Sådan opdateres til Android 11 på Samsung

Hvordan opdaterer jeg min enhed til den nyeste version af Knox Platform for Enterprise

I går chokerede Samsung os med den hurtigste en UI-udgivelse nogensinde for at følge en ny stor Android-opgradering, da den meddelte, at en UI 4 baseret på Android 12 begynder at rulle ud globalt. Opdateringen er allerede blevet spottet i USA og Europa, men hvad med Indien?

Det viser sig, at tingene er lidt anderledes derovre, med udrulningen forventet at påbegynde i december. Samsung har afsløret følgende opdateringsplan, der ses i billedet nedenfor, gennem dets medlemmer app i Indien. Som sådan er disse rollout-tidsrammer kun gyldige for Indien, hold det i tankerne.

Fordi Samsung er sådan et stort firma, der gør så mange telefoner og sælger dem praktisk talt over hele verden, ikke alle steder og ikke alle telefoner på alle steder vil få opdateringen på samme tid. Fra udseendet af det skal Indien vente lidt mere end andre lande for opdateringen for at vise sig selv, men det vil gøre en stor visning i næste måned, med Galaxy S21-familien og Z-folde3 og Z Flip3, som alle modtager den.

Så i januar er det tid til Galaxy Fold, Z Fold2, Z Flip, og Galaxy S20, Note20, S10 og Note10 familier til at modtage den nye software. Mid-rangers og tabletterne får deres første smag i februar, som du kan se. Det er klart, at alt dette stadig kan ændres, men det skal give dig en anstændig ide om, hvornår man forventer, at den nye software til at ramme din enhed.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung har bekræftet, hvilke af dets enheder der skal modtage tre generationer af Android-opdateringer, efter at have annonceret initiativet på sin note 20 lanceringsbegivenhed tidligere i denne måned. Som forventet omfatter listen flagskibstelefoner tilbage til sidste år Galaxy S10, men der er også et par nye Inklusioner fra Samsungs Foldable og Tablets Ranges.

Samsung lovede samsung generelt to års opdateringer, men nu kunne dens telefoner støttes for så mange som tre, afhængigt af, hvordan virksomheden definerer generationer. For eksempel siger Samsung, at dens Galaxy S20-telefoner vil modtage tre OS-opgraderinger, der begynder med Android 11, hvilket betyder, at medmindre Androids navngivning eller frigiver skemaændringer, skal telefonerne fortsætte med at modtage Android 12 i 2022 og Android 13 i 2022. Udvidelse af støtte til Android 13 i 2022. Udvidelse af støtte til Android 13 i 2022. Udvidelse af støtte til Android Opdateringer er vigtig for ejere, der holder deres enheder længere.

Heres Samsungs fulde liste over tre generations enheder, som omfatter sine flagskibs- og note-serie-telefoner, foldbare, Galaxy Tab tabletter og mid-range Galaxy A-serie-telefoner, som langt outsell sine flagskibe:

Ud over disse telefoner siger Samsung, at det er forpligtet til at levere de nyeste Android OS-opgraderinger, indtil hardwarespecifikationerne tillader det. Det advarer også om, at opgraderingstilgængeligheden kan variere efter markedet.

Det er værd at bemærke, at selvom en telefon er garanteret at få tre generationer af Android-opdateringer, siger det ikke noget om, hvor hurtigt det vil modtage dem efter deres officielle udgivelse. Samsung siger, at Galaxy S20 lineup vil være de første galakse enheder, der skal opdateres til Android 11 senere i år. Forsinkede OS-opdateringer arent et problem, der udelukkende til Samsung, men generelt forbedrer situationen på tværs af Android-økosystemet.

I løbet af det sidste år eller så har Samsung opppet sit softwareopdateringsspil. Sidste år erklærede selskabet, at det ville give tre års Android-opdateringer til alle flagskibe fra 2022 og senere. Samsung annoncerede et skridt videre. Samsung annoncerede i august 2022 en hel masse Galaxy-enheder, der er berettiget i tre års Android-opdateringer, herunder tabletter, flagskib og foldbare telefoner, og endda billigere galakse en serie telefoner.

