Ikke-understøttet browser Navegador Desactualizado

500 Internal Server Error

Vores Tribal Lifeline er fri til at in-kontrakt kunder, der bor på kvalificerende Tribal lander i AZ, NM, og UT. Besøg en af ​​vores Lifeline Eksperter på ethvert Cellular One butik placering for at aktivere din gratis service og få din gratis smartphone.

Vores Standard Lifeline er til rådighed for dem, der modtager ydelser fra en eller flere godkendte programmer og live på kvalificere lander i Arizona eller New Mexico. Besøg en af ​​vores Lifeline Eksperter på enhver mobiltelefon Én butik placering for at se om du er berettiget til denne gratis service og få din gratis smartphone i dag.

Top data planer i Australien

kun data planer er netop det. De er SIMs at du får fra telefonselskabet, som du kun kan bruge til at downloade eller uploade data via deres mobilnetværk. Du kan fortælle dem i tabellen ovenfor, fordi de er markeret nogen stemme i stemmen sektion.

Data førte planer er planer, som markedsføres og købt primært til deres data indeslutninger . For eksempel, en plan med 3 GB data og PAYG stemme er mest om data. Dog kan brugere af denne plan form også foretage opkald til et par cent per minut.

Hvordan modtager jeg normale telefonopkald, hvis jeg har en eneste dataabonnement?

Planer markeret data kun eller ingen stemme i ovenstående tabel ikke kommer med stemmen kalde anlæg selvom youll være i stand til at bruge æteren tjenester som WhatsApp, Viber og Skype til at foretage opkald på dig ville på dit hjem bredbåndsforbindelse.

Hvordan kan jeg foretage almindelige telefonopkald, hvis jeg har en eneste dataabonnement eller en data-ledede plan?

De listige telefon selskaber er begyndt oprunding til nærmeste MB forbrug. Så hvis du er på en per MB plan, og du indlæse en webside, der er 300 kB, og derefter lukke telefonen ned, du vil blive opkrævet for 1 MB forbrug. Hvis du var på en pr Kb plan, så ville du være blevet opkrævet 300 kB.

Hvad er PAYG

PAYG er pay as you go. Dens den samme som du bliver opkrævet for din indkomstskat. Det betyder blot, pay as you go. For så vidt angår telefonopkald, kan en typisk PAYG sats være 10 cent flagfall og 10 cent per minut. Så ville en standard 2 minutters opkald koste dig 30 cent. Summen af ​​hver af disse opkald er tilføjet til din regning i slutningen af ​​måneden â € ”fordi du betalende som du går.

Alternativet er en hætte eller forudbetalt bundt. Caps eller bundter er den typiske måde at købe telefon taletjenester. Du køber, siger $ 500 værd af værdi. Det indeholder et vist antal minutter af stemmen brug.

Hvordan kan jeg vide, om mine data eneste plan er pr mb eller pr kb?

Hvis du var en af ​​de utallige mennesker, der har modtaget gadgets herunder iPad mini, Kindle Fire og Google Nexus 7 i din julestrømpe, du kan stadig overvejer den bedste måde at få det online â € ”og til den rigtige pris.

Der er to måder at få adgang til internettet fra en tablet: Wi-Fi i hjemmet eller på kontoret eller når du er på farten, eller via et mobiltelefonnetværk. Alle tabletter tilbyder trådløs internetadgang, men ikke alle tilbud mobil adgang, så kontrollere, om det er bare Wi-Fi eller 3G eller 4G også. 3G er den mest udbredte form for mobilt bredbånd i Storbritannien, mens den hurtigere 4G er i øjeblikket kun tilbydes af Everything Everywhere, og ikke på tværs af hele landet. Andre netværk er tilbøjelige til at begynde at tilbyde 4G senere i 2022.

