Apple AirPods Pro med Wireless Charging Case

Trådløs Opladning Taske til AirPods

AirPods Pro er designet til at levere Active Noise Cancellation for overvældende lyd, Transparency tilstand, så du kan høre dine omgivelser, og en tilpasselig pasform til komfort hele dagen. Ligesom AirPods, AirPods Pro connect magisk til din iPhone eller Apple Watch. Og de er klar til brug lige ud af sagen.

Aktiv støjdæmpning

Utrolig lys støjreducerende hovedtelefoner, AirPods Pro blok ud dit miljø, så du kan fokusere på, hvad du er lytter til. AirPods Pro brug to mikrofoner, en udadvendende mikrofon og en indadvendende mikrofon, med at skabe overlegen støj annullering. Ved løbende at tilpasse sig geometri øret og pasformen af ​​ørepropper, Active Noise Cancellation tavshed verden for at holde dig fuldt tunet ind på din musik, podcasts og opkald.

Helt ny design

AirPods Pro tilbyde en mere tilpasselig pasform med tre størrelser af fleksible silikone tips til at vælge imellem. Med en indre tilspidsning, de passer til formen af ​​øret, sikring af dine AirPods Pro på plads og skabe en ekstraordinær tætning for overlegen støj annullering.

Amazing lyd og mere

En specialbygget høj udflugt, lav- forvrængning chauffør leverer kraftfuld bas. En superefficient high dynamic range forstærker frembringer ren, utrolig klar lyd samtidig forlænger batteriets levetid. Og Adaptive EQ indstilles automatisk musik, der passer til formen på dit øre for en rig, ensartet lytteoplevelse. Apple-designet H1-chip leverer utrolig lav lyd latency. En kraft sensor på stilken gør det nemt at styre musik og opkald og skifte mellem Active Noise Cancellation og tilstanden Gennemsigtighed. Og med lyd Deling, kan du og en ven deler den samme lyd stream på to sæt AirPods â €”så du kan spille et spil, se en film, eller lytte til en sang sammen.

Magic som du aldrig har hørt

Med den nye trådløse Opladning sag, opladning er så simpelt som at placere dine AirPods i sagen og om det på en Qi-kompatibel opladning måtten. Sagen arbejder med alle generationer af AirPods, og når du er væk fra en opladning mat, kan du bruge Lightning stik til opladning.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Vi har set forskellige rapporter nylig hævder at tilbyde nye " indsigtsfulde " oplysninger, som den kommende AirPods trådløs opladning tilfælde vil arbejde med alle Qi oplader. Hvorfor er dette ses som en stor overraskelse?

Nogle har sat spørgsmålstegn hvorvidt dette trådløs opladning tilfælde ville udnytte standard Qi opladning og arbejde med alle trådløse oplader, eller om det ville være en proprietær delmængde af Qi, og kun arbejde på AirPower.

Lukket økosystem

Apple har længe været mål for kritik af den lukket "Apple økosystem", hvor visse funktioner kun arbejde, hvis du bruger andre Apple-produkter. Tænk AirDrop, iMessage, eller endda Apples egen proprietære Lightning ladekabel.

Formentlig er de fleste af disse funktioner er kun begrænset til bestemte årsager. Apple valgt Lightning stedet for Micro USB fordi ikke-certificerede tredjeparts kabler var mindre pålidelige, ikke- vendbar , og var mindre sikker. AirDrop holdes på platforme de kontrollerer softwaren på såsom Macs, iPhones og iPads, så de kan være sikre på, at det virker.

Heres Sådan Benytte One Year Gratis Apple TV Plus Streaming abonnement

Noget som iMessage er en stor funktion betød at drive salget af enheder i Apple-økosystem. Låsning i en niche produkt som en opladning tilfældet for et par Apple øretelefoner til hjælp øge salget af et andet nicheprodukt ikke line op, især når Apple har været fremme andre trådløse opladere såsom dem fra Belkin og Mophie.

