Samsung Galaxy Watch 4 De 3 funktioner der virkelig betyder noget

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Whats galaksen ur?

The Galaxy Watch3 er en præmie SmartWatch, der kører Tizen OS, og kommer i to forskellige størrelser, nemlig. 41mm og 45mm, med hver af dem yderligere opdelt i Bluetooth og 4G-varianter. De kunne muligheder for den mindste omfatter Mystic bronze og Mystic Silver, mens den store ene er tilgængelig i Mystic Silver og Mystic Black. Den ene jeg har på mit håndled er den øverste ende model i sort, den 45mm 4G. Priserne starter ved Rs 29,990 for basismodellen, går op til Rs 34,490, at jeg nu har spændt omkring min venstre håndled.

Hvad design ud?

Jo da. Galaxy Watch3 leveres med en 1. -inch Super AMOLED skærm, der tilbyder en opløsning på 360 x 360. Indeni er Samsungs Exynos 9110 SoC, der byder på en 1. 5 GHz dual-core CPU. Thats parret med 1 GB RAM og 8 shows af nativ opbevaring, hvoraf 4. GB er tilgængelig til brug. En 340mAh batteri giver strøm til enheden. Den Watch3 vejer blot 54 gram, og sensorerne inkluderet er et accelerometer, en barometer , en gyro, en lyssensor og en optisk puls sensor. For tilslutningsmuligheder, theres Bluetooth 5., Wi-Fi, indbygget GPS, NFC, og den enhed, jeg har, LTE så godt. Den LTE leveres ved hjælp af en integreret esim, og kan betjenes på Airtel og jio netværk i Indien.

Hvad med de funktioner?

Galaxy Watch3 arbejder både med Android-smartphones og iPhones, selvom youd sandsynligvis finde brugen oplevelse at være det bedste, hvis dens parret med en Samsung-telefon. For enhver anden Android-telefon, at youd behov installere Samsung Bærbar, Watch3 Plugin og Samsung sundhed. Opsætningen er let nok, og hvis du har LTE-modellen, vil du få en mulighed for at konfigurere esim under den første opsætning selve processen. Det tog kun et par sekunder for mig at oprette min jio forbindelse på det.

The Galaxy Wearable app giver dig mulighed for at styre forskellige indstillinger af uret, installere urskiver, styre apps og widgets, configure aspekter ligesom displayet og lyd etc. Du kan også tilføje indhold såsom billeder og musik på uret ved hjælp denne app. Samsung Health app synkroniserer alle fitness data og viser det i en let at læse format. Du kan kontrollere historiske data på trin, søvn, puls, træning osv, alle på ét sted, tilføje venner og gøre brug af specifikke fitness-baserede programmer. Dens ganske omfattende samlet, ligesom den Fitbit app, og mens intercase kan føle en smule smule overvældende i første omgang, skal du være i stand til at få hænge af det temmelig snart.

Hvad brugen oplevelse ud?

Uret interface er helt glat og flydende, hjulpet af den roterende falsen, der gør navigation til en leg. Samsungs gennemførelsen af ​​dette forbliver uovertruffen, og gør brug af Watch3 en sjov og behagelig oplevelse. Uret interfacet ellers er det meste touch og swipe-drevet, og aflæse nedad giver dig adgang til de hurtige indstillinger, aflæse venstre viser widgets og aflæse højre viser din anmeldelse historie.

Enheden virker temmelig præcis for så vidt aspekter som aktivitet sporing, søvn og puls er berørt. Jeg testet og sammenlignet det med andre fitness trackere så godt, og fandt ikke nogen signifikante forskelle med hensyn til de indsamlede data. De SpO2-målinger dog virkede usikker, når jeg sammenlignede aflæsningerne med en dedikeret oximeter, og jeg går glip af EKG-funktionalitet som godt.

