Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth40mm, Pink Guld, Kompatibel med Android kun

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy ur, se klassiske priser og tilgængelighed

Samsung Galaxy Watch 4 fås i 40mm og 44mm størrelser og i Bluetooth-only og Bluetooth + 4G LTE tilslutningsmuligheder. Galaxy Watch 4 40mm Bluetooth-kun variant er den mest overkommelige model på tilbud, og det er blevet prissat til $ 249. 9, mens den 40mm Bluetooth + 4G LTE-model koster $ 299. 9. Hvad angår 44mm Galaxy Watch 4, har sin Bluetooth-kun variant er prissat til $ 279. 9 og Bluetooth + 4G LTE version vil sætte dig tilbage med $ 329. 9.

Kommer til Galaxy Watch 4 Classic, det er tilgængeligt i 42mm og 46mm ringer og Bluetooth-only og Bluetooth + 4G LTE-modeller. Den 42mm Galaxy Watch 4 Classic Bluetooth-only model leveres med en pris på $ 349. 9, mens dens Bluetooth + 4G LTE-variant koster $ 399. 9. 46mm Galaxy Watch 4 Classic Bluetooth-eneste version koster $ 379. 9. 46mm model isnt tilgængelig i Bluetooth + 4G LTE tilslutningsmulighed, i det mindste i øjeblikket.

The Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic er i øjeblikket tilgængelige til at pre-order i USA og mange andre regioner i hele verden, og disse smartwatches vil gå på salg fra den 27. august i de fleste lande. Som for deres tilgængelighed i Indien, har Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic været noteret på Samsungs officielle hjemmeside for Indien. Imidlertid har brandet ikke annonceret hvornår vil de to wearables vil gå på pre-order og salg på det indiske marked.

Samsung Galaxy Watch, galakse ur klassiske specifikationer

Bortset fra design og størrelsen af ​​skiven, Samsung Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic er næsten identiske med hensyn til interne. Galaxy Watch 4 40mm og Galaxy Watch 4 Classic 42mm funktionen en 1. 9-tommers AMOLED skærm med 396 x 396 pixel opløsning, hvorimod Galaxy Watch 4 44mm og Galaxy Watch 4 Classic 46mm har en 1. 6-tommer skærm med 450 x 450 pixel opløsning. Viser om alle smartwatches har Corning Gorilla Glass DX + beskyttelse.

Tænd Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic er den Exynos W920 chipset, som er den første 5 nm chipset til funktion i enhver ikke-Apple SmartWatch. Det chipset har en dedikeret kerne for Always-On Display. Parret med chipset er 1. GB RAM og 16GB lagerplads. Som jeg har nævnt tidligere, Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic køre Wear OS 3, der er tilpasset med One UI Watch 3. smartwatches kommer læsset med core Google-programmer, Google Play Store, og Samsung Apps. De ure plejer have Google Assistant og Google Pay ved lanceringen, selv om, og kommer senere med en softwareopdatering.

Denne vare er berettiget til gratis udskiftning inden for 7 dage efter levering, i en usandsynlig begivenhed af beskadiget, defekt eller andet emne, der leveres til dig. lease holde elementet i sin oprindelige tilstand, med helt ydre kasse, MRP tilknyttet tags, brugermanual, garanti kort, cd'er og originalt tilbehør i producentens emballage til en vellykket tilbagevenden afhentning. eller få produkter, kan vi planlægge en tekniker besøg til din placering. På grundlag af den tekniker evalueringsrapport, vil vi give opløsning. ny produkt, der er mærket som ikke-retur på produktet detalje side vil ikke være berettiget til afkast.

