Adgang til denne side nægtes

Brug af internettet efter du har tilsluttet smarty

Android-platformen er den mest udbredte mobile platform verdensomspændende og er kompatibel med mange telefoner, tabletter og andre mobile enheder. Mens smartphones kan forfølge en virksomhed, kræver mange af dem dyre dataplaner, der hurtigt kan få din regning til at komme ud af hånden, hvis de ikke styres. Indstillingen DATA SAVER på din Android-enhed giver dig mulighed for at bestemme, hvornår data vil blive brugt, og hvordan den kan bruges. Du kan også forhindre store filer og programmer fra at downloade, indtil din enhed er tilsluttet et Wi-Fi-signal.

Tryk på "DATA SAVER" og vælg feltet for at aktivere datasaveren. Mens dataspareren er aktiveret, automatisk opdateringer, browserfunktioner, vil markeds- og e-mail-funktionerne alle justere for at bevare dataforbruget.

Tryk på knappen "Back" og vælg "Data Levering" -indstillingen. Her kan du vælge eller fravælge baggrundsdata levering, vælg, om dataforbruget skal tillade, mens du roaming eller vælger at slå mobile data off eller helt. Du kan også vælge at tænde eller slukke for data til specifikke programmer under menuen "Application Data Levering".

Anthony Oster er en licenseret professionel rådgiver, der tjente sin Master of Science i Rådgivning Psykologi ved University of Southern Mississippi. Han har tjent som forfatter og ledende video editor til et lille, South Louisiana-baseret videoproduktionsselskab siden 2022. Oster er medejer af en professionel fotograferingsvirksomhed og rådgiver ejeren på hardware og software Acquisitions For virksomheden.

Her er ting: nogle apps suger data regelmæssigt, selv når du ikke aktivt bruger dem. Men ingen bekymringer, Android giver en måde at stoppe enhver app fra at bruge data i baggrunden. Tredjeparts apps kan endda gøre det meget lettere og udvide dine muligheder.

Android's indbyggede mulighed for at begrænse baggrundsdata

Men hvis du er mere desperat for at holde din data brug i check, skal du gå tilbage til menuen Data Anvendelse. Vælg datasaver. Derefter skifte på brug Data Saver. Denne mulighed begrænser din samlede brug af mobile data.

Indstil en data advarsel og brugsgrænse

Når du indstiller en datasgrænse, slukker den automatisk dine mobildata, når din data, der er angivet, når den angivne værdi. Data advarsel fortæller dig kun, at din dataforbrug har ramt den tærskel, du har angivet tidligere.

Den tredjeparts mulighed for at begrænse dataforbruget på Android

NetGuard er en firewall-app, der ikke kun forhindrer apps i at bruge cellulære data, men kan også stoppe dem fra at forbinde over Wi-Fi. I det væsentlige lader det vælge, hvilken app forbinder til internettet, og som ikke bør.

Sådan begrænses app data brugen med netguard

NetGuard Viser alle dine apps i Alfabetisk Ordre. Ved siden af ​​hver app skifter til Wi-Fi og mobile data. Så du kan deaktivere adgang ved at trykke på enten eller begge forbindelsestyper, som du foretrækker.

Derfra, efter at du har valgt din foretrukne forbindelsestype, kan du derefter vælge at tillade appen at bruge cellulære data, når skærmen er tændt, blokere data, når du roaming eller tillader det i låsemodus.

Du kan begrænse dataforbruget på specifikke mobilnetforbindelser, hvis det er nødvendigt. Eller du kan tillade ubegrænset brug på 3G men begrænse LTE eller 5G. Der er også indstillinger for Wi-Fi, hvis du beskæftiger dig med en målt tilslutning.

Sådan justeres downloadindstillinger på en Android

Netguards muligheder er ikke begrænset til blokering af mobildata. Du kan også bruge den til at overvåge, når apps forsøger at få adgang til internettet. Det kan give dig indsigt i, hvad din telefons apps gør.

Aktivering af disse indstillinger kan beskytte dig mod overraskelser Når du Ubevidst Installer ting som spil, der kræver en internetforbindelse. Husk dog, at du kan downloade spil, der ikke kræver en internetforbindelse også.

