Apple indbakke tilbehør

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I en ny note til kunder sendt i løbet af weekenden, TF International Securities analytiker Kuo bekræfter som legitim en nylig foto af en 20-watt oplader til den nye iPhone. Men han siger det plejer komme med den næste generation af iPhone 12.

Ifølge Kuo, ved at fjerne in-box tilbehør, Apple vil være i stand til at sælge iPhone 12 til omtrent det samme som iPhone 11. Det er trods det faktum, at 5G netværk komponenter gør det dyrere at producere. Som 9to5Mac påpeger, det også vil sandsynligvis gøre iPhone 12 billigere at sende på grund af den reducerede vægt. Det ville spare på luftfragt.

Iphone: Næste generations komponenter, sidste generations pris?

Når Kuo oprindeligt foreslået, at Apple ikke ville pakke øretelefoner med iPhone 12 Mange bemærkes, at dette ville bidrage til at øge AirPods salg. Det er sandsynligt, at fjerne opladeren fra iPhone 12 boksen også vil øge salget af enkeltstående opladere. Thats kommer til at være godt for Apples bundlinjen â €”selv om kunderne er usandsynligt, at være alt for tilfredse med flytningen straks.

Hvis det er sandt, ville det falde stort set på linje med iPhone 11 priser. Thats trods opgraderinger som OLED-skærme på hver model, opgraderede interne og en LiDAR scanner på top-end mobiltelefoner. Med mindre prisen på komponenter faldt radikalt i det sidste år, skal Apple opveje de ekstra omkostninger ved disse nye funktioner i en eller anden måde. Det lader til at gå på kompromis med in-box tilbehør kunne være svaret Cupertino kom op med.

Vælg et land

Apple anslår, at der er 2 milliarder Apple opladere og over 700 millioner par Apple-hovedtelefoner rundt omkring i verden. De fleste mennesker, der køber en iPhone vil allerede have hovedtelefoner, at de nyder at bruge en € ”så at spare affald, vil Apple ikke længere medtage dem som standard.

Sky piggybank belønninger

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

En række Apple cusomers ser allerede produkter annonceret under Apples anden særlig begivenhed ankommer på deres dørtrin , med MagSafe opladere, den 20W USB-C-strømadapter og andre elementer, der ankommer forud for iPhone 12 rækkevidde.

Annonceret tirsdag sammen med iPhone 12 og iPhone 12 Pro-modeller, Apple afslørede det var at indføre forbedrede versioner af tilbehør til sine enheder, herunder væsentlige ændringer af dens opladning tilbehør. Baseret på sociale medier rapporter, ser det ud til nogle brugere får allerede deres tilbehør forud for en forventet levering af en iPhone.

Et indlæg fra Mihir Joshi indsendt til Twitter viser både en MagSafe oplader og USB-C 20W Power Adapter, både ind og ud af deres bokse. Mens MagSafe bruger en samling af magneter til at tilpasse perfekt med iPhone 12 og andre støttende hardware, kunden observeret, at der er en vis tilpasning muligheder for trådløs opladning af ældre iPhone-modeller, hvilket tyder på opladning pad "svagt pinde" til iPhone 11 Pro, hvor opladningen spole er placeret.

I en separat tweet af Filip Chudzinski, en ordre på en iPhone 12 Pro Silikone Taske i Deep Navy og MagSafe oplader er vist i en serie af billeder. Sagen er vist at have en hvid ring i midten, foring op med et ladesystem position på iPhone 12.

iPhone 12 er ude i denne uge udgivelsesdato og bedste preorder tilbud lige nu

Preorders til iPhone 12 og iPhone 12 Pro påbegyndt på fredag, med de tidligste leverancer forventes at finde sted den 23. oktober Preorders til iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 mini vil starte fra 6 november.

Apple raslede verden smartphone, når selskabet meddelte, at det er ophørende tradition for, herunder en strømadapter i iPhone 12 boksen. Den Cupertino-baserede tech gigant sagde, at der er milliarder af tredjeparts adaptere rundt om i verden. Som sådan er Apple i håb om at undgå spild ved at fjerne opladere fra deres bokse.

Bortset fra de miljømæssige fordele, Apple bemærkede også, at fraværet af opladere betyder, at iPhone kasser vil være mindre og lettere. Med disse nedskæringer lavet til iPhone 12, Apple hævder, at de har reduceret CO-udslippet med to millioner tons om året.

Hvad dette betyder for dig er, at hvis du ikke ejer en iPhone 12-kompatibel oplader, skal du ét køb. Vi har fået den scoop på hvilken strømforsyning vil være den bedste køb fora iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Hvad Charger har du brug for iPhone?

Nu hvor Apple er sejlads oplader-mindre kasser, kan du spekulerer, "hvad laderen skal jeg bruge til iPhone 12?" Du skal bruge et USB-C-strømadapter til iPhone 12 og du kan også bruge en Qi opladning pad.

Hvad er den bedste iphone oplader?

Vi anbefaler stærkt Choetech 65W hurtig oplader til dens hurtige opladning proces, der understøtter maksimal effekt på 65 W i alt mellem sine to porte: USB type C, som understøtter Power Delivery 3., og USB type A. Den Choetech kan oplade to enheder på én gang. For eksempel kan du oplade en iPhone 12 og en Android-tablet på samme tid.

