Du skal muligvis opdatere din browser

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Ja, iCloud gør at flytte dine indstillinger, fotos, apps og dokumenter til en ny enhed sømløs. Bare log ind på iCloud Når du opretter din nye enhed, skal du få adgang til dine tidligere enheder iCloud-backup, og du vil være klar til at gå i minutter.

Med hurtig start kan du gendanne dine data og indhold til din nye iPhone fra din iCloud-backup. For telefoner, der bruger iOS 12. eller nyere, tilbyder hurtigstart muligheden for at bruge Migration til Device-to-Device, så du kan overføre alle dine data trådløst fra din nuværende enhed til din nye.

Kom på tre uger siden frigivelsen af ​​iPhone 13 lineup, og min iPhone 13 Pro Max er allerede blevet en integreret del af min tech setup. Gå nedenfor, da jeg nedbryder fem hurtige indtryk af æbler flagskib iPhone 13 Pro Max efter de første tre uger efter brug, herunder detaljer om fremme, størrelse og meget mere.

Indholdsfortegnelse

Der er en grund, jeg starter dette stykke med forfremmelse som top header. Fremme på iPhone 13 Pro er utroligt. Når du ser det for første gang, vil du aldrig kunne bruge en iPhone uden den igen.

Jeg har brugt iPads med forfremmelse, da det først kom til iPad Pro i 2022, så jeg er ikke fremmed for 120 Hz oplevelsen. Uanset om jeg stadig blev blæst væk første gang jeg brugte min iPhone 13 pro max. Animationer er så glatte som det kan være, du kan læse tekst, da den ruller, og alt er utroligt væske.

størrelse.

IPhone 13 Pro Max er en stor og tung telefon, der er ingen nægtelse det. Det er endnu tungere end sidste år iphone 12 pro max. For kontekst, i løbet af det sidste år skiftede jeg jævnligt regelmæssigt mellem iPhone 12 mini og iPhone 12. IPhone 13 Pro Max er betydeligt tungere og større end begge disse telefoner, en ændring, jeg var bekymret for at vænne sig til.

I praksis har en af ​​de mest overraskende ting for mig kun været, hvor hurtigt jeg har fået vant til iPhone 13 Pro Maxs størrelse. Som jeg kommer på 3-ugers Mark, indser jeg, at iPhone 13 Pro Max ikke længere føles unormalt stor eller tyngre. På flipsiden er der masser af gange, hvor jeg indser, hvor glad jeg er at have 6. -Inch-displayet og imponerende batterilevetid, det tilbyder.

farver.

Jeg tror, ​​at guld iPhone 13 pro ser bedst ud, men det svarer ikke til min stil. Pacific Blue ser godt ud, men dets grænsergrå i mange miljøer. Graphite er lidt for tæt på brun til min smag. Dette forlod en mulighed for mig i år: Sølv.

Jeg har faktisk aldrig ejet en sølv eller hvid iphone før, så jeg er ret glad med mit valg. Når det er sagt, er jeg enig i, at Apple skal udpege en farve tsar af en slags, fordi dens muligheder for nylig har savnet mærket.

Mindre hak

Under iPhone 13 Rumor Cycle var der en hel del fokus på, at Apple ville gøre hakket mindre i år â € "for første gang siden introduktionen af ​​iPhone X. Mens disse rygter blev drevet Ud for at være sandt, og iPhone 13 hak er omkring 20% ​​mindre i bredden, det endte virkelig med at være meget ado om ingenting.

Iphone 13S mindre hak er bestemt mærkbar, men der er to ting at huske på. For det første er det mindre i bredde, men faktisk lidt højere, hvilket betyder, at den strækker sig længere ned i IOS-grænsefladen end før. Dette er ikke rigtig mærkbart i dag-til-dages brug, men det får dig til at spekulere på, hvorfor præcis Apple lavede denne ændring.

For det andet har Apple ikke gjort noget for at udnytte den ekstra skærm fast ejendom, det har fået med denne ændring. For eksempel kunne det nemt have tilføjet batteriprocenten tilbage til statuslinjen, men det besluttede sig for det uanset årsagen. Heldigvis er der plads til mere carrier 5G brandingâ € |

Kamera

Jeg har ikke meget at sige, når det kommer til iPhone 13 Pros kamera, der ikke allerede har været sagt af mine kolleger Zac Hall og Miles Somerville. Min favorit funktion langt er makro-tilstand, som gør iPhone 13 pro til et endnu mere alsidigt kamera end det allerede var.

Jeg tror, ​​at makro-tilstand skal være sin egen skifte eller tilstand i kameraappen. Apple har tilføjet en skifte til den indstillinger-app, der gør det muligt for folk at deaktivere auto makro, men at give makro-tilstand en dedikeret tilstand i kameraappet ville være meget mere praktisk efter min mening.

Andet end det, iPhone 13 Pro Max Cameras Excel på næsten alle måder. Den nye fotografiske stilarter giver dig flere måder at personliggøre de fotos, du tager med din iPhone, filmvideo er imponerende, hvis du tager mange videoer, og den forbedrede ultra brede linse er et stort spring året rundt.

PSA: Inkluderet Tilbehør

Med henvisning til miljøhensyn, æble, inklusive ikke længere hovedtelefoner eller en opladning mursten i iPhone 13-boksen i år. Her er nogle tilbehør, du måske overvejer at hente for at hjælpe med at udfylde det mellemrum og supplere din nye iPhone.

Wrap up

Iphone 13 Pro Max er en utrolig telefon. Det er nok den bedste telefon, der nogensinde er lavet, på trods af at det stort set er en iterativ opgradering over iPhone 12 Pro Max fra sidste år. Jeg tog et år fra den maksimale størrelse sidste år, skyldes stort set pandemien og ikke rejser, men jeg er meget glad for at være tilbage til 6. -Inch-skærmstørrelsen i år.

