LØST Sådan Fix Utilstrækkelig Opbevaring Tilgængelige Android MiniTool Tips

5 tricks til at frigøre plads på din Android-telefon

slette sikkerhedskopierede billeder

Google Fotos er det værktøj indbygget i Android til sikkerhedskopiering af dine billeder og videoer til skyen. Hvis du ikke har brug hurtig adgang til de billeder og videoer, du har optaget sidst, Google Fotos har en praktisk funktion til at slette alt fra din telefon, der allerede er blevet sikkerhedskopieret.

clean up dublerede filer, gamle downloads og andre ubrugte apps

Der er en million renere-stil apps til Android, men det bedste for rengøring sidesten filer fra apps og spil er nok Filer fra Google. Den kan registrere to eksemplarer filer, fremhæve de apps, der tager op mest plads, fjern downloads i ét tryk, og endda anbefale apps at afinstallere baseret på, hvor længe du ikke har brugt dem. Det er ærligt en af ​​de bedste opbevaring oprydning apps på Play Butik, og fordi det er fra Google, du ved, det er troværdig og vil ikke gøre noget underligt til din telefon.

Der er helt sikkert mere effektive værktøjer, som SD Maid, som er fantastisk til superbrugere og folk, der ønsker at få en mere teknisk udlæsning på lige hvor bliver brugt deres opbevaring. Men Filer fra Google skaber en nice balance mellem nytte og lethed-i-brug, og det er usandsynligt, at slippe af med noget virkelig vigtigt på din telefon. Du kan downloade filer fra Google fra Play Butik nedenfor.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de ovennævnte muligheder, kan tjenester som Dropbox eller Google Drev være en god måde at bevare adgangen til dine filer og data uden at skulle slette dem. Du kan holde dem i skyen til overførslen eller adgang efter behov uden at bruge op opbevaring på telefonen direkte.

Resumé:

Som det er velkendt, den interne hukommelse på en Android-enhed er aldrig så rigelig som det ser ud. For en enhed med 32 GB lagerplads, er en masse opbevaring besat af operativsystemet, forudinstalleret apps, samt den spildplads baseret på, hvor operativsystemet formaterer lagringsmediet.

Utilstrækkelig opbevaring android fix

Generelt manglen af ​​arbejdsplads er sandsynligvis den vigtigste årsag til at have nok tilgængelig for Android brugere. Normalt enhver Android-app bruger tre sæt lagerplads til den app selv, app datafiler og den app cache.

Derudover kan du også slette alle de cache-filer til alle dine Android-apps sammen. For at gøre dette, navigere til Indstillinger> Lager> Device Memory. Tryk derefter på Cache-data og Delete for at udslette alle cachede data fra alle dine apps.

Løsning: overføre billeder / videoer fra android til computer

Hvis du opdager, at din Android-enhed er at have utilstrækkelig opbevaring rådighed, en af ​​de bedste løsninger er at flytte nogle store filer, herunder billeder, videoer, lydbånd mv til din computer for at frigøre Android opbevaring. For at gøre dette, du har brug for et stykke tredjepart dataoverførsel værktøj.

Heldigvis thisa gratis Android datagendannelse softwareâ - MiniTool Mobile Recovery til Android, som er udviklet af MiniTool Team er værdig til at blive anbefalet. Dette gratis værktøj kan ikke kun Android data recovery software til at gendanne slettede filer, men også overførsel af data værktøj til at gemme de eksisterende filer til en computer.

Desuden kan det bruges i alle Windows OS'er herunder Windows 10/8/7 og understøtter flere Android-telefoner og tablets, for eksempel Samsung, Huawei, Sony, LG, Google, etc. Nu er det op til dig at downloade denne freeware til data transfer at løse utilstrækkelig opbevaring tilgængelige problem.

www. ndroidpolice. om.

Hvilken en modul skal du vælge fra de vigtigste interface, Gendan fra telefon eller Recover fra SD-kort? Begge af dem er OK. Hvis dine billeder, videoer eller musikfiler gemmes til Android intern hukommelse, skal du klikke på det første afsnit.

