Samsung Galaxy Tab S7 FE 31. cm 12. tommer Stort display, slankt metalhus, Dolby Atmos Sound, SPEN i boks, RAM 4 GB, ROM 64 GB kan udvides, WiFi Tablet, Mystic Black

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvert år, vi siger dette. Alligevel intet ændrer sig. Bare hvor er Android tabletter? Glem ægte Apple iPad rivaler i den højere ende af prisen spektrum. Men flere overkommelige valg for en person, der ønsker en stand underholdning og gaming enhed, der kan dobbelt op som et værk maskine med et tastatur vedlagt. Mindst til en vis grad, med hensyn til ydeevne. Samsung synes at være det eneste mærke, der stadig tappert holder fortet for Android tabletter i et rum i stigende grad oversvømmet af de forskellige Apple iPad muligheder. Sidste år Samsung Galaxy Tab S7 + og Galaxy Tab S7 virkelig formået at få tingene så tæt som muligt til Android. Denne gang er der en tilføjelse til at afprøvede formel. Samsung Galaxy Tab S7 FE slutter i, at gøre det til en trojka af muligheder for dig, afhængigt af hvor meget du vil bruge.

En hurtig pristjek før vi starter med illustrerer oplevelsen, Samsung Galaxy Tab S7 FE fås i to varianter i Indien. Der er Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM + 64GB opbevaring option, der er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM + 128GB kan havde for Rs 50,999. Hvor kommer denne nu sidder i Galaxy Tab S7 familie? En hurtig kontrol af de nuværende markedspriser afslører, at Samsung Galaxy Tab S7 med den 11-tommers skærm kan blive din for omkring Rs 63,999 for 6GB + 128GB versionen. Den større Galaxy Tab S7 + er prissat på Rs 79.000 eller tilholdssted for 6GB + 128GB spec. Galaxy Tab S7 FE reducerer uden tvivl den indgangsprisen peger på denne top-of-the-line Android-tablet line-up. Youd forestille sig, at Galaxy Tab S7 FE på grund af navngivningsskema svarende til Tab Galaxy S7, vil også have en 11-tommer skærm. Men der isnt sagen, og det har en 12. -inch skærm, meget gerne Galaxy Tab S7 +. Tænk på det som en Galaxy Tab S7 + FE, hvis du kan.

Du skal være undrende, hvordan denne stakke op mod Apple iPad Air, som er deromkring også, med priser der starter Rs 54.900. Sagen er den, A14 Bionic chip, der driver iPad Air, er helt i en anden liga, i ydeevne stakes. Alligevel Id antager, at du er overvejer Galaxy Tab S7 FE fordi du vil have noget, der kører Android, og ikke ønsker en iPad med iPadOS stedet. Og inden for Android økosystem, dont jeg virkelig se nogen konkurrence til Galaxy Tab S7 FE, især ikke med denne store skærmstørrelse og alsidigheden af ​​en bærbar computer, på denne pris punkt. Når det er sagt, Id anbefale udgifter det lille ekstra for 6GB RAM mulighed her også, hvilket giver den kritiske loftshøjde for bedre ydelse og levetid . Og for det kreativt tilbøjelig, S-Pen inkluderet i pakken virkelig tilføjer værdi.

Jeg også bemærke ikke bagpanelet varme op efter hvert møde i de forskellige use case det blev sat igennem. Faktisk holder opvarmningen i skak har også en positiv indvirkning på batteriets levetid. Dette har den samme batteri størrelse som dens dyrere søskende, som er et 10900mAh batteri. Jeg har bemærket denne gang på gang, at når den er indstillet på lavere indstillinger for lysstyrke, denne skærm aflader batteriet en smule mere sparsommeligt end Galaxy Tab S7 +. Disse kunne være forskelle i displayet tech såvel som antallet af pixels, der er behov for at blive drevet, men den samlede gevinst er, at youll sandsynligvis være ernære sig en time eller så mere i sammenligning. Galaxy Tab S7 FE understøtter 45-watt hurtig opladning, hvilket gør det lidt irriterende at Samsung kun har bundtet 15 watt oplader i kassen. For en produktivitet enhed, dette gør ikke udlede den bedste oplevelse fra det potentiale, der er på spil.

Samsung Galaxy Tab S7 FE har simpelthen fremført de gode udseende at køre i familien. Det er stort set det samme med hensyn til design, dimensioner og det overordnede udseende samt følelse, som Galaxy Tab S7 +. Bortset fra at Galaxy Tab S7 FE er en smule tykkere ved 6. mm i stedet for 5. mm. Thats stadig tyndere end Samsung Galaxy Note20 Ultra som er 8. mm tyk, bare for perspektiv. Den ene visuelle ændring er, at mens Galaxy Tab S7 + havde en blank sort stribe ned kamera modulet, doesnt Galaxy Tab S7 FE tilføje dette element. Du kan få dette i Mystic Black og Mystic Silver farver. Helt ærligt, det ser helt fantastisk ud, da det holdes på din arbejdsstation eller natbordet eller på sofabordet. En masse af det har at gøre med den flade plade design, som ser rigtig godt ud. Mind dig, dette fangster en masse fingeraftryk på forsiden og bagsiden, og thats mægtig irriterende.