Mobilt bredbånd og tablet data planer

Trådløst internet

Den mest omkostningseffektive måde at forbinde din tablet til internettet er via Wi-Fi. Hvis du har trådløst derhjemme kan du bruge dette til at få adgang til internettet uden ekstra omkostninger. Men huske på, at download af film, musik, apps og andre filer vil spise i alle data begrænser du måtte have, så kontrollere, at det er stort nok.

Groft sagt vil 1GB lade dig gennemse 10.000 websider eller downloade 200 sange eller to timers video. En typisk webside handler om 100KB af data, en sang om 5MB og en 30-minutters video om 250MB.

Hvis du ved, du kommer til at være uden en forbindelse i et stykke tid, kan du downloade indhold som ebøger, musik og film, før du går ud for at holde dig underholdt. Mange apps, såsom spil, arbejde fint uden at skulle oprette forbindelse til internettet.

Når du er uden for dit hjem er der masser af gratis Wi-Fi hotspots. Populære dem omfatter Costa kaffe, McDonalds, Starbucks, tog såsom Virgin og Heathrow Express, og mange pubber. Andre steder, såsom hoteller, kan du købe trådløs internetadgang, selvom det kan være dumt dyrt.

Hvis du har BT Broadband derhjemme, som en del af din pakke, du modtager ubegrænset gratis adgang til BT Wi-Fi, det nye navn for BT Openzone og BT FON. BT Wi-Fi har mere end 4. m offentlige trådløse hotspots i Storbritannien og 3m mere rundt omkring i verden. Tilmeld dig ved MyBroadband side på BT.

Sim-only tilbud

Hvis du har en tablet, der arbejder "på farten" â € ”dvs det har mobil adgang, men ingen data plan â €”og ønsker at gå på internettet, skal du tilmelde dig til en beskæftige sig fra en mobil selskab og indsætte deres SIM-kort i din tablet. Du kan betale dagligt, månedligt eller for den mængde data, du bruger. Priserne starter ved 5 p pr MB eller  £ 2 en dag, stigende til så meget som en £ 40 om måneden.

"Hvis du er på udkig efter en simmer-only takst, de kommer i to typer â €”en rullende kontrakt eller pay-as-you-go, hvor du får en godtgørelse for at bruge over en given periode betales forud," siger Kate Murphy, telekom ekspert på moneysupermarket. om. "Tre tilbyder 1GB på en rullende måneds kontrakt for et £ 7. 0 en måned eller, til tungere brugere, 5GB til  £ 15. 9 om måneden. O2 har en daglig plan, der tilbyder 200 MB og ubegrænset trådløs løbet 24 timer koster en £ 2. 4."

Du kan også købe 3GB Sim-kort på Amazon, der kører på de tre-netværket; de koster omkring en £ 11 og sidste 90 dage. Andre valgmuligheder omfatter giffgaff, som bruger O2 netværk og tilbyder 500 MB over en måned for en £ 5, 1 GB for en £ 7. 0 eller 3 GB til  £ 12. 0.

"Hvis du har en 4G iPad, den eneste udbyder i øjeblikket er Everything Everywhere", siger Dominic Baliszewski, telekommunikation ekspert på Broadbandchoices. o. k. "De tilbyder 5GB til  £ 15. 9 om måneden på en simmer-eneste grundlag, og den første måned er gratis."

Sammenligning Sim-only tilbud kan være en vanskelig opgave, fordi du har brug for at se på noget upfront omkostninger til Sim, hvor meget data du får for dine penge, hvor længe det er gyldigt til og om netværket har anstændige dækning i dit område .

Bundtede tilbud

Hvis du endnu at købe en tablet og er sat ud af upfront udlæg, en bundtet kontrakt aftale kan hjælpe sprede omkostningerne â € ”men til en pris. Du kan købe de fleste tabletter på kontrakter, herunder et dataabonnement på en lignende måde at købe en mobiltelefon med en airtime aftale. De fordele er lave startomkostninger, men du er bundet til en kontrakt, som kan vise sig dyrere samlet.

