Hvad gør jeg, når min Samsung OneDrive bonus udløber

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

LÆS DISSE VILKÅR omhyggeligt og i fuldt omfang. DE INDEHOLDER visse betingelser og restriktioner på adgangen til og brugen af ​​præmien og SAMSUNG 6 måneders gratis prøveperiode tilbud, herunder hvad der sker efter DINE prøveperiode udløber.

fra det øjeblik, at du aktiverer gratis prøveperiode ved at indsende gyldige betalingsoplysninger, som accepteres af Spotify. Premium og Samsung 6 måneders forsøgsperiode tilbud tillader ikke eller give adgang til yderligere tredjeparts varer eller tjenester, der kan stilles til rådighed med abonnementer på ethvert Spotify Premium produkt under den gratis prøveperiode.

Efter den gratis prøveperiode, vil du automatisk blive opkrævet det tidspunkt gældende månedlig pris på Spotify Premium og den betalingsmetode du har angivet, vil automatisk blive opkrævet beløbet, medmindre du annullerer inden udgangen af ​​den gratis prøveperiode. Hvis du annullerer, mister du adgang til Spotify Premium og din Spotify-konto vil skifte til en Spotify gratis konto for enden af ​​den gratis prøveperiode.

Denne Premium og Samsung 6 måneders forsøgsperiode tilbud er kun tilgængelige i en begrænset periode og skal indløses før enhver gældende dato annonceret. Spotify forbeholder sig ret til at ændre eller til tidligere opsige denne Premium og Samsung 6 måneders forsøgsperiode tilbud til enhver tid og uanset årsag. Efter dette tidspunkt, skal Spotify ikke forpligtet til at indløse eventuelle yderligere forsøg på at tage imod dette tilbud.

For de Premium og Samsung 6 Måned introduktionstilbud abonnenter, der bliver betalende abonnenter på Spotify Premium Service efter deres gratis prøveperiode er slut: hvis Spotify øger månedligt gebyr for Spotify Premium service i fremtiden, vil vi give dig varsel og en mulighed for at annullere. Hvis ikke aflyst, vil prisændringer træde i kraft ved starten af ​​den næste faktureringsperiode efter datoen for prisændringen. Du kan opsige dit abonnement til Spotify Premium Service på hvilket som helst tidspunkt forud for påbegyndelsen af ​​den nye faktureringsperiode. Ved ikke at annullere og fortsætte med at bruge Spotify Premium Service efter prisændringen træder i kraft, accepterer du at blive opkrævet den nye pris.

Et andet skridt

Det er det, og det er en nok den hurtigste og nemmeste indstilling til forandring på din Galaxy S21-enhed. I det mindste for nu, denne funktion er kun tilgængelig på Galaxy-telefoner, der kører Android 11 / Et UI 3. eller højere. Dette er i øjeblikket begrænset til Galaxy S21, S21 +, og S21 Ultra, men vi forventer mange af de andre bedste Android-telefoner i Samsungs lineup ligesom note 20, note 20 Ultra, og S20 FE at begynde at se denne opgradering i de kommende måneder.

Hvis du allerede har brugt Google Opdag foder på en anden enhed, du ved, hvordan nyttigt at have en kurateret liste over nyheder og personlige opdateringer kan være. Men vi opfordre dig til at give den nyligt rebranded Samsung Gratis en fair ryste. Ligesom Google Oplev, det også giver dig mulighed for at vælge dine foretrukne nyheder og medier, og det er også udstyret ekstramateriale at Google Opdag ikke, ligesom indbyggede mini-spil, live tv-udsendelser og mere.

Vores top udstyr vælger

Galaxy S21 kommer i $ 200 billigere end S20, med næsten ingen kompromiser. Du får den robuste glasstic bagsiden af ​​S20 FE og note 20, med de nyeste specs, design og tre års softwaresupport.

