4G LTE, 5G, Data Plans, Gigabit Internet Hvad de mener.

5G Ultra Wideband, 5G UC, 5G Plus Dont Fall for the Carrier Marketing Fluff

Mens flere byer i U.. Har kigget på Wi-Fi-ekspansionsprojekter for at levere K-12-studerende med internetadgang til virtuel læring i de seneste måneder, har nogle lokale myndigheder og skoledistrikter i stedet slået til 5G / LTE-mobilnet som omkostningseffektive alternativer til lukning af den digitale deling.

En af deres partnere i dette er geovse, et privat cellulær netværk selskab, der for nylig meddelte sit arbejde med mere end et dusin kommunale regeringer og skolesystemer under pandemien for at etablere og styre 5g / LTE-mobilnet, der er nødvendige for fjernskole. Geovse Vice President for Partners og Business Development James Jacobellis sagde, at skolerne kan styre, hvordan disse netværk bruges, hvilket hjælper med at gøre dem mere sikre end andre internetalternativer.

Det er helt privat, kontrolleret af byen og kontrolleret af skolen, men det har offentlige elementer, hvis du har brug for de offentlige elementer, hvilket betyder, at hvis du er uden for dit private netværksdækning fodaftryk, kan du flytte på offentligheden side, a. . . Roaming, gennem en af ​​de offentlige luftfartsselskaber, sagde han.

Jacobellis sagde, at byen blev indsat en Geoverse Geocore Evolved Packet Core Platform til at styre netværksinfrastruktur fra en anden leverandør, JMA trådløse og googles spektrumadgangssystem. Endpoints blev udstyret med GeoVerse SIM-kort, hvilket gør det muligt for enheder at oprette forbindelse til et sikkert privat netværk og forblive forbundet under roaming.

Ifølge U.. Census data, næsten 17 procent af toscons husholdninger manglede pålidelig internetforbindelse før pandemien. Byerne Cio Collin Boyce sagde i en pressemeddelelse, som byen oprindeligt betragte at forfølge et Wi-Fi-program til at løse byens digitale deling, men så til LTE og CBRS for deres omkostningseffektivitet, signal rækkevidde og netværkssikkerhedsfunktioner.

De resulterende CBRS-infrastrukturfodaftryk og beslægtede implementeringsressourcer, der kræves, var betydeligt langt mere håndterbare og derfor mere omkostningseffektive, hvilket var væsentligt ved at forstå den stramme tidsplan og begrænsede ressourcer, vi forvalter imod, sagde Boyce i en erklæring.

Ifølge Jacobellis indledte selskabet for nylig et lignende program i Navajo Nation, hvor embedsmænd har kæmpet for at levere og opretholde forbindelse til landdistrikterne indfødte studerende. Navajo nation returnerede ikke anmodninger om kommentarer til partnerskabet.

Geoverses arbejde med Kommuner og skoler kom midt i andre lignende offentlig-private partnerskaber mellem lokale myndigheder og celletværksleverandører som T-Mobile rettet mod at udvide internetadgang til fjernarbejde og fjernundervisning.

Når en national transportør går ind og forsøger at skabe et offentligt-privat forhold, skaber de det på vegne af transportøren, hvilket betyder, at de typisk opretter en særlig plan, der i sidste ende vil få dig tilbage til Carriers Network, han sagde.

Var etableret et privat netværk, der er integreret i servicelaget i den by eller det skoleområde, så de styrer dataene, tilføjede han. De udnytter også deres eksisterende netværksinfrastruktur som fiber- og byejede ejendomme.

Disse private netværk giver skoler med bredbåndsforbindelse, uden at data overages eller netværksrestning ofte er forbundet med offentlige trådløse tjenesteudbydere, ifølge Jacobellis. Han sagde, at GeOverse hjælper med at opretholde og betjene netværket, som kan sammenkoble med større mobiloperatører, for at hjælpe skolerne med begrænset it-personale, undgå yderligere personaleomkostninger.

Fordi vi har al denne oplevelse at være en cellulær operatør, søgte nu disse til private netværk, sagde han. Fik dem til at blive deres egen mærkevirkende virtuelle netværksoperatør for deres samfund, men var enabler og manager.

Hvad du har brug for

Hvis din nye iPhone leveres med en fysisk SIM eller ESIM, skal du bruge det SIM. Hvis ikke, skal du bruge SIM-kortet fra din tidligere iPhone. I nogle tilfælde skal du kontakte din transportør for at oprette SIM-kortet fra din tidligere iPhone til brug med et 5G-netværk.

