Apple annoncerer massive prisnedsættelser på iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 12 mini i Indien

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

Apple annoncerede den nye lineup af iPhone 13 og ikke overraskende har virksomheden nedsatte priser for nogle af sine tidligere modeller i Indien. IPhone 11, som havde sin MRP reduceret efter lanceringen af ​​iPhone 12 sidste år oplevede en yderligere reduktion i prisen og er nu tilgængelig for en startpris på â,¹49,900.

iPhone 12 og iPhone 12 mini havde sin første officielle prisnedsættelse siden lanceringen sidste år. Forud for lanceringen af ​​iPhone 13-serien på Apples Californien Streaming begivenhed den 14. september, at iPhone 12 var tilgængelig for en massiv rabat på â,¹12,901 for alle de tre 64GB, 128GB og 256GB lagerplads varianter på Flipkart.

Med lanceringen af ​​den nye iPhone-serien, Apple reducerede de officielle priser yderligere. Prisen på iPhone 11 blev reduceret med â,¹5,000 for 64GB og 128GB variant med 256GB varianten bliver afnoteret. TheiPhone 12 sav en reduktion på â,¹14000 for alle tre varianter og prisen på iPhone 12 mini blev skåret af â,¹10000. IPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er blevet erstattet af iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max til samme prisklasse.

Her er alle de nye mrp på de sidste generations iPhones

IPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max oplevede massive rabatter forud for salg på Flipkart, men blev ikke opført i Apple Indias prisnedsættelse for tidligere generation iPhones. IPhone 13 Pro vil detail til en startpris på â,¹119,900 mens iPhone 13 Pro Max starter ved â,¹129,900. Prisen på iPhone 13 Pro for 1TB opbevaring model er â,¹169,900, whie samme opbevaring til iPhone 13 Pro Max vil detail på â,¹179,900.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen reduktioner er i MRP, som er den officielle pris sæt af Apple. Du kan få disse tidligere generationer af iPhones til meget billigere priser med yderligere rabatter. Også, hvis du ikke er i en fart, venter på et salg kan få dig endnu bedre tilbud på disse smartphones.

Hvis du er ude at shoppe efter et godt prissat, mid-segment iPhone, chancerne er du er forvirret mellem iPhone 11 fra 2022 og den nyeste iPhone 12 Mini. Jeg har brugt begge disse telefoner i vid udstrækning og tro mig, når jeg fortæller dig, er det ikke let at vælge en for dig selv.

Design

Lad os tale om kameraerne nu. Med hensyn til optik, både smartphones har meget ens kamera opsætninger. Begge iPhones sporten en 12MP f2. ultrabrede kamera, og en 12MP f2. Front kamera. De vigtigste forskelle er til stede i det primære kamera, og behandlingen chips. Den iPhone 12 sport en 12MP F1. primære kamera med den næste generation A14 Bionic chip. På den anden side, iPhone 11 sport en 12MP f1. primære snapper drevet af A13 Bionic processor. Lets finde ud af, hvordan disse udfører i det virkelige liv.

Billeder:

Afslutningsvis begge smartphones fange nogle af de bedste i klassen fotos og videoer. Hvis du er en afslappet bruger, der bare ønsker at optage og dele, ville iPhone 11 være tilstrækkelig i stand for dig .. Men du kan gå et skridt videre med bedre videooptagelse og svagt lys, ved at opgradere til iPhone 12. Personligt, jeg tror, ​​at alle brugere vil være meget glade for at bruge en af ​​de 2 telefon kameraer.

Batteriets levetid og opladning

Kommer tilbage til temaet for langt fra hinanden, kan tale om batteriets levetid. IPhone 11, ligesom iPhone XR, er en udholdenhed champ. Vi taler en batteripakke, der varer en dag, selvom du er en tung bruger. Hvis du er en gennemsnitlig bruger, der blot kontrollerer nyheder, sociale medier feeds og alt det der, forventer en dag og en halfs værd af brug på en enkelt opladning. Desværre er iPhone 12 Mini ikke sammenligne så positivt.

Læs også: Bedste Hurtig opladere til iPhone 12 MiniIf du er en tung bruger, der varer en hel dag, vil være hård. Gaming er et område, hvor jeg lagde mærke til, at batteriet dræner virkelig hurtig. Bortset fra det, for den gennemsnitlige bruger, vil iPhone 12 Mini vare en dag, men ikke mere end det. Til slags opsummere det, hvis Im vil på en enkelt dag tur, vil jeg bære en magt bank som en 12 Mini bruger mens jeg plejer som en iPhone 11 bruger. En anden ting at bemærke er, at begge telefoner nu ikke kommer med en strømadapter i kassen, bare ladekablet så faktor omkostningerne ved at i når du foretager dit køb. Begge telefoner understøtter trådløs opladning, men iPhone 12 Mini har MagSafe støtte, som kan give mulighed for hurtigere trådløs opladning og støtte til nogle magnetiske tilbehør.

