AnkerAnker PowerLine II USBC Kabel med Lightning Connector 6ft Hvid

Tirsdage Bedste Amazon Deals Medtag theSamsung Galaxy Watch 4, Keurig KMini kaffemaskiner, og Anker opladere

Anker tager forudbestillinger til en Lightning-til-USB-C-kabel, der koster meget mindre end Apples version. Vi har testet denne nye tilbehør for at se, hvor hurtigt det kan oplade en iPhone for at være sikker dens en rimelig kopi og ikke bare en billig knockoff.

Anker Powerline ii usb-c-til-lyn kabel gennemgang

USB-A-oplader Apple skibe med sine telefoner tilbud en sølle 5 watt, mens USB-A iPad oplader tilbyder 12 watt. Men de seneste iOS-enheder kan modtage op til 18 watt, hvis du bruger en USB-C-oplader.

Naturligvis, der kræver en Lightning-til-USB-C-kabel. Apple plejede at være den eneste kilde til MFI Certified versioner af dette kabel, men virksomheden for nylig åbnet markedet. Anker er blandt de første til at tilbyde en virkelig pålidelig konkurrent til Apples tilbehør.

Dernæst vi tilsluttet XS Max med den 18-watt USB C-oplader, der kommer med 2022 IPAD Pro anvender Æbler 1-meter Lightning-til-USB-C kabel. Denne gang, 22 minutters opladning rejst batteriniveauet 30 procent.

Anker Powerline ii hardware

Opstart din iPhone med et USB-C-oplader er meget hurtigere end at bruge skvattet 5-watt oplader, der følger med enheden. Og du kan spare nogle penge på den nødvendige kabel ved at få Anker PowerLine II, med ingen nedadrettede. Vores tests viser Anker USB-C-til-Lightning kabel udfører mindst lige så godt som dem, der tilbydes af Apple.

Den PowerLine II USB-C-kabel med Lightning Connector er planlagt til at begynde skibsfart februar 20. For at forsøde den aftale, er Anker tilbyder 20 procent rabat sine USB-C væg- og bil opladere for resten af ​​denne måned Toa nogen som bestiller dette kabel.

Det er på tide at opgradere din browser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Costco Forretningscenter kan kun acceptere ordrer på dette punkt fra forhandlere i besiddelse af en Costco Business-medlemskab med et gyldigt tobak videresalg licens på filen. Tobaksprodukter kan ikke returneres til Costco Forretningscenter eller nogen Costco lager. Dette er en undtagelse fra Costco tilbagesendelsespolitik.

Specifikationer

Standard forsendelse via UPS er inkluderet i den angivne pris. Den anslåede leveringstid vil være cirka 7 - 10 arbejdsdage fra tidspunktet for ordren. For mere information om UPS levering, klik her.

Levering er til rådighed for Yukon, Nunavut og NW territorier. En ekstra Forsendelse og ekspeditionsgebyr vil gælde for forsendelser går til Yukon, Nunavut eller NW territorier. Dette gebyr vil blive citeret ved kassen. Det kan være nødvendigt yderligere transittid.

ATTS Porter siger hybrid trådløs, fast tilgang er nøglen til uplink behov

Vi er forpligtet til at tilbyde den bedste værdi for vores medlemmer, med en risikofri 100% tilfredshed garanti på både dit medlemskab og merchandise. Hvis du har spørgsmål om dit medlemskab eller produkter, du har købt på Costco, kan du besøge medlemskab counter på din lokale Costco eller Kontakt kundeservice.

Anmeldelser

For at vise vores tro på PowerLine II, tilbyder vi en problemfri erstatning for alle kvalitetsproblemer. Ikke i et halvt år, ikke i 18 måneder, men for et helt liv. Det kan være den sidste kabel, du nogensinde får brug for at købe.

