Amid University Shutdowns, JD-cifre smedder fremad med Campusfocused Social App

Tossable cifre mobil app. Du behøver det ikke, men du vil have det.

Har forsøgt at oprette ny NEST CAM indendørs enhed ved hjælp af en indtastning af sekscifret kode manuelt, fordi QR-kode blev kastet væk med boks efter montering i første hjem. Hver gang jeg får så langt som den side, der siger 'Vælg de sidste 4 cifre i kameraets serienummer' - men kan ikke komme længere. Kameraets status er grøn dosent Vis en hvilken som helst anden farve kan ikke tilføje enheden til NEST-appen alene til Google Home.

Der er et voksende antal apps, der hjælper dig med at spare penge uanset dit udgangspunkt. Disse nemme at bruge apps kræver kun en checkkonto og smartphone. Hver app har sin egen stil og strategier til at hjælpe dig med at gemme. Men i deres kerne har de designet til at inspirere dig til at komme ind i rytmen for at spare uden at overbygge det, på et tidspunkt, hvor millioner af amerikanere ikke har meget besparelser, hvis nogen.

Bedste pengebesparelser apps

Lanceret i 2022, er ciffer en af ​​de mest kendte automatiske besparelsesapps og af god grund: Tjenesten gør besparelsesbeslutninger enkle. Ciffer analyserer, hvad der går ind og ud af din checkkonto. Derefter flytter det periodisk midler fra at kontrollere besparelser i mængder, hvis algoritmer mener, at det er sikkert at spare.

Appen er dog ikke længere fri. Digitafgifter abonnenter $ 5 om måneden. For dette gebyr får du funktionen Auto-Savings samt evnen til at bruge appen til at betale ned kreditkort gæld og etablere opsparingsmål. Du kan tjene en 0. 0% procent årlig besparelsesbonus, som ciffer betaler hver tredje måned â € "en perk, der kan hjælpe med at kompensere for noget af abonnementsgebyret.

Hvis ciffer bestemmer, at du ikke kan spare nogen penge, vil det ikke trække noget tilbage og sikkerhedskopierer det med en nej Overtræk Garanti. Ciffer vil refundere op til to separate forekomster af din konto Overtræk , at det forårsagede. Du kan også vælge til Overtræk Forebyggelse.

For at flytte penge tilbage i din checkkonto, vil det tage en til tre arbejdsdage. Hvis du har brug for midlerne med det samme, kan du betale 99 cent for at få pengene sendt tilbage til din checkkonto inden for 30 minutter.

Dobot.

Dobot er en anden simpel mulighed, der gør sparer penge regelmæssigt en brise. Når du har linket en checkkonto, flytter DOBOT automatisk små beløb fra det til din opsparingskonto hvert par dage. Det er en god app for alle, der søger en fri måde at begynde at spare på ting, du bekymrer dig om mest.

Standout funktioner i appen omfatter prisen â € "gratis â €" og evnen til at tildele billeder til dine mål, som du selv kan nævne. Visuals er designet til at hjælpe dig med at huske, hvorfor du passerer på øjeblikkelige tilfredshedsudgifter og gemmer i stedet. App'en sender også dine meddelelser, der opdaterer dig på dine fremskridt og deler besparelser. Du kan også spare med venner og andre på appen og spore hinandens fremskridt.

qapital.

Qapital har også til formål at hjælpe dig ubesværet at gemme små mængder penge, men med et twist: det lader brugerne oprette opsparingsregler. For eksempel kunne du oprette en skyldig fornøjelsesregel, så app stashes penge i dine besparelser hver gang du køber takeout, eller andre ting, du forsøger at modstå. Ligesom nogle investeringsapps kan Qapital også afrunde din ændring på køb og anvende de penge til dine besparelser. Hvis du bruger et betalingskort til at købe en $ 3. 0 Latte, for eksempel, trækker appen 50 cent fra din kontrol og flytter den til dine besparelser. Du kan også indstille en regel for at gøre runderne større.

For at bruge appen har du en række muligheder: Du kan linke en eksisterende checkkonto, eller du kan tilmelde dig et qapital debetkort. Du kan også bruge Qapital til at foretage investeringer i en ETF-portefølje til dine langsigtede mål. Hvilke produkter du får afhænger af den plan, du betaler for.

Langt spil

Langt spil forsøger at omdirigere nogle af de pengepersoner, der bruger på lotteri billetter til besparelser. På appen får brugere, der sender penge til besparelser, en chance for at vinde ekstra penge. Dens kaldte præmiebesparelser, og jo mere du sparer, jo flere chancer skal du spille spil med en chance for at vinde flere penge. Bekymre ikke â € "Kontoen er FDIC-forsikret, og du spiller ikke med din rektor, eller de penge, du har deponeret i. Langt spil. Appen betaler også 0. procentbesparelser på din saldo.

