Æbler New Business Essentials Program Løser en af ​​de største teknologiske udfordringer mindre virksomheder Face

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Uanset om du har ti Apple-enheder eller ti tusinde, er det nemt at installere og administrere dem med Apple Business Manager. Det fungerer problemfrit med Mobile Device Management løsninger, så du kan oprette Mac, iPad og iPhone i løbet af luft â € ”uden behov for manuel konfiguration.

Opsætning Indstil og Enhedsopdatering

Med Apple Business Manager kan du styre Apple-id'er for medarbejdere, der har brug administrativ adgang til Apple Business Manager. Regnskabet er for ABM eneste portal bruge, og kan ikke bruges til tjenester som iCloud, App Store, iTunes eller Apple Music.

Monitor & sikre overholdelse af politikker som app forbrug og kryptering

IOS, iPadOS eller MacOS kompatible enheder, når indskrevet på Apple Business Manager alle giver dig mulighed for forespørgslen og tilbagevenden enhedsoplysninger at give et fuldstændigt billede af, hvordan dine enheder er begynder brugt fortid, nutid og fremtid brug.

Fjernt Tør eller låse enheder, hvis de er tabt eller stjålet

Apple har både ISO 27001 og ISO 27.018 sikkerhed certificeringer . Din virksomhed kan være sikker på, at alle Apple-produkter har den allerhøjeste grad af sikkerhed. Tag et kig her på den fulde liste over Æbler sikkerhedsfunktioner Produkt sikkerhed certificeringer , valideringer, og vejledning.

Få mere kontrol end tilbudt med Apple Business Manager. Med en MDM, kan du give brugerne hurtig og sikker adgang til administrerede virksomhedens data, apps og tilladelser fra deres tildelte personlige enheder. Og med understøttelse enhed, intuitiv arbejdsgange , forenklede installationsmuligheder og avanceret styring og sikkerhedsfunktioner, Hardsoft gør implementering din MDM enkel.

Apple Business Manager og MDM faqs

Vi kan men alle skal være købt via en Apple Godkendt Reseller- såsom Hardsoft. Der er halvtreds UK Apple godkendte forhandlere. Køb fra Amazon, Currys, og John Lewis kan føjes ind i MDM men ikke med over-luft-opdateringer og nogle funktioner går tabt i forbindelse med fjernsletning, bricking osv

Nej, men Apple-enhed tilmelding vilkår aftalt at af kunden ved tilmelding kræver en kunde at fjerne enheder, at de ikke længere egne fra deres indskrevne programmer. Vær opmærksom på, at alle enheder, tabt, stjålet får brug for at fjerne.

Organisationer bør være i stand til at udvikle funktionelle integration med Apples enhed tilmelding API'er bruger to eller tre udviklere i cirka 10 uger. Alternativt bør en hyldevare løsning overvejes. Hardsoft tilbyde flere MDM løsninger perfekt for virksomheder af enhver struktur eller størrelse.

Hvad er æble på arbejdet?

Apple Forretning Essentials er en device management løsning, der gør det muligt for administratoren at fjernstyre konfigurere, installere og administrere Apple-enheder. Det bruger lykkedes Apple ID'er til godkendelse og tildeling og omfatter iCloud opbevaring.

Hvem vil drage fordel af æble på arbejdet?

Æbler BYOD Planen er udefineret i deres nuværende litteratur . Vil de have en? Hvad er implementeringen for det? Hvis BYOD isnt en del af ABE, er det en udfordring at tænke på en situation, hvor en bruger i en lille-mellemstore virksomheder ville have mere end én enhed, men let at tænke på en situation, hvor de havde brug for mere end 50 GB lagerplads. Og hvad der indgår i at oplagring â € ”post? Musik? Billeder? Â

Vi er skyld set det før

Vi elsker Apple. Men vi har lært, at vores kærlighed til dem kan forlade os følelse, til tider, lidt forvirret. Apple har vovet sig ind i virksomheden plads ved andre lejligheder: cylinderen MacPro, jointventure, OnForce, Xserve, Server. pp, og den nylige erhvervelse af Fleetsmith. Apple periodisk driller os om at spille i den virksomhed plads. Men hvad deres historie har vist, er, at de fange publikum, blot for at opgive dem et par år senere. Vi elsker Apple, men vi ønsker at vide, at vi kan stole på dem til at forpligte sig til et forhold.

