Apple iPad fra Madison Cyberzone

Apple iPad fra Madison Cyberzone

Apple iPad 4 er kompatibel med 4G, fremragende til super hurtige downloads sikrer stamme gratis video streaming og hurtig webbrowsing. Youll få billeder som skarpe som dem på iPad 3 fra 5-megapixel kamera. De forbedrede FaceTime kamera midler videoopkald er mindre kornet. Eksisterende iPad tilbehør skal bruge en adapter til at passe den nye Lightening-stikket.

Da det kom ud kort tid efter den tredje generation af iPad, denne fjerde generation tablet ser ens ud. IPad Mini er mere bærbar, som er rivaler, men iPad 4 stadig en sværvægter. Det er en 4G aktiveret tablet selvfølgelig.

Æbler iOS er, som altid, en doddle at bruge selv med den ulige hikke ligesom Maps. Theres været lidt af en opdatering til Siri, og den 9. -inch skærm er en god størrelse til web browsing og media streaming.

resumé Apple iPad review scoring

Bedømmelse: Apple har forbedret på iPad for denne fjerde generation. Theres en beefier processor til at gå pænt med 4G support og skarpere billeder fra FaceTime kamera. Stadig skal være lettere at bære rundt på.

Apple iPad gennemgang

Det var lidt af en overraskelse, da Apple frigivet den 4G kompatible fjerde generation iPad, have ventet kun seks måneder siden, lanceringen af ​​tredje generation iPad. Vist til verden på samme tid som Apple iPad Mini, blev sin debut mødt med en smule vrede fra tredje generation iPad ejere finde sig selv forældet så hurtigt.

For at være fair, den fjerde generation iPad gør ikke rigtig gøre noget den tredje generation tablet ikke. Det er mere en tweaked forbedring end noget andet. Både iPad 3 og iPad 4 vil være i stand til at håndtere noget, der kommer sammen i nogle år at komme endnu. I Apple Store Youll kun finde iPad 4 angiver, at det er mere af en opgradering til iPad 3 i stedet for en helt ny enhed helt.

Der er en kun Wi-Fi-versionen. Men hvad har os glade er en funktion, der er blevet opdateret fra iPad3. Den fjerde generation iPad er kompatibel med 4G LTE. Det er virkelig niggled os, at iPad tredje generation tilbudt 4G støtte en € ”men kun for vores amerikanske fætre. Det fungerede med 4G her. Nå thats alle blevet nu rettet. Så for streaming media, når du er ude og omkring, med sin super hurtig processor og fremragende skærm, iPad fjerde generation er et glimrende valg.

Udformningen af ​​den fjerde generation iPad er identisk med iPad 3. Sæt begge generationer sammen på et skrivebord, og du plejer være i stand til at skelne dem fra hinanden. Lidt som at se på HTC One X og HTC One X +. Vi testede den version af denne tablet i hvid. Dette er blank på forsiden, børstet metal på bagsiden, og ser fantastisk. Look nedenunder selv og youll straks øje på en forandring. Den nye Lightning-port, som er smallere end den gamle port til opladning og data. Nye brugere plejer pleje, men det er ikke en god nyhed hvis du ønsker at udskifte en gammel iPad og ønsker at bruge dine eksisterende tilbehør. Vi foretrækker denne nye, slankere kabel hoved.

Vi har et problem med størrelsen og vægten af ​​iPad. Sammenlign det med konkurrenter som Samsung Galaxy Note 10. og det straks føles omfangsrigt, og tung. For at udføre en tablet på den daglige pendler ons gå til iPad mini eller Google Nexus 7. For mere udbredt anvendelse computing dog dette en stor enhed til webbrowsing, lege med apps, og se video.

Afvejningen til iPad 4 portabilitet er det alvorligt sprød 9. -inch Retina-skærm, som også findes på tidligere iPad-modeller. Og gudskelov Apple has not ændret det - vi har ikke set en skarpere skærm på en tablet. De HD-billeder produceret af Retina-skærmen er forbavsende livagtige. Perfekt til fotos og medier, som med 4G understøttelse youll skal bruge en masse. Betragtningsvinklerne er også gode. Blænding vil aldrig være et problem, da dette er også en af ​​de mest alvorligt lyse skærme weve set.