Tag kontrol over dataforbruget og spar penge

Manglende håndtering af dataforbrug på din Android-enhed kan resultere i ekstreme dataafløb. Men at sætte din dataforbrug i check kan være nyttigt, især hvis du ikke har råd til ubegrænsede dataplaner, hvilket er ret dyre og utilgængelige på nogle steder.

Mens de seneste iPhones, BlackBerry, og Windows-telefoner, skal alle automatisk konfigurere dataindstillingerne, mange andre enheder, herunder nogle androider, vil ikke gøre dette og kan endda miste indstillingerne, når de skifter lande.

For Android-enheder, der kører Android V 5. eller senere, har Truphone oprettet en app, der kan downloades fra Google Play-butikken, hvilket giver dig mulighed for at indstille APN enten helt automatisk eller manuelt med et enkelt tryk.

Hvis du stadig har problemer med data efter indstilling af APN, skal du gå til, jeg har ingen data eller internetforbindelse. Eller flere oplysninger om dataindstillinger og hvordan du indstiller APN til andre håndsæt, skal du gå for at oprette data på dit håndsæt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne artikel beskriver applikationspolitiske indstillinger for Android-enheder. De politiske indstillinger, der beskrives, kan konfigureres til en appbeskyttelsespolitik på indstillingsruden i portalen. Der er tre kategorier af politiske indstillinger: databeskyttelsesindstillinger, adgangskrav og betinget lancering. I denne artikel refererer udtrykket Policy-Managed Apps til apps, der er konfigureret med appbeskyttelsespolitikker.

Data beskyttelse

Der er nogle fritaget apps og tjenester, som intune kan tillade dataoverførsel som standard. Derudover kan du oprette dine egne undtagelser, hvis du har brug for at tillade data at overføre til en app, der ikke understøtter INTune-app. For mere information, se dataoverførselsfritagelser.

Intune understøtter ikke for øjeblikket ikke Android Instant Apps-funktionen. Intune vil blokere enhver dataforbindelse til eller fra appen. For mere information, se Android Instant Apps i Android Developer Documentation.

Brugere, der ikke bruger et godkendt tastatur, modtager en prompt til at downloade og installere et godkendt tastatur, før de kan bruge den beskyttede app. Denne indstilling kræver, at appen har intune SDK til Android version 6.. eller senere.

kryptering

Android er mest populære smartphone operativsystem. Det er meget vigtigt at vide, hvordan vi kan ændre eller konfigurere internetappn-indstillinger på enhver Android. Hvis du har Android-telefon med 4G LTE-forbindelse, kan du også bruge 3G, GPRS / 2G og EDGE på den. Internetindstilling fungerer kun, hvis du har abonneret eller aktiveret dataplan. Så kender Internet Data Plans satser og hvordan man aktiverer dem.

Sørg for, at du har aktiveret data for at køre internettet på din telefon. Også, hvis hastigheden er lav, vælg kun 3G eller 4G LTE-foretrukket netværkstilstand, hvis du har et abonnement på dem. Kend APN Internet-indstilling til T-Mobile, AT & T, Verizon, H20, Net10, Tata Docomo, BSNL, Idea, Vodafone, Reliance, Airtel, Aircel. Metoden forbliver den samme for alle Android-versioner, herunder 2. Eclair, 2. Froyo, 2. Gingerbread, 3. Honecomb, 4. Jellybean, Android 4. Kitkat, 5. / 5. Lollipop, 6. Marshmallow.

APN-indstillinger installeres normalt automatisk, når du indsætter et SIM-kort, men nogle gange skal du konfigurere dem manuelt. Disse indstillinger for Google FI er angivet nedenfor for både Android og IOS-enheder. Når du har konfigureret disse indstillinger passende på din enhed, skal du sørge for, at du er inden for dækning og har en Google Fi-telefonplan, og genstart derefter din gadget for at oprette forbindelse til et 3G-, 4G- eller 5G-netværk.

Genstart din iPhone, og du skal være i stand til at gennemse internettet. Du kan også nemt få adgang til dine SIM-applikationer. Du kan også fremskynde din browsing ved at rydde cachen på Safari-browseren.

Google FI APN Internet-indstillinger til Android-enheder

For en Samsung-enhed med Google FI SIM i den, skal du gå til Indstillinger> Forbindelser> Mobilnetværk> Adgangspunktnavne Tilføj derefter en ny APN. For enhver anden Android-enhed, gå til Indstillinger> Trådløs og internet> Mobilnetværk> Adgangspunkt navne> Tilføj nyt, og indtast derefter Google Fi-APN-indstillingerne nedenfor.