Uret, der kender dig bestMost af os ønsker at vide mere om os selv, så vi kan være den bedste version af os selv. Det er derfor vi udviklet den helt nye Galaxy Watch4 at være følgesvend til din rejse mod et sundere dig. 1

Dont bare lytte til din krop. Kender det. rack din fitness fremskridt med vores første SmartWatch at bekvemt måler krop composition8. Få at vide din fedtprocent, skeletmuskulatur, kropsvæske og mere til at nå dine mål. Samsung BioActive Sensor og vores hurtigste chip bringer den største nyskabelse til Galaxy Watch endnu. 2, 3, 4, 5, 6, 7

Din workout venner har din backEnjoy hvert skridt du tager med dine venner og familie med Galaxy Watch4. Spor dine skridt og konkurrere med venner i en sjov konkurrence gennem en levende opslagstavle. Udfordringer kommer med erindringsmønter badges og et pointsystem til at gøre motion sjovt, motiverende og socialt givende.

Navn en træning. Det kan spore det. rack dine aktiviteter og fitness scoringer på dit ur og telefon. Tæl skridt, check kalorier og ophold på nettet med GPS. Galaxy Watch4 registrerer fysisk aktivitet at spore dine rutiner og understøtter mere end 90 øvelser for en mere nøjagtig rapport af din træning. 8

Elegant, Seamless, ikonisk. alaxy Watch4 har et enkelt design med en strømlinet Armor aluminium metalramme. Det tilbyder high-end udseende og funktionalitet til din træning og dag-til-dag opgaver. Hoose fra et udvalg af bands, herunder Hybrid læder band og Sport Band, at mode din egen band stil. Forkæl dit håndled med materialer af høj kvalitet, god pasform og sved-resistente overflader.

En ny dag. En ny urskiven. Hoose mellem analoge eller digitale urskiver med en bred vifte af baggrunde, skrifttyper og farver til at matche din smag, vejret eller lejlighed. Krydre din karakter urskiver med AR emojis at udtrykke din stil, mens animeret grafik viser, hvad du er op til, som at løbe eller lytter til musik.

Dens en reel hold playerThe første SmartWatch med Wear OS Drevet af Samsung, Galaxy Watch4 sætter sømløse adgang til dine yndlingsprogrammer på dit håndled. Du får et rigt app udvalg fra musikstreaming apps til noget i den massive bibliotek af sundhed og fitness apps. 15

Samsung Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Afspiller godt med othersThe Galaxy Watch4 kommer med Wear OS Drevet af Samsung, der giver dig problemfri forbindelse med Samsung Galaxy enheder. Kontrol ANC om Galaxy Buds2 eller aktivere apps på din telefon direkte fra dit ur. Yderligere funktioner som kompasset gør Galaxy Watch4 endnu mere ressourcestærke . 16

Billeder vist her er for Repræsentationel Kun formål, faktisk kan variere. Alle funktioner, specifikationer og priser kan ændres uden forudgående varsel. Model tilgængelighed kan variere fra sted til placering.

Producenter information

Galaxy Assured program er til rådighed for en periode på 12 måneder fra købsdatoen. Du kan indløse Galaxy Assured Værdier på ethvert tidspunkt inden for programperioden. Galaxy Assured værdier for forskellige tidsperioder er givet nedenfor i tabellen.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4 er hot-billet SmartWatch opgør i år. Med begge disse smartwatches officielt her, og den tidligere nærmer sig lancering, kan du spekulerer på, der vinder.

Apple Watch 7 og Samsung Galaxy Watch 4 er to af de bedste smartwatches du kan købe lige nu â €” periode. Selvom hver velkomne forskellige brugere, er nyskabelser i wearable computing normalt bestemmes af de nye funktioner begge selskaber kan bringe til kundernes håndled.

Apple ur vs Samsung Galaxy ur: pris og tilgængelighed

Apple Watch 7 starter ved $ 399 for 41mm GPS-eneste model, der er, hvor meget den 40-millimeter Apple Watch 6 med GPS omkostninger. Det blev annonceret sammen med iPhone 13-serien og er tilgængelig nu.

Samsung Galaxy Watch 4 er tilgængelig, også. Det starter ved $ 249. 9 til 40 mm Bluetooth modellen og $ 299. 9 til 40 mm LTE model. Galaxy Watch 4 Klassisk model med forhøjede materialer starter ved $ 349. 9 til 42 mm Bluetooth modellen og $ 399. 9 til 42 mm LTE-modellen. Det blev annonceret sammen med Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Z Flip 3, to af de bedste telefoner du kan købe nu.

