Apple iPhone 13 Mini 128GB ROM, 6GB, MLK23HNA, Pink

Køb Apple iPhone 13 Mini 128GB ROM, 6GB, MLK23HNA, Pink Online CROMA

Vigtig kommunikation: Der kan være en forsinkelse i ordreafgivelser på grund af forstyrrelser forårsaget af COVID-19-pandemi. Vi er forpligtet til at sikre sikkerhed for alle vores interessenter og overholde de administrative retningslinjer, der er fastsat af staten og staten, inden vi forsøger enhver levering. Vær venlig at bære med os, hvis der er en forsinkelse i rækkefølge levering. Bliv hjemme, vær sikker, og hold dig sund.

Den nye iPhone er her. Apple har debuteret iPhone 13 med en række opgraderinger og nye funktioner på sin California Streaming-begivenhed. New-Age iPhone leveres med en hurtigere processor, bedre kameraer og ja, en større batterilevetid end før.

Forbedringerne er blevet set på tværs af den nye iPhone-lineup. Fokus på ikke-PRO-modellerne her er Apple kommet ud med iPhone 13 og iPhone 13 mini som de nyeste iterationer af de respektive iPhone-modeller. Både enhederne sport et meget lignende design til deres forgængere, men lover meget mere på funktionalitet end før.

For de små design tweaks har Apple lavet hakket på forsiden med det selfie kamera mindre på begge iPhones. IPhone 13 og iPhone 13 mini kommer nu også med diagonalt arrangerede linser på kameramodulet på bagsiden, i modsætning til det lodrette arrangement af linserne som set på iPhone 12 og iPhone 12 mini.

iPhone 13 kommer nu også med keramisk glas på forsiden. Det har nu en IP68 holdbarhed rating og en 28 procent lysere super retina xDR display end før. Visningsstørrelsen på iPhone 13 og iPhone 13 mini står på 6. -InCH og 5. -Inch henholdsvis.

Apple har også udstyret de nye iPhones med A15 Bionic-processor. Apple siger, at det er 50 procent hurtigere end nogen konkurrerende chipsæt og lover en 30 procent hurtigere GPU-ydeevne gennem sin 4-Core GPU. Maskinindlæringens præstation siges også at være meget hurtigere end før.

Både iPhone 13 og iPhone 13 mini har nu sensor-shift billedstabilisering på deres kameraer, en teknologi, der kun ses i iPhone 12 Pro Max indtil nu. Kamera-modulet har nu også en ny 12-megapixel tilpasset ultra bred linse, der fører Apple til at kalde det "mest avancerede dual-camera-system" på en iPhone til nu.

Ud over dette har Apple introduceret en helt ny filmisk tilstand i videooptagelse. Teknologien hjælper med at sløre baggrunden i en video og skifter mellem baggrund og Forgrund Fokus.

En stor opgradering er den af ​​batteri backup på iPhone 13 vis-A-vis iPhone 12. Apple siger, at iPhone 13 vil vare 2. halv time længere end iPhone 12. Tilsvarende er iPhone 13 mini hævdede at vare 1. timer længere end iPhone 12 mini.

Den 256 GB lageroption vil koste Rs 79.900, mens indstillingen 512 GB vil koste Rs 99.900. Hvad angår iPhone 13, vil 128GB-indstillingen detailhandel på Rs 79.900 og 256 GB opbevaring vil koste Rs 89.900. Den øverste variant med 512 GB lagerplads vil blive prissat til Rs 1.09.900.

Vælg et land

En UNCONNECTED iPhone købt hos Apple. OM er låst op. Det betyder, at du er arent bundet til en enkelt netværksudbyder eller en flerårig servicekontrakt. Du kan vælge netværket og takst, der passer til dig. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med ethvert netværk, der giver service til iPhone.

Ja, iCloud gør at flytte dine indstillinger, fotos, apps og dokumenter til en ny enhed sømløs. Bare log ind på iCloud Når du opretter din nye enhed, skal du få adgang til dine tidligere enheder iCloud-backup, og du vil være klar til at gå i minutter.