Hvis du lige har købt en Android-smartphone og bruger NCELL SIM, end du måske spekulerer på, hvordan du opsætter NCELL internetindstillinger og bruger data internet? For at hjælpe dig har jeg lavet denne enkle tutorial video til at hjælpe jer.

Du kan tilføje NCELL internetindstilling ved to metoder:

For at tænde eller slukke for data på din Android-smartphone, GOTO SETTINGS> Wireless & Networks> Data Anvendelse> Brug af mobil data til / fra. Eller du kan simple Swipe Down Notification Toggle fra toppen af ​​skærmen, du vil mobile data ikon, bare trykke for at tænde / slukke for mobildata.

Hvornår skal du bruge målt Wi-Fi

Tryk på menunasten og tryk på Gem for at gemme den nye dataforbindelse på dit håndsæt. Tryk på feltet ved siden af ​​den nye O2-mobilwebmulighed, du har oprettet for at aktivere dataforbindelsen â € "Du skal se en grøn prik eller kryds vises ved siden af ​​den for at vise dens aktiveret.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Mobil data er internetforbindelsen, der leveres af din mobilnetudbyder. Mens din telefon automatisk skifter til Wi-Fi, hvis et netværk er tilgængeligt, kan du manuelt styre din mobildata, ved at aktivere og deaktivere den. Du kan også aktivere datasparer for at forhindre mobil data brugen af ​​apps, der kører i baggrunden.

Data saver hjælper med at reducere din data brugen ved at forhindre apps i at bruge data i baggrunden. Du kan vælge hvilke apps du gerne vil fortsætte med at bruge mobile data, mens datasaveren er aktiveret.

Tak glad, vi var i stand til at hjælpe din feedback hjælper os med at give bedre støtte

1. Besøg menuen Indstillinger på din enhed 2. Klik på Indstillinger> Mobilnetværk> Access Point Names 3. Vælg Nulstil til standard eller 4. Gå til MENU-knap> Tryk på Ny APN. 5. Indtast 'Navn' felt og 'APN' felt som 'Jionet' & Tap 'OK'. Din APN er nu konfigureret til adgang til mobil data.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

De apps nedenfor er forudinstalleret på Samsung Galaxy A12. Forinstalleret apps Android Auto Android System WebView Lommeregner Kalender Kamera Chrome Clock ConfigAPK Kontakter DECO PIC Device Ca

Hurtig placering i Humble, Texas, Deerbrook Mall

Hurtig placering i Humble, Texas, Deerbrook Mall

Kort Deerbrook Mall Houston, 20131 Highway 59 North, Houston TX. Adgang Deerbrook Mall Houston butik mappe. Kørselsvejledning Deerbrook Mall Houston.

Ups, noget tabt

Ups, noget tabt

Efter et par unødvendige Uturns, jeg indså hurtigt, at Apple Maps efficient for mig, hvilket er grunden til jeg hader, at det åbner som standard app helst jeg vælge en delt placering eller en adresse fra vræl. Kopiering og indsætte adressen til Google Maps isnt en stor aftale, men dens bestemt ikke som væske af en proces som Id lignende.

Voicemail standard besked

Voicemail standard besked

Skype den endelige vejledning

Ændre voicemail hilsner.

Ændre voicemail hilsner.

Du kan ændre de globale voicemail hilsner for alle udvidelsesbrugere eller ændre voicemail hilsen til en bestemt udvidelse.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter og styrer flere forskellige hilsner til din SmartVoice voicemail. Dette kan alle gøres gennem SmartVoice Online Dashboard.

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Pandora Jewelry Store i Deptford NJ Pandora Jewelry Deptford Mall

Shop på Macys Deptford, Deptford, NJ for kvinders og mænds tøj, sko, smykker, makeup, møbler, hjem indretning. Check for timer og retninger.

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

Hvordan til at gendanne slettede tekstbeskeder på iPhone og iPad Hurtig reparation

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

Gendanne slettede beskeder på iPhone uden computer 2021

At autodelete gamle beskeder på iPhone eller iPad, Åbn Indstillinger. Rul ned og på Meddelelser Under beskedhistorik, tryk holde meddelelser Som standard Forever er valgt. Her efter din smag, skal du trykke på 1 år eller 30 dage.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.