Apple iPad drej GPS-placering på OFF

Hvorfor skal du stoppe denne skjulte placeringssporing på din iPhone

En iOS 14-funktion, der er gået lidt under radaren, er den præcise placering skifte til placeringstjenester. Denne nye veksle giver brugeren mere kontrol over, hvilke apps der kan få adgang til din nuværende placering, og til hvilken granularitet.

Før iOS 14, kan du give en app adgang til din placering, mens du bruger appen eller altid. Men hvis placeringsadgangen var tilladt, ville appen altid få en præcis koordinat. Mange apps har faktisk ikke brug for sådanne præcise placeringsoplysninger, og iOS 14 tilbyder denne fleksibilitet, herunder at spørge brugeren på forhånd i dialogboksen Tilladelser.

Mens navigationsapplikationer kræver præcis placering For at fungere, behøver mange klasser af applikationer ikke GPS-niveau positionering. For eksempel skal en vejraf kun kende din nuværende tilstand eller by for at give det aktuelle sted. Dette var en funktion, vi bad om tilbage i 2022.

I sin WWDC-session brugte Apple eksemplet på tv-appen. Streaming Services har forskellige indholdsrettigheder for hver region, så appen skal kende brugerens placering for at vise indhold, som brugeren er lovligt tilladt at se. Det behøver dog ikke nøjagtige koordinater til at gøre dette. Så i iOS 14 anmoder TV-appen kun højt niveau regionale placeringsdata.

IOS 14 indeholder API'er, der giver apps mulighed for at erklære, at de kun har brug for reduceret nøjagtighedssted, så flitige appudviklere kan kun indsamle det mindste antal oplysninger, de har brug for. IOS 14 lader dog også brugeren bestemme for hver app, hvis fuld adgang faktisk er nødvendig.

Hvordan vælger du omtrentlig eller præcis placeringstilladelse?

Den nye placeringstjenester Tilladelser Prompt indeholder en præcis Toggle-knap i kortet. I de fleste tilfælde vil dette være muligt at blive aktiveret. Kortet viser en præcis sporings prik for at afspejle dette. Hvis du ikke vil have den aktuelle app til at få præcis placeringsinformation, skal du blot trykke på skiftet til OFF. Korthåndvisningen viser en bred cirkulær region, der er repræsentativt for de omtrentlige placeringsoplysninger, der vil være tilgængelige for appen.

Du kan også ændre denne præference til enhver tid i Indstillinger -> Privatliv -> Placeringstjenester. Vælg appnavnet og ændrer derefter den præcise placeringskontakt til ON eller OFF, som ønsket. For apps, som du har givet placeringstilladelser forud for IOS 14, får de automatisk adgang til automatisk. Så hvis du vil ømme noget i, er det sådan at gøre det.

Hvordan giver IOS omtrentlig placering til apps?

Reduceret nøjagtighed Placeringsinformation er designet til at være nyttig, og privatlivets bevarelse. En naiv implementering ville simpelthen maske brugerne nuværende placering med nogle tilfældige støj. iOS 14 er meget smartere end det.

I stedet vil placeringstjenester eksponere cirkulære regioner, der er et par miles i diameter. Regionsdataene vil kun blive rekomputeret et par gange i timen, så præcis sporing er ikke mulig. Brugerne sande placering vil være et sted inde i den cirkulære region, men ikke nødvendigvis i centrum.

Systemet er intelligent nok til at give placeringsresultater, der giver mening for mennesker. For eksempel, hvis du kører nær grænsen til to stater, vil den omtrentlige lokationsregion være helt inde i den aktuelle tilstand, du er i. Det betyder, at en vejr app vil altid kunne vise relevante lokale prognoser uden at vide præcis, hvor du er er.

På samme måde vil radius af de omtrentlige lokationsregioner variere afhængigt af kontekst. Hvis brugeren kører gennem et tæt område af flere byer, krymper radiusen ned til et par kilometer for at sikre, at appen kan levere relevante resultater. På flipsiden, hvis iOS ved, at du kører gennem et bredt åbent rum, kan den omtrentlige placering være meget større.