Den Choetech 65W hurtige oplader er kompatibel med en lang række forskellige enheder, herunder iPhone 12 linje, Samsung Galaxy S-serien, iPad Pro, MacBook Pro, MacBook Air, Nintendo Switch og mere.

Den Choetech 65W hurtig oplader har også en lusket træk, hvor dens grene kan være gemt væk for at gøre det mere kompakt og bærbar. For at minde dig hvordan køle denne strømforsyning er, ikke blot er dette Choetech oplader kompatibel med iPhone 12, men det kan støtte en anden enhed med sin ekstra type-A-porten.

Her er de Besta USB type CA hubs

Hvis du ikke tror, ​​at Choetech 65W hurtig oplader er en af ​​de bedste strømadaptere til iPhone 12, tjek dens Amazon bedømmelse: 4. ud af 5 stjerner. Choetech 65W hurtig oplader lever op til sit navn, der tilbyder en ultra-kraftfulde 65W til dine enheder i alt.

Hvis du typisk smide dine opladere i en pose, mens du er på farten, vil du blive glad for at vide, at tænderne i Choetech 65W hurtige oplader kan være gemt i til opbevaring. På denne måde behøver du ikke at bekymre sig om at beskadige opladeren, mens du er på farten. Denne strømadapter er kraftfuld, tilbyder højhastigheds-opladning og opladning to enheder på én gang, og giver bærbarhed. Hvad er der ikke at elske?

Ødec typen USB-c væg oplader

Den Ødec USB-Type C væg oplader er en af ​​de højeste-rated strømadaptere til iPhone 12. Hvorfor? Fordi det er en praktisk, bare-bone oplader, der er perfekt til brugere, der blot ønsker en kompatibel strømforsyning uden alle de fancy klokker og fløjter.

Som dette skrives, denne oplader oparbejdet en imponerende 4. ud af 5 stjerner på Amazon ud af 159 vurderinger. Kunder rave om, hvordan magt levering af denne 18W overstiger deres forventninger, leverer overraskende hurtige hastigheder til deres enheder. Det har en udsøgt, slankt design, der vil matche modernitet af din iPhone 12. Det er også lille, kompakt og let til nem, on-the-go bærbarhed. Endelig Ødec USB-Type C væg oplader er super overkommelig, koster mindre end $ 11.

Virksomhedens hvid væg stikket er bundtet med alle iPhone siden 2022, men de seneste rygter har antydet det vil blive solgt separat for frigivelsen af ​​iPhone 12, menes at lancere næste måned.

Iphone tricks til at prøve i dag

Find din perfekte iPhone 12 Pro Max oplader lige her på Mobil Sjov. Gennemfør kassen med en officiel Apple strømadapter eller vælge fra trådløse opladere, i bilen opladere, alle fra top mærker som Olixar.

Vil iphone opladning med mine eksisterende iPhone opladere?

Hvis du har en trådløs oplader, der også vil stadig arbejde med din nye iPhone 12. iPhone 12 er i stand til hurtigere trådløs opladning op til 15W, som sandsynligvis peger på en potentiel fremtid, hvor vi ikke har brug for - eller måske endda have en opladning porten i bunden. Det vil tiden vise.

Er iphone kommer med en opladning kabel?

Med nye MagSafe tilbehør fra Apple og mange andre virksomheder, vil vi have opladere, snap på ryggen, som er lettere at tage din telefon på, plus der vil være nye magnetiske sager og vedhæftede filer til rådighed til at klippe på ryggen af telefonen.

Æbler iPhone 12 lanceringen markerede afslutningen på herunder en oplader i kassen. I stedet ville du få din nye telefon, en Lightning til USB-C-kabel, nogle nødvendige papirarbejde, og thats det. Andre OEM'er har nu kopieret farten, herunder et par, som lovet ikke at droppe opladeren. Heres alt, hvad du behøver at vide om Apple iPhone 12 oplader og hvorfor dens ikke længere i kassen.

Nå grave ind Æbler ræsonnement til nødlanding på vandet opladeren, hvorfor der ræsonnement udvisninger virkelig giver mening, og hvad du kan gøre i stedet. Det er ikke alle dårlige nyheder, da der er fordele for Apples beslutning, men det sandsynligvis kunne have været henrettet lidt bedre. Lad os komme ind i det.

Hvorfor har apple forlade opladeren ud af kassen?

Under Apples iPhone 12 lanceringen begivenhed, Cupertino selskabet lavet en big deal om sin oplader forandring. Faktisk gik så vidt virksomheden som at sætte Lisa Jackson â €”VP for miljø, Politik og sociale initiativer â €” på taget af Apple HQ til snak om, hvordan miljøvenlige Apple er.

Hun diskuterede hvordan droppe de kablede EarPods med til at reducere kulstofemissioner og fjerne minedrift forurening . Jackson derefter påpeger, hvordan de forlader disse tidligere hæfteklammer ud af boksen tillader Apple at bruge mindre emballage og sende flere produkter på mindre plads. Væsentlige, er Apple forlader iPhone 12-opladeren ud af boksen som en måde at reducere emissionerne og være venligere til planeten â €”eller så de siger.