Er abe rigtige for min virksomhed?

Efter at have gjort dette arbejde i årevis, har vi en god fornemmelse af, hvad du kan få brug som din SME vokser. Så som du overveje ABE, holde din 1, 3 og 5-års strategiske planer i tankerne, mens du overvejer disse potentielle problemer: Â

Tillid er nøglen

Brugere og it-administratorer nødt til at stole deres udbyder fra begyndelsen af ​​oplysningerne cyklus hele vejen igennem implementering og brug. Du vil aldrig nødt til at gætte på din prissætning med JumpCloud. Du vil altid vide dine funktioner, og du kan stole på os til at holde os til, hvad vi lover. For alle de situationer, hvor youll brug for mere end ABE bør JumpCloud være din mere.

Nu er et godt tidspunkt at fuldt ud at evaluere JumpCloud gratis. Test derhjemme, med en lille gruppe, eller i produktionen. Youll har vores fulde platform til 10 brugere og 10 enheder. Inkluderer fuld platform funktionalitet og 10 dages Premium 24A-7 i app live chat support.

Apple introducerer en ny virksomhed tilbyder kaldet Apple Forretning Essentials, der kombinerer device management, 24/7 telefonsupport for IT og slutbrugere, business iCloud opbevaring og en mulighed for onsite reparationer for virksomheder på op til 500 ansatte. Den gratis beta-perioden lancerer i dag med fuld service, der kommer i løbet af foråret 2022.

Små virksomheder er kernen i vores økonomi, og var stolte over, at Apple-produkter spiller en rolle i at hjælpe disse virksomheder vokser, siger Susan Prescott, Æbler vice president for Erhvervs- og Uddannelse Marketing. Apple virksomhed Essentials er designet til at hjælpe strømline hvert skridt medarbejder device management inden for en lille virksomhed til en €”fra opsætning, onboarding , og opgradering, for at få adgang til hurtig service og prioriteret støtte, alt imens holder data bakkes op og sikkert, så virksomhederne kan fokusere på at drive deres forretning.

Apple Business Essentials sætte it-afdelinger til at konfigurere indstillinger og apps til individuelle brugere, grupper, eller stand-alone enheder. Når medarbejderne logger ind på deres virksomhed eller personlig enhed med deres arbejde legitimationsoplysninger, Samlinger funktionen skubber centrale miljøer såsom VPN konfigurationer og Wi-Fi-oplysninger automatisk. Den nye Apple Forretning Essentials app vil blive installeret på hver medarbejderne enhed, hvor de kan hente virksomhedernes App Store apps tildelt dem. Apple virksomhed Essentials giver adgang til en dedikeret iCloud-konto til arbejde, der giver nem og sikker opbevaring, backup, og samarbejde om filer og dokumenter.

IT-chefer kan også håndhæve vitale sikkerhedsindstillinger såsom FileVault for fuld disk kryptering på Mac, og aktivering Lock til at beskytte virksomhedens data, hvis enhederne er tabt eller stjålet. Hvis de ansatte bruger en personlig enhed på arbejdet, skaber Æbler Bruger Tilmelding kryptografisk adskillelse for deres arbejde af data for at holde personlige oplysninger private, mens virksomheden data forbliver sikre.

AppleCare + for på arbejdet

En ny AppleCare + for Business Essentials indstilling tilføjer den 24/7 adgang til telefonsupport for både it-teams og slutbrugere, ogen op til to enheder reparationer pr planen hvert år. Slutbrugere CANA indlede reparationer direkte fra den nye Apple Forretning Essentials app, og Ana Apple-uddannet tekniker kommer onsite i så lidt som fire timer til at reparere enheder. AppleCare + for Business Essentials er ikke tilgængelig under den fri beta-perioden.