Ikke alt er det samme. Under motorhjelmen har Apple styrket for strømmen på den fjerde generation iPad, går fra A5X til den nyeste A6X-processor. Apple siger, at denne processor vil give det to gange kraften i iPad 3. Det strækninger grænserne for vores test for at foretage en direkte sammenligning på grund af den fremragende præstation fundet på iPad 3. Alt fra streamede medier via 4G til apps, kørte problemfrit uden forsinkelser.

Hvis du er bekymret for, at al den styrke vil suge op batterilevetid, så dont be. Typisk anvendelse involverer kontrol e-mails, leger med apps og redigere billeder fik os 10 timer mellem opladninger, nøjagtigt som lovet af Apple. Vores medier test, der involverer streaming video via Wi-Fi med maksimal lysstyrke på skærmen, faktisk formået at give os syv timers batteritid. Dette er bedre end de fleste andre tabletter administrere.

Ingen ændring, når det kommer til den 5-megapixel kamera på bagsiden af ​​iPad 4. Apple brugte den samme i iPad 3, og plejer skuffe tage, som det gør, levende, detaljerede fotos. Men tabletter Arent bedst designet til brug som et kamera, selvom det er altid godt at have dette valg. Det meste af tiden vil du bruge et kamera på en iPad til videoopkald. Vi havde en gripe med FaceTime kamera på iPad 3. fremadvendte linse produceret temmelig grynet video. Ikke så nu. VGA offer er skarpere, ved 1. -megapixels. En meget bedre oplevelse for den person du er chatter til online.

Sådan skal du tage et skærmbillede på Motorola Moto G

Det Código et stort spring op fra den tredje generation iPad til den fjerde generation tablet. Aktuelle ejere ikke behov for at opgradere, medmindre du er ude efter den indbyggede 4G LTE støtte. Hvis din ældre iPad ser lidt knirkende, eller du er på udkig for at købe en tablet for første gang, de iPad 4 tilbud et flot udvalg af funktioner fra stilfuldt design, til den fremragende skærm, og dens 4G støtte. På negativsiden, det er ikke så bærbar som iPad Mini.

Apple iPad specifikation

I sin rapport, DigiTimes citerede kilder, der sagde, at high-end iPad Pro-modeller forventes at lancere i 2022 bør tilbyde 5G netværk med mmWave støtte. Det citerer sine kilder til påstanden om, at Apple har haft succes med at udvikle sine egne mmWave AIP-moduler, og denne bedrift kunne hjælpe Cupertino gigant skubbe den nye teknologi på andre produkter en € ”ligesom de næste generations iPad-modeller. Mens rapporten ikke udtrykkeligt sige, at iPad Pro serien vil få 5G mmWave støtte, Apple traditionelt introducerer avancerede funktioner først i Pro' rækkevidde. Andre iPad modeller i Apples portefølje bør også få støtte i sidste ende.

Den selvforsyning i design og udvikling af AIP moduler også betyder, at Apples næste generations high-end â € ŒiPadâ € Œ produkter, der skal frigives i 2022, kan også komme med mmWave teknologi, rapporten citerer sine kilder for at sige .

Tidligere rapporter hævder, at Apple er ved at flytte sin næste generations iPad Pro lineup til OLED-skærme. Den høje ende iPad Pro model vil muligvis omfatte mini-LED-display-teknologi så godt. Mini-LED-skærme bruger individuelle lysdioder til at producere billedet på en måde, der svarer til OLED-skærme. Det siges at være billigere at fremstille og Apple ventes at skubbe den nye skærmteknologi på sin iPad rækkevidde først. Analytiker Ming-Chi Kuo forudsagt at den næste generations iPad Pro serien kan starte engang i første halvdel af næste år.

Will Apple Silicon Bly til overkommelige MacBooks i Indien? Vi diskuterede dette på orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts, Google Podcasts eller RSS, downloade episoden eller bare trykke på afspilningsknappen nedenfor.

