5 Bedste gratis mobiltelefon service ingen penge ned Ingen kredit check

De 5 Bedste ingen penge ned Cell Phone Plans

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kredit købes for et forudbetalt mobiltelefon kan have en tidsbegrænsning â € ”for eksempel, 120 dage fra den dato, den sidste kredit blev tilføjet. I disse tilfælde, kunder, der ikke tilføje mere kredit før udløb vil have deres resterende saldo udtømt gennem udløb af de kreditter.

Der er ingen tvang på et forudbetalt mobiltelefon bruger til at supplere deres balance. For at opretholde indtægter, har nogle operatører udtænkt belønningssystemer, der skal fremme hyppige top-ups. For eksempel kan en operatør tilbyde nogle gratis sms til at bruge næste måned, hvis en bruger toppe op med et vist beløb i denne måned.

Historie

Historien om forudbetalte mobiltelefoner begynder i 1990'erne, da blev søgt større markeder efter af mobiltelefon operatører. Før denne dato, blev alle mobiltelefon tjenester, der tilbydes på en post-betalt grundlag, som udelukkede folk med dårlig kredit.

Den forudbetalte tjeneste blev også solgt til transportvirksomheder i Mexico; Celcom i 1994, og implementeringen fandt sted i Monterrey, og til Telcel, hvor implementeringen begyndte i november 1997, og produktionen finder sted i begyndelsen i april 1998.

Den første Prepaid-kort blev kaldt "Mimo" og blev lanceret af TMN, mobiltelefonen operatør af Portugal Telecom, i september 1995. I 2022 Swisscom fejrede ti år med sit produkt og service " NATEL® let", som også har patent på 'Forudbetalt mobil abonnent identifikationskort og metode implementeret derved'.

Versus efterbetalte

Tiden mest sandsynligt for en forudbetalt kunde til skifte til en anden udbyder af er, når den forudbetalte konto når en "nul kredit balance". Ligesom andre udbydere, udbydere af mobiltjenester miste en mobil konto kald det "churn".

I de første år, et forudbetalt mobiltelefon kun kunne anvendes inden for netværket af operatøren, hvorfra kunden har købt telefonen. Det var ikke muligt at strejfe over på andre GSM-netværk, når du bruger telefonen i udlandet. Dette skyldtes, at operatøren havde ingen måde at regningen opkald i realtid fra et andet netværk.

Privacy rettigheder

Ligesom raketvidenskab og gymnasiet relationer , mobiltelefon planer er kompliceret for en grund. To-årig kontrakt eller tidlig-opgradering plan? Måned for måned eller pay-as-you-go? Individuelle eller fælles data?

Store luftfartsselskaber som AT & T og Verizon elsker det på denne måde â €”de kender de fleste forbrugere plejer kende en god plan fra en dårlig en. Når ethvert valg er fyldt med undtagelser , begrænsninger og småt, hvordan kan du selv begynde at sammenligne dine muligheder? Youd være et fjols til selv prøve.

Få den korte tilmelde dig til at modtage de tophistorier du behøver at vide lige nu

For din sikkerhed, har vi sendt en bekræftelses e-mail til den adresse, du har indtastet. Klik på linket for at bekræfte dit abonnement og begynde at modtage vores nyhedsbreve. Hvis du ikke får en bekræftelse inden for 10 minutter, skal du tjekke din spam-folder.

Bare ved at gøre disse antagelser optionsâ €”og Matha €” få meget enklere. Ja, kan du helt sikkert spare endnu mere, hvis du optimerer din nøjagtige antal tekster, minutter og data med en pay-as-you-go plan, men som ønsker at tro, at hårdt om deres cellulære service? Så længe du bare vil have en anstændig plan på en god telefon, så har vi fået du dækket.

De fire muligheder, fra værste til første

Når det er sagt, de betaling planer tillade dig at handle i telefonen tidligt for en ny oneâ €”typisk ved 12-, 18-, eller 24-måneders-mærket, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. På papiret gør betalingen planen en billigere løsning end den toårige contracta €”af vores beregninger , du spare omkring $ 40 sammenlignet med en to-årig kontrakt, hvis du handler ind på den 24-måneders mærke.

Men alt dette ignorerer én nøgle wildcard: videresalg værdien af ​​din telefon. En top-hylde telefon som iPhone 6 kan potentielt netto dig $ 400 efter et år, eller omkring $ 300 efter to år, ved hjælp af et site som eBay eller Gazelle. Når du faktor i videresalg værdien af ​​din telefon, mulighed for betaling planen er simpelthen den værste måde at gå, uanset måde du skive det. Det er ikke underligt, at telefonselskaberne skubber disse hårdeste.

Den toårige kontrakt: stadig subsidieret, stadig en dårlig aftale

Hver gang du køber en premium-telefon under en to-årig kontrakt, vil du ende med at betale næsten $ 2.200, alle fortalte, inden udgangen af ​​de to år. Men hej, i det mindste vil du være i stand til at videresælge din gamle telefon, når du er færdig. Du kan ikke sige det om betalingsplanmetoden.

Pay-As-You-Go-planen: bedst til Micromanager, kompliceret for alle andre

Hvis du er disciplineret, data-drevet, ansvarlig og selv- tilbageholdt , er Pay-As-You-Go-indstillingen din bedste indsats. Med disse planer kan du kun betale for det nøjagtige antal data, tekster og minutter, du bruger. For eksempel kan du være en data fiendâ € "konstant at bruge GPS eller se videoer på farten" men helt Uinteresseret I faktisk taler i telefonen. Du kan betale for en, praktisk taget ignorere den anden, og lomme alle de penge, du har gemt.