Pricing

Apple Business Essentials planer gør det muligt for virksomhederne at dække hver medarbejder og enhed i deres organisation. Planer kan tilpasses til at understøtte den enkelte bruger med op til tre enheder og op til 2 TB sikker opbevaring i iCloud, starter ved $ 2. 9 per måned, med valgfri AppleCare + til Apple Business Essentials. Pris for AppleCare + for Business Essentials vil blive annonceret senere.

Om forfatteren

Merlin Project Express er alternativt tilgængelig via Setapp abonnementsservice. Den eneste mulighed tilbage i App Store er at abonnere på softwaren via en privat Apple-id og derefter fakturere virksomheden.

 © 2022-2022 ProjectWizards â €”Alle rettigheder forbeholdt. â €”Juridisk ansvarsfraskrivelse â €” Apple, MacOS, OS X, iOS, iPadOS, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Pro, Apple Silicon, iPad, iPhone, Multi-Touch, Touch Bar, den Apple-logoet og App Store er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Business Manager tillader en virksomhed at købe app licenser direkte fra Apple. En virksomhed så tildeler licenser til medarbejdere, ved at knytte licensen med deres Apple-id, eller med en anordning, ved at knytte licensen med enhedens serienummer. Dette giver mulighed for en medarbejder eller enhed for at installere en app uden først at købe det gennem Apple App Store. Det giver også mulighed for en virksomhed at komme sig en licens fra en medarbejder eller enhed i fremtiden, og bruge det andre steder.

Placeringer

Hver placering har sin egen VPP-token, som SimpleMDM bruger til at få adgang til de tilhørende licenser. Organisationer kan forbinde kun en placering eller et hvilket som helst antal steder med en SimpleMDM-konto afhængigt af deres behov.

Vigtig

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Beats Flex. Allday trådløse øretelefoner med op til 12 timers batteritid, lyd deling, Fast Brændsel opladning, og Premium Sound.

Apple Earpods vs Urbanears Sumpan Hvad er forskellen

Apple Earpods vs Urbanears Sumpan Hvad er forskellen

En af de hotteste Amazon Prime Day tilbud omfatter normalt Apple Airpods. Tidligere set set store besparelser på AirPods Max, AirPods 2 og Earpods.

Apple AirPods Pro ægte trådløs stereo TWS øretelefoner Specs, anmeldelser, Sammenligning 20 December 2021 NDTV Gadgets 360

Apple AirPods Pro ægte trådløs stereo TWS øretelefoner Specs, anmeldelser, Sammenligning 20 December 2021 NDTV Gadgets 360

Find Bedste Apple Airpods Pris I Bangladesh 2021 på Daraz bd. Shop Apple Airpods Online med Apple Airpods 2, Airpods Pro, iPhone Earpods til en lav pris.

AppleCare-produkter Hovedtelefoner

AppleCare-produkter Hovedtelefoner

Den Flipkart mobile bonanza 2018 er her den smartphone, som vidner den mest spændende del under salg er en Apple smartphone. Få mere Teknologi Nyheder og Business News om Zee Business.

Apple Earpods med Lightning Connector Original, Importeret, 1 års garanti

Apple Earpods med Lightning Connector Original, Importeret, 1 års garanti

Apple Earpods Lightning Connector Unboxing iPhone 7 og 7 Plus Compatiblethis er kablet, og ikke Airpods

Apple Lightning Headphones til salg eBay

Apple Lightning Headphones til salg eBay

Køb Apple Lightning Headphones og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

En komplet guide til Apple Family Sharing Setapp

En komplet guide til Apple Family Sharing Setapp

Heres hvad du skal overveje, når du installerer et barns iPad, iPhone og iPod Touch

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning ikke arbejde med MagSafe Duo kan

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning ikke arbejde med MagSafe Duo kan

De Apple Watch Series 7 tilbud hurtigere opladning end nogen tidligere model, men hvis du ønsker at drage fordel af den nye funktion, vil du behov for at være opmærksom på hvilket kabel du bruger.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dine gamle kabler og docks plejer klippe det til Apple Watch 7s hurtig opladning, selvom du har en stærk væg oplader.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.