Call kvalitet og højttalere

Apple annoncerer massive prisnedsættelser på iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 12 mini i Indien

Bortset fra det, har kvaliteten af ​​opkaldet erfaring været helt ens på begge med godt signal kapacitet og lydkvalitet. Ved afspilning musik, jeg følte, at stereohøjttalere på iPhone 12 Mini lød lidt tinier i forhold til de mere fyldigere klingende højttalere på iPhone 11.

Konklusion.

Nu, for konklusionen. Mellem iPhone 11 og iPhone 12 Mini, bør hvad dit valg af smartphone. Jeg kraftigt, kraftigt opfordre dig til at gå tjekke både telefoner ud. Efter min mening er den endelige beslutning hele kommer ned til skærmen, og det er en hård en. På den ene side er en mere brugbar og underholdende størrelse og på den anden er langt bedre kvalitet. Hvad vinder du over, er for dig at beslutte.

Apples første 5G iPhones forme op til at være i modsætning til enhver telefon lancerer det har gjort hidtil. Både den mindste og den største iPhone af "al-screen" hak-y typekonstruktion forventes, men der vil være en anden flere modeller til ledsager dem.

Mens Apple iPhone 12 Pro Max går fra $ 1099, og iPhone 12 Pro har en $ 999 klistermærke, en iPhone 12 mini's $ 699- $ 849 rækkevidde, og the $ 799- $ 949 priserne på den 6. "iPhone 12 maj være musik til fanskare ører, da de nu vil få 5G og kamera opgraderinger til den samme grundlæggende prisniveauet som iPhone 11 kommandoer. Alle disse besparelser fra theÂ

Mens iPhone 12 Pro-modeller indføre en ny Navy Blå farvetone for deres udendørsbrug, sunsetting Midnight Green af ​​deres forgængere, de billigere iPhone 12 modeller i høj grad holde kursen, med undtagelse af de gule eller lilla farver der bliver erstattet af en pænere Blå.

Det er forklarligt, da iPhone 11 allerede kom i en rig variation af farver for enhver smag og syn, så Apple ikke behøver at ekstrakt eller tilføje så meget. Efter alt, Apple allerede maler funky grøn, lilla og gule farver på iPhone 11, og det vil være svært at top det.

I stedet for at sunsetting den grønne farve, Apple tilføjet en blå en til at matche tilgængeligheden i de Pro-modeller, men ikke en pastel tonalitet af køn afslører støv type, der siger det er en dreng. Ligesom iPhone 11, er iPhone 12 og 12 mini målrettet til de yngre publikum, og prangende farver ville være et hit der.

IPhone bærer mindre af en prangende farver fakkel end iPhone

Ikke kun, men iPhone 12-panelet er nu endelig en 1080p-skærm, et stort løft fra 720p LCD-skærmen på iPhone 11, og mere beslægtet med telefonens $ 799 basis prissætning. Nu, hvor alle selskabets nye telefoner er med høj opløsning OLED-skærm, er iPhone 12 lider nogen ulemper overhovedet i forhold til iPhone 11? Ser man på vores display benchmarks nedenfor, kan man nemt konstatere, at det baggrundsbelyste iPhone 11 panel er en smule lysere og med en smule lavere farve unøjagtighed . OLED-skærm, har imidlertid en mere troværdig hvidbalance, lavere minimum lysstyrke og højere kontrast.

Desværre, allestedsnærværende stadig betyder ikke, at det eneste spil i byen har ændret sig, når det kommer til OLED-skærme, og afhængig af én leverandør betyder pris forvridninger , så Apple er på udkig efter veje ud af sit samarbejde afhængighed med Samsung, herunder at arbejde på ting som microLED teknologi. Sidste år Apple forsøgte at bevæge sig væk fra Samsung ved sondering LG og BOE men deres udbytte var ikke nær nok til noget, men små partier eller reservedele, så Samsung igen fik broderparten af ​​iPhone OLED forsyningsordrer.