For eksempel, Everything Everywhere tilbud en 16GB iPad mini på 4G til  £ 99. 9 upfront og  £ 30. 9 om måneden i 24 måneder med en 5 GB månedlig overførsel grænse. I løbet af de to-årig kontrakt ville du betale i alt  £ 845. 5.

Men at købe den samme iPad mini fra Apple for  £ 369 så tilmelding til Everything Everywhere er 5GB til  £ 15. 9 en måned aftale ville komme til en £ 752. 6 over to år, næsten  £ 100 mindre. Og du ville ikke bindes ind, så hvis du ønskede at opgradere din tablet eller ændre dit dataabonnement, du kunne.

Andre bundtet tilbud omfatter Orange, som tilbyder en 32GB Google Nexus 7 gratis med en  £ 26-en-måneds to-årig kontrakt, der tilbyder 2GB data om måneden. Dette er en £ 624 mere end to år. Den tablet alene koster ca  £ 239 for 3G-versionen.

Smartphone tethering

En anden mulighed er "tethering", som du kan gøre, hvis du har en smartphone på en kontrakt, der indeholder data. Du grundlæggende slå din telefon til et bærbart Wi-Fi-hotspot ved hjælp af sin 3G-forbindelse, så du slutter din tablet til dette for at få adgang til internettet.

"Hvis du skal tøjr data fra din mobiltelefon, være opmærksom på alle data begrænser dine mobiltelefon kontrakt tilbud, som tethering kan spise løs på dem," Murphy advarer. "Hvis du er på udkig efter en ny mobil kontrakt og tænker på tethering din enhed, Tre tilbyde planer med ubegrænset data, der ville være perfekt."

Pas bill chok

"I 2022 Europa-Kommissionen indførte hætter på dataroaming i Europa af et £ 45 €”stadig meget dyrt, men uden for Europa er der ikke sådan beskyttelse, og hvilke omkostninger kan stige endnu mere," Baliszewski advarer. "Data er ofte oplades ved en £ 3 en MB, hvilket betyder en 1GB film ville koste  £ 3.000 til download. Hvad enten i Europa eller resten af ​​verden, skal du bruge din hotellets Wi-Fi hvor det er muligt og sørge dataroaming er slået af."

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I dag taler vi om gør tmobile dække vandskader og vi vil sammenligne tmobile forsikring muligheder, som T-Mobile tilbyder tre typer af forsikringer

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Team Surface Hub. Se skærmbilleder, læse de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign ratings for 360 Total Security.

Tyst Second Telefonnummer-apps på Google Play

Tyst Second Telefonnummer-apps på Google Play

Sammenligning en proxy vs VPN tog et kig på hver at hjælpe dig med at forstå de fordele, ulemper og trin til at afgøre, hvilken er den rigtige for din virksomhed

LØST Sådan Fix PS4 Stuck i fejlsikret tilstand Issue meget hurtigt

LØST Sådan Fix PS4 Stuck i fejlsikret tilstand Issue meget hurtigt

Når din PlayStation 4 holder starter op i fejlsikret tilstand, er der et par enkle måder, der kan løse problemet.

Queens video gaming craigslist

Queens video gaming craigslist

Opdater den nyeste rapportering fra GameStop PS5 genpåfyldning og eksklusive nyheder om Xbox-serien X genopbygge næste uge.

Sikkerhed Block

Sikkerhed Block

Anmeldelser fra PTS PUB medarbejdere om PTs PUB kultur, lønninger, fordele, arbejdsliv balance, management, jobsikkerhed, og meget mere.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Hvad der præcist er Juice Hæve- Sådan ikke falde for den USB-oplader fidus Tjek vores nye indlæg

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Download PUK SIM-kode Lås op for Android på APTOIDE Lige nu ingen ekstra omkostninger. Brugerbedømmelse for PUK SIM-kode Lås 0

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Din praktiske guide til Apple iPhone 7 128 GB og hjælp du bliver en ekspert Sådan låse eller låse sim af din Apple iPhone 7 128 GB Hvordan at fastsætte 2022

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.