Forstå G-ikonerne i statuslinjen

Standardindstillingerne for 5G på iPhone er optimeret til batterilevetid og dataanvendelse baseret på din dataplan. Du kan tilpasse disse muligheder for, hvornår du skal bruge 5G, og hvor meget data der skal bruges i nogle apps.

Voice & data

I Kina, kan du aktivere eller deaktivere 5G Standalone ved at gå til Indstillinger> Cellular> Mobildata Valg> Voice og Data. Standardindstillingen på iPhone har 5G Standalone på med iOS 14. eller senere for det kinesiske fastland. Med 5G Standalone om, alle cellulære aktivitet bruger 5G. For flere detaljer om 5G-netværk, skal du kontakte din udbyder.

Data-tilstand

Mange luftfartsselskaber rundt om støtte verden 5G roaming. Hvis din udbyder ikke understøtter 5G roaming, kan du få cellulære data via 4G eller LTE-netværk eller få et lokalt SIM-kort eller esim med 5G hvor det er muligt.

Hvis du ikke kan se g i statuslinjen

Der vil være en række forskellige teknologier, som vil blive indarbejdet i LTE-A Pro, hvoraf mange vil være avancerede og udviklede versioner af de ting, der allerede er til stede i de eksisterende LTE-A og LTE-netværk.

datahastigheder vil blive øget ved at bruge og forbedret version af Carrier Aggregation teknologi, den proces, hvor større mængder båndbredde stilles til rådighed ved hjælp af mere end ét luftfartsselskab. Det er allerede brugt i LTE-A, men med LTE-A Pro antallet af forskellige luftfartsselskaber, som vil være i stand til samtidigt støttet vil stige fra blot fem, hele vejen op til 32. En kæmpe avanceret igen for tingenes internet-enheder, der er afhængige af konstant forbindelse, ofte når man bevæger sig.

Større efterspørgsel efter dataoverførsel betyder, at små celler bliver indsat inden for rækkevidde af makro celle dækning for at tilvejebringe dobbelt-forbindelse som forbedrer brugerbasis gennemløb og mobilitet robusthed , igen dette er et område, som vil blive fortsat forbedres med LTE-A Pro.

LTE-A Pro vil bruge denne teknologi til at udnytte sine muligheder for at give langt bedre tilslutningsmuligheder. Til sidst, vil dette drev i brugen af ​​MIMO udvikle sig i retning Massive MIMO, en vigtig katalysator for 5G. Eksisterende teknologi understøtter 8, 12 og 16-antenneelementer mens massiv MIMO vil gå ud med op til 64 antenne porte på eNB.

Hvornår vil LTE-pro være kommercielt tilgængelig?

I øjeblikket, på trods af fremskridt, der er gjort i de standarder, ingen af ​​de kommercielle aktiviteter har endnu til at nå 3Gbps datahastigheder, der er defineret for LTE-A Pro. Der stadig Arent nogen telefoner på markedet, som støtte download hastigheder på 3Gbps, og dem, der bevæger sig fremad er stadig kun lige opnå satser, der er marginalt bedre end LTE-A definerede hastigheder.

Hold dig informeret!

Det kan have taget nogen tid, men 5G er langsomt begyndt at opbygge momentum i USA. Alle større luftfartsselskaber har nu landsdækkende 5G for løsninger, der dækker mindst 200 millioner mennesker, med T-Mobile i spidsen, der dækker mere end 305 millioner mennesker med sin lave band netværk. AT & T version dækker nu 250 mio mens Verizon har en lav-band netværk, der dækker omkring 230 mio. Alle de øverste telefoner i det forløbne år kommer med 5G, herunder iPhone 12, iPhone 13 og Samsung Galaxy S21.

Næste generation af netværk fra alle de store luftfartsselskaber er indstillet til at fortsætte med at ekspandere i resten af ​​2022Â og godt ind i 2022, at lægge fundamentet for fremskridt såsom udskiftning hjem bredbånd, remote kirurgi og selvkørende biler, der forventes at dominere det næste årti.

Bærerne har haft en historie af vride deres historier, når det kommer til trådløs teknologi. Da 4G blev bare kommer rundt, AT & T og T-Mobile valgt at rebrande deres 3G-netværk til at drage fordel af den hype. I sidste ende branchen afgjort på 4G LTE. Én teknologi, ét navn.

kender de tre varianter

Når det kommer til 5G-netværk, er der tre forskellige versioner, som du bør kende til. Mens alle accepteres som 5G - og Verizon, AT & T og T-Mobile har lovet at bruge flere varianter går fremad for mere robuste netværk - hver vil give dig forskellige erfaringer.

millimeter-bølge: høj hastighed, men med en nedadrettede

Ved hjælp af en meget højere frekvens end kendte mobilnetværk, millimeter-bølge muliggør en lynhurtig forbindelse, at i nogle tilfælde når op langt over 1 Gbps. Ulempen? Det højere frekvens kampe, når der dækker afstande og gennemtrængende bygninger, glas eller endog blade. Det har også haft nogle problemer med varme.

