Alcatel OneTouch Idol 3 Se Liveunlocked Giveaway

Alcatel One Touch Idol Repair

Designet er unibody, så bagpanelet kan ikke fjernes, hvilket betyder, at for at bruge MicroSim-slotten skal du bruge en PIN-kode eller et andet et sådant værktøj. Selve slot er placeret til venstre, under strømknappen. Denne gang er strøm- og volumenknapperne adskilt, sidstnævnte er til højre. Du behøver nok nødt til at vænne sig til denne placering, fordi knapperne arent nemt at skelne , og forsiden og bagsiden af ​​smartphone er ens, så når du tager telefonen ud af lommen, vil du har brug for en anden eller to for at måle tingene ordentligt. Den vigtigste mikrofon og mikrousb-porten er anbragt på bunden, mens de øverste huser 3. mm lydstik og en anden indbygget mikrofon. En anden siderne er også omgivet af to tynde og skinnende strimler, der ligner de er lavet af metal, hvilket gør enheden endnu mere attraktiv.

Bagpanelet har en mat finish og tiltrækker ikke fingeraftryk. Som for komponenter, på bagsiden, finder du 13MP bagkameraet, der er placeret i øverste venstre hjørne, ledsaget af en LED-flash. Der er et par indskrifter også - en skinnende idol i midten og en Alcatel OneTouch under . På forsiden indeholder du stereohøjttalerne over og under displayet. De klassiske sensor knapper er en del af skærmen, så du vil ikke finde noget andet der nede. Der er ikke noget ud over det sædvanlige over skærmen â € "8MP-frontkameraet med nærheds- og omgivende lyssensorer, og den lille indikator, der informerer dig om ubesvarede opkald og meddelelser, eller når batteriet er lavt.

Skærm

Vi har testet displayet med 24 farveprøver, herunder almindeligt anvendte farver og dem, som øjet nemt genkender â € "mørk og let menneskelig hud, blå himmel, grønt græs, orange og så videre. Resultatet af denne test er vigtigt for videoafspilning.

Billedet nedenfor er for det meste nyttigt for spillere. Det illustrerer Responstidspunktet for pixelsen i tilstande fra sort til hvid plus hvid til sort til niveauer fra 10% til 90% og tilbage. Vi målte efterårstid + stigningstid = 16. MS.

Visningen af ​​Alcatel One Touch Idol 3 har fremragende lysstyrke og opløsning, meget god kontrast, brede synlighedsvinkler, og lyset det udsender ikke flimmer. Farvejens nøjagtighed er høj.

Lyd

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

At skulle betale belastninger ekstra for en storskærm telefon er en ting fra fortiden. Hvor engang nogle af de største skærme var forbeholdt de bedste hunde, kan du få næsten enhver størrelse skærm til enhver pris i disse dage. OK, måske ikke £ 50. Men du får ideen.

5. I Alcatel OneTouch Idol 3 er en gigantisk skærm telefon med smukke pæne specifikationer, men det koster bare £ 270. Det er omkring halvdelen af ​​prisen på en rigtig top-end telefon. Bevilget, der er masser af billigere telefoner med 5. i skærme derude. Denne ønsker at virke kompromis -Free, selvom.

Plast i metaller tøj

Alcatel OneTouch Idol 3 5. Design er næsten identisk med den af ​​4. i versionen vi kiggede på for nylig. Fra et par meter væk kan du fejre det for en metal telefon, men det er bestemt ikke en. Dens all-plastik, bar glaslaget oven på skærmen.

Som sådan, vil det ikke føle sig så dyr eller high-end som noget som HTC ONE M9. Vi fandt også, at den falske krom omkring siderne bliver skrabet af bit-by-bit med generel lommemisbrug. Imidlertid er Alcatel OneTouch Idol 3 5. ISNT spinkle enten. Det føjer ikke, på trods af at være plast og meget tynd ved 7. mm tykt.

At være den tynde hjælper også for en gang, sikrer Alcatel OneTouch Idol 3 5. Føles ikke som for meget af en håndfuld: Bare en smule af en. Den ene del Alcatel OneTouch skulle have overvejet, ligesom næsten alle andre storskærms-telefonmaskiner i disse dage, er POWER-knappen.