Do huske, tastaturet tilbehør er valgfri, og du behov for at købe det separat. Hvis du føler, at din nye tablet vil gøre noget af arbejdet, at din bærbare computer ellers gør, så bruge ekstra kan give mening. S-Pen er bundtet, og som virkelig tilføjer værdi. Især hvis du er en person, der kan lide at skrive noter, doodle eller skitse. Der er ingen grund til at købe ekstra tilbehør, og thats sikkert en fordel på Apple iPad line-up, hvis der nogensinde var en.

Den største takeaway til Samsung Galaxy Tab S7 FE er den ubestridelige fordel af yderligere at reducere indgangsprisen punkt i S-serien tablet line-up. Men det gør ikke ændre prøvede og testede ingredienser i et stort display og et tastatur tilbehør, der hjælper denne dobbelt op som et værk maskine også, når det er nødvendigt. En hak ned forholdsvis på meget højere prissat Galaxy Tab S7 + og thats forventes. Men der virkelig werent enhver ydeevne mangler eller erfaring stum, Id skal kalde ud. Så længe du arbejder inden for de begrænsninger af denne processor og RAM konfiguration, vil du blive serveret godt. Og det er den software side af ting, der virkelig holde bedre, enheden ved enheden, bevidnet af de mindre tweaks til One UI og DeX. Der bare Arent nok Android tabletter derude, som vi vil anbefale, og Samsung fortsætter med at gøre en meget logisk tilfældet for hvorfor du alligevel should not gider med en liste, før de køber.

Ingen omkostninger emi

Forretning Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentarer om udviklingen, der er af interesse for dig, og har bredere politiske og økonomiske konsekvenser for landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback på hvordan man kan forbedre vores tilbud har kun gjort vores beslutsomhed og vilje til disse idealer stærkere. Selv under disse vanskelige tider udspringer af Covid-19, vi fortsætter med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, autoritative synspunkter og spids kommentar til aktuelle emner af relevans. Vi har dog en anmodning.

Som vi bekæmpe den økonomiske virkning af pandemien, vi har brug for jeres støtte endnu mere, så vi kan fortsætte med at tilbyde dig mere kvalitet indhold. Vores abonnement model har oplevet en opmuntrende svar fra mange af jer, der har abonneret på vores online-indhold. Mere abonnement på vores online-indhold kan kun hjælpe os med at nå målene for at tilbyde dig endnu bedre og mere relevant indhold. Vi tror på fri, retfærdig og troværdig journalistik. Din støtte gennem flere abonnementer kan hjælpe os til at praktisere den journalistik, som vi er forpligtet.

Mød Galaxy Tab S7 og S7 +. Arbejde og spille på den ultra glat 120Hz skærm, drevet af vores mest magtfulde chipset. Få en pc-lignende oplevelse med snap af et tastatur, eller bruge den ultra lav latency S Pen til at skrive som aldrig før. En medrivende tablet oplevelse at ændre den måde, du arbejder og leg.

Skærm

Den Snapdragon 865 Plus Mobile Platform er et gennembrud i regnekraft. Den intuitive og intelligente chipset er ekstremt hurtig og kraftfuld, med minimal forsinkelse, så det kan køre intense kampe og multitaske med lethed. Udnyt sin magt, når stemningen strejker. , 3,4

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hyperfast processor

Det er ikke altid muligt at slæbe rundt en stor bærbar eller flere enheder på farten. Der er øjeblikke, hvor du er nødt til at multitaske, og tabletterne er de bedste smarte gadgets til sådanne tider. For eksempel, du er få minutter væk fra et vigtigt arbejde møde. Der er flere ting, du behøver at tænke, at præsentation, du gjorde, on-the-spot forskning, data osv Dens vanskeligt at blive skifter fra en telefon til en bærbar computer hele tiden. Ville det være dejligt, hvis alt du behøver at gøre, kan gøres på én enhed!

På et tidspunkt, hvor markedet er overfyldt med alle former for faner, vi er her for at tale om den bedste fanen på markedet i dag. En, der ikke kun er til arbejde, men også din spille følgesvend på farten, og Samsung er den eneste telefonmaskine på markedet Championing Android tabletter.

Folk rundt om i verden søger måder at forblive produktive, forbundne og underholdt i denne nye æra. Samsung har formået at holde trit med de tidspunkter som ingen andre med Innovation dens teknologi konsekvent for at imødekomme disse stadigt skiftende behov. Tag for eksempel Galaxy Tab S7 og S7 +.

