Apple iPhone 13 Mini Review Dette håndsæt er både kompakt og stand

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mens de fleste af dagens flagskibstelefoner ofte er for store til at sætte i din forreste lomme eller bruge enhåndet, skiller æbler iPhone 13 mini og dens forgænger ud som den bedste Diminutive Valg. Til sammenligning er denne lille variant marginalt højere og tyngre end den første generation af iPhone SE â € "lanceret tilbage i begyndelsen af ​​2022. Så hvis du har fået nok af dit nuværende massive håndsæt, kan du overveje Downsizing . Weve havde nogle hænder-til tiden med den nye model for at se, om den er værd at opgraderingen.

Når det kommer til specifikationerne, er der ikke meget, at adskiller standard iPhone 13 og dens mini modstykke , og begge har set forholdsvis små opgraderinger i forhold til sidste år 12 og 12 mini.

Hvis du kigger på at gøre hoppet til en ny telefon, er du dog nok fra en ældre model som iPhone 8, X eller XR. Hvis det er tilfældet, bemærker du store forskelle som throwback squared-edge-design, forbedrede OLED-skærme og hurtige 5G-datahastigheder, der alle blev introduceret med 12. nedenfor, godt gennem de specifikke opgraderinger mellem denne model og ældre udgivelser:

Batteri: Som din telefon aldrer, vil du have bemærket, at det begynder at løbe tør for batteriet inden slutningen af ​​dagen. Med denne nye 13 mini-løfter har Apple-løfterne mindst en time-en-en-halvdelen end den tidligere version, selvom den ene ikke har ringe dårlig lang levetid . På sit websted siger Apple, at du får op til 15 timer på den ældre version, nu steget til 17 timer med denne udgivelse.

Display: Gør hoppet fra en XR eller 11? En af de største ændringer, du skal bemærke, er, at denne har en OLED-skærm. Bare om alt ser rigere ud og mere Farverigt på OLED, og ​​denne gang siger Apple, at der er en 28% forbedring af lysstyrken i forhold til den sidste version.

Kamera: Mini har det samme samme sæt kameraer som iPhone 13, så du får et dual-linse system, der nu lader 40% mere lys i forhold til 12 â € "Theres også sensor-shift-billede < A9> Stabilisering Hvilket er en fancy måde at sige, at dine billeder er mindre tilbøjelige til at være sløret, og du vil kunne tage mere stabile videooptagelser.

Opbevaring: Med alle apps, fotos og video downloads, som vi fortsætter på vores telefoner, er mere lagerplads altid gode nyheder. Nu hvor der er en stigning fra en 64 GB base model til 128 GB, får du dobbelt så meget på denne ene i forhold til standard 12-modellen, så det er ikke nødvendigt at bekymre dig, hvis du har plads til alle de familiebilleder. Hvis du kommer fra en 32 GB iPhone 7, vil det føles som en massiv opgradering.

Pris: Fra £ 679 Hvis du køber det på forhånd, koster den nye mini lidt mindre end den sidste, der gjorde, da den lancerede sidste år og er mere overkommelig end den større iPhone 13. Ønsker lidt mere opbevaring, selvom? Det vil være en ekstra £ 20. For mange købere kan opgradering betyde at lede efter en ny telefonkontrakt. Priserne er konkurrencedygtige, weve fundet â € <â € €

Bedømmelse.

Hvis du har overvejet at skifte til en mindre model og gør springet over fra en af ​​æbler ældre telefoner som iPhone 8 eller XR, gør den nye 13 mini ikke skuffe . Det pakker i alle de samme flagskibsfunktioner af 13 i en mere kompakt formfaktor, og blev imponeret over skærmens rigdom og den pålidelige kvalitet af kameraet.

Det er ideelt, hvis du vil have noget, der ikke vil føle sig for vægtigt, mens du laver et facetimeopkald og er lille nok til at passe i din forreste jeans lomme. Den eneste rigtige ulempe? Mens batteriets levetid er anstændigt, fandt vi det sandsynligvis blive drænet til omkring 10% ved sengetid â € ", og hvis du ser videoer på din telefon, løber det ud hurtigere end det.

GH Hands-on Trial

Hovedsalgspunktet for 13 mini er dets størrelse, og det er nok, hvad imponerede os mest i forhold til vores gamle iPhone XR. Der er en lille smule af en læringskurve, når det kommer til at flytte fra en større telefon til denne, men du vil snart sætte pris på, hvor behageligt det er at skrive på og at bruge med en hånd.

Vi fandt ud af, at de kommende bagkameraer tager kvalitetsbilleder, der har afbalancerede og præcise farver og en masse detaljer. Sensoren Stabilisering giver mindre rystende videoer, og mens ikke en funktion, som alle vil bruge, kan æbler ny filmisk videotilstand hjælpe med at få dine familiefilm til at se mere professionelt med sløret baggrunde og fokusere på Auto-Shifts mellem emner for at tilføje drama.

