funktioner, jeg nævnte over for mere eller mindre samme omfang. Men hvis du kiggede på bordet ovenfor, vil du bemærke en standard $ 300 prisforskel mellem dem.

Jeg har testet den nye Apple Watch Series 6 for den sidste uge. Det svarer meget til Apple Watch Series 5 lanceret sidste år. Det ser endda det samme ud, medmindre du tjekker de nye sensorer på bunden eller køber en af ​​de nye røde eller blå modeller.

Du kan ikke rigtig tænke på en ny Apple Watch-model på samme måde som du gør en ny iPhone. Folk køber nye telefoner hvert par år, mens SmartWatch-markedet stadig er ved at komme i gang. Canalys forventer kun 150 millioner mennesker, i alt, vil have smartwatches i 2022. Til sammenligning blev Apple regelmæssigt solgt mere end 200 millioner iPhones et år op til 2022, da det stoppede med at rapportere enhedssalg.

Så når jeg tænker på den nye Apple Watch Series 6, tænker jeg stadig på folk, der aldrig har ejet en smartwatch og vil tage springet. For det publikum er det den bedste smartwatch, du kan købe, selvom $ 399 startprisen ikke er billig, og Apple tilbyder nogle mindre dyre muligheder.

Vigtig

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Du kan finde IMEI-nummer på iPhone ved at gå til Indstillinger Generelt Om og også ved at tage et kig på bagsiden af ​​enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indtast serienummeret eller telefon IMEI-nummeret og find ud af detaljerede oplysninger, specifikationer og tjek det i en database med tabte eller stjålne telefoner.

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Køb Imilab KW66 Skærmbeskyttere online i bedste pris i Bangladesh på gadgetplanetbd.com. Originale produkt. Let Return, Online betaling. Shop nu.

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

Forvaltning af mål MBO er en systematisk tilgang til at fokusere de overordnede ledelsesaktiviteter og ressourcer på fastsatte organisationsmål.

Alle indgående opkald Ukendt

Alle indgående opkald Ukendt

klager og anmeldelser om Airtel Alle indgående opkald viser som ukendt forbruger. Airtel kontaktoplysninger og tjenester beskrivelse.

Aussies ramt af bølge af opkald spoofing svindel Hvad gør man hvis man får en

Aussies ramt af bølge af opkald spoofing svindel Hvad gør man hvis man får en

I stemme phishing eller vishing svindel, der ringer udgive legitime virksomheder til at stjæle penge og personlige og finansielle oplysninger.

Befriet faktisk

Befriet faktisk

Find fleksibel gæstfrihed, lager, rengøring og detailarbejde i hele Storbritannien. Faktisk er Flex den moderne løsning til midlertidig arbejde.

Inflight American Airlines for at vise alle NFL spil levende

Inflight American Airlines for at vise alle NFL spil levende

American Airlines har meddelt, at de vil tilbyde gratis inflight adgang til TikTok på flyvninger.

Inflight VR Vi gør Virtual Reality en business virkelighed

Inflight VR Vi gør Virtual Reality en business virkelighed

Vores prisbelønnede inflight entertainment system, is, gør tid flue.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.