ORICO Kraftig TypeC opladningskabel 5 Ampere Hurtig opladning og synkronisering 1 meter hvid

simple

Forskning viser en forbindelse mellem børns sunde selvværd og positive portrætter i medier. Derfor har vi tilføjet en ny "forskelligartet repræsentationer" til vores anmeldelser, der løbende ruller ud på løbende. Du kan hjælpe os med at hjælpe børn ved at foreslå en mangfoldighedsopdatering.

meget eller lidt?

24 Game - Single Cifre er en Addictive og udfordrende matematik spil til børn, der også vil udfordre voksne. At få et forkert svar overalt i runden af ​​otte niveauer sender dig tilbage til begyndelsen af ​​runden, hvilket kan være frustrerende. Manglen på instruktioner og manglende evne til at pause spillet hæmme sit enkle gameplay, men konceptet og uddannelsesmæssige fordele er stadig ret solide. Hvis du allerede er bekendt med kortspillet, vil manglen på instruktioner ikke være et problem, og denne app giver en måde at øve de konkurrencedygtige kort.

App detaljer

For det første evnen til at ringe og tekst fra et nummer på tværs af flere enheder. Det betyder, at du kan bruge enhver browser, Â en anden telefon, tablet eller smart ur for at ringe ud, besvare opkald og sende og modtage tekstbeskeder fra dit normale nummer. Så hvis du glemmer din telefon hjemme, og du allerede er en time væk, skal du bare bruge den gamle telefon, du har på dit kontor, eller din bærbare computer til at styre din normale kommunikation. En cool funktion, der er inkluderet i denne tilgang, er, at alle dine opkaldshistorik, tekstbeskeder, kontakter og voicemails er tilgængelige på nogen af ​​disse enheder.

For det andet, evnen til at ringe og tekst fra flere numre på en enhed. Jeg kender et foruroligende antal mennesker, der bærer omkring to telefoner; en til erhvervslivet, og en til personlig. Nogle gange skyldes det en virksomhedspolitik, mens det ofte skyldes et personligt ønske om at holde arbejde og hjemme adskilt. Med andre ord kan de slukke deres arbejdstelefon, når de er hjemme, og ikke være forstyrret med opkald og meddelelser. T-mobile cifre giver dig mulighed for at få forskellige telefonnumre alle administreret på samme telefon. Det giver mulighed for visuelt at identificere forskellen mellem opkald og meddelelser, der er knyttet til forskellige telefonnumre, mens også evnen til at skifte til og fra et givet telefonnummer.

Tænk på bekvemmeligheden af ​​ikke at skulle håndtere at transportere rundt, opladning og generelt opretholde flere telefoner! Â Bemærk, at alt dette fungerer samtidigt på en hvilken som helst enhed, som du aktiverer med din cifre identitet, hvilket betyder, at alle autoriserede enheder ringer på samme tid.

Hvordan virker T-mobile cifre?

De fleste virksomheder udsteder medarbejderne en virksomheds mobiltelefon og telefonnummer. Dette er helt sikkert dyrt og har operationelt overhead. Overvej at med T-Mobile cifre kan et firma kun vælge at udstede et telefonnummer. Derefter bruger du det telefonnummer på en hvilken som helst enhed, du allerede har! Â Når medarbejderen forlader virksomheden, forbliver telefonnummeret hos virksomheden, herunder eventuelle kontakter, der er forbundet med det. Flere mennesker kan også få adgang til det samme nummer, så et team af mennesker skal feltopkald fra klienter eller til støtte. Jeg er ikke klar til, hvordan dette rent faktisk virker i praksis. For eksempel, hvad sker der, hvis to eller tre personer besvarer opkaldet på samme tid?

Tilgængelig for alle!

Da VoIP-teknologier fortsætter med at forbedre, er det argumenterende, at T-mobile cifre ikke vil være så overbevisende, eller endda blive irrelevant . Det ville imidlertid være en rimelig kommentar, men efter min mening har T-Mobile en unik, første til-markeds-funktion, der vil være år, før andre luftfartsselskaber kan kopiere det, eller VoIP bliver så godt eller som fleksibelt. Indtil det sker, er det en fantastisk funktion for mange af os, der har brug for flere telefonnumre, men vil ikke have besværet med at styre flere telefoner! Â Du kan endda tildele midlertidige numre, som du kan give ud til bestemte personer, som du ikke kan give t Ønsker du at have dit hovednummer, mens du stadig har det fuldt integreret i enhver enhed efter eget valg.

Konklusion.

Jeg ser dette som en temmelig innovativ service, der får T-Mobile yderligere opmærksomhed, såvel som yderligere kunder. Det kan være en irrelevant funktion for mange mennesker, mens uvurderlig for andre. Jeg glæder mig til at se, hvordan markedet reagerer på dette, og jeg vil opdatere denne side, da tingene udvikler sig! Jeg tror også, det er en fantastisk funktion for forudbetalt trådløse kunder! Â Du kan finde deres websted på T-Mobile cifre.

JD. OMS FinTech Arm, JD-cifre, har lanceret en runde af forfremmelse for at øge brugere og engagement på sin nye Campus Social AppM Liwo, hele tiden Universiteter forbliver lukket ned i Kina på grund af Covid-19-pandemien.