Tilpasset html blok

En for alle: Oplad alle dine enheder med udskiftelige, indbygget Micro USB, USB-C, og Lightning stik. nhanced Holdbarhed: Ekstrem forstærkning holder interne ledninger beskyttet mod traumer og nedbrydning . Harge Hurtigt: MFI-certificering fra Apple, og streng kvalitetskontrol sikrer alle dine enheder bliver opkrævet sikkert, på deres hurtigst mulige hastighed. Kabel til Life: Vi er så overbeviste om PowerLine IIs langvarig ydeevne, at vi gav det en problemfri, livstidsgaranti. hat får du: Anker PowerLine II 3-i-1 kabel, en problemfri livstidsgaranti og venlig kundeservice.

Universal CompatibilityDesigned med 3 udskiftelige stik: Micro USB, USB-C, og Lightning. Forenkle din daglige carry ved at udveksle dine tangles rod af ledninger til en enkelt præmie opladning kabel.

fra styrke til StrengthPowerLine første generation pralede 5x holdbarheden af ​​andre kabler, men PowerLine II tager det til det næste niveau. Det tolererer bliver bøjet over 12000 gange, og varer en enorm 12x længere end andre kabler.

Holder en LifetimeTo vise vores tro på PowerLine II, tilbyder vi en problemfri erstatning for alle kvalitetsproblemer. Ikke i et halvt år, ikke i 18 måneder, men for et helt liv. Det vil virkelig være den sidste kabel, du nogensinde har brug for at købe.

Stocking stuffers er nemme at glemme alt om, så hvis du stadig har brug for at få fat i et par billige produkter til sted over pejsen, så har vi rundet op 27 små gaver under $ 25. Fra krydret honning og en is rulle til et Lightning kabel og en rastløs terning, her er vores foretrukne strømpe stuffer ideer til voksne og til børn.

Gå ind i nuttethed overdrive med denne buttet lille kartoffel, der bliver til et varmt, omgivende lys. Og hvis de er ikke i kartofler, Smoko har også lys skildrer boba te, dumplings, tigre og mere.

Denne is rulle er perfekt til de-puster dit ansigt eller beroligende migræne og hovedpine efter en lang dag med arbejde. Bare stash det i dit køleskab for øjeblikkelig, køling lindring, når du har brug for det.

Denne håndklæde vil ændre den måde du bad for evigt, og når du prøve det youll ønsker at sætte det i alles strømpe denne ferie sæson. Med en eksfolierende tekstur, vil du komme ud af badeværelset følelse renere end nogensinde.

Alle kunne bruge et ekstra opladning kabel, men dont købe de billige dem, der vil bryde på blot et par måneder. Vi testede Lightning kabler til uger, og Anker Powerline var langt det bedste.

Hvis du er på udkig efter en praktisk strømpe stuffer, så tjek denne afløb beskytter fra TubShroom. Det fanger noget, der ikke bør gå ned dine baljer dræne, plus sin fremstillet af rustfrit stål, hvilket betyder, at dens en leg at ren.

Hvis din astrologi ven har et par AirPods, kan du krydse deres strømpe stuffer fra listen. Med design inspireret af de 12 astrologiske tegn, sagen omfatter også en charme-topped klip, så de altid kan holde deres øretelefoner handy.

Denne lille stykke legetøj er det perfekte strømpe stuffer, fordi du aldrig vide, hvilke legetøj er inde, indtil du åbner den. Så smid et par i alle børnene strømper og se deres gys, da de knække dem åbne for at se, hvilken karakter de fik.

Apple har kun lige begyndt sanktionere officiel tredjepart USB-C til Lightning kabler under sit MFI-programmet, og dette kunne man have den bedste grund til at eksistere endnu. Anker har annonceret PowerLine II USB-C til Lightning kabel, som på $ 17. 9 er billigere end Apples $ 19 officielle tilsvarende. De tre-fods lange hvide kabel leveres også med en livstidsgaranti.

En hel MFI USB-C til Lightning-kabler er blevet annonceret siden CES, men ofrene så langt fra selskaber som Belkin, Griffin, og selv Anker selv har fokuseret på ting som at flette og holdbarhed, hvilket har fået dem til at blive prissat på over $ 20. Prisen er en af ​​de vigtigste grunde folk går til selskaber som Anker i første omgang, så noget, der sænker gulvet for produkter fra pålidelige mærker er gode nyheder.