Den reducerede nøjagtighedsindstilling gælder også for baggrundsstedopdateringer. Apps, der kører i baggrunden med omtrentlige placeringstilladelser, får kun fortalt om placeringsmeddelelser omkring fire gange i timen, og hver opdatering vil have samme upræcise granularitet; en region, der typisk spændes et par miles på tværs.

Hvad med apps, der faktisk har brug for fuld placering?

Den ideelle adfærd vises bedst gennem, hvordan kortene app fungerer i iOS 14. Hvis brugeren giver begrænset placering, viser kortet appen brugerens aktuelle placeringsmarkør så bedst som den kan. Det sætter et banner øverst på skærmen for at forklare dette. Men når en bruger forsøger at navigere til et andet sted, vil MAPS-appen sige, at det har brug for præcis placering til routing. Du kan give fuld adgang til den pågældende session eller gå til indstillinger for at muliggøre permanente præcise placeringstilladelser.

iOS omtrentlig placering Balancer Bruger privatliv og bekvemmelighed

Denne funktion er gennemtænkt. Det giver meningsfulde privatlivsforbedringer for æbler kunder uden straffe Klasser af apps unødigt. Præcise placeringstilladelser forbliver standard, hvilket medfører begrænset forstyrrelse af app-økosystemet. Velopdragen apps kan frivilligt kun modtage reducerede nøjagtighedstilladelser, da de ved, at de ikke har brug for noget mere præcist. Hvis brugeren deaktiverer det, har appen mulighed for at forklare, hvorfor den har brug for fuld placering og kan lede brugeren direkte til den relevante side i indstillinger.

Sammenfatning er, at der nu er to akser af placeringstilladelser i iOS 14; Uanset om appen altid kan få adgang til din placering eller lige når appen er i forgrunden, og om det hentede sted er fuld nøjagtighed eller tilnærmelsesvis.

For at bevare batteriets levetid dimes displayet, når dit håndled er nede, eller ved en hurtig gestus for at dække skærmen med din hånd. Et håndled raise eller tryk på skærmen bringer alt tilbage til fuld lysstyrke og gør vagtskærmen aktiv, så du kanÃ, at du interagerer med dit ur.

Håndter altid på indstillinger

Når din skærm er dæmpet, ignorerer den de fleste swipes for at forhindre utilsigtet input. Selv med dit håndled, kan du stadig trykke på en komplikation for at åbne sin app, skub ned fra toppen af ​​skærmen for at se meddelelser eller skrue op fra bunden for at bruge kontrolcenter.

Spørgsmål: Vil mine placeringstjenester altid være på min iPhone, når jeg bærer mit Apple-ur

Lige siden ios 13. Og Watchos 6, har jeg haft en hule pil 24/7 på både uret og min telefon. Jeg isolerede spørgsmålet til vejrsammensætningen. Den eneste måde at fjerne den hule pil på er at enten deaktivere placering for vejret eller fjerne vejret komplikation fra urfladen.

The Withings Scanwatch er ikke bare et smart ur, det er en CompactÃ, HEALTH TRACKER med FDA-ryddet funktioner. Denne attraktive enhed omfatter enddaÃho-medicinsk-gradeÃ, ecgÃ, funktionalitet til on-demand-aflæsninger, der kan opdage arytmi! Ã, scanwatch ur også har en indbygget oximeterã for blod oxygen niveauer , Vandbestandighed mod 165 fod, og at trackere til hjertefrekvens, trin, træning og søvn. Aflæsninger fra Scanwatch kan synkroniseres automatisk med Apples Health App, og værelset også parre med The Health Mate app ved at forsvinde.

IPhone har en bemærkelsesværdig evne til at bestemme din placering ved hjælp af en række teknologier og tricks. Og det kan gøre disse placeringsdata tilgængelige for apps, du har installeret. Hver så ofte er det en god ide at revidere de apps, du har installeret, der kan få adgang til dine placeringsdata og styre, når de har adgang til det.

