AirPods Max en måned gennemgang tung, dyr og ikke det værd

Apple AirPods Max gennemgang

Den AirPods Max er intet, hvis ikke rammende navn. På $ 549, det er de dyreste støjreducerende hovedtelefoner weve testet i nyere memoryâ €”med en bred margin. De er også nogle af de mest fantastiske hovedtelefoner weve stødt på, nogensinde, med et design, der er minder om en Herman Miller stol og en unik batteri-bevarelse Smart Case, der ligner en prop fra 2001: A Space Odyssey. De er endda maxed ud i træk afdeling, med Adaptive EQ, rumlig lyd og håndfri Siri adgang. Når det er sagt, vores picks nuværende top i denne kategori, den $ 399. 5 Bose Noise Cancelling Headphones 700 og $ 349. 9 Sony WH-1000XM4, koste betydeligt mindre.

En fantastisk design

De ørepuder er hukommelse skum, foret med et attraktivt klud, og mens de ser måske lidt pladskrævende, pasformen er yderst komfortabel. Hovedtelefonerne vejer 13. ounce, men de dont føler tungt på hovedet, heller ikke presset fra de ørepuder føle sig alt for stærk på trods af de puder, der danner en solid forsegling omkring øret. Med Smart Case, de samlede pakker vejer lidt over 1. pounds.

Internt AirPods Max ansætte 40mm dynamiske drivere og en neodym ring magnet motor at Apple kravene tillader hovedtelefonerne til at opretholde total harmonisk forvrængning mindre end 1%. Driverne er dækket i klud gitter, der minder om de quiltede stoffer, du ser på smarte løbesko, med L eller R sys ind i stoffet i en fornem design touch. Hver høretelefon huser også en H1-chip, som giver mulighed for sømløse iOS parring og integration, samt et accelerometer og et gyroskop. Hovedtelefonerne er kompatible med Bluetooth 5. og støtte AAC og SBC Bluetooth codecs.

Placeringen af ​​disse knapper er fint til betjening kontrollerne, men på grund af hvordan hovedtelefonerne bruger spænding til at justere, din naturlige tilbøjelighed er at trække ned på ørekopperne fra toppen for at løsne pasform slightlyâ €”noget jeg fandt nødvendige for at gøre plads til mine briller. Når man gør dette, er det nemt at uheld trykker både kontrolknapper, der kan udløse et vilkårligt antal funktioner.

Smart sagen

Apple anslår batteriets levetid for AirPods Max til at være omkring 20 timer under forudsætning af en blanding af ANC og lydafspilning. I sidste ende, vil dine resultater variere med din ANC forbrug og dine lydstyrke. Når hovedtelefonerne er gemt i den medfølgende Smart Case, de indtaster en forbrug ultra-lavt batteri / dvaletilstand.

Parring af airpods max

Når de er oppe og køre, den AirPods Max levere fremragende støjreduktion. Når det kommer til intens lavfrekvent rumlen ved høje lydstyrker, svarende til, at youd høre på et fly, de AirPods er faktisk lidt mere effektiv end Bose Noise Cancelling Headphones 700 og Sony WH-1000XM4. I teste, ville de AirPods undertiden synes at eliminere rumble completelyâ €”en imponerende præstation vi har aldrig oplevet før. Andre gange, ville de blot udfører, samt Bose og Sony modelsâ €”meget afhænger af at få den helt rigtige placering af hovedtelefonerne på hovedet. En lille justering af hovedbåndet spænding, hvilket resulterer i en lidt anden eller strammere tætning omkring mit øre, var i stand til at forbedre ANC mærkbart.

Sprængning nogle bas-tunge blandinger gennem nær-felt studie monitorer giver hovedtelefonerne anden stress Testa €”ingen ANC hovedtelefoner vil være i stand til at fjerne disse lyde, men dens fortæller hvilke dele af frekvensområdet de tamp ned. På Oneohtrix Punkt Aldrig sporet Ingen mareridt, alle tre modeller gør en respektabel job opkald ned basfrekvenserne og nedture. Men igen, det AirPods Max kæmper lidt med de høje toner.

Hovedtelefonerne ikke synes at påvirke lyden signatur, når ANC er tændt eller slukket, hvilket er den måde, det skal være, men mange producenter får denne fejl. Theres også næsten ingen hørbar hvislen tilføjes, når ANC er aktiveret. Ofte vil ANC skabe en svag, hvid støj-lignende signal til hjælp maskere de højere frekvenser det kampe at fjerne. Theres en stadig-så-svage hvæse her, som er fælles, og det er roligt nok, at du sandsynligvis ikke vil bemærke det.

tilstand I Gennemsigtighed, kan du høre dine omgivelser tydeligt, uden nogen antydning af slapback forsinkelse. Nogle omgivende lyttetilstande øge niveauer for at øge mængden af ​​dine omgivelser sammenlignet med hvor højt de rent faktisk er, men det AirPods Max synes at matche mængden af ​​dine omgivelser perfekt. Hvis du kører fingrene over ørekopperne mens denne tilstand er aktiveret, vil du høre mærkelige, til tider overraskende hvislende lyde, der kan virke højere end alt andet youre hearingâ €”der er så mange mikrofoner, sin let at utilsigtet træk en fingerspids tværs én.

Det er værd at bemærke, at de AirPods synes at lægge mere mærkbar pres på dine trommehinder end de to andre par. Og i modsætning til Bose eller Sony-modeller, du kan ikke justere ANC-niveauer Hera €”dens enten til eller fra.