Anker tager ordrer for PowerLine II nu, og kablet skal handlen i slutningen af ​​måneden. Den leveres med en livstidsgaranti, som ikke kan se særlig langvarig brug, hvis Apple ender skifte til USB-C på iPhone.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

I dag kun som en del af sine Epic daglige tilbud, Ankers officielle Amazon butiksfacade tager op til 36% rabat et udvalg af de seneste opladning tilbehør. Lige fra nye MagGo udgivelser til USB-C GaN adaptere og mere, forsendelse er gratis over hele linjen for Prime medlemmer eller ordrer over $ 25. Førende, Ankers nye MagGo 5000mAh MagSafe Power Bank er til salg for $ 44. 9. Som det allerførste rabat weve set, dagens tilbyde udgør 25% i besparelser fra den sædvanlige $ 60 pris og er et nyt lavpunkt.

Delivering MagSafe Compatiblity med den nyeste iPhone 13 og iPhone 12, du leder på en bærbar magt bank, der magnetisk kan snap på bagsiden af ​​enheden. Det packs en intern 5,000mAh batteri og kan blive genopfyldt via USB-C, plus har den hidtil ukendte optagelse af en fold ud stander. Du kan lære alt om det i vores Testet med 9to5Toys gennemgang, daværende leder nedenfor for mere.

Endnu en af ​​vores top picks falder til den netop released Anker MagGo 2-i-1 Ladestationen på salg fora $ 59. 9. Ned fra $ 80, er dette mærkning kun den anden bemærkelsesværdige rabat på 25% rabat og $ 4 nedenfor vores tidligere Black Friday omtale til at levere et nyt lavpunkt.

Ankommer i en af ​​fire forskellige farver, ankommer New A Anker Maggo-ladestationen med et 2-i-1-design, der kan genoplive din iPhone 12 eller 13 med en 7, W Magsafe Pad. Dens unikke foldedesign kan vippes op for at afsløre en sekundær 5W-pude til luftpoder og andre ørepropper. Dykke ind i vores testet med 9to5Toys review for et nærmere kig.

Andre bemærkelsesværdige Anker Gold Box tilbud:

Penguin. om. D er dedikeret til at muliggøre en unik og dejlig købsoplevelse for sine kunder. Vi er helvede for at sikre den højeste kvalitet og pålidelighed for vores kunder. Der kan dog være nogle inkonsekvenser . Ved sjældent lejligheder må du muligvis returnere en ordre.

Returpolitik:

*** Bemærk: 1. Kvaliteten af ​​produktet afhænger af producenten. Pingvin. om. D har intet at gøre med det. Du kan ikke returnere et produkt, hvis du ikke kan lide produktkvaliteten. 2. Penguin. om. D vil bære leveringsgebyrer for 7 dages udskiftningsgaranti / standardgaranti. Kunden skal bære leveringsgebyrer for generel garantikrav.

Vigtig

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din DITO Sim Volte og 5G Tech Pilipinas

Konfigurer og opret Telstra APN-indstillinger manuelt til Globe, Smart and Sun Mobile Network.

Vodafone APNEinstellungen

Vodafone APNEinstellungen

Brug Vodafone internet-indstillinger USSD-kode og få Vodafone GPRS-indstillinger ved hånden. Set Vodafone 4G GPRS-indstillinger efter at få konfigurationsbesked.

Android APN PostenGine Mobile Device Manager Plus

Android APN PostenGine Mobile Device Manager Plus

Liste over mobilt bredbånd APN-indstillinger for indiske teleoperatører som Airtel, Aircel, Vodafone, Reliance, BSNL, Idea, MTS, MTNL

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En Access Point Name APN er en gateway mellem et GSM, GPRS, 3G eller 4G mobilt netværk og en anden computer netværk, ofte det offentlige internet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple silikone etui med magsafe produkt rød iphone 12 mini Rs. 900 Køb nu Apple Silikone Etui med Magsafe Pink Citrusiphone 12 12 Pro Rs. 900.

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler longrumored trackers er her, og de bringer geniale funktioner, der kan også desværre misbruges.

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag kunne sætte dine børn i fare. Heres hvorfor eksperter kritiserer sin udskifteligt batteri.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.