Forudsat placeringer tjenester er aktiveret, vil du få en liste over apps, der bruger dine placeringer data - nogen derinde, der overrasker dig? - Og du kan klikke på de forskellige apps for at ændre indstillingerne.

Hvordan stopper du din iPhone - eller nogen smartphone til den sags skyld - fra at kende din placering? I betragtning af at smartphones bruger en række teknologiske tricks til at vide, hvor du er - GPS, Wi-Fi, celle tårne ​​- den eneste måde at være 100% sikker på, at din placering ikke bliver sporet, er at gøre din smartphone off.

Se også:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apples "Signifikante steder" -tjenesten er ofte nyttig, uanset hvordan du rejser, eller hvor langt. Smartphone-værktøjet er designet til at give en gemt placering som udgangspunkt for Apple Maps, hvilket giver dig køretider og retninger, pålidelige vandrestier eller en automatisk afhentningssted for din rideshare.

I teorien dette sparer dig for besværet med at skulle skrive i din adresse, men det virker ikke altid korrekt. Når en iPhone får en betydelig placering forkert, kan virkningerne forårsage forsinkelser. Men der er en måde at løse en forkert gemte placering. ,EN

Mens du kan ikke program i dit eget forslag, du kan slette det sted din iPhone har forkert gemmes og gør det muligt at genopdage en mere præcis plet. Dette kan være meget nyttigt, hvis, for eksempel, er du nødt til at bo på et hotel i et par dage, og din iPhone har sparet en unøjagtig regelmæssig afhentning punkt som hotellets adresse.

Sådan ændrer de væsentlige steder, der er gemt på din iphone

Hvis du ønsker at slå Væsentlige Steder fra, blot vende den grønne knap øverst på din Betydelig side Steder til grå. Hvis du ønsker at deaktivere placering sporing helt, kan du lære, hvordan man gør det ved at læse vores artikel "Hvordan man kan stoppe din iPhone sporer din position, og styre hver app placering sporing."

Relaterede dækning fra tech reference:

Ryan Ariano voksede op i Baltimore, da Macintosh blev banebrydende, boede i Los Angeles som Brombær gav måde at iPhones, og bor nu i Jackson Hole, hvor hans liv holdes sammen af ​​Bluetooth. Han skriver på en bred vifte af emner, men især elsker Nerding ud over tech-spektret. tjene mere om, hvordan vores hold af eksperter test og anmeldelser produkter hos Insider her.

Theres ikke sådan noget som absolut fortrolighed eller absolut sikkerhed, når det kommer til elektronisk information. Den bedste måde at holde noget hemmeligt er ikke at fange og gemme det i første omgang. Og thats kernen i privatlivet versus bekvemmelighed debat nu omdefinere vores applikationer og software-baserede tjenester. Facebook og Google er som regel malet som de vigtigste skurke i det stykke, med deres enorme sporing økosystemer, der ved mere om dine sympatier og antipatier end dine nærmeste venner og slægtninge. Men dens en endemisk problem.

Apple har salvet selv Privacy Protector-in-chief. De mennesker, der sporer på internettet ved en masse mere om dig, end hvis nogen kigger i dit vindue, en masse mere, CEO Tim Cook sagde sidste år. Og iOS 14 er et bevis på sit privatliv-første tilgang. Bare se på den kamp mellem Apple og Facebook løbet ad tracking. Udnyttelse af vores personlige data er blevet en råvare handles mellem verdens største organisationer.

Og så, med det i tankerne, er mange iOS brugere overrasket, når nogle af Apples egen placering sporing forklares. Ja, måske, hvad der sker på en iPhone ophold på en iPhone, men nogle data bør ikke fanget i første omgang. Intet mere så end den betydelige invasivitet af Æbler væsentlige steder Concepta ¢ â,¬â € en perfekt illustration af, bare fordi du kan, betyder ikke, du skal. Dette er en løbende opbygning datalager af de steder, du besøger, sammen med tidspunkter og datoer, detaljerede kort, selv transportform for at få dig der, og hvor lang tid det tog.