Desuden meddelte Samsung også, at alle enheder fra 2022 eller senere får fire års sikkerhedsopdateringer. Det omfatter alle Galaxy linje: Galaxy S, Bemærk, Z, A, Xcover, og Tab, for i alt over 130 modeller. Imens nogle flagskib enheder få særbehandling, der er planlagt til at få fem års sikkerhedsopdateringer. Nogle er Galaxy S20, S21, note 20, Xcover 5, og Tab Aktive 3 enheder.

Samsung Galaxy S-serien

Heres Samsungs en UI 4 med Android 12 Opdater Roadmap for Indien

Samsung har lovet tre års Android-opdateringer til alle Galaxy S10, Galaxy S20, og Galaxy S21 varianter i Galaxy S-serien. Desværre Galaxy S9 serie isnt opført på listen. Det betyder, at Android 10 ville være den sidste opdatering til S9 og S9 Plus, da de lancerede med Android Oreo.

I Galaxy Note-serien, er det kun Galaxy Note 10 og note 20 telefoner er berettiget til tre års Android OS-opdateringer. Så havde ikke forventet at se Android 11 på Galaxy Note 9. Galaxy Note 10 serien vil få det nye styresystem, og Android 12 vil være dens sidste store OS opdatering. Galaxy Note 20 telefoner, ligesom Galaxy S20 flagskibe, vil være berettiget til at få Android 13.

Galaxy Note-serien

Udover Samsungs flagskib telefoner, vil selskabet også udvide sin tre opdateringer politik til enheder som Galaxy Tabs, high-end Galaxy A-serien telefoner, og alle dets foldables. Nedenfor er en komplet liste.

Galaxy en serie

Hvis efter at have gennemgået den måde at udrydde din enhed og installere den nye ROM du er nervøs, måske du kan øve på en gammel telefon eller tablet. Alternativt kan det være bedre at tørre Samsung Tab og sælge den og købe en anden mere ajour tablet. Tabletter dato hurtigt og producerer ikke har tendens til at støtte dem længe efter nye modeller ankommer så efter min mening er det bedre at få det billigere sort og bare acceptere det faktum, at de er forældede efter et par år.

Hvis jeg rmember korrekt jeg tror, ​​det er, hvor jeg kæmpede, selv den wonderous magt XDA Developers kamp med dette, og der er ingen grund til det andet end ingen har bygget en 5. rom til det. Dybest set tror jeg, dette var den model, en masse af kæden detailhandlere solgt som værende kun på 4. men ville få opgraderingen til 5.. Samsung aldrig udgivet en. En masse af forbrugere var meget utilfredse og nogle returnerede dem inden for et år med angivelse af en "fejl". Endnu mere ærgerlige de Barnes and Noble Nook kørte næsten identisk hardware og gik op til 5..

For at få en 5. ROM nogen skal have skrevet en for denne enhed for at udnytte den hardware og opsætning af maskinen. Du kan ikke tage nogen 5. rom tweak det og gøre den tilgængelig for en enhed. Du har brug for et udgangspunkt. Ingen har gjort en for Tab3 så desværre du sidder fast på 4.. toppe. Den positive side er, at lignende 5. enheder er nu så billige dens næsten ikke værd at indsats, der kræves for at forsøge at gøre det gå op til 5., så hvis du har besluttet at rod det og spille, vil du have mistet den monetære svarer til mindre end en fuld brændstoftank at erstatte den med en lignende 5. Android enhed. Jeg køber android 7. enheder sub  £ 100 nu.

Afhængigt af hvad præcis model du har du kan finde en nyere ROM fra Lineage OS eller AOSP. Det er din eneste håb om at få det på en nyere OS-version og godt umagen værd efter min mening. De bestand Samsung skind især fra den tid orlov noget tilbage at ønske.