Kondos decluttering metoder er strålende for hjemmet, men de går glip af et spot: vores teknologi. Vi diskuterede for nylig, hvordan at rydde op din personlige computer, og nu ser på, hvordan man kan gøre det samme med din smartphone.

Ligesom vores biler, vores hjem og vores kroppe, vores tech kan få lidt kørt ned, siger Andrew Moore-Crispin, direktør for indhold på Ting Mobile. Uanset om du kalder det rutinemæssig vedligeholdelse, en forårsrengøring eller en tech rense, der er ting, vi kan gøre lige nu, der vil bidrage til at forbedre ydeevnen, hastighed og effektivitet på vores mobiltelefoner.

bakke det op!

Det tager ikke lang tid for vores enhedens interne lagerplads til at køre kort. I bedste fald er det irriterende, som vi løber tør for plads til billeder og videoklip. I værste fald er det sinker telefonen som apps og operativsystemet er tilbage med ingen plads til cache. De billeder og videoer vi skyde er ofte de største forbrydere, konstaterer Moore-Crispin, som anbefaler løse dette ved at sikkerhedskopiere billeder og videoer til skyen.

Organiser de nødvendige apps â €”og slette overflødig dem

Jeg har denne inkarnerede tro på, at en dag vil jeg åbne og bruge Keynote, hvad det så er. Jeg tror sin tid at acceptere, at hvis sker denne dag, vil jeg nødt til at re-downloade denne app. For nu, dens bare optage plads.

På Android, kan du trykke på og holde en app tryk så på Afinstaller. For en liste visning af alle apps, gå til Indstillinger> Applikationer> Se enhver app du ikke har brugt i et stykke tid og tap på Fjern, siger han. På iPhone, kan du bare trykke enhver app indtil det vrikker så trykke på X til afinstallere. For en liste visning, gå til Indstillinger> Generelt> Opbevaring, trykke enhver app, skal du trykke Slet og tryk på for at bekræfte.

For dem du gør brug, ryddelige dem op ved at flytte dem i mapper på startskærmen. Du kan gøre dette på iPhone og Android ved lange trykke en app, og derefter trække den oven på en anden til at lave en mappe, som du derefter kan navngive.

Opdatering al software

Sletning ubrugelige apps er også bare god cyber hygiejne, Touhill tilføjer, at bemærke, at selv om der har været nogle undersøgelser, der tyder på, at nye softwareopdateringer kan forkorte levetiden for din telefon, should denne bekymring står mellem dig og dine telefoner sikkerhed.

Ryd den digitale detritus

Vi indsamler en masse digital detritus på vores telefoner, Moore-Crispin siger, at bemærke, at dette kan gøres op i browserens cache, app-data og så videre. Rydning denne ud kan hjælpe med at give din telefon et nyt liv, tilføjer han, der tilbyder de følgende instruktioner:

I Android, skal du gå til Indstillinger, derefter Apps eller applikationer. Du vil se, hvor meget plads dine apps bruger. Tryk på en hvilken som helst app og tryk på Lager. Tryk på "Ryd lager" og "Ryd cache" for nogen apps, der bruger en masse plads. På iPhone, er du nødt til at tage sagen i egne hænder, sletning og geninstallation nogen apps, der synes at være bogging ting ned.

åbne Opkaldsstyring, tast * # 9900 # og vælge den 2. mulighed Slet dumpstate / logcat i bedt menuen. Vælg OK for at slette Dump og hit exit. Dette vil genoprette dynger af lagerplads ved at slette alle logfilerne i enhedens hukommelse. Udvisninger kræver root enten. For eksempel var i stand til at genoprette 500 MB systemhukommelse på Galaxy Note.

Dette er en af ​​de mest effektive måde at frigøre systemet opbevaring. Du kan manuelt flytte de fleste apps fra telefonens hukommelse til intern hukommelse ved hjælp af den indbyggede Flyt til USB-lageret mulighed fra Administrer apps-menuen. Hvis indstillingen isnt tilgængelig, så brug en tredje del app ligesom App 2 SD til batch flytte apps. Hvis telefonen er rodfæstet, så Link2SD er en langt bedre app med udvidet funktionalitet og mulighed for at flytte ikke-bevægelige bruger apps som godt.