Hvordan de airpods max lyd?

Den AirPods Max bruger også hvad Apple kalder Adaptive EQ, som formodes at justere lyden signatur afhængigt af hvordan hovedtelefonerne passer dig personligt at yde den bedst mulige lydoplevelse, factoring i forhindringer som briller eller øreringe, som potentielt kan resultere i en mindre sikker pasform. Mellem denne og DSP, disse naturligvis ikke hovedtelefoner til lydentusiaster søger en gennemsigtig kritisk lytteoplevelse, men ANC / trådløse hovedtelefoner er sjældent rettet mod audiofile, som theres altid en masse styrke og skulptur.

Apple AirPods Max Wireless anmeldelse

Hvad mangler her er brugervenlig justerbar EQ. Apple ønsker at skræddersy lyden for dig og ikke giver dig mulighed for at justere den til din egen tasteâ €”til denne pris, Apple skal give dig mere kontrol, ikke mindre. Værre end ikke at kunne justere EQ er ikke at være i stand til at deaktivere Adaptive EQA €”theres ingen måde at høre mix i en relativt ren form, så du aldrig vide, hvor Adaptive EQ ændre tingene. Det er frustrerende, men der sagde: Disse hovedtelefoner lyder pretty damn godt.

På spor med intens sub-bas indhold, som The Knive Silent Shout, den AirPods Max leverer kraftfuld lavfrekvent respons. På toppen, ukloge lytteniveauer, er der ingen forvrængning, og på mere beskedne niveauer, de nedture lyde stadig intens, men de er altid pænt modsvares af de højere frekvenser.

Bill Callahans Drover, et spor med langt mindre dyb bas i blandingen, giver os en bedre fornemmelse af den generelle lyd signatur. Trommerne på dette spor lyd fuld og rund, næsten tordnende, men de undgår kovending i alt boostet, unaturlig territorium. Callahans baryton vokal får en behagelig lav-medio rigdom og en ideel høj medio sprødhed til hjælp fastholde definitionen i blandingen. Den høje mellemtone og diskant bringe de akustiske strums og højere register slagtøj med lysstyrke og klarhed. Dette er en skulpturelle lydkendetegn, men afbalanceret, med en dejlig bas dybde og ideel højfrekvente klarhed.

On Jay-Z og Kanye Wests nr Church i Wild, kick drum loop modtager ideel høj mid tilstedeværelse, så dens angreb til at bevare sin punchiness, mens vinyl knitren og hvæsen, typisk henvist til baggrunden status i dette mix, tage en bemærkelsesværdig skridt fremad. Der er masser af skulptur sker i højder, men det er generelt i navnet på klarhed. De sub-bas synth hits, der langs de rytmen leveres med fast lavfrekvent depthâ €”det gør ikke helt lyder som theres en subwoofer i dit kranie, men det shouldnt. De nedture er pligtskyldigt repræsenteret, og tromlen sløjfen bliver lidt mere dunk end normalt, så der er nogle bas øge sker, men det er raffineret. De vokal på dette spor leveres med ideel clarityâ €”om der er tilføjet hvislelyde, dens bare en smidge. Dette er en afbalanceret, rig, lys lyd signatur.

Orchestral spor, ligesom åbningsscenen fra John Adams Evangeliet Ifølge den anden Maria, få nogle ideelle lavfrekvente presenceâ €”nederste registrere instrumentering isnt skubbet for langt frem i bland her. De højere registerdata messing, strygere og vokal bevarer deres sprødhed uden at lyde alt for skulpturelle eller brightâ €”søgelyset er på dem. Denne bane sandsynligvis lyder det mest naturlige af de fire nævnte her, og generelt klassisk og jazz lyd fremragende gennem AirPods Max.

Rumlig lyd, mic ydeevne, og siri

Apple AirPods Max har en raffineret og minimalistisk design, der afspejler deres præmie status og high-end materialer. De ørekopper har et slankt aluminium dække med en satin finish, og hovedbøjlen er pakket ind i atletisk strik gjord, som tilføjer tekstur til udseendet. De kommer i flere farver passer bedre til din stil: Space Gray, Sky blå, grøn, pink, og sølv. Du kan også købe ekstra magnetisk ørepuder fra Apple separat, hvis du foretrækker at mikse og matche farver.

Vigtig

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

Køb iPhone 13 Pro Max Clear Case med MagSafe i Libanon Gratis og hurtig levering over hele Libanon efterkrav 1 års garanti

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Giv din iPhone 13 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med mørk marineblå Silikone Taske med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

APPLE IPHONE 77 PLUS ROSE GOLD SMARTPHONE ALLE farver til rådighed, i Addoussiyeh, Saida, Vivadoo, Interesserede købere og klar til at købe, bør kontakte os via vores mailEmailmarkbazaidgmail. omWhatsapp07069518779On gå promo Køb 3 få 1 gratis Køb 5 få 2 freeon salg alle New Brand

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Dens tid til at markere dine kalendere, folkens. Ifølge velrenommerede leaker Evan Blass, Æbler længe ventede iPhone 7 er sat til at ramme butikshylderne den 16. fredag, September.

Testet magsafe opladningshastighed versus qi, USBC og USBA

Testet magsafe opladningshastighed versus qi, USBC og USBA

Find kabler, opladning af dokker og batterier til Apple-enheder. Oplad og synkroniser Mac, iPhone, iPod, iPad og ur. Køb online og få gratis forsendelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.