Galaxy enheder går tilbage til nu får fire års sikkerhedsopdateringer

Samsung upping ante på Android-opdateringer og tilbyde fire års sikkerhedsopdateringer på mange af sine Android-enheder. Virksomhedens fulde opdateringspakken er nu tre år af de store OS opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer, besting selv, hvad Google tilbud på Pixel linje.

I meddelelsen, Samsung siger, "I løbet af det seneste årti, Samsung har gjort betydelige fremskridt i strømlining og fremskynde sine regelmæssige sikkerhedsopdateringer Samsung arbejdede tæt sammen med sin OS og chipset partnere, som. samt over 200 luftfartsselskaber over hele verden, for at sikre, at milliarder af Galaxy enheder modtager rettidige sikkerhedsrettelser." Samsung har eksperimenteret med at bringe fire års opdateringer til egne Exynos SoC enheder, men nu ser det ud som selskabet bliver Qualcomms modeller ombord så godt.

Som for hvilke telefoner får fire års sikkerhedsopdateringer, svaret er "en masse." Det er ikke kun flagskibe; en masse af mid-range enheder og tablets går tilbage til 2022 er medtaget, hvilket giver "over 130 modeller." Her er den komplette liste.

Samsung tilbyder længere Android sikkerhedsopdateringer end nogen anden, men selskabet er stadig en af ​​de langsommere store OEM'er, når det kommer til at levere Android OS-opdateringer. Virksomheden tog tre måneder at starte Android 11 udrulningen, mens Google, OnePlus, Oppo, og Xiaomi var alle hurtigere. Samsung stadig deltager ikke i Googles Android beta-program, Â whicha €”surpriseâ €” bliver brugt af alle de hurtigere selskaber. Samsung nægter også at følge Androids bedste praksis og tilføje problemfri opdatering understøttelse, som lader brugerne anvender alle disse opdateringer uden opstået betydelig telefon nedetid.

Samsungs nye opdatering plan er den bedste af enhver Android-telefon, men det stadig blegner i sammenligning med Samsungs favorit konkurrent, Apple. iOS stadig tilbyder den bedste opdatering planen i branchen, with iOS 14 støtte går hele vejen tilbage til iPhone 6S, en telefon udgivet i 2022.

Google er nu i pinligt position ikke giver den bedste opdatering planen for sit eget styresystem, men det er svært at forestille sig at virksomheden ikke hurtigt upping Pixel linje til at matche Samsung. Google er, trods alt, hvor størstedelen af ​​disse patches kommer fra, da det er den virksomhed, der udvikler Android. Android kildekode stadig får månedlige sikkerhedsopdateringer, der dækker de nyeste fire versioner af Android, går tilbage til Android 8.. Hvis Google ville, kunne det gøre tre års større opdateringer og then four flere års sikkerhedsopdateringer efter det. Koden er derude.

Ron Amadeo Ron er den anmeldelser redaktør på Ars Technica, hvor han har specialiseret sig i Android OS og Google-produkter. Han er altid på jagt efter en ny gadget og elsker at rippe ting fra hinanden for at se, hvordan de virker.

Hyppige opdateringer område nogle af de mest populære funktioner på Android-enheder, og producenterne holde skubber softwareopdateringer for at rette fejl og forbedre brugeroplevelsen. Mens Android ændringer firmware kommer en gang imellem, kan du stadig forbedre din telefon ved at installere producent specifikke opdateringer.

Jeg personligt gerne Samsungs tilgang, da de skubber masser af opdateringer til deres nye og gamle Galaxy smartphones. Hvis du er har problemer med din nuværende firmware, eller hvis du for nylig nedgraderet , så chancerne er theres en opdatering til rådighed for din Galaxy S4. Uanset om du ønsker at rette fejl, eller du bare vil have noget nyt, kan du nemt opdatere Samsung Galaxy S4A bruge denne vejledning.