I realiteten uden for nogle 5G udstyrede stadioner, lufthavne og arenaer, disse dækningsområder kan være ikke større end et kryds. En løsning er at strengen mere cellulære radioer, men mange steder, der ikke er en mulighed. For nu, tænk på det som en tunet Wi-Fi-hotspot.

lav band: masser af rækkevidde, men lavere hastigheder

Lav-band 5G er grundlaget for alle tre udbydernes landsdækkende 5G tilbud. Mens disse netværk til tider er hurtigere end 4G LTE, tilbyder disse netværk ikke de samme vanvittige hastigheder, som højere frekvensteknologier som Millimeter-Wave kan give. Den gode nyhed er imidlertid, at dette netværk fungerer på samme måde som 4G-netværk med hensyn til dækning, så det kan tæppe store områder med service. Det bør også fungere fint indendørs.

Som nævnt tæpper T-Mobile aktuelt over 305 millioner mennesker med sit Low-Band 5G-netværk, mens Verizon når over 230 millioner og AT & T dækker over 250 millioner mennesker med deres respektive 5G-netværk.

Midband: Mellemstørrelsen af ​​hastighed og dækning

I mellem de to er midband det midterste område på 5g: hurtigere end lavbåndet, men med mere dækning end millimeter-bølge. Dette var teknologien bag Sprints tidlige 5G-udrulning, og en af ​​de vigtigste grunde T-Mobile fungerede så hårdt i de senere år for at købe den kæmpende transportør.

Virksomheden har arbejdet flittigt Siden du lukker aftalen, skal du hurtigt implementere sit MidBand-netværk over USA. Netværket dækker nu over 165 millioner mennesker med denne hurtigere service med et mål om at nå 200 millioner mennesker inden udgangen af ​​2022. T-Mobile har sagt, at det forventer, at gennemsnitlige downloadhastigheder over Midband-netværket er mellem 300 til 400 Mbps, med spidshastigheder på 1Gbps.

Det er vigtigt at bemærke, at ingen et spektrumbånd er i sig selv bedre eller værre end en anden. Alle tre luftfartsselskaber har talt om at inkorporere alle tre typer spektrum for et mere omfattende netværk.

Vigtig

Køb Huawei Router 5G MIFI E6878870 White

Køb Huawei Router 5G MIFI E6878870 White

Udforsk Huawei Router 5G MiFi E6878870 White Dens fantastiske funktioner. Oplev Huawei Router 5G MIFI E6878870 White Price med Axiom Telecom KSA til de bedste priser.

Netgears nye 5G mobile hotspot kunne erstatte dit hjem bredbånd

Netgears nye 5G mobile hotspot kunne erstatte dit hjem bredbånd

Udforsk de nyeste teknologier i routere med Huawei, herunder HUAWEI mobil router, 5G-router, 4G5G mobil wifi, 5G CPE Pro og så videre. Køb og få support fra Huawei.

Er 5G klargøres til at tage ud Ni af 16 asiatiske lande er nu 5Gready

Er 5G klargøres til at tage ud Ni af 16 asiatiske lande er nu 5Gready

Reliance jio har allerede bekræftet, at de vil udvikle en hjemmelavet og indfødte 5G netværk, mens Bharti Airtel havde bekræftet en vellykket 5G test i løbet af det kommercielle netværk.

Hvilke lande er førende 5G løb i verden

Hvilke lande er førende 5G løb i verden

5G er stadig nær begyndelsen, men er allerede oppe at køre i flere lande over hele verden. Lets finde ud af alle de lande, der allerede har 5g.

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Ericsson har vundet en 5G-kontrakt med Bhutan Telecom, da det landlockede østlige Himalayanland forbereder sig på at lancere 5G-tjenester i slutningen af ​​året.

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

5G-netværket Læs mere om 5G netværk i Hindi, teknologi nyheder og få seneste nyheder og opdateringer om BGR Indien Hindi

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Er rygtet spredes bevidst på 5G teknologi mobil Sådan var reaktionen fra læserne Hindustan News Hub

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.