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig selv en Samsung Galaxy S21 smartphone, vil du sikkert sørge for, at det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 sager, som vi har fundet en €”og de fleste af dem er super-overkommelige!

disse er de bedste Galaxy S ultra skærm beskyttere som du kan købe nu

Nu, hvor Galaxy S21 Ultra er her, er det tid til at få fat trofaste tilbehør til at holde den beskyttet, så længe du kan. Da Ultra er udstyret med en stor skærm, er det vigtigt at holde din skærm ser skarpe. Så her er nogle af de bedste skærm beskyttere for at holde det uberørt!

Tilføj tusindvis af Samsung-enheder til din virksomhed på én gang. Ingen manuel tilmelding, færre trin, automatisk gjort selv efter fabriksnulstilling. Dine enheder vil tilmelde til din EMM / IT politikker uden besvær.

Den Spotify Premium og Samsung New 6 måneders gratis prøveversion tilbud

setup Problemfri enhed

Gør opsætningen lettere for dine slutbrugere også. Cut mere end halvdelen Setup Wizard trin Wi-Fi-opsætning. Har medarbejder EMM-konti, der automatisk er logget ind på hver enhed. Så dine enheder er hurtigt klar til dine brugerdefinerede arbejdsmiljøer.

Sikre implementeringsmuligheder

Implementer med lethed i sikre, on-premise-miljøer også. KNOX Mobile tilmelding understøtter tilmelding til lokalt hostede EMM-agenter, så din sikkerhed og ydeevne holdes tæt. Selv i on-premise-miljøer med intranet kun, brug KME Direct â € "en pc-applikation â €" for at tilmelde og konfigurere enheder eksternt.

For forbedret sikkerhed, kan certifikater automatisk installeres på brugerenheder, før EMM-tilmelding. Aktiver automatisk DUAL DATA-AT-REST * kryptering på enheder, så EMM-arbejdsprofiler oprettes med yderligere kryptering.

Optimeret til Samsung Ecosystem

Knox Mobile Tilmelding integreres fuldt ud med Samsung Devices og Knox Services. Udnyttelse af den betroede Knox-platform, kontroller eksternt sundhedsstatus og sikrer kun sikre, ikke-kompromitterede enheder, der er indskrevet til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

For at bruge KNOX mobil tilmelding skal du understøttes SAMSUNG-enheder, der kører KNOX version 2. eller højere, købt hos en deltagende forhandler i KNOX-implementeringsprogrammet. * Enheder købt andetsteds kan implementeres i bulk ved hjælp af KNOX Deployment App eller QR-kode. Hvis du ikke er sikker på, om din forhandler deltager i programmet, skal du kontakte forhandleren eller Samsung-salgsteamet for at få flere oplysninger. Du har også brug for en MDM / EMM-udbyder, der understøtter KNOX Mobile Trollment-programmet.

Den korrekte firewall Undtagelser er nødvendige for at strække sig ud over dit lokale og beskyttede netomæne og sikkert oprette forbindelse til KNOX Mobile tilmeldingsserveren. For mere information, se KNOX Mobile ANKRIVING Firewall undtagelser.

kompatibilitet

Appen er designet til at arbejde på enhver iPhone eller iPad, der kører iOS 11 eller højere. Med denne app kan hver Samsung tv-ejer gøre deres telefon eller tablet til en sofistikeret fjernbetjening. De største fordele i forhold til fabrikken Fjernbetjening er TouchPad og tastaturfunktioner. Med en simpel swipe af fingeren er det muligt at ændre kanaler, volumen og justere menuindstillinger.

En af de største irritationer af dagens smarte tv-ejere er den omhyggelige proces med at skrive i ord ved hjælp af fabrikken fjernbetjening. Især til Smart TV-apps som internetbrowseren eller påfyldning af søgefelter. ControlMeister har løst dette problem en gang for alle ved at levere TrackPad-navigation og et brugervenligt tastatur uden ekstra omkostninger. Traditionelt er denne form for avancerede muligheder betalt funktioner i eksisterende fjernbetjening apps.