Batteriets levetid er dens akilleshæl selv. I mit forbrug, jeg fik bare om lidt over en dag værd på fuld opladning, med min forbrug bliver temmelig grundlæggende. Med omfattende brug og anvendelse af funktioner som træning sporing og GPS, kan du ende med at dræne enheden hurtigere. På den anden side, du har nok muligheder for at reducere batteriforbruget samt â € ”theres en batterisparetilstand og du kan endda deaktivere nogle funktioner som LTE mobil forbindelse etc, at virkningen batteri. Til opladning, får du en trådløs opladning puck sammen med uret, og du kan endda oplade det op med en af ​​de præmie Samsung flagskib smartphones, der har omvendt trådløs opladning funktionalitet. Men konventionelle Qi trådløse Charing pads plejer arbejde med det. EN

Ville du anbefale Samsung Galaxy ur?

Theres ingen tvivl i mit sind, at for Android-brugere, theres ingen bedre SmartWatch derude end Samsung Galaxy Watch3. Det kan være svært at svaje iPhone brugere væk fra Apple Watch, men så vidt Android side af hegnet er bekymret, Galaxy Watch3 tilbyder en fuld skala af funktioner og muligheder, med den eneste manglende brik i puslespillet bliver EKG. Den gennemsnitlige levetid er noget youd nødt til at leve med, men bortset fra at, Galaxy Watch3 er en all-rounder, der skal tjene dine krav godt hvis du planlægger at spendere på en præmie SmartWatch.

Redaktion Bedømmelse: /

Samsungs næste generations Samsung Galaxy Watch 4 og Watch Aktive 4 smartwatches vil efter sigende kommer i forskellige dial størrelser. Ifølge fupmager Nils Ahrensmeier, Samsung Galaxy Watch 4 ville funktionen 42mm og 46mm organer, som er 1 mm større end de nuværende to varianter af Samsung Galaxy Watch 4. På den anden side, de dial størrelser af Galaxy Watch Aktive 4 vil være skrumpet til 40 mm og 42 mm fra de nuværende 40mm og 44mm størrelser af Galaxy Watch Aktive 2. Både de nye smartwatches forventes at debut på en udpakket begivenhed i juli, selvom Samsung er endnu at bekræfte denne udvikling. Den næste generation foldbare enheder Samsung Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 kan også starte ved samme begivenhed.

Samsung Galaxy Watch3 gennemgang

Det samme fupmager hævder 42mm af Samsung Galaxy Watch 4 ville bære modelnummeret SM-R880, og dens 46-tommer søskende ville komme med en SM-R890 nummer. Den 40 mm og 42mm varianter af Samsung Galaxy Watch Aktiv 4 siges at bære modelnumre SM-R860 og SM-R870, hhv. En større helhed viser også, at Samsung flagskib SmartWatch kan omfatte en større batteri eller flere sensorer ombord. Enhederne vil håber at bringe så mange funktioner som muligt til rival Apple Watch Series 6.

Lad os se det i øjnene, Googles SmartWatch strategi stadig har en masse at indhente gøre i forhold til Apple Watch. Mens WearOS har forbedret gennem årene, har det været svigtet af dårlig hardware. Forhåbentlig skal tingene tage en tur til det bedre med Qualcomms nye Snapdragon Wear 4100 SoC i fremtidige smartwatches, men det er endnu ikke fastlagt. Firmaer som Samsung og Huawei har gået deres egne veje, ved hjælp af in-house hardware og software løsninger.

I dag, vi vil gennemgå Samsung Galaxy Watch 3, som blev annonceret ved siden af ​​Galaxy Note 20 serien tidligere på året. Efterfølgeren til den oprindelige Galaxy Watch fra 2022, den nye Galaxy Watch 3 har et frisk design, masser af fitness-tracking muligheder, og en indbygget blod ilt monitor. Sidstnævnte funktion vil være praktisk i at holde styr på dine SpO2-niveauer, især med respiratoriske sygdomme som COVID-19 rundt.

Samsung Galaxy Watch 3 er udstyret med en tweaked design, men er stadig meningen, at ligne en klassisk ur, der ligner den tidligere model. Det har en cirkulær skive med en roterende falsen, men i stedet for to flad knapper på højre, får du traditionelle udseende cylindrisk stubbe. Galaxy Watch 3 er tilgængelig med en 41mm eller 45mm urskive, og begge varianter er bygget ved hjælp af rustfrit stål. Du kan også vælge Bluetooth eller LTE modeller i hver skive størrelse. LTE-varianter har en tynd rød bånd på en af ​​de fysiske knapper. Samsung tilbyder ikke noget valg af urremme, og alle varianter skib med en læder én. Disse kan nemt byttes til andre stropper, hvis nødvendigt.