Med hurtig start kan du gendanne dine data og indhold til din nye iPhone fra din iCloud-backup. For telefoner, der bruger iOS 12. eller nyere, tilbyder hurtigstart muligheden for at bruge Migration til Device-to-Device, så du kan overføre alle dine data trådløst fra din nuværende enhed til din nye.

iPhone-modeller, der for øjeblikket sælges på Apple. OM arbejde med kompatible netværk rundt om i verden, herunder 5G og 4G LTE-netværk. Tjek med din hjemmenetværksudbyder vedrørende internationale roamingafgifter, eller køb en kompatibel nano-sim på din destination.

Køb Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 Pro Max 6., 3D Full Dækning, 9H Hårdhed, Case Friendly, Antiscratch1pcs på Walmart. om.

iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 og iPhone 12 Mini er 5 g For 5G adgang skal du aktivere din iPhone med en netværksudbyder, der tilbyder 5G-tjeneste. Nogle udbydere kan også kræve en 5G-serviceplan eller et nyt SIM. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Få mere at vide om netværksudbydere i dit land her.

Apple Trade In gør det nemt at få kredit til køb af din næste iPhone. Bemærk blot et par spørgsmål om din enhed. Baseret på det, du fortæller os, skal du godt give en estimeret handelsværdi. Hvis du betaler månedligt, skal du godt anvende værdien som øjeblikkelig kredit for at sænke de månedlige betalinger på din nye iPhone. Hvis du betaler fuldt ud, godt kredit din betalingsmetode, efter at vi har modtaget din handel. Hvis det ikke er berettiget til kredit, kan du genbruge det gratis.

Efter dine nye iPhone-skibe, send dig et gratis handelssæt med instruktioner og en forudbetalt forsendelsesmærke. Når vi modtager din handel, skal du vove dens tilstand, og hvis alt kontrollerer, vil din handel være komplet. Hvis din enhed ikke passer til den betingelse, du beskrev, modtager du en e-mail med næste trin. Hvis du har betalt fuldt ud, og værdien af ​​din enhed var mere end prisen på din nye iPhone, modtager du et Apple Gavekort via e-mail med det resterende beløb.

Med AppleCare + forlænges din dækning til to år. Du vil have 24/7 prioriteret adgang til Apple Support og Apple hardware dækning og software support. Det omfatter også op til to hændelser af utilsigtet skadebeskyttelse hver 12. måned. -Š.

Apple i dag annoncerede sin meget forventede iPhone 13-serie, som igen har fire varianter med shuffled opbevaringsvarianter, nye forbedringer både på designfronten og under hætten. Den nye iPhone 13 og iPhone 13 mini har et diagonalt placeret dual-kamera system, og alle de nye fire nye telefoner er nu drevet af Apple A15 Bionic Chip, der også kommer lige med iOS 15.

Alle iPhones starter nu på 128 GB Opbevaring til basisvarianten, og ikke kun Pro-varianterne, som vi så i den foregående generation. Heres alt hvad du behøver at vide om iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, herunder pris, specifikationer, funktioner og tilgængelighed. Du kan også kontrollere en genindstilling af arrangementet i det integrerede link nedenfor.

Apple iPhone 13 mini er en opfølgning op til 12 mini og som navnet antyder, har den mest kompakte form for den nye serie. IPhone 13 mini sport en 5. -Inch skærm med en mindre hak. Dette er en Super Retina XDR display. Telefonen er drevet af Apple A15 Bionic Chip og leveres med baseret 128 GB opbevaring.

IPhone 13 MINI har en 12MP dual-kamera setup på bagsiden samt et 12mp front kamera. Kameraet indeholder nu den sensor-shift-teknologi, der var en del af iPhone 12 Pro Max på den ultrapide sensor.

Telefonen får stadig IR-Powered Face ID ansigtsgenkendelse og kommer nu med et lidt større batteri, der opkræver via et lynkabel. Priserne på iPhone 13 Mini starter ved Rs 69.900, og enheden vil være tilgængelig i midnat, blå, lyserød, stjernelys og produktrødvarianter.

iPhone.