Som ESET cyber guru Jake Moore advarer væsentlige steder er en af ​​disse funktioner, skjult i afsnittet privatliv som mange brugere har en tendens til ikke at være bekendt med. Jeg kan ikke tænke på en positiv eller nyttigt grund til, at Apple ville inkludere denne funktion på nogen af ​​deres enheder.

Den datalager kan synes temmelig arbitraryà ¢ â,¬â € tage en tur gennem din egen. Du kan se det vil samle og opbevare bestemte steder, tidspunkter og datoer, dens motor arbejder ud af, om dette kan være vigtigt for en foto-hukommelse, en kalenderpost eller at præsentere dig med orlov nu rådgivning. Apple indebærer også, at den har brug for denne sporing for at aktivere sin tvivlsomt effektivt optimeret batteriopladning. Im glad for at tilføje hjem- og arbejdsadresse til en kortlægning app, jeg ikke har brug for min telefon sporing hvert sted jeg besøg, beslutter hvilket kan være betydelig, for at spare nogle få sekunder af indsats.

Din iPhone og iCloud tilsluttet enheder vil holde styr på steder, du for nylig har været, Apple siger, samt hvor ofte og hvornår du besøgte dem, med henblik på at lære steder, der har betydning for dig. Disse data er end-to-end krypteret og kan ikke læses af Apple. Det bruges til at give dig personlige tjenester, såsom forudsigelig trafik routing, og at bygge bedre Memories i Billeder. Dataene er beskyttet af enheden securityà ¢ â,¬â € men dens stadig. Og, som jeg sagde, theres ikke sådan noget som absolut fortrolighed eller absolut sikkerhed, når det kommer til data.

Mens Apples kryptering og enhed-eneste begrænsning sikkert reducerer sikkerhed og privatlivets fred risici, INFOSEC forfatter John Opdenakker fortæller mig, jeg personligt skiftede denne funktion fra, fordi det ikke giver reelle fordele og bare føles uhyggelig.

Vigtig

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

Vi sælger Apple Watch Series 54 40mm Screen Protector Neo Flex HD3pice til bedste pris. Tjek nu

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Find Apple urkasser og arrangører at forsvare din Apple Watch mod stød eller skrammer og holder alt på ét sted. Køb på æble. about med gratis levering.

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Mød Fitbit Luxea fashionforward sundhed wellness tracker med livsnødvendigheder som hjerte sporing, søvn sporing, vejrtrækning, Stress Management Score og mere.

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Leder du efter en bedste skærm protektor for iWatch serie 5 Her er præmien tilfælde og skærm vagter for alle runde iwatch beskyttelse

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se mere på et øjeblik på den store Retina-skærm. Avancerede sensorer til at spore alle de måder, du flytter. Og kraftfulde funktioner til at holde dig sund og sikker.

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE 44mm GPS Cellular bedste pris i Indien er Rs. 36900 som 16 December 2021. Check Apple Watch SE 44mm GPS Cellular specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, ofte stillede spørgsmål og billeder. Undersøg Apple Watch SE 44mm GPS Cellular priser, før de køber online.

Den bedste Black Friday Apple beskæftiger 2021 Fra AirPods til iPhones, Apple Watch MERE

Den bedste Black Friday Apple beskæftiger 2021 Fra AirPods til iPhones, Apple Watch MERE

BOSTON, 28. november 2021Heres en gennemgang af alle de bedste Apple Watch tilbud til Black Friday Cyber ​​Mandag 2021, herunder alle de nyeste salg på GPS GPS Cellular Apple Watch modeller. Udforsk de bedste tilbud i listen nedenfor.

Sælg Gamle Apple Watch SE 44mm GPSCellular Online hos Cashify og få Instant Cash

Sælg Gamle Apple Watch SE 44mm GPSCellular Online hos Cashify og få Instant Cash

Black Friday forskere vurderer alle de seneste tidlige Apple Watch SE tilbud til Black Friday 2021, sammen med det øverste salg på GPS kun og GPS

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.