Tasneem Akolawala er en senior reporter for Gadgets 360. Hendes rapportering ekspertise vedrører generelt smartphones, wearables, apps, sociale medier, og det overordnede tech industrien. Hun rapporterer fra Mumbai, og også skriver om de op-og nedture i den indiske telesektoren. Tasneem kan kontaktes på Twitter på MuteRiot, og kundeemner, tips og udgivelser kan sendes til tasneemandtv. om. Mere

Apples nyligt annoncerede opdatering til iPad mini gør det til et bedre køb for mange forbrugere end 2022 iPad Air, som stod ud som en stor handel, når det først blev lanceret. Nogle mængden af ​​ydeevne opgraderinger der må forventes med teknologi hvert år. Det er hvad gør købe nye gadgets så meget sjov, med mulighed for at betale det samme, men få mere. I nogle tilfælde er den ekstra værdi skiller sig ud som noget særligt, og det er, hvad der er sket med den nye sjette generation af iPad mini.

Apples iPad Mini har haft en broget historie, som er en favorit tidligt, før det faldt bag de andre iPad-modeller i de senere år. Det hele begyndte i 2022, da Apple skabte sin første lille tablet, eksklusive Apple Newton som var mere af en PDA. Den oprindelige iPad Mini var meget en mindre version af iPad 3. iPad mini holdt trit med den større model for kun et år før dens specifikationer begyndte at sakke agterud. IPad Mini 4 blev lanceret med et år gamle processor og forblev den eneste lille tablet mulighed for de næste fire år. I 2022, det endelig fanget sin større søskende igen, blot for at sidde på hylden uændret i 2 år.

Endelig ser det ud til, at Apple har besluttet at give den sjette generation iPad mini en mulighed for at skinne. Ligner en lille iPad Air 4, har iPad Mini 6 ingen hjemme-knap, har flade kanter, og TOUCH ID er placeret i tænd / sluk-knappen ligesom den større tablet. Dette søde lille powerhouse pakker en punch dog, opladet med en nyere A15 chipâ det vil Outperform den dyrere tablet, mens de koster $ 100 mindre på $ 499. Prisforskellen falder til $ 80, når du vælger den cellulære model. Det er dog ikke dårlige nyheder, fordi den nyeste iPad mini blæser iPad-luften 4 med sin meget hurtigere 5G-støtte. Det er ret nemt at gøre sagen, at den nye iPad Mini tilbyder meget bedre værdi end sidste års iPad Air.

Det er kontraintuitivt at tænke på en lille iPad mini som den bedre produktivitetsmaskine, men det kan være tilfældet. Det er klart, at 10. -Inch-skærmen på fjerde generationens iPad-luft er meget større end iPad Mini's 8. -Inch-displayet. På den anden side er større ikke altid bedre. Hvis du bruger en tablet på farten, vil noget, der kan fyldes i en taske, et bindemiddel eller en rygsæk og uden at tage op hele rummet, være mere bekvem. At være mindre og lettere er iPad Mini meget lettere at holde i hånden, og begge tabletter bruger Apples anden generations blyant, der kan fastgøres til siden og oplades magnetisk.

IPad Mini 6 ville helt sikkert være lettere at håndtere til håndskrevne noter, og det kan bruges med et Bluetooth-tastatur og mus, hvis det foretrækkes. USB-C-forbindelse gør det lige så kompatibelt som iPad-luften 4, og den højere opløsning 12-megapixel Selfie-kameraet har samme Center Stage-software som iPad Pro til at panorere og centrere brugeren under videoopkald, som om et fuldtids kamera Operatøren hjalp med at skyde videoen. Matchende eller Overskreden Alle iPad Air 4's mest imponerende funktioner, Â et kompakt design, der er lettere at håndtere og super bærbare, og alt for $ 100 mindre betyder, at iPad Mini 6 er nu det bedste køb til en midt -Range tablet fra Apple.