Android 4. Jelly Bean kommer med en nyttig funktion, der lader dig slette cachede data for alle apps på én gang. Dette var muligt tidligere også, men man skulle manuelt at klare cache for hver enkelt app, dermed den opgave, der trættende. Til Ryd cache, gå til Indstillinger og åben opbevaring. Så tryk på Cached option data og vælg OK. Fordelen her er, at du kan se det samlede cachede data størrelse før sletning, deraf al din beslutning om at rydde det eller ej.

Dette er en oplagt måde at frigøre plads, som du bare kan gøre ved at fjerne alle de inaktive apps. Det er tilrådeligt for at fjerne apps, der er gemt i telefonens hukommelse og bloatware apps, der kommer præinstalleret kan fjernes efter rode telefonen ved hjælp Titanium Backup.

Hvad gør man hvis android intern hukommelse får fuld?

Medmindre du har købt en ny Android-telefon med en gigantisk 256 GB plads eller Google Pixel 2XL, der tilbyder ubegrænset lagerplads tempo for alle dine billeder, er du sikker på at føle behov for mere intern plads på din Android. Sure SD-kort kan synes at arbejde, men de gør også langsomt ned telefonen en masse, og du vil ikke altid ønsker at afhænge af det. Det er en effektiv metode, hvis du ønsker at øge en lille smule plads. Android intern hukommelse synes begrænset, uanset hvad kapaciteten er. Den regelmæssige app og systemopdateringer, billeder, musik, videoer, apps og andre filer fylder den interne hukommelse over tid. Så kommer du en dag ikke har plads til noget andet!

Løsning: Sæt et SD-kort i din Android phoneablet

Hvis din Android tillader brugen af ​​SD-kort, gå få en! Sørg for at notere kapacitet SD-kort, dine mobile understøtter. SD-kortet kan bruges til at gemme musik, videoer, billeder, apps og noget, den interne hukommelse besidder. Dette vil holde den interne hukommelse fri for opdateringer og kun systemfiler.

Løsning: Flyt apps til SD-kort

1 ud af 4 mobile apps bruges aldrig efter første gang. Du vil have mange apps, der er gemt i det interne lagring, som du ikke bruger længere. Gå videre og afinstaller dem for at frigøre intern hukommelse.

Løsning: Ryd app data og cache

Apps gemmer cache-filer og andre offline data i Android intern hukommelse. Du kan rydde op i cachen og dataene for at få mere plads. Men sletning af data fra nogle apps kan få det til at fejlfunktion eller crash. Også offline-filerne er muligvis ikke længere tilgængelige.

Vigtig

O2 O2 Business Hjælp Support

O2 O2 Business Hjælp Support

Heres Sådan tillader du trådløs synkronisering mellem din iPhone og en computer via WiFi.

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Hvor er skærm spejling på iphone Hvordan Mirror min iPhone til min bærbare computer Sådan Mirror iPhone eller iPad til PCLaptop 1. Hent ScreenMo software 2. Installer ScreenMo på Windows-enhed 3. Indstil skærm resolu

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan overføres filer fra pc til iPhone trådløst

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

I denne video im gonna vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone eller iPad til dit TV, så du kan se Youtube, Netflix, vise billeder og videoklip, og også spille mobil ...

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Apple lancerer sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 plus for nylig. Selvom Apple gør sit mobile operativsystem iOS udelukkende til sin hardware og Microsoft gør Windows til computer, de to selskaber gør det nemt at tilslutte en iPhone 7plus til en Windows 10 PC. Sådan Slut iPhone 7plus til Windows 10 Installer iTunes

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvis din Windows 10 PC har en netværksforbindelse, kan du dele den med op til otte enheder i nærheden ved hjælp af mobilt hotspot funktionen.

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Nye teknologier gør det lettere at dele indhold fra din telefon til dit tv

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Dette indlæg vil vise dig, hvordan du tilslutter Android til pc uden netværk og USB ved hjælp af en enkel metode.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.