Samsung Galaxy Watch 3 anvendelser en 1. -inch Super AMOLED skærm med en 360x360 opløsning og Corning Gorilla Glass DX for ridser beskyttelse. Displayet er fremragende, med god lysstyrke, punchy farver, og skarp tekst. Uret kabinet er IP68-klassificeret til støv og vand modstand, og kan også prale af militær-grade holdbarhed med en MIL-STD-810G-certificering.

Den 45 mm version af Samsung Galaxy Watch 3 er kun tilgængelig i Mystic Black og Mystic Silver. Hvis du har lyst til nye Mystic Bronze farve, Samsung annoncerer stærkt, er du nødt til at nøjes med den 41mm varianten.

I boksen, får du kun uret, en trådløs opladning vugge, og noget dokumentation. Samsung Galaxy Watch 3 klynger sig til opladeren med magneter, men bunden af ​​laderen kan også magnetisk klæbe til metaloverflader.

Samsung Galaxy ur specs

Samsung Galaxy Watch 3 har en 340mAh batteri, som siges at tilbyde lidt mere end to hele dage med normal brug. Uret kan også oplades ved hjælp af standard Qi trådløse opladere, herunder smartphones, der understøtter omvendt trådløs opladning, for eksempel Samsungs trådløse PowerShare funktion i telefoner som Galaxy S20 +.

Samsung Galaxy Watch Software

Rotation af bezel til venstre på Homescreen lader dig cykle gennem alle dine ulæste meddelelser, mens du slår den til højre, viser alle dine widgets. Nye widgets kan tilføjes direkte fra uret, og du kan ombestille dem gennem Galaxy Wearable App. Du kan ændre uret ansigt ved at trykke på Homescreen og vælge en ny. Der er et godt udvalg forudinstalleret, og du kan få meget mere fra Galaxy App Store.

De fleste af disse Tilpasninger er lettere at udføre via Galaxy Wearable App. Du skal bruge dette til parringsprocessen. Der er også Samsung Health App, som du skal se og forstå alle de sundhedsrelaterede data målt ved uret. Begge apps er tilgængelige på iOS og Android, men oplevelsen er langt fra ideel med en iPhone, som vi kommer ind i næste afsnit.

Galaxy Wearables app giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der skal sende meddelelser til dit Galaxy Watch 3, ombestille layoutet af app ikoner, tilpasse widgets osv. Du kan også aktivere efterårsdetektering, hvilket sender et opkald og sms til din Valgte kontakter, hvis du tager et hårdt spild og ikke reagerer i et øjeblik. Du kan trykke på knappen Hjem hurtigt tre gange for at sende en SOS-advarsel. Slutables app lader dig også synkronisere lokalt lagrede fotos og musik til uret.

Samsung Galaxy Watch Performance

Jeg begyndte oprindeligt at bruge Samsung Galaxy Watch 3 med en iPhone 11 pro, men hurtigt indså, at denne kamp simpelthen ikke var meningen at være. Selvom det virker, fandt jeg oplevelsen at være meget dårlig. Meddelelser var temmelig meget altid forsinket på uret, den indfødte spotify watch app nægtede at arbejde, og mens jeg kunne acceptere et indgående opkald på uret, måtte jeg bruge iPhone til faktisk at foretage en samtale. Efter at have skiftet til Samsung Galaxy S20 + var tingene meget bedre. Jeg modtog meddelelser rettidigt, og jeg kunne besvare opkald lige fra uret.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Galaxy Watch4 LTE 44mm Sølv Benytte de tilbud, gavner komplette features af dette produkt. Hør mere om pris at finde de bedste Ure til dig på Samsung Indien.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Reach for en sundere dig i Galaxy Watch4 med et nyt OS, med fitnesssporing, kropssammensætning, blodtryk, EKG, trinstælling og mere

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Indtil nu vidste vi ikke, hvornår Galaxy Watch 4 Classic ville få Thom Browne Edition og havde ingen oplysninger om prisfastsættelsen.

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.