Problemet er, at alle regler og gebyrer varierer betydeligt fra en plan til den næste. Et firma kan opkræve dig om dagen, en anden i minuttet, og en tredjedel for en måned, hvor du ringer. Selv når du har valgt din specifikke plan, skal du sandsynligvis overvåge dig selv og dine telefonvaner. Fik et timers lange nødopkald fra dine forældre? Modtog en flurry af uønskede tekstbeskeder ud af det blå? Pay-As-You-Go-planer Tilføj hurtigt, hvis du afviger fra den oprindelige struktur, du indstiller, så fortsæt forsigtigt.

Måned-til-måned, ingen kontraktplan: for en gang, en retfærdig aftale

På mange måder er måneds til måned tilgang det bedste af alle verdener. Du kan stadig få ubegrænsede tekster og minutter. Du kan stadig nyde flere GB'er af data. Du er ikke låst i nogen langsigtede Aftaler , og du kan skifte luftfartsselskaber, som du finder passende. Den eneste ulempe? Du skal betale den fulde pris på telefonen på dag enâ € ", som kan være $ 600 + til de nyeste og bedste modeller. Men hvis du kan mave det oprindelige tilbageslag, kan du spare mere end $ 400 over to år.

Som af denne skrivning vil AT & TS planen koste dig $ 80 per måned i to år. Du bliver ramt med et $ 40 aktiveringsgebyr, når du køber, og du skal stadig betale de subsidierede omkostninger i telefonen: $ 199. Tilføj det hele, og det er $ 2.159 over to år.

Overvej nu den cricket trådløse mulighed. Du betaler $ 649 for telefonen, og derefter $ 45 / måned efter det. Hvis du holder fast i planen i to år, kommer det ud til $ 1.729 i alt, $ 430 billigere end AT & T kontrakten. *

Leder du efter en mobiltelefonplan? Nu kan du få masser af tilbud uden penge ned mobiltelefon planer. Prisen på celle-telefon planer varierer normalt afhængigt af antallet af linjer, du har brug for, og den mængde data, youre indkøb. Du kan vælge mellem dyre ubegrænset data planer til lomme-venlige data planer. Selvom mulighederne er mange, de kunne være forvirrende.

Vigtig

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY NOTE 10 Lås op kode

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY NOTE 10 Lås op kode

Find de bedste SIMFREE ulåste priser på både Samsung Galaxy Note 10 og note 10 plus fra hvor som helst i verden.

Samsung Galaxy Note 20 får esim støtte på Verizon i ny opdatering

Samsung Galaxy Note 20 får esim støtte på Verizon i ny opdatering

Samsung S20 5G enheder tilbyder dual sim kapaciteter, hvilket giver dig frihed til at have to separate mobile planer én fysisk SIM og én esim på én enhed. Besøg vores Samsung Hub at opdage 854.381

5 måder at løse på knappen hjem ikke arbejder på Android

5 måder at løse på knappen hjem ikke arbejder på Android

I denne fejlfindingsvejledning, vil du lære hvad de skal gøre, hvis din Galaxy Note 20 mobildata stoppede med at arbejde, efter at Android 11 opdateringen.

Samsung Galaxy Note 20 5G vs Galaxy S20 sammenligning

Samsung Galaxy Note 20 5G vs Galaxy S20 sammenligning

Sammenlign Samsung Galaxy Note 20 5G vs S20 kamera kvalitet, batterilevetid og ekstra features for de respektive priser før du foretager en købsbeslutning. Skulle du opgraderer

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Galaxy Note 20 Ultra Review Fantastiske funktioner, men er nogen en strømbruger længere

Le Prix Seul NE FAIT PAS TOUT POUR DCIDER LEQUEL DE CES DEUX Smartphones Premium Vous Conviendra le Mieux.

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hvad er Reddits udtalelse fra Galaxy Note 20 Ultra Screen Protector Dome Glas Fuld 3D

Hej alle, jeg fik min Note 20 Ultra et par uger siden, og jeg nyder det. Jeg vil bare se, hvad anbefalinger fællesskabet har for hærdet ...

Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra

Køb 2 Pack Glas skærmen protektor for Samsung Galaxy Note 20 Ultra Screen, Luhuanx hærdet glas til Samsung Note 20 Ultra Screen Protector 6. tommer online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Tyrkiet. B09F2NW9DS

Otterbox Defender Shockproof Case Belt Clip til Samsung Galaxy Note 20 Ultra Black

Otterbox Defender Shockproof Case Belt Clip til Samsung Galaxy Note 20 Ultra Black

Samsungs note 20 ultra med en 6. tommer amolet skærm, der opdateres med en hastighed på 120 Hz. Ingen tvivl om en investering i en telefon som denne kræver beskyttelsesudstyr, især for at beskytte den mest sårbare del af smartphone, der er skærmen.

Samsung Note 20 Ultra UV Lim Skærmbeskytter

Samsung Note 20 Ultra UV Lim Skærmbeskytter

Håndter eventuelle eventyr med Otterbox Defender Series Beskyttende Galaxy Note20 5g Case, der leverer legendarisk forsvar. Dens flerlags konstruktion guards din enhed fra alvorlige dråber, snavs, skraber og bump. Plus, den medfølgende Holster fordobles som et bælteklips eller håndfri kickstand. Materialer Polycarbonat Shell.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.