Alan er en teknisk forfatter, der bor i Nova Scotia, Canada. En tech-entusiast siden hans ungdom, Alan forbliver nuværende på, hvad der er nyt og hvad der er næste. Med over 30 års erfaring med computer, video og fotoudstyr kan du forvente nyttige tips og indsigt i hans skrivning. Alan har en grad i programmeringen, mange år fokuseret på design, redigering og animation. De sidste par år, der forvalter Logistics og e-handelsoperationer for et mobiltilbehør selskab tog meget af sin tid. Alan er en ægte jack af alle digitale handler i denne stadigt skiftende computerberigede verden. For at forblive fleksibel i tænkning og i kroppen praktiserer han yoga, let kardio og spiser en hel mad kost, baseret på minimalt forarbejdede planter.

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse fra vores hjemmeside og vise dig mere relevante produkter. Fortsæt browsing uden at ændre dine indstillinger, hvis du accepterer vores brug af cookies. Se vores cookie-politik og find ud af, hvordan man styrer cookies. De cookies, vi bruger, omfatter Analytics og reklame cookies.

Drej G til eller fra

Efter mange år af en hjemme-knap fik iPad Mini endelig den moderne tabletbehandling med et helt skærmdesign og en masse interne opgraderinger, der gør det til en enorm opgradering over den foregående model. 2022 iPad Mini ligner nu en mindre version af iPad-luften, men forskellene mellem de to er mere end en tomme og en halv værdi af pixels. Heres, hvordan de to modeller stabler op.

Hvis du ser på iPad-luften ved siden af ​​iPad-mini på et bord, skal de ligne mindre og større versioner af hinanden. Hvis du zoomer lidt, vil du bemærke, at lydstyrkeknapperne er på den øverste kant af mini på tværs af tænd / sluk-knappen og på den højre kant af luften. Ellers er de stort set identiske.

IPad Air og iPad Mini ligner også på indersiden, med en hoved undtagelse, processoren. Mens iPad-luften har sidste år A14-processor, pakker mini en nyere A15-processor. Vi vidste ikke præcis, hvor meget hurtigere A15 er end A14, indtil vi tester det, men vi ved, at det har en ekstra grafikkern i alt fem, så det skal være bedre til håndtering af spil og andre grafikintensive apps.

Vigtig

Lås op Samsung Galaxy Tab S7 Fe med glemt adgangskode eller mønsterlås

Lås op Samsung Galaxy Tab S7 Fe med glemt adgangskode eller mønsterlås

Løst hej alle. Jeg har lige opgraderet til en ny telefon på Pay Monthly Galaxy S8 og Ive anmodede min nuværende S7 for at blive låst op ved hjælp af min O2-app. jeg

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Kompressor Online en Garbarino. Las mejores Ofertas en tecnologa, electrodomsticos y artculos para el Hogar.

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Flipkart Diwali Sale er begyndt i dag, og det bringer flere spændende rabat off3ers på mange produkter. Her er en liste over top 5 tilbud på dette festlige salg.

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

Du kan få JBL GO 3 på 3.999, mens JBL CLIP 4 og JBL BOOMBOX 2 er tilgængelige på 4.499 og 33.999 på alle online- og detailforretninger på tværs af Indien.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL Boombox 2S prisen i Indien ligger til Rs 33.999, mens JBL GO 3 koster Rs 3.999. Endelig er JBL Clip 4S-prisen sat til Rs 4.499.

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

Rimp handelsselskab tilbyder Sort JBL ghettoblaster Bærbar Bluetooth højttaler, 60 W i Surat, Gujarat. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og adresse id 17548754730

JBL Flip 6, PartyBox 110, PartyBox 710 Bluetooth-højttalere Lanceret Pris, Specs

JBL Flip 6, PartyBox 110, PartyBox 710 Bluetooth-højttalere Lanceret Pris, Specs

JBL Flip 6, JBL PartyBox 110, og JBL PartyBox 710 Bluetooth trådløse højttalere er blevet lanceret. De har Bluetooth 5. og vandtæthed.

Anmeldelse JBL PartyBox 110 bærbar højttaler er helt i top til en fantastisk pris

Anmeldelse JBL PartyBox 110 bærbar højttaler er helt i top til en fantastisk pris

JBL PartyBox 110 Portable Party højttaler med indbygget lys, kraftfuld lyd og dyb bas

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.