Den oprindelige Liwowo havde til formål at hjælpe universitetsstuderende med venner, og som det var i test, var kun åben for Android-brugere ved kun invitation. Den nye Liwo-app, som allerede er lanceret for alle smartphone-brugere, indeholder funktioner som at tjene små mængder kontanter til visse opgaver, som at fuldføre undersøgelser, nyheder og officielle universitetsmeddelelser, studerende-kun rabatter og andre campusrelaterede funktioner.

Roll-out af appen kommer på en nysgerrig tid - når de fleste studerende ikke går i skole på grund af coronavirus. Men selv uden den offentlige sundhedskrise forudsiger analytikere Liwo ansigter et op ad bakke kamp på et stærkt konkurrencepræget marked.

Det er for sent for JD-cifre og dets moderselskab JD. OM for at få en markedsandel i lokalsektoren, som Meituan og Alibabas Ele. E har allerede Domineret IT, Cecilia Xu, en analytiker med 36KR-forskning, fortalte Krasia på tirsdag.

Det er også meget svært for sociale apps at tage afsted i Kina, Xu tilføjede, peger på bytedanser flere forsøg på at udfordre Tencents WeChats Dominance . ByTedance sidste år lancerede videobaserede sociale app Duoshan og interessegrupper-baseret social app Feiliao, men har heller ikke taget afsted.

JD. om er ikke den eneste gigant at lancere en app rettet mod universitetsstuderende. Alibaba lancerede roligt Real Ruwo i februar 2022, designet til universitetsstuderende til at få venner, rapporterede Krasia i september sidste år. Denne app har dog endnu ikke fået nogen væsentlig trækkraft blandt sine målbrugere.

I oktober afslørede vi cifre, en enkel og sikker telefonbaseret login-løsning, der er fri for både udviklere og brugere. I dag blev der spændt på at frigive temaet support, en ny funktion, der giver dig mulighed for at gøre cifre blande sig i dine apps, på både iOS og Android.

Vi forstår, hvor afgørende din apps login oplevelse er at vokse og beholde din brugerbase. Cifre kan allerede lanceres fra en hvilken som helst knap hvor som helst i din app for at optimere den oplevelse. Nu, med temaing support, kan du matche cifre, nøjagtigt til din apps atmosfære, så cifrene login-in flow ser uundgåelig fra din app. Udseendet af din baggrund, call-to-action-knap og vælg tekst er alle tilpasses.

Vigtig

Disney Minnie Kids Girls Analog Watch Køb Disney Minnie Kids Girls Analog Watch Online til Best Price i Indien

Disney Minnie Kids Girls Analog Watch Køb Disney Minnie Kids Girls Analog Watch Online til Best Price i Indien

Kamal Watch Gaver tilbyder Disney Kids Watch, Børneure, på Rs 749piece i Hyderabad, Telangana. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 19007651691

disneyplus. about login En guide til login

disneyplus. about login En guide til login

Disney plus giver dig mulighed for at se den gigantiske liste af eksklusive film og shows ved at abonnere på disneyplus. ombegin eller aktivere det på disneyplus. about loginbegin.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Folk ser nu, er en besked prompt fortæller dem at gå til DisneyPlus. omBegin eller DisneyPlus. ombegin. Her er hvad man skal gøre, hvis du ser denne meddelelse på din skærm

Sådan Stream Disney Junior på Firestick 2 Metoder Streaming Trick

Sådan Stream Disney Junior på Firestick 2 Metoder Streaming Trick

Her er hvordan man ser Disney, Hulu og ESPN gratis med amazoner Fire Stick aftale, der giver kunderne en gratis Disney Plus Bundle.

Hulu Live TV tilføjer Disney og ESPN til sin tjeneste for en ekstra 5 per måned

Hulu Live TV tilføjer Disney og ESPN til sin tjeneste for en ekstra 5 per måned

ive talt med kundeservice for hulu og disney i cirka en time og en halv hver, hverken kunne løse mit problem, og begge sagde, at de ville ...

Disney Plus stand til at forbinde alle Fejlkoder, hvordan du retter dem PlayStation Universe

Disney Plus stand til at forbinde alle Fejlkoder, hvordan du retter dem PlayStation Universe

Download DisneyNOW app til at se Disney Channel, Disney Junior Disney XD episoder, DCOMs og mere

Sådan Fix Disney Plus ikke arbejder på Samsung Smart TV nemme trin

Sådan Fix Disney Plus ikke arbejder på Samsung Smart TV nemme trin

Heads up, kan du nu aktivere Disney plus på Smart TV med den nyligt lancerede Disney streaming tjeneste, som Disney har netop udvidet sin rækkevidde.

Theres en ny måde at få Disney til FreeFind ud den hemmelige hack her

Theres en ny måde at få Disney til FreeFind ud den hemmelige hack her

Ud over spil tilbyder Xbox Game Pass Ultimate regelmæssigt en række frynsegoder til dets abonnenter. En sådan Perk Microsoft lancerede sidste år serveret en

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.