Enhver side ordrer?

Sprint Direct Connect Plus Support Center Sprint Support

Et par bits, der også gør op for dette, er microSD slot og de forreste stereohøjttalere. Hukommelseskortet piggy-backs på Nano SIM-bakken, men jeg behøvede faktisk ikke at ty til at bøje et kort i som Alcatel OneTouch-idol 3 5. Har allerede en anstændig 16 GB-lagerplads.

På de vigtigere ting: højttalere. At have fronthøjttalere er godt, at have stereohøjttalere er fantastisk, men at have rigtig højt stereohøjttalere er bare top-hak. Ligesom den 4. i versionen er de meget mere magtfulde, end vi har ret til at forvente, og 5. i version lyder det smule oksekød. Formodentlig fordi det lidt mere kabinetrum inde. Jeg nød et godt par timer melodier under madlavning, lyttede til Alcatel OneTouch Idol 3 5..

Det ser ud til at øge kilden lyser lidt for meget til tider, men forårsager klipning uanset volumen. Og alle, der bruger hovedtelefoner, skal slukke for JBL Lyd-tilstand, STAT. Dens absolut frygtelige, gør det lyde som om du lytter til melodier fra enskilt flisebadeværelse. Tweaks er nødvendige, men højttalerne er gode.

Cinemascope.

Bare en niggle: Sommetider forlader auto lysstyrkeindstillingerne Alcatel OneTouch Idol 3 5. Ser en skygge for lyse indendørs. Men det er kun dårligt, fordi det får dig til at føle, at den fattige lille ting spilder batteriet, og jeg fandt Stamina at være rigtig smuk Dandy alligevel.

Alcatel OneTouch Idol 3 5. Har et 3000mAh batteri, en skjult under dets ikke-aftagelige ryg. Dens den slags størrelse, vi forventer fra en telefon med en kæmpe skærm som denne, men ydeevne er faktisk bedre end noget som LG G4.

Under test blev jeg ren gennem en dages brug, før Alcatel OneTouch Idol 3 5. Conked ud den næste dag kl. 14.00. Tildelt, jeg var ikke at bruge timer til at se Netflix, men jeg gjorde nogle browsing og lyttede til en flok podcasts gennem højttalerne. Samt at bruge halvdelen af ​​dagen, der tapper væk på WhatsApp. Som sædvanligt.

At få denne slags ydeevne ud af en telefon, denne tynd er temmelig godt at gå. Og det er en mind-blæser forbedring efter nogle af Stamina-frøen ive set fra Alcatel OneTouch i fortiden.

Drej tingene rundt

Tidligere Alcatel OneTouch-grænseflader var kinda dateret og ofte almindelig minging i deres farveskema valg. Denne nye ser stort set ud som Android Lollipop 5. Med et par små tweaks. Det betyder en nice almindeligt papir apps menu, meddelelser på din låseskærm og en god swooshy, liquid-y føler.

Den store Ændring er OneTouch Stream, en ekstra startskærm til venstre for den vigtigste, der får dig en strøm af bonusinfo, som dine kalenderhændelser og vejret. Det er ikke fantastisk, mangler nogen reel must-have info, for mine behov alligevel, men får heller ikke i vejen. På samme måde er der en masse bloat-y-spil installeret fra Gameloft, men du kan i det mindste slette dem.

Performance angst

Som med 4. i version er der dog et par underlige præstationsproblemer. Og igen er det mærkeligt lokaliseret: tastaturet er lag-taktik meget af tiden, især mærkbar Hvis du bruger TAP-TAP-typing i stedet for væske gestus-typing. Var kaldt det denne gang: Det skal være ned til Alcatel OneTouch Idol 3 5. s software.

Hvorfor? Fordi telefonen selv har en rimeligt Dygtig processor og masser af RAM. Alcatel OneTouch Idol 3 5. Bruger snapdragon 615, en octo-core CPU med Cortex-A53 kerner, og har 2 GB RAM. Dens grundlæggende en version af snapdragon 410 entry-level cpu, der kan klare 1080p skærme: ikke et dyr, ikke en svækkelse. Men det er sikkert nok til at lade os skrive en whatsapp besked uden at skulle vente på tastaturet til at indhente. Sikkert?