Forvirrende for forbrugerne

Apple ofte bryster sig af at forenkle produkter og gør dem, at de let kan beskrives som "bare arbejde". Det ville medføre en unødvendig forvirring i markedet, hvis de skulle frigive en trådløs opladning tilfældet for AirPods der kun arbejder med AirPower.

Qi standarder

Ser man på den aktuelle Qi standarden, hvis der udelukkende har påberåbt sig, AirPower ville ikke eksistere. Apple har i stedet bygget på, at for at udvikle luftpower, en Qi-opladningsplade, der drives af USB-C, der kan oplade tre enheder samtidigt. Det er i stand til at opdage, når en enhed er placeret og strøm den ikke uden problemer.

Schiller sagde, at de som medlem af det trådløse kraftkonsortium deler deres ændringer med målet om integrering af deres arbejde i fremtidige Qi-standarder, så andre kan skabe lignende opladere.

Ved den logik, hvorfor ville AirPods Wireless Charging Case udelukkende støtte Airpower? Airpower er bare en forked version af Qi, som Apple har været åbent til støtte for andre, der er i stand til at udnytte. Alle Airpower's specielle sauce har at gøre med enhedsdetektering, strømforsyning og Apple-uret snarere end en simpel qi-spole i bagsiden af ​​AirPods-sagen.

Men Apple Watch bruger en proprietær oplader!

Det er rigtigt, at Apple har en historie om proprietære opladere, som f.eks. Pucken til Apple Watch. Da de krævede Apple Watch at holde sig til Apples egen oplader, ville det ikke være vanvittigt at tro, at de ville gøre en lignende ting med AIRPODS.

Igen er AirPods allerede et mindre tilbehør af sig selv og kan nemt oplade via lyn. Antallet af brugere, der ville vælge at betale den rygte $ 69 for at være låst i Apples egen opladningsplade ville være ret minimal.

Apple har også været mere åben, når det kommer til trådløs opladning. IPhone 8 og iPhone X understøtter enhver Qi oplader, og som jeg nævnte, understøtter Series 3 Apple Watch en lidt tweaked input, der giver mulighed for at arbejde med Airpower og muligvis andre i fremtiden. I øjeblikket er et par qi-opladere allerede i stand til at oplade serien 3 Apple Watch, men upålideligt.

Ser frem til udgivelsen

Den nye AirPods Pro fremhævet med 4. timers lytningstid eller op til 3. timers taletid på en enkelt afgift. Dette er præstation bedre end de tidligere AirPods 2. Men når AIRPODS PRO Manglende magt, hvordan man får genopladning? I dette indlæg dækker vi alle opladningsmetoden om AirPods Pro.

Hvordan opkræver du AirPods Pro Tws Earbuds?

Når AirPods Pro Earphone manglende strøm, kan du simpelthen lægge den tilbage i opladningssagen for at oplade det. Når LED-statuslampen bliver grønt betyder fuldt opladet, og ravmiddel betyder mindre end en fuld opladning.

Sådan opkræver du AirPods Pro Charging Case?

For at oplade din AirPods Pro Case via en kablet forbindelse, skal du blot tilslutte lynkablet, der fulgte med dine AIRPOD'er i Lightning-stikket på din sag. Du kan bruge en lyn til USB-C-kabel eller lyn til USB-kabel. Tilslut derefter den anden ende af kablet i en USB-oplader eller port. Du kan opkræve din sag med eller uden dine AirPods indeni. Opladning er hurtigst, når du bruger en iPhone eller iPad USB oplader eller tilsluttes til din Mac.

Sådan kontrolleres AirPods Pro batteriniveau?

På din iPhone eller iPad skal du åbne AirPods Pro Opladningsbladet med dine AirPods inde og hold din sag tæt på din iOS-enhed. Vent et par sekunder for at se opladningsstatus for dine AIRPOD'er med en opladningssag. Denne funktion er eksklusiv med Apple-enheder, så det er også en pålidelig måde at bekræfte, at dine AirPods Pro er falsk eller ægte.