Ser frem til iPhone 14 næste år, jeg er meget fascineret Om rygterne på en iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Da rygterne står i dag, betyder det godt at have to 6-tommer og to 6. -inch formfaktorer på forskellige prispunkter. Mere om det i løbet af de næste 12 måneder. Spændende!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apples hurtigste, lyseste, mest kraftfulde enhed endnu; iPhone 13 pro max. Kamerasystemet får sin største opgradering nogensinde med næste niveau hardware, der fanger så meget mere detaljeret, og super-slick promovering displayet giver en glattere oplevelse, mens du browsing, spil eller bare tjekker sociale medier. Alt dette på den bedste batterilevetid nogensinde på en iPhone.

5g aktiveret Gør dig klar til næste generation af mobil internet og oplever utrolige downloadhastigheder, eller spil spil uden frygten for lag. Kontakt venligst din mobiludbyder om de 5G-muligheder, der aktuelt er tilgængelige for dig.

Let på øjnene Den første iPhone til at feature Apples kampagneknologi, kan skærmen opdateres op til 120 gange om sekund, hvilket giver dig glattere scrolling, forbedret lydhørhed og krystalklare visuelle billeder. To gange så hurtigt som iPhone 12 Pro Max, vil det tilpasse sig det, der er på skærmen; Ramping up ydeevne, når du har brug for det mest og bevarer batteriet, når du ikke gør det.

Flere kamera- og filmoptioner end nogensinde før næsten alt på iPhone 13 Pro Max's kamera er blevet opgraderet. Makrofotografering giver dig mulighed for at studere livet tæt på, mens det ultrabredte kamera fanger 92% mere lys for bedre billeder og videoer. Nattilstand har nu funktioner på det frontvendte kamera, hvilket betyder bedre selfies efter solnedgang, og fotografiske stilarter anvender dine foretrukne tone- og varmeindstillinger til dine fotos automatisk.

Når du optager, fanger Cinema-stil øjeblikke med den nye filmtilstand, der justerer fokuserer automatisk, når du optager; Selv tillader dig at redigere dybdenseffekten, når skuddet er overstået. HDR VIDEO med Dolby Vision giver dig mulighed for at skyde hjemmefilm i 4K & 60fps, mens ProRes giver dig mulighed for at optage, redigere og levere udsendelsesfarvet indhold på farten.

Lynhastighed Lynet Hurtig A15 Bionic er en hastighedsforøgelse, kamera- Elevering , virkelighed-Augmenting, Power- Optimering , Privacy-Beskyttelse, Game- Ændring af chip. Den opdaterede CPU og GPU gør tackling af processor-tunge opgaver en cinch; Hjælpe dig med at få mest muligt ud af funktionerne som Live Text, Apple Proraw og 4K Dolby Vision Video.

Designet til at leve beskyttende mod uventede bump og banker, er keramikskærmen hårdere end noget smartphone glas, mens fingeraftryksbestandige belægning hjælper med at holde din telefon med at se Glamourous . IP68 Vandmodstand betyder også, at der ikke er behov for at bekymre dig, hvis du ved et uheld falder det i badet. Vi anbefaler dog stadig ikke at tage en dukkert med denne enhed.

Et batteri, der varer hele dagen, og så varer nogle iPhone 13 Pro Max mere end 2. Timer længere end iPhone 12 Pro Max. Du vil kunne køre apps som YouTube i over 25 timer uden at skulle gribe den nærmeste oplader, og hvis du lytter til musik eller en Audiobook , er det endnu længere på 95 timer.

Hvad er Sim Free? Du modtager iPhone uden at skulle forpligte sig til ethvert netværk, hvilket giver dig fri til at bestemme hvilket SIM-kort der skal bruges i enheden. Dette giver dig mulighed for at finde den mest passende plan, om det er kontrakt eller pay-as-you-go, i hele telefonens levetid. Du har også mulighed for at tilføje et fremmed simkort, så du kan bruge enheden i udlandet.

Vi kan hjælpe dig med at få oprettet vores specialist i butikspartnere kan hjælpe dig med at blive oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Produkt Specifikationer

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

iphone pro

En Super Retina XDR display med forfremmelse, der er ultra-responsiv og væske. En hidtil uset Forbedret kamerasystem til hidtil usete muligheder. Ekstraordinær holdbarhed. En flammende hurtig A15 bionic chip. Og hidtil uset batterilevetid. På dit mærke. Pro. Gå.

Design

Takket være en større hardwareopgradering og state-of-the-art software, er den ultra-vidvinkel nu i stand til makrofotografering, teleobjektivet har en 3x optisk zoom, og alle tre kameraer har nu en nattilstand .

Cinematic Mode

Introduktion til Super Retina XDR-skærmen med forfremmelse. Rul, scan, nyd dit indhold og spil som aldrig før: Med en adaptiv opdateringshastighed på op til 120 Hz og fremragende grafik ydeevne, giver det dig en hidtil uset oplevelse.

chip og batteri

iPhone 13 Pro Max. Den største pro kamera system opgraderer nogensinde. Super Retina XDR display med forfremmelse til en hurtigere, mere responsiv følelse. Lightning-Fast A15 Bionic Chip. Superfast 5g. Holdbart design, og den bedste batterilevetid nogensinde i en iPhone.

Vigtig

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Den næste generation Apple smartphone kommer med bedre kamera funktioner og uden en port til hovedtelefoner

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

Er dit SIM-kort for stort eller for lille til din telefon her, kan du læse, hvordan du kan forstørre eller reducere det.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.