Bygget på næsten et årti af design og teknisk innovation er disse tabletter blevet pakket med banebrydende funktioner og problemfrit integreret i Galaxy Ecosystem. Gør hvad du hidtil ikke kan eller ikke har været i stand til med ultra-hurtige opdateringshastigheder, fordybende displays, Seamlessness , fejlfri design, kamera og meget mere!

Drevet af det mest kraftfulde chipsæt, Qualcomm Snapdragon 865 og en display opdateringshastighed på op til 120hz leverer Galaxy Tab S7 og S7 + forbedret ydeevne, hvilket sikrer, at multi-tasking og videokonferencer er sømløse, når du er på GO.

Hvis du vil have en pc-lignende grænseflade på din tablet, er Samsungs ny forbedret Dex bare for dig med Samsungs alsidige bogdæksel tastatur. Dette opgraderede tastatur leveres med en ekstra linje af intuitive funktionstaster, en større touchpad og flere nye vinkler, så du komfortabelt kan skrive, skrive og skitsere, når du er væk fra et skrivebord. Den seneste UI 3. bringer en strømlinet proceslinje til Samsung Dex. Med tilføjelsen af ​​skærmzoomunderstøttelse og skrifttypemuligheder kan du tilpasse Samsung Dex til dine præferencer.

En anden interessant funktion er S Pen-opgraderingen! Med en afrundet formfaktor og en langstrakt tip er S Pen lige så glat som en regelmæssig pen til en naturlig skriftlig og tegningsoplevelse. Du vil finde jotting ned punkter eller gøre noter som præcise, livlignende og nemt som at bruge en kuglepenne på en notesbog! De helt nye Samsung Notes er et kraftfuldt komplement til den opgraderede S Pen. Det niveauer op dit note-tage spil med Easy PDF-import og Annotation giver dig mulighed for at optage forelæsninger eller møder, mens du skriver, og synkroniseres derefter de to sammen. Du kan også hurtigt få adgang til og administrere noter taget på fanerne på Galaxy Note20 og Samsung PC'er og omvendt.

det er ikke alt. Galaxy Tab S7 og S7 + er designet på en måde, du kan arbejde uden problemer på tværs af dine Galaxy-enheder. Ved synkronisering med Samsung Cloud, notater og noter, der er udarbejdet med Samsung Notes på fanerne, er øjeblikkeligt tilgængelige på din Galaxy-smartphone og pc'er, så du kan holde styr på alle dine ideer, uanset hvor du er.

Heres Hvad du får, når du køber en fane S7 | S7 +: S7 leveres med en stor 11-tommers levende LTPS LCD-skærm, mens TAB S7 + har en en-of-a-kind 12. Super Amoled Display. Begge disse skærme springer ud de mest dynamiske farver for at give dig en fordybende visnings- og spiloplevelse. Tilføj til den 120 Hz opdateringshastighed, og du er i for en hurtig, forsinkende og buttery-glat trykoplevelse, når du ruller ned ad skærmen eller navigerer gennem flere vinduer.

Disse faner har 45W super hurtig opladning, der giver dig mulighed for at nyde timers uafbrudt visning af dine yndlingsprogrammer, musik, spil eller ethvert streamingindhold. I tilfælde af S7 + specielt kan enheden kraftige sig gennem 14 timers videoafspilning på en enkelt afgift!

Deres quad højttalere af AKG og Dolby ATMOS er designet til at give en filmisk surround sound. Så sluk lysene og afspil dine yndlingsvideoer eller film, og det vil give dig en teaterlignende følelse. Ud over alt dette har Samsung sikret, at timer med at bruge sine faner ikke påvirker dine øjne. Takket være den lave blå lysemission vil dine øjne ikke føle sig anstrengt selv i et sekund.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Watch 3 pris i Malaysia starter fra RM 849. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Watch 3 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy Watch 3 og Garmin Swim 2 Find ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i SmartWatch-rangeringen.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 er her endelig, men er de vandtætte

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 3 bringer tilbage roterende falsen plus et par andre tricks lige til dit håndled.

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung udvidet sin bærbare lineup med lanceringen af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy 4 Classic på sit Galaxy Unpacked event 2021. Det vigtigste fokus i t

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Galaxy Watch4 LTE 44mm Sølv Benytte de tilbud, gavner komplette features af dette produkt. Hør mere om pris at finde de bedste Ure til dig på Samsung Indien.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Reach for en sundere dig i Galaxy Watch4 med et nyt OS, med fitnesssporing, kropssammensætning, blodtryk, EKG, trinstælling og mere

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Indtil nu vidste vi ikke, hvornår Galaxy Watch 4 Classic ville få Thom Browne Edition og havde ingen oplysninger om prisfastsættelsen.

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.