Kontroller batteristatus på Mac

Apple Produktet er eksklusivt, mange funktioner kan ikke godt demonstreres på Android-enheder, og hvis du har brug for at kontrollere strømmen i AirPods Pro på Android-enhed, skal du downloade en tredjeparts app. For detaljeret, se venligst dette indlæg: Sådan kontrolleres AirPods Pro batteristatus med Android-enheder?

Omfattende produktvalg

Apples Magsafe oplader er designet til at arbejde med iPhone 12-serien, men det er også perfekt til din AirPods Pro. Det giver 15W opladningshastigheder, hvilket gør det til en af ​​de fattst trådløse opladere på markedet. Hvis du har en iPhone 12 og AirPods Pro, er dette den bedste trådløse oplader til at få.

Tillid til kvalitet: Anker Wireless Charger

Denne smukke trådløse opladningsplade har en rustfrit stålbase med en højpoleret krom finish under en sort overflade for at give kontrast til din AirPods Pro. En silikone matte overflade greb din AirPods Pro, iPhone og andre kompatible enheder. Det leverer 7. watt af opkrævning til hvad du har brug for.

Enkel og får jobbet færdigt: Mophie Apple Optimized Wireless Charging Pad

Denne kompakte trådløse opladningsplade fra Mophie er enkel og får arbejdet udført. Den kommer i tre Sorter : Sort plast, poleret sort og poleret hvid. De polerede versioner taper indad for at give den en mere kompakt og slank form. Alle modeller har et LED-lys til at angive opladning, og du får hastigheder op til 7. W.

Hurtig enkelhed: Mophie W Wireless Charging Pad

Hvis 7. W af den anden Mophie opladningsplade skærer det ikke for dig, og du har ikke noget imod at betale lidt mere, så er det en bedre mulighed for at overveje. Det har dobbelt opladningshastigheden af ​​den anden, så udgangen er 15W, og den er slank og kompakt.

Trådløs opladningsfrihed: Choetech Dual Fast Wireless Charging Pad

Denne trådløse oplader har fem spoler inde, hvilket giver dig flere muligheder og rækkevidde, når det kommer til at placere dine AirPods Pro eller andre Qi-kompatible enheder ned på overfladen. Det kan opkræve op til to telefoner samtidigt på op til 18W output, så tingene kan oplade hurtigt op med denne.

Vigtig

VERIZON ALCATEL GO FLIP V 01 PDF MANUEL MANUALHUB. OM

VERIZON ALCATEL GO FLIP V 01 PDF MANUEL MANUALHUB. OM

Alcatel GO FLIP V er en moderne klaptelefon med al den kraft og væsentlige funktioner, du har brug for at holde forbindelsen til venner og familie. Den 2. tommer di ...

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

Ankommer ved Wed, Dec 29 Køb Black rundt om håndleddet bæretaske passer Verizon Alcatel Go Flip V Flip Phone på Walmart. om.

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

Et glimt ind i Alcatel GO FLIP V brugsanvisning. Uanset om du er en ny eller tilbagevendende telefon bruger, vil du finde de oplysninger inde i manuel nyttige.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

finde ud af de bedste online videoer om Alcatel go flip v manual, se nyeste telefon videoer, telefon industrien nyheder på onDigitalworld

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel GO FLIP V Brugervejledning

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Her er hvordan du dreje mobilt hotspot funktion for din Avalon V til eller fra.

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

Køb Alcatel LINKZONE Mobile WiFi Hotspot 4G LTE Router MW41TM Op til 150Mbps download hastighed WiFi Connect Op til 15 enheder Opret en WLAN Anywhere tmobile online i bedste pris på Desertcart. GRATIS levering På tværs Indien. GRATIS Retur 73.313.767.

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Sagner din telefon gemt, sikret og ikke opret forbindelse til WiFi-netværket her er hurtige måder at rette Android kan ikke oprette forbindelse til WiFi, siger gemt, sikret.

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.