Standard iPhone 13 leveres med en 6. -InCH Super Retina XDR display. Du får også den nye mindre hak her, men denne variant er også begrænset til 60Hz opdateringshastighed. IPhone 13 drives også af A15 Bionic Chip og vil være tilgængelig fra 128 GB opbevaring.

iPhone 13 har også 12 MP Dual Camera Setup på bagsiden af ​​telefonen sammen med et 12mp kamera på forsiden. De to kameraer er nu også diagonalt placeret. Kameraet har også den sensor-shift-teknologi, der var en del af iPhone 12 Pro Max.

Telefonen vil have et IR-baseret ansigts-id og vil komme med et større batteri, der opkræver via et lynkabel. Der er også IP68 vandmodstand. Priserne på iPhone 13 starter ved Rs 79.900, og enheden vil være tilgængelig i midnat, blå, lyserød, stjernelys og produktrødvarianter.

iphone pro

IPhone 13 Pro leveres også med et 6-tommers panel, men det er en LTPO Apple Promotion 120Hz Super Retina XDR-panel, der kan dynamisk skift mellem 10Hz og 120Hz opdateringshastighed baseret på hvad der går på på skærmen. Dette giver brugerne en jævn oplevelse til rulning, åbning / lukning af apps og andre overgange Mens batteriets levetid bevares

Iphone 13 Pro er drevet af den nye Apple A15 Bionic Chip. Kamerafunktioner omfatter nattilstand på alle kameraer, SMART HDR4 og populære funktioner som dybfusion, Apple Proraw og portrættilstand med portrætbelysning.

En ny filmisk tilstand til videoer lader også brugerne optage klip med en bokeh-effekt og ændre dybden af-feltet efter optagelse. Videoer understøtter nu også ProRes Code. Iphone 13 Pro starter ved Rs 1.19.900 og vil være tilgængelig i grafit, guld, sølv og de helt nye Sierra Blue Color Variants.

iPhone pro max

Den øverste-of-the-line variant til dette år, iPhone 12 Pro Max leveres med en stor 6. -InCH Super Retina XDR-skærm og har også kampagnen 120hz LTPO-panelet, der kan dynamisk Skift opdateringshastigheden fra 10Hz til 120Hz.

Også drevet af den nye Apple A15 Bionic Chip, indeholder iPhone 13 Pro Max Camera Setup også funktioner inkluderer nattilstand på alle kameraer, SMART HDR4 og populære funktioner som dybfusion, Apple Proraw og portrættilstand med portræt Belysning.

Støtte til ProRes Video og Cinematic Mode til videoer er også til stede her, og brugere kan optage klip og tilføje Tilpasset Dybde til Bokeh senere. Prisen på iPhone 13 Pro Max starter på 1.29.900, og telefonen vil være tilgængelig i grafit, guld, sølv og Sierra blå farver.

Ofte stillede spørgsmål

Face ID aktiveret af Truedpth Cameralithium-Ion batteri for at lade dig arbejde for Long128GB Storage for at gemme filer nemt og ultra-brede kameraer med 12 MP Selfie kamera tager fantastiske Pictures5g Speed ​​Support til Ultra-Fast Deling og Downloading6gb Ram sikrer sømløs ydeevne.

Få fantastisk blæsende hurtig respons, når du køber Apple iPhone 13 mini online, som har sensorer som barometer, nærhedssensor, treakse gyro, accelerometer, omgivende lyssensor til effektiv brugervenlighed. Det kører på IOS 15-operativsystemet, der sikrer hurtig og behagelig brug. Uanset om du rejser til kontoret i en førerhus eller på en flyvning til dit feriedestination, kan du fange de nyeste episoder på dine yndlings-tv-shows på denne smartphones Stor 5. -InCH Super Retina XDR Display med 2340 x 1080 pixels opløsning. All-Screen OLED-displayet giver en glattere visning for både spil og videoer. Det understøtter MagSafe Wireless Opladning op til 15W, Qi Wireless Opladning op til 7. W. Udstyret med et indbygget lithium-ion batteri, har denne smartphone nok juice til at lade dig arbejde, spille spil og se videoer i længere tid.

Vigtig

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5s forventede pris i Pakistan er Rs. 25799. venligst komme tilbage igen for at se laveste pris fra pålidelige online butikker.

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.