Jeg har også bemærket den ulige bug, den ulige underlige geriatriske pause, selvom et par mid-test opdateringer syntes at rydde tingene lidt op. Det er et arbejde i gang. Når du får fat i Alcatel OneTouch Idol 3 5., kunne tastaturlag ikke være andet end en fjern hukommelse. Med krydsede fingre.

Bortset fra disse blips, ydeevnen er god: det er virkelig bare en skorpe på toppen. For eksempel spiller Asphalt 8 Alcatel OneTouch Idol 3 5. Føles godt, selv når du cranked op til den øverste visuelle indstilling. Det gør det bedre end snapdragon 410 4. I idol 3 version, selvom denne skal lyse op en fuld HD-skærm. Det er ikke så magtfuldt som top-top-end-telefonerne, og ikke en peppy som LG G3, men synes at komme med bare fint med spil.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Når din ALCATEL mobil har hængende problemer, skærmfrys, sort skærm eller glem adgangskoden osv. Det er en god mulighed for at nulstille din Alcatel Mobile. Hvis du vil nulstille din Alcatel Mobile, skal du følge nedenstående procedure:

Vigtig

Brugte Alcatel i Chennai, Brugt Tabletter til salg i Chennai

Brugte Alcatel i Chennai, Brugt Tabletter til salg i Chennai

Køb Alcatel Tab 1T7 8068 til den laveste pris i Pakistan. Tjek anmeldelser og købe Alcatel Tab 1T7 8068 i dag.

Alcatel Essential 8inch tablet til Telstra australske anmeldelse Ausdroid

Alcatel Essential 8inch tablet til Telstra australske anmeldelse Ausdroid

Bedste pris på Alcatel 3T 8 Tablet 32 ​​GB 8 tommer med Wi Fi 4G

Alcatel A30 Tablet anmeldelse

Alcatel A30 Tablet anmeldelse

Alcatel A30 bedste online pris indien. Undersøg Alcatel A30 Pris, specifikationer. Få bedste online tilgængelige pris fra Flipkart, Amazon

Alcatel introer One Touch T10 tablet med 7 tommer skærm og Ice Cream Sandwich

Alcatel introer One Touch T10 tablet med 7 tommer skærm og Ice Cream Sandwich

ProcessorQuadcore 1. 0GHz. RAM2GB. Storage16GB, op til 128 GB. Display Størrelse 10. inches 1280x800 IPS. OSAndroid. Primær kamera 5MP. Sekundære kamera 2MP. Tilslutning WiFi 802. 1 BGN. Bluetooth v4. . LTE 4G mikro-SIM. Batteri nonremovable LiIon 4600 mAh batteri.

Drej app notifikationer på off Android

Drej app notifikationer på off Android

Overvåg dine Mobilealerts sensorer eksternt overalt i verden.

WiFiShop24. about installationsvejledning ALFA R36 som range extender Ralink

WiFiShop24. about installationsvejledning ALFA R36 som range extender Ralink

Hvis du har nogen problemer med Alfa-router, er det nødvendigt at nulstille den. Her er vi også give Sådan nulstilles Alfa router til fabriksindstillingerne.

Progressive Wireless, LLC Den ideelle løsning til forudbetalte telefonkort asylansøgere

Progressive Wireless, LLC Den ideelle løsning til forudbetalte telefonkort asylansøgere

75 Trådløse Forhandlere ledige job i Loganville, GA på faktisk. om. Anvend på Detailsalg Associate, Salgskonsulent, Sales Associate og mere

Cricket Wireless Alpha Comm Enterprises Inc Baseball Cap Hat SnapBack Mens Size eBay

Cricket Wireless Alpha Comm Enterprises Inc Baseball Cap Hat SnapBack Mens Size eBay

Vil du vide alt om vores fortrolighedserklæring og cookies Du kan finde alle de oplysninger på denne side. USA Prepaid gavekort Prepaid planer

Alphacomm Digital Commerce BV 64640345

Alphacomm Digital Commerce BV 64640345

De nyeste virksomhedsoplysninger, herunder nettoaktivværdier, ydeevne, holdesektorer, ændringer i stemmerettigheder og direktører og -forbindelser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.