Det selfie kamera på forsiden er også godt, tager lyse og detaljerede portrætter i godt lys. Det har ikke været opgraderet meget siden sidste år, men så forvent ikke store ændringer der. Ons anbefaler de mest alvorlige telefonfotografer se på de 13 pro- og Pro Max-modeller, da denne pakke i en nyttig telefotobjektiv for bedre portrætter og skud af emner længere i afstanden.

Tage til efterretning

Som vi nævnte i vores iPhone 13 anmeldelse, er det værd at bemærke, at Apple ikke indeholder USB-opladere i boksen længere, så hold fast på den, du allerede har. Alt du får er selve telefonen og et lynkabel.

Wed rådgive mod at gå til iPhone 13 Mini, hvis du vil bruge den til at streame længere videoer som en episode af strengt eller til at spille spil, da batteriets levetid ikke går til at styre. Vi fandt det varede godt for en dag med lys til mellemlangt brug som at rulle gennem nyhedsartikler og instagram, så lidt af Youtube og Texting. Men hvis vi sættes under pres, mener vi, at det ville løbe ud før en fuld dages brug.

Hvordan GH Team Trials Smartphones

Vi tester opstartstidspunktet og behandlingshastigheden af ​​telefoner, finde ud af, om der åbnes apps, afspilning af spil og webbrowsing kan udføres med mindre lag. Vi ser også videoer for at teste displayet, evaluere opkaldskvalitet, kameraets ydeevne, højttalerlydkvalitet, hvor lydhastighed skærmen er, og hvor længe batteriet varer, når du afspiller videoer.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres på denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på klaver. O.

Bruges til at eje det oprindelige SE i årevis og elskede det. Jeg har en pixel 4a nu, da jeg fik til kameraet. Jeg vil gerne gå tilbage til Apple-systemet, og nu kommer disse ned i prisen. Er kameraet bedre eller i det mindste sammenligneligt med pixel?

Tri, 29 nov 2022 Jeg opgraderer bare til 12 mini fra 11 .. Jeg synes det er et godt valg, jeg kan ikke lide Big Phonelol. iPhone 11 er langt fra en stor telefon. I det mindste for 2022 standarder. Hvad betragter du iPhone 11 pro max eller 12 pro max da?

Mit budget var meget begrænset, og mine indledende valg var SE 2022 og iPhone 11. Men jeg tilfældigvis fik en god aftale fra en online forhandler til 12 mini 128 GB-varianten, næsten til samme pris for SE 2022 128 GB Variant fra Apple Online Store.

Hvis telefonen primært bruges til at foretage opkald, teksting, læse en smule nyheder / artikler, se korte videoklip, foretage betalinger, bit navigation og lejlighedsvis kamera brug på en typisk dag, så kan batteriet nemt vare for en hel dag.

Anonymous, 03 okt 2022iphone 11 eller iPhone 12 mini? Hvilken skal du gå til? Jeg vil have god præstation sammen med god batt. MOREI OPGAGER Bare opgradere til 12 mini fra 11 .. Jeg synes det er et godt valg, jeg ikke kan lide stor telefon

Med hensyn til batteri vil jeg sige, at det har en anstændig, vi har begyndt at bruge en telefon mere som en computer, tv og en gaming enhed, selv et 5000+ mAh batteri Android er ikke tilstrækkeligt til det og vil ikke vare en hel dag Men hvis du bruger en telefon som en smartphone - casual kamera brug, anstændigt antal opkald / sociale netværk osv. Det vil nemt vare en hel dag, også gøre brug af smarte værktøjer som indbygget batteribesparende, sove apps osv. For at nivea op batteriet .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

Sælg din gamle mobiltelefon med EE søgning til din enhed for at få et tilbud.

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Sælg Apple iPhone 11 Pro Max telefon på eBay Selv gamle, brudt, og brugte telefoner er værd penge. Find ud af hvor meget.

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Alle nye triplecamera system. Allday batteriets levetid. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6. tommer Super Retina XDR vise den største og klareste skærm i en iPhone.

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

Læs vores detaljeret sammenligning af iPhone 12 Mini vs iPhone 11 Pro til at hjælpe dig med at vælge den rigtige smartphone til dig baseret på batteriets levetid, størrelse sammenligning og detaljeret kamera sammenligning.

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

Shop Otterbox OTTERBOX SYMMETRY til iPhone 11 PRO FEELING RUSTY 2021 Online ZALORA HK. GRATIS Levering Over 299 Efterkrav 30 dages gratis Retur Cashback

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

iPhone 11 Pro Otterbox Symmetry Clear Case Clear Tillid Denne klare sag er super slank og konstrueret til beskyttelse med antiølvemateriale, der holder din telefon ubesværet på showet. Den stil du ønsker, den beskyttelse, du har brug for

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone 11 128 GB Purple Online. ead produktspecifikationer, funktioner og kunde anmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Er iPhone 11 stadig værd at købe i 2021 Her er de fordele og ulemper, du behøver at vide om, når man overvejer en iPhone 11 over iPhone 12

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.