Apple ur vs Samsung Galaxy ur: design

Apple watchs design fik ikke den fejende flade kant redesignet rygter i de seneste måneder â €”Serie 7 er faktisk curvier forhold til tidligere Apple Watch modeller. Det er ikke så indlysende, medmindre du kigger på Apple Watch 7 vs Apple Watch 6 side-by-side, selv om.

Men Apple Watch 7 skærm er formentlig den største opgradering, hvilket gør det til det bedste Apple Watch endnu. Apple har ikke ændret Apple Watch display grænser i flere år. Men nu, Apple Watch 7 display er op til 20% større end Apple Watch 6 s. Med en lille 1. mm bezel, Apple Watch ser meget større, selvom chassiset størrelse ikke har ændret sig. Det sikker ligner det maksimerer skærmplads bedre end Galaxy Watch 4.

The Galaxy Watch 4 faktisk har to designmuligheder. Først den sporty udseende Galaxy Watch 4 som selskabets flagskib og en opfølgning på Samsung Galaxy Watch Active 2. For det andet er den klassiske version, der bærer de luksuriøse karakteristika i sidste års Samsung Galaxy Watch 3. Den klassiske model ser mere ud som et traditionelt ur, der tilbyder en god balance mellem mode og funktion, komplet med en fysisk roterende bezel, du kan bruge til at navigere i menuerne .

Apple Watch vs Samsung Galaxy Watch: Nye funktioner og software

Galaxy Watch 4 har flere flere eksklusive funktioner i forhold til Apple Watch 7. De indbefatter kroppssammensætningsanalyse via BIA, plus bedre søvnsporing med hyppigere natten over iltlæsninger.

Yderligere opgraderinger til begge smartwatches vil komme via software. Apple Watch 7 skibe med WATCHOS 8, som tilbyder nye messaging muligheder, flere timere og en mindfulness app. En software, der er unik for Apple Watch 7, er dog en, vi har haft på vores ønskeseddel i et stykke tid nu.

Udnyttelse af den udvidede skærm, serien 7 får et fuldt tastatur til at skrive meddelelser. Det er den eneste ting, vi sagde "Apple Watch 7 skulle stjæle fra Galaxy Watch 4, så vi er glade for det materialiseret .

Galaxy Watch 4 er den første SmartWatch til at køre det nye slid OS, officielt kaldet Wear OS 3. Samsung har tilpasset oplevelsen med et UI-ur, så det føles stadig som Tizen noget. Som det bedste Samsung ur, vi kan lide, at Galaxy Watch 4 tilbyder nogle Kendskab .

Hvis Wear Plus One UI Watch lever op til sine løfter, kan det gøre det mest overbevisende Apple Watch Rival til dato. Se vores Wear OS vs Watchos Face-off for mere om, hvordan de to Software Stack op.

Apple Watch vs Samsung Galaxy Watch: Batteriets levetid

Baseret på vores brug fandt vi Galaxy Watch 3 varede lidt over en dag med den altid-on display og hyppig aktivitetssporing. Det lader til, at Galaxy Watch 4 varer omtrent samme længde, selvom det kan strækkes til to dage.

Apple Watch Series 7 Battery Life kan også vare op til to dage, men det er hvis du videregiver populære funktioner. I stedet tjekket den 18-timers batterilevetid ud med daglig aktivitetssporing, og altid på displayet og et par telefonopkald svarede fra mit håndled. Serie 7 skibe med en ny USB-C til magnetisk oplader, der skal hjælpe den med at opkræve 33% hurtigere end serien 6.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Køb den nyeste Samsung Galaxy Z Fold 3 5G og Galaxy Z Flip 3 5G i bedste pris i Filippinerne fra 52.990. 0.

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro er drevet af Android 7. Nougat, den nye smartphone leveres med 5. inches, 16 GB hukommelse med 1. GB RAM, startprisen er ca. 13455 Bangladeshi Taka.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus have attraktive specifikationer af 5. Display, 1. GB RAM, 8 MP kamera, 2600 mAh batteri.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.