ControlMeister Fjernbetjening til Samsung TV er en gratis app, som kan downloades på iTunes App Store. Den gratis app understøtter levetidsopdateringer og fuld funktionalitet uden tredjepartsannoncer. ControlMeister er et MeisterApps BV mærke.

Samsung har introduceret en ny måde for sine smartphone-brugere at få adgang til podcasts fra en række førende udgivere og værter. Samsung GRATIS app var allerede en kilde til Galaxy-telefonbrugere at forbruge tv-shows, film, spil og nyhedsartikler. Med dette partnerskab tilføjes podcasts til appens indholdslinje og på et tidspunkt, hvor mediet er mere populært end lige før.

Samsung GRATIS er den app, der for nylig erstattede Samsung Daily, som var en information-fokuseret app svarende til Likes af Google News. Til sammenligning læner Samsung gratis mere i underholdning, hvilket giver adgang til tv-shows og film via Samsung TV Plus uden behov for et abonnement. Den nye app har handlet som en måde for Samsung Mobile-brugere til at klare, hvad virksomheden beskriver som et "kureret underholdningscenter".

Bekræftet i en libsyns pressemeddelelse, samsung har lanceret en podcast sektion i fanen "Lyt" i Samsung GRATIS. Der, nogen i U.. Med en Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy S10 og Galaxy Note 10 Series Telefon vil kunne få adgang til podcasts gratis startende i dag. Nogle af de tilgængelige udgivere og værter omfatter amerikanske offentlige medier, CNN Audio, Iheartmedia, NPR, dette amerikanske liv og barstool sport.

Samsung Free vil ikke konkurrere med andre podcast giganter

For at være retfærdig, er Samsung Free's New Podcast Agreement ikke rigtig beregnet til at placere appen som en stor spiller i Podcast World. Det vil tilbyde Samsung-brugere større adgang til gratis indhold, og det er en objektivt god ting for Galaxy smartphone ejere. Så godt af en tilføjelse som det er, at Samsung Free's Podcast Tier ikke sandsynligvis vil have en betydelig indvirkning på podcasting .

Hvis du ejer en Samsung-telefon, har du nu endnu en anden måde at lytte til dine yndlings lydudstillinger. Virksomheden har tilføjet en podcasts sektion til sin gratis app, som er hvor Samsung-brugere kan få adgang til et udvalg af gratis tv-shows, film, spil og nyhedsartikler.

Sektionen, officielt kendt som Samsung Podcasts, ruller ud til Galaxy S21, S20, note 20, S10 og note 10 enheder. Så længe du er logget ind på din Samsung-konto, kan du begynde at lytte. Ifølge Samsung er der tusindvis af podcasts til at tjekke på appen, med populære netværk som dette amerikanske liv, NPR og Iheartmedia repræsenteret.

For at være klar, er dette ikke en separat app Samsung har skabt til at konkurrere med Lomme Casts og Google Podcasts. Så du kan ikke helt beskylde virksomheden med unødigt at replikere software, der allerede er tilgængelige via Android korrekt. At dømme fra screenshots, det virker ikke som Samsung Podcasts er ment at erstatte disse apps heller.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Vigtig

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udgivelsesdato 22 jul 2011 Band WCDMA UMTS GSM 85090018001900 Teknologi HSPA HSUPA Mål 2. i W 4. i H 0. i D HTC MyTouch 4G Slide fejlfinding, reparation og service manualer.

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Tmobile MyTouch 4G Slide anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide pris Lav. Imponerende dualcore specs. Ikke lide Keyboard er flad.

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Fuld specifikationer telefon tmobile myTouch 4G Slide specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Flickr er næsten helt sikkert den bedste online foto ledelse og deling ansøgning i verden. Vis dine foretrukne fotos og videoer til verden, sikkert og privat vise indhold til dine venner og familie, eller blog de billeder og videoer, du tager med en kameratelefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.