Er ræsonnement mening?

Nå, fjerne iPhone 12-opladeren fra boksen vil faktisk beskytte miljøet. Mindre emballage er god, og de fleste mennesker foretrækker alternativer til EarPods alligevel. Men der er et par ting, som Apple didnt omtale i sin præsentation.

For startere, er virksomheden stadig gør det samme oplader. Men youll nødt til at pony op de $ 19 omkostninger på toppen af ​​din $ 699 til $ 1.099 basen omkostninger. Det betyder, at Apple stadig bruger mange af de samme ressourcer, som det hævder at spare, men youll nu skal betale ekstra. Ikke kun det, men opladeren vil også sende separat i separat emballage, således at der skabes mere affald.

Du kan tro, at du kan bruge en ældre oplader med dit nye kabel og være lige fint. Desværre, thats ikke helt rigtigt. IPhone 12 kommer med en Lightning til USB-C-kabel, som er uforenelig med opladning blokke uden for iPhone 11 Pro og 11 Pro Max. Dens ikke virkelig et problem, hvis du opgraderer din telefon hvert eneste år, men ikke alle var i stand til at gøre det.

Selv hvis du bruger din iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max oplader, plejer du nyde peak hastigheder. Disse ældre blokke top ud på 18W, mens iPhone 12-kablet kan indpasses i 20W hastigheder får ret kabel. Hvis du bruger en ældre kabel fra en tidligere iPhone, kan du endda være i stå med kravle 5W hastigheder. I stedet youll nødt til at vende tilbage til Apple til den rigtige oplader og kabel combo eller finde en tredjepart mulighed thats MFI-certificeret.

Hvad kunne æble have gjort i stedet?

Var ikke her til spørgsmål Æbler Miljøvenlige initiativer. Ditching opladningen blok og EarPods er begge miljømæssigt bevidst bevæger sig. Dog var ikke så glad for Apple forsøger at vende situationen til et overskud ved at sælge opladeren og Pods tilbage til dig. Det gør alt synes en smule mere kontant-afhængige, snarere end at forsøge at beskytte Jorden. MagSafe gør tingene endnu værre, da youd nødt til at skallen ud $ 39 for en kompatibel oplader.

Selvom Apple synes at have taget det lidt forkert retning med sine opladere og EarPods, der er ting, at selskabet kunne have gjort i stedet. De kunne have gjort en oplader og EarPods tilgængelige i butikkerne, gratis. iPhone 12 ejere kunne gå ind i Apple Store, afhente uemballerede blokke og knopper, og være på vej. Den bruger stadig ressourcer til at skabe de opladere, som endnu mangler at blive sendt ind, men dens første skridt.

Hvis Apple virkelig ønskede at gøre livet lettere, kunne de grøften Lightning helt. Derefter kunne brugere er afhængige af universelle opladere og kabler til at holde sig i bevægelse, og Apple ville have til at producere næsten lige så mange opladere. Ja, USB-C er stadig noget rod i 2022, men dens langt mere fleksible end Lightning.

Vigtig

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 Cell Phone Case til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case Køb til iPhone 7 Plus Farve Button Taske til iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Case, til iPhone Case Lens Beskyttelsesfarve Knap, sort / hvid Til iPhone 12 tilfælde med farvede knapper Produkt på Alibaba. om.

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

En kort hands segment på Good Morning America har vist iPhone 12 i en mere realistisk indstilling for første gang.

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Apple har annonceret en 5G iPhone 12 Pro serien, for dem, der ønsker mere end selskabets også newlyannounced standard iPhone 12 modeller.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

Dette er en Unboxing video af Apple iPhone 12 pro grafit vs pacific blå ... pple iPhone 12 Pro Silver Unboxing Videohttpsyoutu. e54ojXD5VeKw

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Databox Technologies tilbyder Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version, iPhone, iPhone mobiltelefoner, Apple Mobiltelefoner, i Nashik, Maharashtra. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23563936873

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhone 12 Pro har bestinclass kameraer, hastighed, skærm kvalitet og design, og du vil betale for dem

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass privatliv med GermanEngineered Technology leverer den næste generation af skærmbeskyttelse til iPhone. Beskyt det, der betyder mest med ultraglass privatliv, der tilbyder avanceret twoway sideview filterteknologi og fremragende skærmbeskyttelse. Det giver dig fuldskærms privatliv i portrættilstand sammen med fleksibiliteten ved at dele din skærm i landskabstilstand.

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

1 Klik for at fastsætte 50 iOS systemproblemer til enhver iPhone, iPad og iPod Touch uden lossing data.

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Utrolig tynd og let alligevel alvorligt beskyttende, Back Cover Sølv Pink til iPhone 12 Pro er håndlavet af førsteklasses 3D tekstureret blød xgrain leatherfrom læder mestre på ECCO læder. Back Cover beskytter din iPhone mod ridser og støv, mens 1 mm hævet bezel hjælper med at beskytte din skærm. Made fro

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.