Men nu Apple er tilsyneladende overbevist om, at LG er endelig op til opgaven, og koreanske medier har rapporteret, at det har bestilt 20 millioner 6. "iPhone 12 paneler fra det er trods alt de 12 er en direkte. arving af iPhone 11, som igen har været den mest populære telefon til at købe i USA siden lanceringen

. den største iphone opgradere over iphone er p OLED-skærm

iPhone 12 mini navngivning antyder, det er faktisk det mindste medlem i Apples 2022 iPhone afgrøde, da det introer en helt ny 5. "formfaktor, der gør det den mindste iPhone med et hak.

iPhone SE, der har en 4. "skærm, og er beregnet til dem, der længes efter de dage kraftfulde kompakte iPhones IPhone 12 ser retmæssigt diminutiv siden af ​​iPhone 11, men skærmens diagonal er ikke den eneste forskel mellem. iPhone 12 mini og iPhone 11, da der er også hak svind

. Et stykke tid siden, forudsagde berømt Apple analytiker Ming-Chi Kuo thata den kompakte 5. -Inch iPhone 12 Mini vil have et "lidt snævrere notch område til at vise informationerne godt i øverste venstre og øverste højre hjørner." Â Der har du det, alle de rygter om en mindre hak har været meget overdrevet , med undtagelse af iPhone 12. Hvorfor? Apple havde brug for at skala iOS 14 for den nye 5. "Virkelighed, også.

Med ny skærmstørrelse kommer nye skærmopløsningsansvar, og iOS 14 bringer æbles displayzoom skalering til skærme og opløsninger mindre end iPhone 11 Pro's 5. "Panel. Det er overflødigt at sige, at der kun er en hak-y-telefon, der passer til det mønster, fordi Apple har til formål at skalere iOS 14 til den nye 1080p-opløsning på 5. "håndsættet. Det er den anden bemærkelsesværdige iPhone 12 mini vs iPhone 11 displayforskel.

Mens iPhone 12 og 12 mini-chipsets stadig forventes at komme pakket sammen med det samme 4 GB RAM-mængde som iPhone 11, er processorerne indenfor vildt anderledes. Apple annoncerede 5NM A14 sammen med iPad Air 4 den 15. september og tippet, at det er mere strømforsyning og bedre at udføre end det allerede er sindssyg 7nm A13 Bionic, der er i iPhone 11.

Ifølge fabrikationsplanerne er TSMCs 5nm-teknologi ca. 15% hurtigere, men bruger en fuld 30% lavere effekt end den nuværende 7nm node, der er i Snapdragon 865+ eller Apple A13, den nuværende mobile champs.

Således er 5. "iPhone 12 mini Munchkin den mest kraftfulde lille iPhone, som Apple nogensinde har skabt, tager den krone fra iPhone SE. Til toppen af ​​det hele kommer chipset med et tilføjet 5G-modem, der er tacket på, der understøtter både Verizons MMWave-netværk, og de lave til mid-bands af de kan lide, at T-Mobile nu har efter fusionen med Sprint.

Vigtig

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Alle nye triplecamera system. Allday batteriets levetid. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6. tommer Super Retina XDR vise den største og klareste skærm i en iPhone.

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

Læs vores detaljeret sammenligning af iPhone 12 Mini vs iPhone 11 Pro til at hjælpe dig med at vælge den rigtige smartphone til dig baseret på batteriets levetid, størrelse sammenligning og detaljeret kamera sammenligning.

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

Shop Otterbox OTTERBOX SYMMETRY til iPhone 11 PRO FEELING RUSTY 2021 Online ZALORA HK. GRATIS Levering Over 299 Efterkrav 30 dages gratis Retur Cashback

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

iPhone 11 Pro Otterbox Symmetry Clear Case Clear Tillid Denne klare sag er super slank og konstrueret til beskyttelse med antiølvemateriale, der holder din telefon ubesværet på showet. Den stil du ønsker, den beskyttelse, du har brug for

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone 11 128 GB Purple Online. ead produktspecifikationer, funktioner og kunde anmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Er iPhone 11 stadig værd at købe i 2021 Her er de fordele og ulemper, du behøver at vide om, når man overvejer en iPhone 11 over iPhone 12

Apple iPhone 11, Pro, Pro Max er nu prissat i Ph

Apple iPhone 11, Pro, Pro Max er nu prissat i Ph

Apple Philippines har udgivet priserne for iPhone 11-smartphone-serien. Preorders starter 18. oktober på Smart Postbetalt og alle autoriserede forhandlere.

Apple iPhone 11 128 GB Lilla Unlocked A2111 CDMA GSM CA til salg online eBay

Apple iPhone 11 128 GB Lilla Unlocked A2111 CDMA GSM CA til salg online eBay

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Apple iPhone 11 128 GB Lilla Unlocked A2111 CDMA GSM CA på de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.