Forudsætning

Selvom denne Código en vejledning til installation af brugerdefinerede rom'er eller rode telefonen, skal du gøre det på eget ansvar. Nedenstående metoder er stabile, og de bør ikke forårsage nogen problemer. Når det er sagt, skal du sørge for, at du opretter en sikkerhedskopi af alle de vigtige filer på din telefon enten via standard Android backup funktion eller brug af en tredjeparts app fra Google Play butikken.

Metode: OTA opdatering

Den OTA Updater dybest set kan du downloade og installere en opdatering direkte på din telefon, uden at bruge en pc. Mens dette er absolut en nemmere løsning, kan nogle større opdateringer ikke tilgængelige via OTA-opdatering.

Trin

Tænd for WiFi-forbindelse på din Galaxy S4. Du vil måske tænke, før du bruger din mobiltelefon dataforbindelse som opdateringen kan være ganske store. Tænk på at bruge en WiFi app til at styrke dit signal, hvis nødvendigt.

Trin

Dette er en anden populær metode Toa opdatere Samsung Galaxy S4. Samsung Kies er et pc-software, der lader dig styre din telefon via din pc. Du kan backup kontakter, overføre filer og opdatere telefonen ved hjælp af denne app.

Hvis du ikke kunne opdatere telefonen ved hjælp af metode 1 eller hvis der ikke var nogen OTA opdatering tilgængelig, så er dette det næstbedste alternativ, da det er en officiel Samsung app. Opdatering af telefonen vil tage et par minutter, og youll brug for en Windows-pc og en mikro-USB-kabel til at opdatere telefonen via Kies.

Trin

Hej, jeg har en gammel Samsung Galaxy Tab 2 10. med Android-version 4.. . Intet er kompatibel med det længere. Hvordan kan jeg opgradere den til den nyeste Android-version please? Jeg har kontrolleret og det siger ingen opdateringer tilgængelige

Verizon er glad for at annoncere en softwareopdatering til din enhed. Denne softwareopdatering er blevet testet for at optimere enhedens ydeevne, løse kendte problemer og anvende de nyeste sikkerhedsretter.

Systemopdatering

System Update mens Roaming Hvis du roamer, vil du ikke modtage en softwareopdatering varsel. Til opdatering, skal du enten aktivere Wi-Fi og vente på opdateringen varsel skal vises eller manuelt opdatere ved at gå til Start> Program> Indstillinger> Om enheden> Softwareopdateringer.

Hvis du ikke har en stærk forbindelse til Wi-Fi eller Verizon Wireless-netværket, kan du ikke være i stand til at udføre en softwareopdatering æteren. I stedet kan du slutte enheden til en computer med adgang til internettet. Tilslut din enhed til din computer ved hjælp af dit USB-kabel, og download derefter værktøjet Software Upgrade Assistant til din computer, som vil tjekke for softwareopdateringer og starte softwareopdateringsprocessen.

Vigtig

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Klar til at opdatere din iPhone til Apple iOS 14 Consumer Reports har tips om, hvordan man gør det, og de bedste funktioner fra det nye styresystem.

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Sådan opdateres operatørindstillinger på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Skridtvise Guide til nedgradering iOS 9.. til iOS 9.. Firmware med iTunes til iPhone, iPad og iPod Touch-enheder.

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Få Apple iPad 3. generation støtte til emnet softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sideløbende iOS 15 opdatering til iPhone-brugere, vil Apple også lancere softwareopdateringen iPadOS 15

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Hvad er den nyeste version af Android til Galaxy S4

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Hej, jeg har for nylig købt ulåst S5 ATT, fast med software 5. På det kan jeg desværre ikke opdatere til 6. Selv det er tilgængeligt for det samme mærke og samme operatør, meddelelsen efter at have forsøgt at opdatere er den nuværende software er opdateret

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.